canım zihnine sağlık,cümlelerine bereket, yaz tabi uzun uzun, sevinirim...bizler yumurta ürettikçe yumurtalarımızdan östrojen elde ediyoruz.cyclo ve benzeri ilaçlar dışarıdan östrojen almamızı sağlıyor, vücut östrojen alınca yumurtlama ihtiyacı duymuyor..yani bu tarz ilaçların yumurtlamayı azalttığı bir gerçek.bana doktorum anlatmıştı..ben tüp bebekte bile çok şanslı bulmuyorum kendimi.bekarken istanbulda bahçelievler memorial de bir tüp bebek uzmanıyla görüşmüştüm o da bana şansımın düşük olduğunu ileride donasyon deneyebileceğimi söylemişti..en son ankara anatolia tüp bebğin halkla ilişkiler sorumlusuyla konuştum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. benim ekstra misafirhane otel gibi masraflarım da olucak 8000 i bulur herhalde....aslında kalıcak eş dost akraba çok ama ben böyle bir tedaviyi herkese duyurmaktan yana değilim...
benim bir tanıdığım tüp tedavisinden önce sürekli bal, arı sütü,polen,çörekotu vs. bi karışım var aktarlarda olmalı ondan tüketmiş çok faydasını görmüş.bende de var yiyemiyorum tadı çok kötü

(( hayıt da içemiyorum onun da tadı çok kötü ama yakında başlıycam.bence sen de yumurtalarını güçlendir şimdiden..ayaklarını sıcak tut.uyku düzenine dikkat et...sağlıklı yaşa..çok fazla sabır ve özen gerekiyor bu süreçte..topicteki tüm arkadaşları gönülden dua ediyorummmmm...herkese bol şans.....