senin gerçektende baya bi ilaçsız geçmiş diyebiliriz.. banada dr um ilaç fazla kullanmıcam demişti inş. hayırlısı neyse o olur.Teşekkur ederım cnm... Insallah hersey cok guzel olacak.
Sıra ıle başaracağız
Sadece 1 kez 2 toz 1 su merionel kullandim..2 guunde catlama onleyici igne...ve tabiki ovitrelle...
Insallah basaracagim sana umut olurum
Transfer Yarin saat 12 30da dualarınızı esırgemeyın....
ben femarayı 2 tedavimdede kullanmıştım yumurtalarım dolu çıkıyordu ama döllenmiyordu.. ama femaradan memnundum açıkcası boş çıkmaması beni sevindiriyordu o an için en azından..senin tedavin ilaçlı geldi bana kullandıklarına bakılırsa..cansucum bana famera protokoluda deniyor internette var o uygulandı famerayla yumurtalarım hassaslaştırıldı öyle büyütüldü yumurtalarım puregon iğne kullandım yaklaşık 2 hafta sonra bide kalçadan iğne vuruldum 3 gün 2 toz 2 su olarak bu kadar bide tabi çatlatma iğnesi oldum
hayırlı olsun cnm rabbim yumurtalarına can versin seninde wannamında inş. sonu güzel olur bu uğraşıların..yumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)
günaydın kızlarrrr NASILSINIZZZZ
arkadaşlar benimde yumurta rezervim düşük tüp bebek tedavisine başlamıştım uzun prokol ama kendiliğinden hamile kalmışım
Arkadaşlar merhaba, yaşım 30 . Ahm 0,80 ve fsh 13,00 çoktı. Bun şekilde olup ta tüp bebek ile hamile kalmayı başaran var mı
tabiiki var cnmm..Her ne kadar azınlıkta olsak da eğer nasibimizde var ise çabalayarakk ulaşan çok kişi okuyorum..Bizzat yakınen bir arkadaşım eken menopoz teşhisi bile vardıı adet olamıyordu ilaçsızz..0,2 amh ve 40 küsür fsh ile 2 yumisinden biri döllendi ve şimdi paşası kucağındaaa elhamdulillah
senin gerçektende baya bi ilaçsız geçmiş diyebiliriz.. banada dr um ilaç fazla kullanmıcam demişti inş. hayırlısı neyse o olur.
dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun inş. pozitif haberi almak nasip olur ve sonrasıda bebeğini kucağına almak nasip olur..
ben femarayı 2 tedavimdede kullanmıştım yumurtalarım dolu çıkıyordu ama döllenmiyordu.. ama femaradan memnundum açıkcası boş çıkmaması beni sevindiriyordu o an için en azından..senin tedavin ilaçlı geldi bana kullandıklarına bakılırsa..
hayırlı olsun cnm rabbim yumurtalarına can versin seninde wannamında inş. sonu güzel olur bu uğraşıların..
tabiiki var cnmm..her ne kadar azınlıkta olsak da eğer nasibimizde var ise çabalayarakk ulaşan çok kişi okuyorum..bizzat yakınen bir arkadaşım eken menopoz teşhisi bile vardıı adet olamıyordu ilaçsızz..0,2 amh ve 40 küsür fsh ile 2 yumisinden biri döllendi ve şimdi paşası kucağındaaa elhamdulillah
arkadaşlar benimde yumurta rezervim düşük tüp bebek tedavisine başlamıştım uzun prokol ama kendiliğinden hamile kalmışım
wannaaaaaaaaaaaaaaa aldınmı meleğini göbüşüne canımmmmm..
Cnm aynı gun opu işlemı yaşamısız. Benım transferım bugun oldu tek embrıyo olunca beklemek ıstemedı doktorumyumurta toplama işim dün itibariyle gerçekleşti operasyonda daha öncede bahsettiğim gibi sadece 2 yumurta çıkmış ve doluymuş cuma günü transfer var kızlar yani bebişimi yerleştircekler inş rabbim kucağıma almayı nasip eder benim için çok heyecanlı bir bekleyiş başlayacak cumadan sonra full yatış allahım inş izin verirde herşey yolunda gider benim durumumda olan herkes için bol dua ediyorum kızlar sizde benim için dua edin olurmu :)
ya kızlar gördüğüm kadarıyla topikde 2 arkadaşımızın transferi var 12 günlük süreç var önümüzde onlar için ortaklaşa dua edelim kimin duası kime kabul olur hiç belli olmazmış hem elimizde 2 hamiş olursa onlarda hamiş hamiş bize de dua ederler daha etkili olur bir nevi elimizde sermaye gibi olurlar :) sermaye kısmı işin şakası tabi ki gelin toplu dua edelim
benim bildiğim salatı terficiye var bildiğiniz daha etkilisi varsa oda olur ne dersiniz ?
merhaba, doktorum şansımın az olduğunu söyledi canım. Hiç tüp denemedim. Temmuzda kıbrısta donasyon düşünüyorum. Bu durumu 3 ay önce öğrendim. Halen kendime gelemedim.
canım bence önce tüp bebek dene bitkisel ürünlerden falan kullan hemen kıbrısı düşünme benim durumum senden daha kötü banada doktorum şansımın az olduğunu söledi ama olmaz demedi hepimiz bir yumurta bir spermden olduk dedi bir yumurta bile bizim için şans bak bu şekilde hamile olan arkadaşlarımızda var neden bizimde olmasın bende bir haftaya kadar tüp bebek tedavisine başlıcam ümidimi kestiğim anda yumurtam tamamen bitmiş olursa hiç şansım kalmazsa bende ozaman düşünüyorum kıbrısı inş gerek kalmaz kendi yumurtamızdan bebeğimiz olur bizimde.
desteğin için sağol canım. çok zor bir durum karar vermek. kafam çok karışık. o kadar çok istiyorum ki anne olmayı. bebek görünce canım çok yanıyor....
canım pes etme başarmak için güçlü olmalıyız mücadele etmeliyiz bende ilk duyduğumda yıkılmıştım 10 gün sürekli ağladım kabullenemiyodum hiç böle bişeyi ve daha yeni evliyim 10 aylık ben doğal yolla olcak diye bekliyodum erken menopozla karşılaştım.. Hep bende çok istiyorum bebeğimin olmasını çocukluğumundan beri bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerim var onlara falan çok baktım kendi çocuğum gibilerdi.bende bi hamile görsem bi bebek görsem canım çok acıyo içim burkuluyo bigün benimde olcak diyorum geçecek bu günler gelecek mutlu bebekli günler..:)..bol bol dua et çok rahatlatıyo insanı normal hayatına devam et akışına bırak kendini rahatlatacak şeylerle uğraş ben öle yaptım şimdi daha iyiyim herşey güzel olcak pes etmek yok..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?