Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Dhea'yı ilk tedavimde 2 ay+adet+transfere kadar kullandım. ilk tedavimde 5 folikülün 5'i de olgun çıkmıştı.Ben bunu Dhea'ya yoruyorum.Çünkü 2. tedavimde doktorum onun bir faydası yok dediği için kullanmadım ve 11 folikülden 6'sı olgun çıktı.Tabi belki ilaçların farklı olmasından da kaynaklanıyor olabilir.

Yani katıldığım için Balmond'a özel mesaj gönderemiyorum.
Aşağıdaki iletimi nasıl okumasını sağlarım acaba, yardımcı olur musunuz?

Balmond Merhaba,

Bu siteyi yaklaşık bir senedir takip ediyorum fakat sizinle yazışmak adına daha yeni kayıt oldum.

Ben kendimi size çok benzettim.
Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz fakat olmadı. Amh:0,2 Fsh;12,8 çıkmıştı.2 ay ara ile 2. kez tüp bebeği yaptık fakat dün yine negatif sonucu aldım. Bu arada bal tarçın ve çörekotu ile E2 ve fsh ımı tam istenilen değerlere getirdim.
İlkinde(Medical Park Göztepe) sadece sağdan 5 folükülden 5 olgun toplandı. 3ü döllendi 2 tanesi 3. gün transfer edildi ama olmadı. Solda kist oluşmuştu, onu boşaltıkları için yumurta oluşmadı.Bu arada melatonin, Dhea kullandım.Sigarayı da bir yıl oluyor bırakalı.
İkincisinde Anadolu Sağlık Merkezinde 11 folikül toplandı, doktorum çok ümitliydi.6'sı olgun çıktı, ikisi döllendi.Ki doktorum çok şaşırdı en az %65'inin döllenmesi gerekirdi dedi.2. gün transfer oldu fakat yine olmadı.
Şimdi çok kararsız kaldım.Menegon sizde işe yaramış.İlk doktorumda kullanmıştı ama ikincisinde puregon 375 kullandık.İlkinde toplama 18. gün, ikincisinde 16. gün yapıldı.
Siz aynı yollardan geçmişsiniz.Ne önerirsiniz?

Canım balmondun özel mesaj kutusu dolu olabilir ondan gönderemiyorsundur. Ancak balmond buraya gırdıgınde mesajını görürse iletebilirsin canım. İstersen ben gönnderebilirim senin adına

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

slm yeter nasılsın canım ya faceden mesaj atmışsın galiba ama benim net kafayı sıyırdı

ben aynı işte herşeyi bıraktım ilaç igne filan hayırlısı diyorum yazı bekliyorum işte

sen ne durumdasın eşin nasıl oldu diger kızlardan haberin varmı hiç öpüyorum kocaman yürekli arkadaşım benim

Canım balmondun özel mesaj kutusu dolu olabilir ondan gönderemiyorsundur. Ancak balmond buraya gırdıgınde mesajını görürse iletebilirsin canım. İstersen ben gönnderebilirim senin adına

Ben yeni olduğum için 100 mesaj yazmadan birisine özel mesaj gönderemiyorum.Gönderirsen çok çok memnun olurum.

Meryem84 kullanıcısından alıntı
Yani katıldığım için Balmond'a özel mesaj gönderemiyorum.
Aşağıdaki iletimi nasıl okumasını sağlarım acaba, yardımcı olur musunuz?

Balmond Merhaba,

Bu siteyi yaklaşık bir senedir takip ediyorum fakat sizinle yazışmak adına daha yeni kayıt oldum.

Ben kendimi size çok benzettim.
Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz fakat olmadı. Amh:0,2 Fsh;12,8 çıkmıştı.2 ay ara ile 2. kez tüp bebeği yaptık fakat dün yine negatif sonucu aldım. Bu arada bal tarçın ve çörekotu ile E2 ve fsh ımı tam istenilen değerlere getirdim.
İlkinde(Medical Park Göztepe) sadece sağdan 5 folükülden 5 olgun toplandı. 3ü döllendi 2 tanesi 3. gün transfer edildi ama olmadı. Solda kist oluşmuştu, onu boşaltıkları için yumurta oluşmadı.Bu arada melatonin, Dhea kullandım.Sigarayı da bir yıl oluyor bırakalı.
İkincisinde Anadolu sağlık Merkezinde 11 folikül toplandı, doktorum çok ümitliydi.6'sı olgun çıktı, ikisi döllendi.Ki doktorum çok şaşırdı en az %65'inin döllenmesi gerekirdi dedi.2. gün transfer oldu fakat yine olmadı.
Şimdi çok kararsız kaldım.Menegon sizde işe yaramış.İlk doktorumda kullanmıştı ama ikincisinde puregon 375 kullandık.İlkinde toplama 18. gün, ikincisinde 16. gün yapıldı.
Siz aynı yollardan geçmişsiniz.Ne önerirsiniz? Arkadasim bu mesaji strong woman adina yazdim. O yeni uye oldugu icin ozel yazamiyormus...
Meryem'cim;
Asagidaki mesaji iletir misin lutfen? Tesekkur ederim.

Strong Woman;
Evet, cok guclu olmamiz lazim. :)

Canim oncelikle sunu soylemeliyim, folikul ve yumurta adetlerin amh'ne gore cok iyi. İlk 2'sinde olmamis, ama sonrakilerde olacaktir. Benim nacizane tavsiyem sadece tup bebek uzerine calisan bir hastane/ klinige git ya da ismi cok bilinen bir doktora git. Ben kendi tecrubemden yola cikarak Bahceci ya da Halit Firat Erden derim. Tup bebek uzerine uzmanlasmis bir yer oldugu zaman yaklasim, tedavi, oncelikler vs. farkli oluyor. Fiyatlar zaten her yerde neredeyse ayni.

Mesela benim de 2. tedavimde igne kismi cok uzun surdu. Rahim icin uygun zamani kacirdik diye bana o ay transfer yapmayip dondurup bir sonraki siklusta yaptilar. Ama sure uzadigi ve yumurtalar cok fazla ilaca maruz kaldigi icin de cok umutlu olmadiklarini soylediler. Medical Park'ta bunlari anlattilar mi hic? Bu ti bilgileri verecek, acil durum planlari yapabilecek bir yer bulmani tavsiye ederim.

Alternatif ilac ve tedaviler kesinlikle ise yariyor. Gidebiliyorsan Murat Berksoy'a gitmeni tavsiye ederim. Yok istemiyorsan kullandigin ilaclara Omega 3 ve CoenQ 10 200 mg. ekleyebilirsin., sen de sigara iciyormussun, yumurtalardan sigaranin zararlarini siliyor. Ari sutu tavsiye ediyorum. Aridunyasi.com.tr'den siparis edip kullanmistim.
Akupunkturun da cok faydasini gordugumu dusunuyorum. Yumurta adedi ve kalitesini artirdigi gibi psikolojik olarak da beni toparladi akupunktur.

Umarim yardimci olabilmisimdir. En kisa zamanda bebegine kavusursun insallah. Amh 0,2 psikolojisini cok iyi biliyorum. Doktoruma 2 ay sonra yumurtam biter mi, 6 aya menapoza girer miyim gibi bunalim sorular soruyordum. Alakasiz birseyler yaparken birden aklima gelip aglamaya basliyordum. Ama sonucu goruyorsun. Amh hersey degil. Cok zor biliyorum ama cikar lutfen aklindan.

Sevgiler.

Arkadaslar merhaba nasilsiniz? Ben bugun yarin adet olcam ama hala tedviye nerede baslayacimi bilmiyorum memorial ile alman hastanesi arasinda gidip geliyorum. Aslinda doktorum halit firat erden. Ama o sımdı almana gecti bende kararsız kaldım fıkır verebılecek var mı bana? Almandakı teknolojı nasıl bılmıyorum. Yardım edın lutfen

selam arkadaşlarrr işte benim sorunlarımı paylaşabileceğim topik
benim de rezervim düşük kızlar bakalım bu ay arı sütü bal polen kullanıyorum DHEA kullanıyorum
ben iki yıldır rahim duvarım kalınlaşıyordu ve iki operasyon geçirdim
tam tüp bebek tedavisine başladık yumurtalarım gelişmiyor vee iki aydır tek yumurtam oluyo
bakalım bu ay nasıl olacak inşallah herşey yoluna girer ama psiko gitti iyice bende

Canim banada doktorum dhea verdi ve ozellikle ari sutu gunde 10 gr kadar dedi ama ben 5 gr aliyorum. Daha tedaviye baslamadim. Ve nerede baslayacgimi da bilmiyorum karasizim yani. Senin doktorun kimdi

Balmond,

Çok teşekkür ederim.Zaten burada sizi okuduğumdan beri amh'a hiç takılmıyorum.Zaten kaderci biriyim, elimden geleni yaparım, olacak olan olur diye düşünüyorum. Halit Bey'e gitmeyi çok isterim fakat bize çok uzak, zaten çalışıyorum, işten izin alıp gidip gelmek çok zor. Yine de son seçenek olarak saklıyorum.Anadolu Sağlık Merkezi(John Hopkins) de iyi bir hastane.Sanırım bu seferde oraya devam edeceğim. Ondan sonra Halit Bey'e gideriz, inşallah gerek kalmaz ama:)

Omega 3 ve CoenQ 10 200 mg araştırıp kullanacağım. Benim yumurta adetlerimin fazla olması kesinlikle bal, tarçın, çörekotundan.(Kilo yapmasa süper de)İki uygulama sırasında da kullandım, azalttığım anda yumurtalarım daha az büyüdü, fazlalaştırdığım anda hem büyüdüler, hem de sayıları arttı, doktorlarım bile hep şaşırdı ama onlara bunu söylemedim.

Arı sütü de içiyorum hatta bir yerden özel geldi ama düzenli kullanmadım. Onu da bir dahaki uygulamamda düzenli kullanayım o zaman.Dhea da moralim için süper geliyor.Kendimi iyi hissediyorum.

Ağlama konusuna gelince bence çok çok ağlamak lazım ki çünkü daha sonra ağlayamıyorsun. Gözyaşın tükeniyor sanırım Hem de rahatlıyorsun.

Herşeyin bir sebebi var, bugün olmasa yarın inşallah olacak....

Yeniden çok teşekkürler, ben kendimi iyi hissediyorsam, sizi görüp umutlanmamdan.

bercestem canım moralini bozma insana Allah istedikten sonra bir yumurta bile yetiyor. amh testi yaptırdın mı fsh kaç stres yapma. ben ilk durmumu öğrendiğimde ağlamaktan bitab düşmüştüm ama sonra tedaviye başlayınca yumurta sayımı hiç düşünmüycem beni sonuca götürecek bir yumurta oda olur inşallah diye dua ederek yaptım iğnelerimi.
herşey güzel olacak inanıyorum ben imkansız bizler içindir. Allah için değil. o yüzden ümidini yitirme

Ne olur fikir verin arkadaslar hasta oldum ve karar veremiyorum yumurtalik rezervinde hangi merkez alman mi memorial mi

canim sana diger forumda cvp yazdim aldin mi? ozel atamiyorum henuz... alman hastanesi icin cok iyi geri bildirimler aliyorum....
aklinda orasi var gibi.... deneyebilirsin orda..

Kizlar maalesef bu seferde olmadi.10.gun kan degerim ikinin altinda .benimde yumurta reservim az(0.3) tuplerimden biri Yok digeri tikali.Ben de simdiden tup bebek merkezi ariyorum.Allah yardimcimiz olsun:2:

Onerebilceginiz yer varmi arkadaslar,artik umidimi kaybediyorum

Son düzenleme:

Canim uzulme vakti saati gelince olacak elbet. Oncekil denemelerini neredeyaptirmistin?

Birini yurtdisinda digerini Istanbul sifada gene olmadi.sigarayi bile birakmistim.Nasip degilmis..

Cok zor oldugunu biliyorum ama uzulme arkadasim vakti geldiginde elbet olacaktir. Benim de iki tane negatif denemem var simdi ucuncusune hazirlaniyorum. Onerebilecegim bir yer keske olsa ben kendim bile karar veremiyorum ama benim aklimda ya memorial yada alman hastanesi var. arasrtir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…