picssso canlı selam,,,,, bu saraçoğlunda endometriumu kalınlaştıran birşeyler varmıdır, bilgin var mı,,, ben bu endoyu kalınlaştıramıyorum biliyorsun..... 8.gün 5,2 mm idi ya, bugün 10.gün 4,8 mm ye düşmüş.... 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım, pazartesi opu olacakkk..... umarım döllenir ve dondurulabilir.... transfer sonra olacak tabii ki, de endo nasıl kalınlaşacak bunu kimse bilemiyor........
Evet aya o da olmasaydı hiç ümidimiz olmayacaktıÇok yoruldum ve yıprandım bazen kendime kızıyorum belki Allah affetsin isyan ediyorum ama içi acıyor.Psikoljim o kadar kötü ki sürekli aynı konuyu düşünüp çıkar yol arramya açlışıyorum ama yok çıkış yolu
Tup bebekte rahim filmi ne alaka zaten tuplerden gecerek rahime birakiyolar.asilama olsa anliycamda tupte gerrek yokk ki kizlarr
amin cnm inş. güzel haberler alırsın...
QUOTE=bahar35baha;30098676]bugün yumurtan çatlıyo olabilir 14. gün diyosun bişeyler oluyo muhakkak.
picssso canlı selam,,,,, bu saraçoğlunda endometriumu kalınlaştıran birşeyler varmıdır, bilgin var mı,,, ben bu endoyu kalınlaştıramıyorum biliyorsun..... 8.gün 5,2 mm idi ya, bugün 10.gün 4,8 mm ye düşmüş.... 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım, pazartesi opu olacakkk..... umarım döllenir ve dondurulabilir.... transfer sonra olacak tabii ki, de endo nasıl kalınlaşacak bunu kimse bilemiyor........
pohpohperim napıyosun benim dün gece çok ağrım oldu karnım belim bacaklarım bugünde sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu çok korkuyorum tutmadıysa diye..
ayy bende heycanlandım işallah o dediklerin tutunma belirtileridir..allaha emanetsizniz..şu test günü bi gelseydi hayırla..unutma stres yok :))
pohpohperim napıyosun benim dün gece çok ağrım oldu karnım belim bacaklarım bugünde sabah adet ağrısı gibi ağrım oldu çok korkuyorum tutmadıysa diye..
canım seni arıyorum ama numaran hep meşgul
cnm çok haklısın stres üzüntü hormonları mahvediyor....ben ankaradayım cnm ya şehir dışına çıkma gibi şansım olsa hemen gidicem hatta izmirde mini tüp var benim durumumdakiler için yapılıyor onu çok istiyorum ama nasip işte bakalım bişiler yapıcam...evet cnm dheayı kullan dedi ama bi mucize olmucak dedi..benim fsh 40 dan yukarı çıkıyodu hep hiç aşşağı inmiyordu bu ay 18 çıktı inş. dahada düşer normale iner...gerçekten çok deişkenlik gösterio haklısın..polyana hiç ümitsizliğe kapılma fsh çok yüksek değil bence çok yüksek değerlerle bile tedviye başlayan var stres yapma ümitsizliğe kapılma fsh streslede çok alakalı biz bu stresle biz hormonlarımızı alt üst ediyoruz sakin ol ve olucağına inan doktorunu sevmemişsin sen ama kistlerin varsa doğum kontrol hapını kulan mutlaka bendede kist oluşmuştu doktorum doğum kontrol hap vermişti ve işe yaradı kistlerim gitti sen nerelisin polyana..istanbulda güzel tüp bebek merkezleri var onları tercih edebilirsin dehayı kulan dedimi doktorun ben doktorumla görüşemedim bu ay fsh tavan yapmış 39 beklemedeyim adetin 3 günü gidiyorum fsh ve e2 istiyo doktorum devamlı doktor kontrolü altındayım fsh 9 aşağı düşerse tüp bebk için tedavim başlıycaz inş Allahın izniyle benim bazen fsh 4 oluyo bazen 11 bazen 27 bazen 39 devamlı değişken fsh ama çok sters yapınca avan yapıyo onu fark etim ben.. ümidini asla kaybetme polyana canım ok..
gulnevacım bende şaşırdım yumurta zaten 18mmden sonra çatlamıomu vajinal muayene yaptı ve kist var 18 mm dedi 2 tane dedi bikaç gün önce demişti öle dünde işte uzayan yapışkan yumurtlama akıntısı geldi değerlendirdik bakalım inş. ama bugün yine benim kanamam başladı az önce gördüm neyin nesi anlamadım hiçpolyana sen bugünlerini değerlendir tam yumurtlama zamanın bence kist olduğunu nerden anladıki tam yumurtanın geliştiği zaman 18 mm normal değer boş geçirme bu günlerini
zaten cnm doktorlara kalsak ya kısırız ya çok hastayız yada ölücez :) rabbim ol derse olucak haklısın cnm allahın izniyle rabbim bizimde dualarımzı kabul edecek inş.cnm dr dhea kullan dedi onu mutlaka kullanırım kafamda çok karışık en etkili hangisi olursa onu kullanırım artık cnm kist ve yumoşlar nasıl ayırt edilioki 18mm yi geçince çatlamıomu zaten çatlayamayan yumoş kist olmuomu yani ee benimde o yumoşlar daha çatlama zamanını geçmemiş olmuomu nasıl kist oluo benim aklıma o kist dediği yumiler çatladı gibi gelio biyerde okumuştum dr bebeği kist sanmış almış mahkemelik olmuşlar bu dr da çatlamak üzere olan yumileri kist sanmasınmı :)))))) ay valla rabbime emanetiz allahım korusuncanım öncelikle sakinliğini koru ve bi yol çiz..fsh yüksek çıkmamış bu çok güzel..amh ye hiç bakma..önemli olan adetin ikinci günü görülen yumi dir..sendede var çok şükür..öncelikle bu doktora sakın gitme..senin moralni bozacak doktorlardan uzak dur canım..önceki doktor nerdeymiş ..topikte bir arkadaşın mucizesini okudum fsh 51 ken hamile kalmış..hatta doktorlar olmaz demiş sürekli tedavileri yarım kalmış..o yüzden doktor ne derse desin alllah ol derse olur her halukarda..önce bi karar ver fsh düşürmek için bi çok şey var bitkiseller vitaminler..sen hangidini yapmak istersin..eğerki bitkiselse hayıt aslanpençesi civanperçemi ada çayı..adetin ikinci günü başla canım kestane balı çörek otu tarçın karşımı..yada benim içtiğim vitaminler izmir tüp olsun ankara olsun gitmeden önce en az 2 ay bunları kullanmanı tavsiye ederim ama sakın hepsini birdn yapma..hormonlar altüst olabilir :))kist için doğum kontrol hapı verdimi..hani 1 tane var yumi o da küçük diyosun ya o çatlıyor olabilir değerlendirin bu günleri :))sen bakma o doktorlara verecek olan allah..moraliniz bozmadan yapabilceklerini yapmaya çalış canım..bebişler gelcek işallah
cnm o drun kist dediği yumurtalarmı çatlıyo acaba..çünkü başka yumoşum yok tek bitane gördüğü ise çok küçük ve zayıf gelişmez demişti senin dediğin gibi bu hastanedemi beni oyalıyomu acaba ya yumurtalar çatlamak üzereydide kistmi dedi valla aklım karıştı bide doğum kontrol hapı verdi 2 ay sonra gel dedi git gel git gelmi yapcaz hep bu hastaneylede bak şimdi bu geldi aklıma..
cnm çok haklısın stres üzüntü hormonları mahvediyor....ben ankaradayım cnm ya şehir dışına çıkma gibi şansım olsa hemen gidicem hatta izmirde mini tüp var benim durumumdakiler için yapılıyor onu çok istiyorum ama nasip işte bakalım bişiler yapıcam...evet cnm dheayı kullan dedi ama bi mucize olmucak dedi..benim fsh 40 dan yukarı çıkıyodu hep hiç aşşağı inmiyordu bu ay 18 çıktı inş. dahada düşer normale iner...gerçekten çok deişkenlik gösterio haklısın..
gulnevacım bende şaşırdım yumurta zaten 18mmden sonra çatlamıomu vajinal muayene yaptı ve kist var 18 mm dedi 2 tane dedi bikaç gün önce demişti öle dünde işte uzayan yapışkan yumurtlama akıntısı geldi değerlendirdik bakalım inş. ama bugün yine benim kanamam başladı az önce gördüm neyin nesi anlamadım hiç
zaten cnm doktorlara kalsak ya kısırız ya çok hastayız yada ölücez :) rabbim ol derse olucak haklısın cnm allahın izniyle rabbim bizimde dualarımzı kabul edecek inş.cnm dr dhea kullan dedi onu mutlaka kullanırım kafamda çok karışık en etkili hangisi olursa onu kullanırım artık cnm kist ve yumoşlar nasıl ayırt edilioki 18mm yi geçince çatlamıomu zaten çatlayamayan yumoş kist olmuomu yani ee benimde o yumoşlar daha çatlama zamanını geçmemiş olmuomu nasıl kist oluo benim aklıma o kist dediği yumiler çatladı gibi gelio biyerde okumuştum dr bebeği kist sanmış almış mahkemelik olmuşlar bu dr da çatlamak üzere olan yumileri kist sanmasınmı :)))))) ay valla rabbime emanetiz allahım korusun
canım 3 ay önce banada dedi doktor kist var doğum kontrol hapı verdi diğer aya hiç bişey kalmamıştı..biosteron bulamıyoruz yaa valla bulsakta alsak..kistler değilde o küçük bi tane var dedin ya o çatlıyordur..ben bununla ilgilide bi başarı hikayesi okudum..bayanın tek yumisi olmuş o da çok küçük büyümedi diye iptal edilmiş ama bayan hamile :))allah yardımcımız olsun..
depresıf polyana bende ankaradayım hangı doktora gıdıyosunn
cnm ankara tüpe gidiyodum ama artık sanırım deiştiricem sen nereye gidiosun
canım ben zekaı tahır burakta ıkı asılama bı tup yaptırdım devlette hakkım oldugu ıcın ordayım ama bu sefer dısardan ı bı doktor bulup yıne hastanede ıslerımı gordurmek ıstıyorum ama nerde ankarada sankı doktor kıtlıgı var herkeste bı ozel hastane ve muayehaneye cagırıyooo
haklısın cnm ya o yüzden ben artık ankara dışını düşünmeye başladım zaten fsh dan dolayı tüp yapmıolar burda banasenin kaç fsh amh şu an ilaç kullanıyomusun
suan bı ılac kullanmıyorum canım.fsh en yuksek 13 amh 1.1 cıktı ıkı ay oncekı degerlerım ama bende ıkı yıldır bebek ıcın ugrasıyorum..ıstanbulda fetrıjına tup bebek merkezı var bı bayan var gıdeceksen ılk o bayanal konusmanı tavsıye ederm cok bebekle donen arkadasım var ve halden yoldan anlayan bı kadın...
yanı ıstanbul bence tup bebek konsunda cok gelısmıs ankarada bırak fsh 40 yasındakı bayanları bıle kabul eden ve umut verıp yaparız dıyen cok az doktor var.
bu ıste psıkolojı onemlı ama ı bı doktorun yoksa psıkplojınde hıc rahat olmuyoo
canım toplamda 540 tuttu içindede aman aman birşey yok eşim içinde yollamış bizde sorun çift taraflı 3liraya aldığın otu 92 ye yollamış düşün artık tabi başta ne yollayacağını söylemiyor kargo gelince faturadan görüyorsun hayıt tohumu baya içime oturmuştu çokda sonuç aldım diyemem :)cnm bende içicem başlıcam hayıta doktor nekadar aldanmayın öle şeye desede rabbimin şifayı nerden verceni bilemeyiz bi vesile olur kürler ne için bu arada maşallah 92 liralık ne aldın çokmu baya
canım toplamda 540 tuttu içindede aman aman birşey yok eşim içinde yollamış bizde sorun çift taraflı 3liraya aldığın otu 92 ye yollamış düşün artık tabi başta ne yollayacağını söylemiyor kargo gelince faturadan görüyorsun hayıt tohumu baya içime oturmuştu çokda sonuç aldım diyemem :)QUOTE]
cnm dediğin gibi keşke güzel sonuç alabilsekte fazlasını ödesek...senin tüp denemen varmı peki 92 lira tutan hayıt tohumumu evet dersen düşüp bayılıcamcnm senin hormonlar ne durumda şuan değerleri kaç... bende fsh yi kafama takmamaya çalışıyorum ama doktorlar itinayla kafama taktırıyolar tüp bebek bile yapmıolar bana (( oderece vahim durumum.....şaştım iyice ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?