Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

papatya ben hergün dnliyorum şarkıyı gerçekten çok sakinleştiren bir müzik tonu var ismi Pachelbel Canon In D Major best youtub tan bulabilirsin canım..

arkadaşlar bugün adetimin 15 günü ve adet şeklinde açık renkli bir kanamam başladı senede iki kere mevsim değişikliğinde yaşıyorum yumurtlamanın çatldığı zaman denk gelen kanamalar ve normal adet oluyorum benim gibi adet düzensizlikleri yaşayan varmı fsh yüksekliği olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz acaba yerleşme kanasımı yaşıyorum fsh bu ay 39 çıkmıştı ve tüp bebek için ara vermişti doktorum yinede ümitlerimi yüksek tutup çok düzenli çalışmalar yapmıştık aslında hamile olamam herhalde çok moralim bozuldu ya fsh yüksekliği yetmiyo bide adet düzensizliği yaşıyorum Allahım sen sonumuzu hayır eyle...

fsh yükseldiği için adet düzensizliği yaşıyosun canım..benim 3 4 ay dır normale dönmüştü ama sanki hafif hafif artıyor gibi..fsh ..ayaklarımda sıcaklık hissediyorum..dhea da içemiyorum zaten dhea ydı arginmax dı bunlarla düşmüştü..allah hepimizin yardımcısı olsun..yüksek fsh ilede hamile kalanlar var ..umudumuzu kaybetmiyelim işallah..

papatya ben hergün dnliyorum şarkıyı gerçekten çok sakinleştiren bir müzik tonu var ismi Pachelbel Canon In D Major best youtub tan bulabilirsin canım..

bu dinlediğiniz şarkı sübnimnal telkinmi yoksa klasik müzikmi sadec dinliyorsunuz..ben telki aldım klasik müzikli ..bekleme dönemimde dinlemiştim ..şimdi sıkıldım ama siz böyle yazınca tekrar dinlemek için motive etmeye çalışıyorum kendimi..hamile kalmak ile ilgili sübniminal telkin..klasik müzik eşliğinde benim dinlediğim..

cnm evet malesef bende 4 aydır yaşıyorum adet düzensizliği hatta geçen gün yazdımya bu ay 15 gün adet gördüm dr a gidecem tekrardan cumartesi günü.... leke şeklindemi buseferki senin

cnm fsh yükselmeden önlemini al ne güzel bak düşüktü senin ilaçlarını kullan arginmaxı dvm edionmu dhea mayıs ilk veya 2. hafta gelecekmiş asya arkadaşımıza demişler

ya canım sorma sıcaklık artıyor vucutta hissediyorum yükseliyor tekrar..20 gündür dhea da içemiyorum..ne yapsam bilemedim..arginmax 3 çıkarıyım diyorum bugün başlıycam..hatta 4 mü içsem :))ya işye çok uzadı benim tüp bebek tedavim bekleme dönemim oldu 3 4 aydır..histereskopi oldum bekledim..kolposkopi oldum bekledim..bu ayda tek yumoş :)allah sonumuzu hayır getirsin..

hayırlısı olsun cnm napalım hayırlı vakitte hayırlı şekilde gelsin bebişler. kuzum ya benim hiç ön hazırlığım yok ben dier adetim gelmeden acaba rahim filmi falan çektirsemmiki mini tüp yaptırmak istiomya ondan diom beklemiyem zaman kaybetmiem die başka neler yapılması gerekio

canım çok iyi düşünmüşsün bu bekleme döneminde sende önhazırlık yapmış olursun..en önemlisi rahim filmi..hormonlarına zaten adetin 2.ve ya 3. günü baklır..kanda pıtılaşma testlerini yaptırabilme imkanın varmı..birde troid çok önemli ..baktırabilirsin bunlara canım..ucundan başladın :)hadi işallah hayırla sonuçlanır..bebişin gelir..

cnmcım troid tsh mı öyleyse ona bakılıo hep o normal...pıhtılaşmanın adı ne adetin kaçıncı günü yapılıo onu yaptırayım ben iyi olur bide rahim filmi nezman çekilio

cnmcım troid tsh mı öyleyse ona bakılıo hep o normal...pıhtılaşmanın adı ne adetin kaçıncı günü yapılıo onu yaptırayım ben iyi olur bide rahim filmi nezman çekilio

slm tatlım rahim filmi adetin bitiyor ilikşkiye falan girmiyorsun..yani gebelik ihtimalin ortadan kalkacak öyle yapılıyor..Ama onun içinde önce daktıra gitmen uygun olur çünkü iltihab falan var ise antibiyotik verebiliyorlar..

canımda kanda pıhtılaşma testine ne zaman istersen bakılıyor..ama her hastane de yapılmıyor bu test ..trombofili deniyor sanırım adı tam aklımda değil..ama kanda pıhtılaşma testleri dediğin zaman doktor işaretler zaten yaptırırsın....rahim filmi adetin bitiiği gün den bir iki gün sonra canım..çünkü hamile olma şüphesi olmaması gerekiyor..

aa meleğim gelmiş hoş gelmiş adaşım beni cnm cumartesi gitcem doktora bende zaten iltihap vardı önceden beri şimdi ne durumda bilmiyorum benim adet bu ay 15 gün sürdüya bugün bitti işte duşa gircem cumarteside giderim gebelik olması imkansız zaten

Ben hep buralardayım gülüm sen merak etmee..hep girip okuyorum yazmasamda..Bugünde ütümü yaotımm dinlenmedeyim şimdi..İnş iltihabın geçmiştir tatlım..

baharrr inşş pozitiff sonucun hepimize çok iyi gelicekk..Rabbimden diliyorumm hayırlısı ile pozitif sonuç almanı canım

özel hastaneler yapıyormu acaba.... inş yapıyodur benim hastane....o tüp merkezine bidaha gitmicem ya onların demesi gerekmiyomuydu bana rahim filmi çektir bu arada die bekle fsh düşsün bekle şu olsun bekle bu olsun die die bekler oldum kaç yıldır cnm zaten hamilelik ihtimalim sıfır.. doğum kontrol haplarınada başladım 3 gün oldu bi ogün yapışkan akıntı geldiğinde değerlendirdin ondan sonra 2 gün sonra kanamam başladı zaten göğüslerim fena acıo haptan heralde
Ben hep buralardayım gülüm sen merak etmee..hep girip okuyorum yazmasamda..Bugünde ütümü yaotımm dinlenmedeyim şimdi..İnş iltihabın geçmiştir tatlım..

oyy oyyy hamaratım benim laf aramızda nefret ederim ütüden sen evdemisin cnm çalışmıyomusun

canım özel hastanelerde fiyat pahalı olabiir..sigortadan yararlanabilyorsa..yarı sigortalı yarı özel..yada devlet hastanelerinde yaptırabilirsin..kanda pıhtılaşma içinde gittiğin hastanenin doktoruna tüp bebek düşündüğünü bu testlerin istendiğini söylersin..onlarda yazar sana işaretlerler sende yaptırırsın..rahim filmide öyle istediğin bi kadın doğumcuya yaptırabilirsin..veya gideceğin hastaneyi arayıp rahim filmi çektirmek istediğini söylersin sana yardımcı olurlar yönlendirirler..işallah kistlerin gider..kontrole gidicekin değilmi 1 ay sonra kist için

benim tüp merkezden önce gittiğim hastane yarı özel yarı sigorta cnm faydalanıoz....inanırmısın gittiğim tüp merkez gördü kisti zaten dier doktorlar kist var demiodu ve merkez ilaçları verdi 1 ay sonra gel falan kontrole demedi 2 3 ay bunları kullan fsh nı düşür öle gel dedi kısaca gözümüze görünme edasıyla

oyy oyyy hamaratım benim laf aramızda nefret ederim ütüden sen evdemisin cnm çalışmıyomusun

Şimdilik evdeyim canım..kpss ye girdim atanmayı bekliyorum temmuz ortası gibi çalışmaya başlıcam diye kendimi oyalıyorum..Artık çalışmak istiyorum evde oturup hiç bir şeyimin yolunda gitmemesinden bıktım çünkü

gidebileceğin yeni bi doktor bulman lazım çünkü belkide geçmiycek kistler..ne olacağı belli olmaz hapın bitince kontol olman lazım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…