Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet aya o da olmasaydı hiç ümidimiz olmayacaktıÇok yoruldum ve yıprandım bazen kendime kızıyorum belki Allah affetsin isyan ediyorum ama içi acıyor.Psikoljim o kadar kötü ki sürekli aynı konuyu düşünüp çıkar yol arramya açlışıyorum ama yok çıkış yolu

baharcım bende anlamadım ya dr deişmiş başka bi dr baktı bu defa banaönceki dr çok umutlu iyi konuşuodu ilgiliydi ama bu adam beni bunalıma soktu hatta sonuç kağıtlarını vermedi bile önünden okudu bana fsh de eminim 18 dedi ama amh yi yanlış anlamış olabilirim cnm 0.01 yada 0.1 dedi hatırlayamıyorum hatta hiç şansın yok pek umutlanma çocuk fikrini unut yavaş yavaş gibi bişiler dedi 2 ay bu ilaçları kullan adetin 2.günü yine gel dedi bende dedimki fsh kaça düşünce yapılacak oda 13ün altına düşecek dio ve folikül sayınada bakıcaz dio yani tek bitaneyle yapmıcakmı hey yarabbim ya tüpü fsh yüksekken de yaparız bizce sorun yok ama senin yumurtalar büyümez gelişmez boşuna paran gider dedi resmen bu ilaçlarda bi mucize yaratmıcak sen pek umutlanma dedi ya resmen ama bunu ancak rabbim bilir bu doktorlar zaten bitkilere karşı bi düşmanlığı var sanırım hangi dra sorsam öle şeler kullanma dediler hep...ama hep ilaç hep ilaçta nereye kadar ya mahvoldum...şu ummuselemenin kullandıkları vitaminlerdende alıcam onlarıda kullanıcam cnm bu ilaçlarla hayıt falan zararlı olurmuki sen ilaç kullanırken bitki içmişmiydin

sen o doktorun dediğini dikkate alma sen diğer doktorunla görüş o doktor uğraşmak istememiş bence şansımız olduğu için.ben iğnelere başlayana kadar bitki çaylarından içtim ozaman işte dhea kullanıyodum artık kullanmıyorum folbiol coraspin troit hapı romatizma hapı kullanıyodum bi zararını görmedim sende içersen ılık iç ve bal koy içine.sabah akşam aç karnı iç.hormon değerlerim düzelmişti fsh bimiyorum doktorum bakmıyo ona ama e2 çok güzel çıkmıştı benim artık aklıma hiç fsh gelmiyo doktorum önemli olan tedaviye yanıt vermen folikül oluşması.bende oluştu ama sonradan oluşan yumoşlar bi işe yaramadı ilk tek görünen yumurtamın işe yaradığını düşünüyorum.birde çok dua ediyorum kuran okuyorum mryem suresi 4444 dua tefriciye 70000 lem yelid cuma günleri ya allah ya vali enbiya suresi 89. ayet yasin ya varis daha çok var heranımı duayla geçiriyorum şimdide fetih suresine başladım 7 gün 41 defa allahım inş kabul eder ben bu sayede daha rahat huzurluyum.dualrımın bigün kabul olcana inanıyorum sende elinden geldiği kadar oku dua et tesbih çek

cnm yer gök dua üstüne kurulu bende dualarımı hiç eksik etmiyorum rabbime inanıp güveniyorum allahım kabul etsin hayırlısını versin.. cnm bişi sorcam 70000 lem yelid dediğin ihlas süresimi bide sen ya allah ya vali kaç tane çekion rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

kızlar ya benim vücut şaşırdı iyice az önce yapışkan akıntı gördüm vc de... bugün saat itibariyle adetin 14.gününe girdim o kistleşen 18 mm lik yumoşlar çatlamış olamaz deilmi kafam karıştı şimdi bu neyin nesiki adetim lekelerle beraber 10 gün sürdü nerdeyse yani adet başlangıcından itibaren 14. gündeyim yapışkan uzayan akıntım var şuan neler oluo :18: yinemi yumurtluyorum yada 18mm lik drun kist dediği yumoşlarmı çatladı

amin canım inş kabul eder dualar olmasa zaten ayakta durmamız çok zor olurdu.canım sadece lem yelid çekiyosun.ihlas suresinin içinde geçeiyo.çok büyük bi duaymış.cuma günü ya allah 1000 defa ya vali 1000 defa istersen fetih suresinide oku ben bugün başladım cumrtesi başlanıp cuma bitecekmiş bende test günüme denkgeliyo ozamana kadar okuyayım hayırlısıyla güzel haberi alayım diye.. bol bol esmaül hüsna oku.

bugün yumurtan çatlıyo olabilir 14. gün diyosun bişeyler oluyo muhakkak.

kızlar tekrar söylüyorum fsh takılmayın düzenli hayıt tohumu için içeriği östrojen hormonu arada bir içtim içinede bir tutam aslan pençesi atıyordum fsh 6 ya kadar düşürdüm....İbrahim Saraçoğlu dan kürler sipariş etmiştim o da yollamış hoş 3 liralık ota 92 lira almış o ayrı :)

amin cnm inş. güzel haberler alırsın...
QUOTE=bahar35baha;30098676]bugün yumurtan çatlıyo olabilir 14. gün diyosun bişeyler oluyo muhakkak.[/QUOTE]

cnm o drun kist dediği yumurtalarmı çatlıyo acaba..çünkü başka yumoşum yok tek bitane gördüğü ise çok küçük ve zayıf gelişmez demişti senin dediğin gibi bu hastanedemi beni oyalıyomu acaba ya yumurtalar çatlamak üzereydide kistmi dedi valla aklım karıştı bide doğum kontrol hapı verdi 2 ay sonra gel dedi git gel git gelmi yapcaz hep bu hastaneylede bak şimdi bu geldi aklıma..

cnm bende içicem başlıcam hayıta doktor nekadar aldanmayın öle şeye desede rabbimin şifayı nerden verceni bilemeyiz bi vesile olur kürler ne için bu arada maşallah 92 liralık ne aldın çokmu baya

picssso canlı selam,,,,, bu saraçoğlunda endometriumu kalınlaştıran birşeyler varmıdır, bilgin var mı,,, ben bu endoyu kalınlaştıramıyorum biliyorsun..... 8.gün 5,2 mm idi ya, bugün 10.gün 4,8 mm ye düşmüş.... 23.30 da çatlatma iğnemi yaptım, pazartesi opu olacakkk..... umarım döllenir ve dondurulabilir.... transfer sonra olacak tabii ki, de endo nasıl kalınlaşacak bunu kimse bilemiyor........

amin cnm inş. güzel haberler alırsın...
QUOTE=bahar35baha;30098676]bugün yumurtan çatlıyo olabilir 14. gün diyosun bişeyler oluyo muhakkak.

cnm o drun kist dediği yumurtalarmı çatlıyo acaba..çünkü başka yumoşum yok tek bitane gördüğü ise çok küçük ve zayıf gelişmez demişti senin dediğin gibi bu hastanedemi beni oyalıyomu acaba ya yumurtalar çatlamak üzereydide kistmi dedi valla aklım karıştı bide doğum kontrol hapı verdi 2 ay sonra gel dedi git gel git gelmi yapcaz hep bu hastaneylede bak şimdi bu geldi aklıma..[/QUOTE]

niye gelişmesin canım tedavi ettikten sonra gayet güzel gelişir .ankarada gürgan klinik galiba oraya iyi diyolar sen nereye gidiyodun birde oraya gitsen.sen doğum kontrol haplarını kullan tedaviye faydası oluyo bende 1 ay kullanmıştım kist için.içine sinen sana değer veren pes etmeyen mücadeleci bi doktorla karşılaşabilsen keşke bukadar zor olmıcak ozamn hiçbişey.

niye gelişmesin canım tedavi ettikten sonra gayet güzel gelişir .ankarada gürgan klinik galiba oraya iyi diyolar sen nereye gidiyodun birde oraya gitsen.sen doğum kontrol haplarını kullan tedaviye faydası oluyo bende 1 ay kullanmıştım kist için.içine sinen sana değer veren pes etmeyen mücadeleci bi doktorla karşılaşabilsen keşke bukadar zor olmıcak ozamn hiçbişey.[/QUOTE]

yok cnm ankara tüpe gidiyorum bana bakan ilk doktor iyiydi o gitmiş sanırım bu yeni olanlada pek olmucak gibi işte bakalım olmazsa izmir mini tüpe gidicem eşimin aslında mayısta izni var 20 gün daha olmadı başka zamana alır izin mini tüp fsh yüksek rezerv çok az olanlarda uygulanabiliomuşya rabbim hayırlısı ne ise o yola yönlendirsin artık yoruldum

yok cnm ankara tüpe gidiyorum bana bakan ilk doktor iyiydi o gitmiş sanırım bu yeni olanlada pek olmucak gibi işte bakalım olmazsa izmir mini tüpe gidicem eşimin aslında mayısta izni var 20 gün daha olmadı başka zamana alır izin mini tüp fsh yüksek rezerv çok az olanlarda uygulanabiliomuşya rabbim hayırlısı ne ise o yola yönlendirsin artık yoruldum[/QUOTE]

inş canım allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün olcak inş bebeğin öle hissediyorum.

inş canım allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün olcak inş bebeğin öle hissediyorum.

cnm ya çok tşk ederim beni duygulandırdın tıbbi doktorum deilsin ama dualarınla iyi dileklerinle doktorum oluyosun kulun kula ettiği dualar en çabuk işitilen dualarmış çünkü güzel iyi düşüncelerin yeter cnm benm rabbim inş. seninde bu defa yüzünü güldürsün pozitifi gör

polyana hiç ümitsizliğe kapılma fsh çok yüksek değil bence çok yüksek değerlerle bile tedviye başlayan var stres yapma ümitsizliğe kapılma fsh streslede çok alakalı biz bu stresle biz hormonlarımızı alt üst ediyoruz sakin ol ve olucağına inan doktorunu sevmemişsin sen ama kistlerin varsa doğum kontrol hapını kulan mutlaka bendede kist oluşmuştu doktorum doğum kontrol hap vermişti ve işe yaradı kistlerim gitti sen nerelisin polyana..istanbulda güzel tüp bebek merkezleri var onları tercih edebilirsin dehayı kulan dedimi doktorun ben doktorumla görüşemedim bu ay fsh tavan yapmış 39 beklemedeyim adetin 3 günü gidiyorum fsh ve e2 istiyo doktorum devamlı doktor kontrolü altındayım fsh 9 aşağı düşerse tüp bebk için tedavim başlıycaz inş Allahın izniyle benim bazen fsh 4 oluyo bazen 11 bazen 27 bazen 39 devamlı değişken fsh ama çok sters yapınca avan yapıyo onu fark etim ben.. ümidini asla kaybetme polyana canım ok..

polyana sen bugünlerini değerlendir tam yumurtlama zamanın bence kist olduğunu nerden anladıki tam yumurtanın geliştiği zaman 18 mm normal değer boş geçirme bu günlerini

canım öncelikle sakinliğini koru ve bi yol çiz..fsh yüksek çıkmamış bu çok güzel..amh ye hiç bakma..önemli olan adetin ikinci günü görülen yumi dir..sendede var çok şükür..öncelikle bu doktora sakın gitme..senin moralni bozacak doktorlardan uzak dur canım..önceki doktor nerdeymiş ..topikte bir arkadaşın mucizesini okudum fsh 51 ken hamile kalmış..hatta doktorlar olmaz demiş sürekli tedavileri yarım kalmış..o yüzden doktor ne derse desin alllah ol derse olur her halukarda..önce bi karar ver fsh düşürmek için bi çok şey var bitkiseller vitaminler..sen hangidini yapmak istersin..eğerki bitkiselse hayıt aslanpençesi civanperçemi ada çayı..adetin ikinci günü başla canım kestane balı çörek otu tarçın karşımı..yada benim içtiğim vitaminler izmir tüp olsun ankara olsun gitmeden önce en az 2 ay bunları kullanmanı tavsiye ederim ama sakın hepsini birdn yapma..hormonlar altüst olabilir :))kist için doğum kontrol hapı verdimi..hani 1 tane var yumi o da küçük diyosun ya o çatlıyor olabilir değerlendirin bu günleri :))sen bakma o doktorlara verecek olan allah..moraliniz bozmadan yapabilceklerini yapmaya çalış canım..bebişler gelcek işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…