Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çapa tıp fakultesinde amh yapan bi bayan var ismi NURCAN nurcan hanıma amh yaptırcaktım dediğinde seni direk oraya yönlendiriolar işin daha kolaylaşıo

:))))) kendime çok güldüm kızlarya sen milstoneye sormuşun ben atlamışım kafam okadar dalgınki bana sordun sandım :)))))) çok yaşayın emi siz

bu arada ben kaçıyorum kızlarr.Bu topik topik olalı böyle hareketlilik görmemişti sağolun varolunn..Öpüyorum hepinziiii

bu hormonu bilmiorum ama amh çok düşük benim

canım amh düşükse doktorun neden dhea kullanmanı sölemedi bizim gibi amh si düşük insanların ilkbaşta kullanması gereken şey eczanelerde bulabilirsin yoksa internettende getirtebilirsin amh kaç benim 0.01 dhea yı 25mg günde 3 tane kullanıyorum yumurta kalitesini sayısını artırıyo milistone arkadaşımızda çok güzel açıklamış.vücuda gençlik hormonu veriyo yumurtaları gençleştiriyo.

canım kistler yeni oluşmuşsa önemli değil bendede öle olmuştu bende 1 hafta öncesi yoktu demiştim ozaman yeni çatlama olmuş olabilir dedi yinede doğum kontrol hapı kuıllanalım 1 ay dedi şimdi yok oldu bendede 1 tane yumurta görünüyodu şansımın az olduğunu belki hiç yumurta oluşmayabilir diyodu amh çok düşük diyodu 4 tane yumurtam oluştu allahım içini dolu etsin inş benim bebeğim olsunlar.ümidini kaybetme allahım büyük o o lderse yok var eder.

inş. baharcım...bana şimdilik hiçbi ilaç vermedi kan testi sonuçlarına göre eğer normal çıkmassa dhea vericem dedi normalse hemen başlarız tüpe dedi cnm inş. seninde yumoşların bebişin olur

inş. baharcım...bana şimdilik hiçbi ilaç vermedi kan testi sonuçlarına göre eğer normal çıkmassa dhea vericem dedi normalse hemen başlarız tüpe dedi cnm inş. seninde yumoşların bebişin olur

canım benim içime pek sinmedi doktorun buda seni oyalıcak gibi duruyo ama inş ben yanılıyomdur herşey güzel olur.

ya cnm öylemi acaba şimdi bilemedimki aklım karıştı nerden anladın cnm valla 2 yıldır oyalanmışım farkında deilim inş buda oyalamıyodur....

canım doktorun senin neyin normal çıkmasını bekliyoki ultrason muayenesindende anlamıştır nası bi sonuç olcanı belli zaten senin durumun yumurta rezervin az dhea yı hemen başlatması gerekiyodu kist içinde herhangi bi tahlil sonucu gerekmiyo tedavi için doğum kontrol hapına başlayabilirdi adet olmuştun dimi sen.benim doktorum normalde dhea 4 ay kullanıp öle başlamamız gerekiyo tedaviye dedi ama bizim zamanımız yok beklemek için dedi tedaviden 1 ay önce başladım o sıradada tahliller histeroskopi falan yapıldı 2.ay tüp tedavisi başladı.genetik testi falanda ister inş doktorun bu durumun neden kaynaklandığını öğrenirsiniz tedavide ona göre bi yol izlersiniz çünkü bu yaşta erken menopoz normal değil araştırılması gerekiyo bende sonucu bekliyorum inş bişey çıkmaz sonuç güzel gelir.

cnm valla artık benim aklım durdu yoruldum umudumu sabrımı elden bırakmamaya çalışıyorum....okadar üzgünümki kendimi doğru ifde edemiom şöle anlatayım en baştan doktor vajinal ultrasondan baktı 18 mm yi geçmiş sağ ve solda 2 kist var dedi bunlar adetle atılabilir dedi ama ben normal adet olamıomki ilaçla oldum mesela bu ay..sonra yumoşlara baktı solda yok sağda bitane dedi...sonra 6 tane test yaptı amh tsh estradiol fsh lh prolaktin... bu testlerin sonucuna göre dedi eğer tüp yapacak kadar normal çıkarsa hemen tüp yapacaz ama çok yüksek fsh çıkarsa 3 ay dhea kullanacan dedi hiç doğum kontrol hapı demedi kist için...aklım okadar durduki hatta kızlarada dedim doktorun konuşmalarını tam anlayamadım şoktan üzüntümden dedim şimdi şimdi kafam biraz yerine gelio bunları hatırladım bikaç güne sonuçlar çıkacakmış ve biz sizi arıcaz ona göre tedavi şekline karar vercez dedi heralde dheayıda ozaman verecek ama bioste.. verirse o yokmuşya eczanelerde inş. etkili yararlı bişi verir

seni çok iyi anlıyorum canım çok zor sınavdan geçiyoruz allah sabır versin yardım etsin inş sonuçlar tedavi için uygun olur.. doktorun vardır yinede bi bildiği herkese aynı şey uygulancak değil..rahat olmaya çalış biosteron eczanede bulmak çok zor ama o yok diye kullanmamazlık etme başka marka dhea al eczanede yoksa internetten getittir bende öle yaptım bulamayınca.

cnm dr onu verirse ben satılmadığını söyliyimde onun tavsiye ettiği bişiyi alıyim.. bu arada genetik olarak ailemde hiç erken menapoza giren yok ilginç.... hatta hemen kolayca hamile kalmışlar hepsi ananem annem onları sormuştu dr ama ananemin 7 çocuu olmuş ve sonuncuyu 40 yaşında doğurmuş annem desen 50li yaşlarda menapoz olmuş ya ben ben ben

tabiki canım öle yap sor onagöre al.. bizdede yok bizde 7 kız kardeşiz hiçbiride bu sorunu yaşamadı benim annemde 50 yaşını geçiyodu menopoza girdiğinde. bu işte onla ilgili değil galiba kromozom analizide diyolar genetik testine kromozomlarda bi problem varmı yokmu ona bakıyolar.birde bende romatizma var doktor ondanda şüpheleniyo genetik test normal çıkarsa romatizmadan kaynaklanmış olcak erken menopoz.. vücut savunmaya geçerek yumurtalarıda yok edebilir dedi.herhengi bi rahtsızlığın varsa ondanda olabilir.mesala bazı kişiler hiçbiproblem olmadığı halde embiriyo tutmuyo veya tutsada defalarca düşükler oluyo bunun içinde yapılıyo genetik test kan pıhtılaşması falan çıkıyo oda düşüklere sebep oluyo bunlarıda öğrenmiş olursun baştan herşeyin araştırılmış olur.canım ben çıkıyorum çok yoruldum bugün yarın yine görüşürüz inş kendine iyi bak güzel düşün güzel olsun iyi geceler canım.

cnm benim saol bilgiler için takbiki baştan herşey araştırılması güzel bişi ama bu test hakkında hiçbişi sölemedi dr ben ona bi hatırlatayım en iyisi :) kendi kendimin doktoru olacam yakında :) romatizma bendede var cnm küçüklüğümden beri hemde...inş cnm sen ben isteyen herkes hepimiz en yakın zamanda bu güzel pozitif haberlerimizle coşarız rabbim daha çok bekletmeden hamile kalırız inş. hepiniz dualarımdasınız iyi uykular cnm muck

wannabemumy canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamyı nasip etsin inşşşş

canım sorunun neydi ne gibi tedavile uygulandı

kullandığın kürleri ve ilaçları
gittiğin doktoru bizmle paylaşırmısın k
kısaca yaptıklarını bize anlatırmısın canım bizlere de umut olsun inşşş

selamm depresipolyana geç olsun güç olmasın işallah belki dhea kullanman senin için çok faydalı olcaktır..kistler için belki 2 tane diye doğum kontrol vermemiştir..az olunca adetle atılıyor ama sen yinede herşeyi sıkı tut sor hatta bir kağıda yaz soracaklarını yoksa o anda unutuluyor canım..bahar35baha opun belli oldumu ne zaman olucak

Kızlar sizden öğrendiğim şu Dhea nın ne oldunu biraz araştırdım vede çok tereddütte kaldım . DHEA'nın yumurta sayısını ve fertilizasyonu arttırdığını gösteren oxford kaynaklı bilimsel bir araştırma yazısı buldum bu beni biraz ümitlendirdi ama ilacın üzerinde yazan "DO NOT USE IF YOU ARE A WOMAN OF CHILDBEARING AGE"( çocuk doğurma yaşındaysanız kullanmayınız) ifadesi kafamı karıştırdı
Ayrıca Yumurtlama problemi olan, yumurta rezervi düşük 25 hasta üzerinde yapılmış ve sonuçta elde edilen kaliteli yumurta ve embriyo sayısında artış görülmüş. Buna göre DHEA hormonunun etkisi olduğu sonucuna varılmış ancak tartışma bölümünü okuduğumda bu sonuçların %100 DHEA'dan kaynaklanmamış olabileceğinide düşündüm. DHEA bir erkek hormonuymuş ve Amerika'da reçetesiz satılıyormuş. Araştırmalarının daha başındalarmış ve net bir sonuca varmaları için daha fazla çalışma yapmaları gerekiyormuş. Hormonun yan etkileri sivilce, yüzde kıllanma ve seste kalınlaşma. Uzun dönem etkileri henüz bilinmiyormuş.
Bu gün doktorumlada görüştüm onermedi,kalp krizine yol acabiliyormus,ayrica daha bir suru yan etkisinden dolayi kullanmamami soyledi bilginiz olsun istedim

doğru sölüyosun cnm haklısın ben bi kağıda yazayım valla sonra üzüntüden heycandan sorcaklarımı unutuyorum çok tşk ederim cnm valla iyi fikir bu arada sern neler yaptın adet oldunmu tedavi başladımı
mrb tanaycım valla benimde aklım çok karışık burdada bi arkadaş yazmıştı adını unuttum sesi çok kalınlaşmış...bu yan etkiler benide korkutuyor ama kullanmaktan başkada çarem yok sanırım benim sen neye karar verdin tekrar başlıyomusun tedaviye cnm

canım sen kullan herhangi bir etki olursa kesrsin sonra herşey normale dönüyor zaten ilk ay sivilce yapıyor sonra vucut alışıyor..denemeden olmuyor napalım biraz deneme tahtası gibi oluyoruz ama başka çare yok..trible ginseng ve arginmax women sor istersen gnc ürünü fsh düşürüyor ..canım bende adet oldum yarın randevum var her şey yolundaysa tedaviye başlıycaz kısmetse..hayırlısı bakkalım..kağıda yazdım soracaklarımı yoksa unutuyorum birini sorsam biri kalıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…