Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

6 tahlil ve dr muayenesi toplamda 400 tuttu cnm. ben anlamadım şimdi şöle diyim rapor yok rapor çıkarmıcaz ama sgk mız var sgk ile anlaşmalı kurumlarda raporsuz bi indirim oluyormu ilaç tahlillerde falan

evet canım olur yararlanırsın..canım benim şimdi çıkmam gerekiyor iyi geceler diliyorum..işallah yarın hayırlı haberlerini bekliyorum..işallah güzel sonuçlarla gelirsin..moralini yüksek tut..

Tup bebekte rahim filmi ne alaka zaten tuplerden gecerek rahime birakiyolar.asilama olsa anliycamda tupte gerrek yokk ki kizlarr

Tup bebekte rahim filmi ne alaka zaten tuplerden gecerek rahime birakiyolar.asilama olsa anliycamda tupte gerrek yokk ki kizlarr

bazen tüplerdeki sıkıntı engel olabiliyormuş tüplerde enfeksiyon vs. rahimi etkiliyormuş tıkanıklık varsa sebebi nedendir ona bakılıyor...

poyana aklıma bişey takıldı sen adetin kaçıncı günündesin adetin 3 günü gitmen gerek doktora sen 10 günden bahsediyosun galiba yada ben yalnış anladım gerçek fsh sonuç için adetin 3 günü şart bence bekle öyle git derim yinede sen bilirsin

polyana rahim filminde hiç korkulcak bişey yok bende çok korkarak gitmiştim ama hiç canım yanmadı hiç anestezi yaptırma sakın ama ben özele yaptırmıştım ve kendi doktorum yapmıştı hiç korkma cesaretini topla herşey bebişlerimiz için rahim filmi mutlaka yaptır ondan sonra doğal yola bile hamile kalan duymuştum ama aklıma takılan adetin kaçıncı günündesin fsh sadece adetin 3 günü kesin sonuç verir...

iyi dileklerin için teşekkür ummuselemeciğim, ben de adet 2.günü değil de , 8.gün folikül bakılıyor ve 1 tane idi,,, daha önceden benim 3-4 olmuştu, ama genelde az ilaç olduğundan bir kaç tanesi iyi büyüyor geriden gelenler daha az büyüyordu... tabii ki ilaçlarla hepsinin 17 mm yi geçmesi sağlanabilir ama bu kez kalite düşüyor , tedavinin amacına ters düşen bir durum bu da. zaten büyütülse de boş çıkar veya kalitesi düşer.... bunu sen de değerlendir tedavinde, bize lazım olan bir kaç tane kaliteli yumurta. dediğin gibi canım inşallah hepimizin yüzü yakın zamanda gülsün.
....
hadi hayırlısı ablacım inş. bu defa güzel olur herşey yolunda gitsin ve sonunda bebeğin gelsin
canım sonsuz teşekkür, sana da kolay ve hayırlı tedavi dilerim. en kısa zaman da bizlere yetişmeni bekliyorum.

canım, sağol, darısı en yakın zamanda başına diyeyim o zaman..... internetten mini tüp tedavisi diye ayrıntılı incele bence... ücret 1750 dolar ve 250 tl gibi ilaç parası... kolay gelsin, yine sorun olursa cevaplarım

KiZlar hepinize merhaba
Benimde cok sevdigum bi ablsm bikac ay once yumurtalik rezervinde azalma oldugynu ogrendi tabi onun icin oldukca canslklclydi 34 yasinda ve anne olma heyecani icindrydi
Dr u hemen tup bebek dedi ve ilk deneme icin tedavi basladi tum ilackar tedaviler sonucunda 3 yumurts bulundu ve 2 si bostu tek yumurta ile transfer oldu
Nitekim oda tutmasi
Adeta yikildi ama yilmafi bi daha ki ay yine dedi zaman kaybetmk istemedi
Neyse ilk adetlw baslicakti derken adeti iki gun gecikmis ve idrae testinde cift cizgi gordu saka gibi kan test te 49oo cikti ve 2 gun once keseyi gordu
Bu ay diger aylardan farkli olaeak sadece bi dahaki ay olcak tup bebege odaklanmis vr gebe kalma stresi yasamamis
Darisi basiniza kizkarrr

canım ilacına adetin kaçıncı günü başlıyorsun..klomenmi kullanıyorsun..benim bünye cevap vermiyor klomene..klomen menegon merional bunlara tepski vermiyor canım..sadece puregonla büyor..şu ana kadar yaşadığım tecrübe vucudum hakkında bilgi sahibi oldum :))

canikom, adetin 2.günü fsh 22, e2 22, lh 3 idi. 3.gün serophone hap 5 gün içtim, 8.gün bir yumurta 15 mm idi. e2 215 lh 8 idi. 2 gün daha serophone içtim, 8.ve 9.gün serophone hap içtim, 8.gün 1 merional ve 9.gün yarım cetrotide iğne oldum. 10 gün e2 433, lh 5 idi, yine 10.gün yumurta 22 mm olmuştu. bu gece yani 10.gün 2 tane decapeptly iğne olucam, ptesi 12.gün opu olucam..... yani 9 hap, 1,5 iğne ve çatlatma iğnesi ile işim bitiyor, hastaneye 3 kez gitmiş oldum,,, umarım dolu çıkar ve döllenir...

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kendimi yinede kısaca tanıtayım 36 yaşımdayım 2 yıldır erken menepozla mücadele ediyorum.6 kez tüp bebek tedavsis gördüm ilkinde bir yumurtam oluştu transfer yapıldı sonuç negatif 2. tüp denemem yarım kladı 3. tüp denemede 2 yumurta oluştu ancak döllenmedi sonraki denme iptal daha sonrakinde bir yumurta oldu o da boş çıktı.4 yıllık evliyim ve evliğimin 4. ayında kendiliğimden gebe kaldım ancak kalp atımını alamadık
Geçen ay tüp bebek merkezine gittim ve fsh5 e2 200 civarı çıkmış.Bu ay adetin 2. günü yani bugün gittim fsh 23 e2 :5 çıkmış ve tek folükül var.Durumum vahim ama ama mücadele ediyorum işte.

işallah canım tedavin allah başarılı kılsın allah tamamına erdirsin..aminn..benim bu tedavid bir yumi oldu e2 de 19 a düştü 20 den ilerlemedi..işallah bebişin sana sıkı tutunsun bırakmasın..önce dondurup sonra deniyceksin değilmi..işallah endoyada çözüm bulursun..

selam benzer şeyler yaşamışız benimde yarım kalan tedavlerim oldu..çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun..tek folikülde olsa olması umut verici...tek yumi ile hamile kalan arkadaşlar var..allah bizede kısmet etsin işallah

cnm mrb ben adetimin 3.günü bütün testlerimi yaptırdım bugün ise sonuçları almak için gittim doktora
rahim filminden hep korkmuşumdur hep korkuttu çevremdekiler :18: ama şimdi cesaret verdin bana tşk ederim .ama benim normal yolla hamile kalmam imkansız gibi bişi artık
canım sonsuz teşekkür, sana da kolay ve hayırlı tedavi dilerim. en kısa zaman da bizlere yetişmeni bekliyorum.
tşk ablacım benimde sanırım şu mini tüp işini tekrar tekrar düşünmem gerekecek.....normal tüp bebek şansımda kalmadı

QUOTE=asya_28;30093658]Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kendimi yinede kısaca tanıtayım 36 yaşımdayım 2 yıldır erken menepozla mücadele ediyorum.6 kez tüp bebek tedavsis gördüm ilkinde bir yumurtam oluştu transfer yapıldı sonuç negatif 2. tüp denemem yarım kladı 3. tüp denemede 2 yumurta oluştu ancak döllenmedi sonraki denme iptal daha sonrakinde bir yumurta oldu o da boş çıktı.4 yıllık evliyim ve evliğimin 4. ayında kendiliğimden gebe kaldım ancak kalp atımını alamadık
Geçen ay tüp bebek merkezine gittim ve fsh5 e2 200 civarı çıkmış.Bu ay adetin 2. günü yani bugün gittim fsh 23 e2 :5 çıkmış ve tek folükül var.Durumum vahim ama ama mücadele ediyorum işte.[/QUOTE]
mrb cnm yalnız deilsin vahimlik konusunda senle fsh ve folikül bakımından benziyoruz ama ben daha tedavi aşamasına bile geçemedim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
depresipolyana sonuçların belli oldumu..

cnm ummuselemem belli oldu hiç şaşırtmadı sonuçlarım beni...fsh 18..amh 0.1 durumum vahim ötesi bu arada doktorum deişmiş sanırım bugün başka biri baktı bana ve pek ilgili deildi hiç umut vericide konuşmadı hemen sonuçları söledi kist için doğum kont hap verdi dhea verdi ve follibol verdi adama diyorumki biosteron piyasada yokmuş ne kullanayım diyorum bul diyor yok diyorum başka şehirdn bul dior kafayı yemiş olmayan şeyi nasıl bulacam fsh 13ün altına inince tüpe başlıcaz dio ve folükül sayısına bağlı olarak başlanacakmış buda imkansız bu fsh benim yakamı bırakmıoki yani bu dra pek ısınamadım soracaklarımı kağıda yazmıştım kağıdı çıkartmayı bile unuttum bu ilaçlar bi mucize yaratmıcak hatta etki bile etmeyebilir dio öleyse nie verion hayıt tohumu aslanpençesini sordum öle şeylere aldanmayın onlar yalan dior galiba başka dr hastane bulmam gerekecek... şu mini tüp bebek benim için çok uygun ama işte izmirde bide istanbulda yapılıyor artık bi yolunu bulmam lazım ben elimden geleni yaptım gelmeyenler içinse ellerimi rabbime açtım dibe vurdum sanırım bide bu rahim fiilmi tüp bebekte gerekli deilmi kızlar hepinize çekildimi şartmı tüp tedavisinde...

mrb cnm yalnız deilsin vahimlik konusunda senle fsh ve folikül bakımından benziyoruz ama ben daha tedavi aşamasına bile geçemedim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

cnm ummuselemem belli oldu hiç şaşırtmadı sonuçlarım beni...fsh 18..amh 0.1 durumum vahim ötesi bu arada doktorum deişmiş sanırım bugün başka biri baktı bana ve pek ilgili deildi hiç umut vericide konuşmadı hemen sonuçları söledi kist için doğum kont hap verdi dhea verdi ve follibol verdi adama diyorumki biosteron piyasada yokmuş ne kullanayım diyorum bul diyor yok diyorum başka şehirdn bul dior kafayı yemiş olmayan şeyi nasıl bulacam fsh 13ün altına inince tüpe başlıcaz dio ve folükül sayısına bağlı olarak başlanacakmış buda imkansız bu fsh benim yakamı bırakmıoki yani bu dra pek ısınamadım soracaklarımı kağıda yazmıştım kağıdı çıkartmayı bile unuttum bu ilaçlar bi mucize yaratmıcak hatta etki bile etmeyebilir dio öleyse nie verion hayıt tohumu aslanpençesini sordum öle şeylere aldanmayın onlar yalan dior galiba başka dr hastane bulmam gerekecek... şu mini tüp bebek benim için çok uygun ama işte izmirde bide istanbulda yapılıyor artık bi yolunu bulmam lazım ben elimden geleni yaptım gelmeyenler içinse ellerimi rabbime açtım dibe vurdum sanırım bide bu rahim fiilmi tüp bebekte gerekli deilmi kızlar hepinize çekildimi şartmı tüp tedavisinde...[/QUOTE]

cnm ummuselemem belli oldu hiç şaşırtmadı sonuçlarım beni...fsh 18..amh 0.1 durumum vahim ötesi bu arada doktorum deişmiş sanırım bugün başka biri baktı bana ve pek ilgili deildi hiç umut vericide konuşmadı hemen sonuçları söledi kist için doğum kont hap verdi dhea verdi ve follibol verdi adama diyorumki biosteron piyasada yokmuş ne kullanayım diyorum bul diyor yok diyorum başka şehirdn bul dior kafayı yemiş olmayan şeyi nasıl bulacam fsh 13ün altına inince tüpe başlıcaz dio ve folükül sayısına bağlı olarak başlanacakmış buda imkansız bu fsh benim yakamı bırakmıoki yani bu dra pek ısınamadım soracaklarımı kağıda yazmıştım kağıdı çıkartmayı bile unuttum bu ilaçlar bi mucize yaratmıcak hatta etki bile etmeyebilir dio öleyse nie verion hayıt tohumu aslanpençesini sordum öle şeylere aldanmayın onlar yalan dior galiba başka dr hastane bulmam gerekecek... şu mini tüp bebek benim için çok uygun ama işte izmirde bide istanbulda yapılıyor artık bi yolunu bulmam lazım ben elimden geleni yaptım gelmeyenler içinse ellerimi rabbime açtım dibe vurdum sanırım bide bu rahim fiilmi tüp bebekte gerekli deilmi kızlar hepinize çekildimi şartmı tüp tedavisinde...[/QUOTE]
canım tüp bebekte rahim filmi çekilmiyo histeroskopi yapılıyo rahim içi inceleniyo oda zor bişey değil anestezisiz oluyo hem senin durumun benden daha iyi neden böle yapıyoki bu doktorlar.benim fsh 21 amh 0.01 hiç yok gibi bişey ama doktorum bana fsh düşürcez tedaviye öle başlıcaz demedi.sen hayıt aslan pençesi iç bence zararı olmaz çoğo kişi onların sayesinde hamile kalmış bende kullandım 2 ay belkide faydası oldu.allahım nasip ederse bebeğime kavuşcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…