- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
baharcım nasıl gidiyo sonuçlara az kaldı inş hayırlı haberler alırsın bizede ümit ol canım.erken test yaprtırablirsin aslında kanda çıkar ama sen gününü bekle derim canım
iyi gidiyo bakalım bekliyoruz inş ümit olabilirim 4 mayısta test tarihim erken yapmaya korkuyorum ya yoksa çıkmazsa diye cesaret edemiyorum.
çok az kalmış..gününden önce yapmak sakıncalı olabiir ..sabır işallah..allah isteyen herkese versin..
UMMUSELEMEM cnm sen neler yapıyosun bakalım nezaman bi sonraki tedavi yaklaşık olarak güzel haberlerini bekliyorum ....BAHAR tatlım seninde ne kadar az kaldı bikaç gün içinde meleğinin varlığını öğreneceksin ben inananıyorum pozitif olacak
iyi gidiyo bakalım bekliyoruz inş ümit olabilirim 4 mayısta test tarihim erken yapmaya korkuyorum ya yoksa çıkmazsa diye cesaret edemiyorum.
Sonucun inşallah pozitif olur canım.Dualarım seninle.
insallah canım bilmiyorumki ya valla aslında bu iş rezerve falan bakmıyor rabbim yoktan var edip vermiş hz.ZEKERİYA PEYGAMBERİMİZE OL DEMİŞ OLMUŞ.HERŞEY ONUN ELİNDE.ama bizler kul olarak şifayı arayalım bir yerlerde gerisi rabbime kalmış öyle değilmi kızlar.bize lazım olan bir yumurta bir sperm hepimiz öyle yaratıldık.umutlarımız hiç tükenmesin rabbim hayırlısıyla bizlerede annelik duygusunu yaşatsın.DURMAK YOK YOLA DEVAM.canım aslında okadarda kötü değil 1.4 benimkiyle kıyaslayınca benimde 0.01 ben 2 ay kadar bal tarçın çörekotu polen fındık ceviz karıştırıp yedim bitki çaylarından aslanpençesi hayıt adaçayı içmiştim faydası olmuştur inş. belki biraz kürler denesen doğal yoldan bile hamile kalabilceine inanıyorum.allahım en yakın zamanda bebeğine kavuştursun.
inş.cnm hayırlısıyla
tmm cnm olmazsa internetten alırım
ahh ahh o doktoru bulabilmek işte asıl sorun orda bi bulabilsek derdimiz çözülcekte allah yardımcımız olsun
inş. son negatifin olsun cnm umarım bidahakine pozitifi görürsün bide bal polen arı sütü duymuştum ben çok faydalıymış bende denicem benim durumum vahim ötesi 0.1
insallah canım bilmiyorumki ya valla aslında bu iş rezerve falan bakmıyor rabbim yoktan var edip vermiş hz.ZEKERİYA PEYGAMBERİMİZE OL DEMİŞ OLMUŞ.HERŞEY ONUN ELİNDE.ama bizler kul olarak şifayı arayalım bir yerlerde gerisi rabbime kalmış öyle değilmi kızlar.bize lazım olan bir yumurta bir sperm hepimiz öyle yaratıldık.umutlarımız hiç tükenmesin rabbim hayırlısıyla bizlerede annelik duygusunu yaşatsın.DURMAK YOK YOLA DEVAM.
CANIM YUKARIYADA YAZDIM BU İŞLER BELLİ OLMAZ UMUDUNU KAYBETME BAK BEN SİGARA İÇİYORDUM BIRAKTIM HANİ ANNELİK FEDAKARLIKTIR DERLER YA BİZİM FEDAKARLIĞIMIZ DAHA YAVRULARIMIZ GELMEDEN BAŞLIYOR HERŞEYDEN FEDAKARLIK YAPIYORUZ.NE BULURSAK YİYORUZ İÇİYORUZ İĞNELER VURUYORUZ MİLLETİN LAFINI SÖZÜNÜ SİNEYE ÇEKİYORUZ DAHA BİR SÜRÜ ŞEY VAR BUNLARIN İÇİNDE NEDEN YETERKİ OLSUN BEN HERŞEYİ YAPARIM MANTIĞI VAR BİZDE .RABBİM BU ÇABALARIMIZI EMEKLERİMİZ GÖRÜYOR DUALARIMIZ DUYORDUR İNSALLAH.BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR BİR GÜN.NE DEMİŞLER İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.
insallah canım bilmiyorumki ya valla aslında bu iş rezerve falan bakmıyor rabbim yoktan var edip vermiş hz.ZEKERİYA PEYGAMBERİMİZE OL DEMİŞ OLMUŞ.HERŞEY ONUN ELİNDE.ama bizler kul olarak şifayı arayalım bir yerlerde gerisi rabbime kalmış öyle değilmi kızlar.bize lazım olan bir yumurta bir sperm hepimiz öyle yaratıldık.umutlarımız hiç tükenmesin rabbim hayırlısıyla bizlerede annelik duygusunu yaşatsın.DURMAK YOK YOLA DEVAM.
CANIM YUKARIYADA YAZDIM BU İŞLER BELLİ OLMAZ UMUDUNU KAYBETME BAK BEN SİGARA İÇİYORDUM BIRAKTIM HANİ ANNELİK FEDAKARLIKTIR DERLER YA BİZİM FEDAKARLIĞIMIZ DAHA YAVRULARIMIZ GELMEDEN BAŞLIYOR HERŞEYDEN FEDAKARLIK YAPIYORUZ.NE BULURSAK YİYORUZ İÇİYORUZ İĞNELER VURUYORUZ MİLLETİN LAFINI SÖZÜNÜ SİNEYE ÇEKİYORUZ DAHA BİR SÜRÜ ŞEY VAR BUNLARIN İÇİNDE NEDEN YETERKİ OLSUN BEN HERŞEYİ YAPARIM MANTIĞI VAR BİZDE .RABBİM BU ÇABALARIMIZI EMEKLERİMİZ GÖRÜYOR DUALARIMIZ DUYORDUR İNSALLAH.BİZİMDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR BİR GÜN.NE DEMİŞLER İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.
UMMUSELEMEM cnm sen neler yapıyosun bakalım nezaman bi sonraki tedavi yaklaşık olarak güzel haberlerini bekliyorum ....BAHAR tatlım seninde ne kadar az kaldı bikaç gün içinde meleğinin varlığını öğreneceksin ben inananıyorum pozitif olacak
başladım cnm bulabildiklerimi içiyorum...sigarayı bıraktımcanım beklimedeyim bir sonraki adetle gidicem işallah..istanbulamı gitsem diye içimden geçirdim..yaz tatilinden önce gidemem..hayırlısı canım işte..sen hayırlısıyla başladınmı ilaçlarına beslenmene. ..bir dene bakalım 1 ay sonra düşücekmi
başladım cnm bulabildiklerimi içiyorum...sigarayı bıraktımdhea hala bulamadım eczacı araştıryor dier şehirleri... kk da biri mayıs ortasında çıkacak yazmış ama her geçen zaman aleyhimize bende beklemedeyim bakalım sen şu arginmaxı netten mi aldın ben pek güvenemiom netten... bende izmire gidecem sanırım cnm öle görünüo mini tüpe..bat nezman senin
başladım cnm bulabildiklerimi içiyorum...sigarayı bıraktımdhea hala bulamadım eczacı araştıryor dier şehirleri... kk da biri mayıs ortasında çıkacak yazmış ama her geçen zaman aleyhimize bende beklemedeyim bakalım sen şu arginmaxı netten mi aldın ben pek güvenemiom netten... bende izmire gidecem sanırım cnm öle görünüo mini tüpe..bat nezman senin
saol cnm numarayı bulabilirrsen bana atıver cnm valla çok iyi olur sevinirim...evet cnm bende bulamıyorum sormadığım yer kalmadı bu biosteronun üretim yeri hakkında bilginiz varmı kızlar yurtdışı die duymuştum ben ama neresicanım arjin maxı erkekler için olanını eşim kullanıyor doktorumuz yazdı bize gnc diye bir markanın mutlaka ordan al.güvenilir bir marka.telden sipariş veriliyor.bende numara vardı ama şimdi nerde bilmiyorum bulursam sana msj atayım canım ankarda büyük alışmerkezlerinde ve bazı aczanelerde de var.dhaya gelince ben ankarada aradım bulamadım gümrükte bir sorun çıkmış bu hapla ilgili ama gelecekmiş.ankardaki eczaneciler hep aynı şeyi söylediler.
haklısın cnm istanbul zaten tüp konusunda çok başarılı ama işte bizim vaktimiz zamanımız yok eşimin işinden dolayı mayıs ortasında izin var ama adetime denk gelecekmi of kafam allak bulllak hayırlısı ne ise o olsun artık....gnc nin mağazalarını araştırıcam net elimin altında ama kafam o kadar dağınıkki aklıma burdan bakmak gelmio satan yerlere mağazalarına :) saol cnmbüyük süper marketlerde gnc mağazası olması lazım canım ben netten almıyorum mağazadan alıyorum canım..netten ankara gnc diye bi yaz bakalım nerelerde var adresleri çıkar karşına mutlka vardır gnc mağazası..mini tüp düşünmen güzel fsh yüksekte olsa alınıyor tedaviye..ama işallah tedaviden önce fsh düşer senin 1 ay sonra adetinle fsh takip etmen lazım düşer düşmez..yola revan :))istanbuldada var hepsini araştır içine hangi yer sinerse..istanbul baya bi uzmanlaşmış gibi geliyor..
saol cnm numarayı bulabilirrsen bana atıver cnm valla çok iyi olur sevinirim...evet cnm bende bulamıyorum sormadığım yer kalmadı bu biosteronun üretim yeri hakkında bilginiz varmı kızlar yurtdışı die duymuştum ben ama neresi
canım insallah.hepimiz kavuşalım evlatlarımıza.bu ginseng ve co enzim 10 damı gncnin ürünü.birde bende kullanmsammı acaba.kelebekafyon malesef hiç bir yerde yok çok arayorum bende bulamadım....arginmax women gnc mağazasından alıyorum ben doktor yanında ginseng ve co enzim 10 da verdi..sende işallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..çok bekletmesin allahım..
haklısın cnm istanbul zaten tüp konusunda çok başarılı ama işte bizim vaktimiz zamanımız yok eşimin işinden dolayı mayıs ortasında izin var ama adetime denk gelecekmi of kafam allak bulllak hayırlısı ne ise o olsun artık....gnc nin mağazalarını araştırıcam net elimin altında ama kafam o kadar dağınıkki aklıma burdan bakmak gelmio satan yerlere mağazalarına :) saol cnm
kelebeğim cnm erkekler için olan arginmax ne işe yarıo peki cnmbende bilmiyorum canım ya nerde üretiliyor numaraya yarın bakayım atarım sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?