Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

buraya herkese umut olsun diye yazıyorum benimde fsh yüksekti 40 ları gördü bi ara ondan sonrada ölçtürmedim tabi bunun üzerine 2 aşılama oldum tutmadı doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek dedi yumurtam ilaca rağmen 1 tanecik oluyodu tüp bebek tedavisinde bana kısa protokol uygulandı 2 tane yumurta elde edildi 2 side toplandı ama biri küçüktü ve döllenmedi sadece 1 tane 1. kalite 2. gün embriyosu transfer edildi ve allahıma bin şükür hamileyim inşallah herşey yolunda gider ve bebişimi kucağıma alırım sizde ümidinizi kaybetmeyin allahım ol dedikten sonra oluyor

Tebrık ederım
Allah kucağına aldıığın günlerı de gösteresin insallah....benımde hep tek folıkul oluşuyor..bugun o tek yumurtamızı laboratuarda bıraktık haberlerını beklıyoruz . Hersey yolunda gıderse 2 .gun transfer dedı doktorum
Bunu yazmak için zamanlaman harıka çoook teşekkur ederım ' umut oldun gercekten

doktorum benim yumurtama hep tek taş pırlanta dedi seninde 1 pırlantan var demekki inşallah seninkide içerde parlar canım

wannammmmmmmmmmm çok sevindim balımmm..Hadi tüm dualarım seninleeee..İnş yarın çok güzel haberler verirsinn..

Öyle tabiiki derincimm..Sen bana çok büyükk örnek ve umutsun..Uğraşıyoruz iştee..Rabbim bir gün nasib edecek biliyorumm..Sadece bazenn zamann dursada yada geçsede o gün hemencecik gelse diyee tek yakarışımm..Sabırsız millss işte..

wannammmmmmmmmmm çok sevindim balımmm..Hadi tüm dualarım seninleeee..İnş yarın çok güzel haberler verirsinn..

Canımsın sen Insallah elıfım Insallah guzel haberler yazarım...hersey cok hızlı oldu...ılaçsız gelışen pırlanta bu

Yavrumuz olur evımız süt kokar Insallah .... Allah emeklerımızı karşılıksız bırakmasıınşallah .

Insallah tek tas pırlantamız parlar
Olumlu düşünmeye çalışıyorum... Zamanlaman muthıs oldu

canımmmm kuzumm inanamıyorum adını görünce hemen baktım sayfaya ve kalbim küt küt attı.. Allahım vakti zamanı kılmıştır İnşallahhhh dualarımdasın kuzumm özleden buradan nereden yazarsan yaz ama haberdar et ne olur. çok sık giremesem de kalbim sizlerle.. anne olan her dost bir adım daha yaklaştırıyor hepimizi.. Bu sefer OL desin Rabbim.. yüzüne baksın canımmm

ilknurumleventimm amin inşallah zamanı gelmiştir ...inan sürekli dualarımdasınız..inşallah güzel bir haber vermek nasip olur....her başarı hikayesi ile ayaga kalkıyoruz aynı duyguları bende paylaşıyorum...
olumlu düşünmeye çalışıyorum ...çok sık yazamasakta bağlantıyı kopartmayalım ..aklımdasınız...
millstone..sen ..picasso vee adını şuan hatırlamadığım bu savaşı veren kocaman yürekli kadınlar

wannam canım hadi bakalım hayırlısı bir an benimde içim kıpır kıpır oldu sanki bu sefer sen bu işi kapacaksın inşallah bu şekilde çok okudum sende onlardan birisi olursun inşallah ozaman kimse bana tek taşımız dedirtemez kaşıkcı elmasımız derim :)

sana bol bol dua edeceğim başkasına ne kadar içtenlikle dua edersek meleklerde bize edermiş dualarım seninle canım....

cnm hayırlı olsun hamilelelğin daha öncedende okumuştum seni bazı sayfalarda yazmışda olabilirim hatırlamıyorum ama şunu sormak istiyorum sen mini tüp bebek yaptırmıştın demi hangi ilaçları kullandınız...

hayırlı olsun tedavin inş. döllenir embriyon.. senindemi mini tüp bebek ilaçsız demişsin ya o bakımdan sordum ne ilacı kullandınız hiçmi bişey kullanmadın... bende doğal tüp bebek yöntemini yaptırıcamda malum merak işte..
umudunu kaybetme 1yumurta 1 sperm oldumu yetene yetio işte rabbim ol desin yeterki.

Son düzenleme:

Teşekkur ederım cnm... Insallah hersey cok guzel olacak.
Sıra ıle başaracağız

Sadece 1 kez 2 toz 1 su merionel kullandim..2 guunde catlama onleyici igne...ve tabiki ovitrelle...
Insallah basaracagim sana umut olurum

Transfer Yarin saat 12 30da dualarınızı esırgemeyın....

cansucum bana famera protokoluda deniyor internette var o uygulandı famerayla yumurtalarım hassaslaştırıldı öyle büyütüldü yumurtalarım puregon iğne kullandım yaklaşık 2 hafta sonra bide kalçadan iğne vuruldum 3 gün 2 toz 2 su olarak bu kadar bide tabi çatlatma iğnesi oldum

yumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)

hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana ben sadece 1-2 gün yattım 3. günden sonra banyomuda yaptım yavaş yavaş gezdim merdiven indim çıktım alışveriş merkezine gittim yani canım ne istiyosa onu yaptım fazla sıkma kendini canım yatsanda kalksanda ki ben 2. hafta işe gittim olcak olduktan sonra oluyo yeterki kafan rahat olsun bebişlerde rahat rahat yerleşsin

İstanbul tüp bebek..Emre Karatekelioğlu tavsiye ederim..Hiç moralinizi bozmadann insan gibi takibinizi yapar..Her kponuda yardımcı olurr....bilginize..

Evet canım ben de orada tüp bebek yaptırdım. Emre bey benim doktorum degildi ama sık sık görüyordum. Gayet ilgili ve kibar bir doktor. Ben Suzan Hanım'da tedavi gördüm. Ve hamisim:)

ya kızlar gördüğüm kadarıyla topikde 2 arkadaşımızın transferi var 12 günlük süreç var önümüzde onlar için ortaklaşa dua edelim kimin duası kime kabul olur hiç belli olmazmış hem elimizde 2 hamiş olursa onlarda hamiş hamiş bize de dua ederler daha etkili olur bir nevi elimizde sermaye gibi olurlar :) sermaye kısmı işin şakası tabi ki gelin toplu dua edelim

benim bildiğim salatı terficiye var bildiğiniz daha etkilisi varsa oda olur ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…