Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayırlısı nersi ise orayı nasip etsin allah..merkez çok önemli seni ciddiye alacak ilgilenecek iyi bi doktor merez çıkarsın karşına..hepimize..

saol tatlım bakayım oralara evet nettende baktım orlarda varmış hep...sen nerde oturuyosun cnm neden ankarada oldu tedavin...ve arginmax erkek için ne işe yarıyo bu üçünün cvbını istiyorum

Ben söylemiştim canım hem ithalatcı firmayı aradım hem de doktorum da söyledi.Sizde sürekli yazıyorsunuz ben de doktorumun söylediğini yazayım.Bana hergün iki dhea,bir elevit ve pronava başlattı ayriyeten incir ye dedi.Ben de pıhtılşama olduğu için ben günde bir corasptin ve bebek için folbiol kullanıyorum ayrıca arjin max women i ben de aldım günde 6 adet kullanıyorum.

canım polanyada üretiliyor ithaltcı firma da konyada isterseniz tel.i vereyim arayın kamu oyu baskısı yapalım:)tel:03322380328

cnm pronava ne için....
canım polanyada üretiliyor ithaltcı firma da konyada isterseniz tel.i vereyim arayın kamu oyu baskısı yapalım:)tel:03322380328

benim anlamadığım bu dhea üretimdenmi kalktı yoksa türkiyedemi yok öyleyse eğer yurtdışındanda getirtebiliriz tanıdıklar aracılığıyla aslında

selam..arginmax women günde 6 tane doktormu söylledi canım..bana 2 tane vermişti..6 yazınca çok gibi geldi..birde bu pronava ne için canım faydasını gördünmü..

depresifpolyana arginmax ın bayan için ve erkek için olanı var erkek için olanı sperm bayanlar için olanı yumoş artırıyor.:))okuyunca yazayım dedim..:)

cyclo progynova demek istemiştim yanlış yazmışım özür dilerim.Arjin maxı altı tane almamı gnc mağazasındaki kız önerdi ama gerçekten ağır geliyor banada.

cnm pronava ne için....

benim anlamadığım bu dhea üretimdenmi kalktı yoksa türkiyedemi yok öyleyse eğer yurtdışındanda getirtebiliriz tanıdıklar aracılığıyla aslında

yok canım üretimden kalkmadı sadce bu sıralarda ,ithal ilaçlarda sorun varmış gelcek mayıs gibi diyorlar.

depresifpolyana arginmax ın bayan için ve erkek için olanı var erkek için olanı sperm bayanlar için olanı yumoş artırıyor.:))okuyunca yazayım dedim..:)
tşk ettim cnm benimm anladım ozaman ben ne olur ne olmaz eşim içinde alayım
yok canım üretimden kalkmadı sadce bu sıralarda ,ithal ilaçlarda sorun varmış gelcek mayıs gibi diyorlar.
hıı tmm ozaman cnm bende tamamen kalktı sandım korktum sana mayısın kaçı dediler tam olarak eğer çok varsa daha ben beklemiyim bari getirteyim

mrb arkadaslar bu topikte yeniyim.benimde rezervlerde azalma varmis cok kötü umutsuzluga kapildim ilk tüp bebek dememem tutmadi 2. ye hazirlaniyorum nolurrrr bana yardim edin neler yaptiniz yada yapiorsunuz yumurtalar icin banada yardim edin lutfen benim gibi olupta hamile kalanlar varmi cok korkuyorum ((

allah yardımcın olsun inş. en kısa zamanda gelir bebişin.. beni tüpe bile almıyolar fsh yüksek die omega hayıt folik asit içiom bakalım dheayıda buldummu tam olacak rabbim yüzümüzü güldürsün

gulneva o şarkıyı yazarmısın canım ben de merak ettim dinlemek istiyorum.Evet beyin neye inanırsa o gerçekleşiyormuş.

allah yardımcın olsun inş. en kısa zamanda gelir bebişin.. beni tüpe bile almıyolar fsh yüksek die omega hayıt folik asit içiom bakalım dheayıda buldummu tam olacak rabbim yüzümüzü güldürsün

Amin canim hepimizin bebisleri gelir en kisa zamanda ins...ins sende biran önce bebisine kavusursun allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

saol tatlım bakayım oralara evet nettende baktım orlarda varmış hep...sen nerde oturuyosun cnm neden ankarada oldu tedavin...ve arginmax erkek için ne işe yarıyo bu üçünün cvbını istiyorum
canım ben kütahyada oturuyorum.ankarada gürgan klinikte tedavi oldum.bize ankara yakın olduğu için birde timur hoca bana güven verdiği için ankarayı tercih ettim.arginmax sperm arttırıyor canım..

mrh evet ya bende hapın gelmesini bekliyorum.bende arayayım bari..

mrh canm öncelikle hoş geldin aramıza sana tavsiyem ilk önce sakin ol canım .rezerv sorunu tüp bebek yaptıran çoğu arkadaşta var.umutsuzluğa kapılacak bir durum yok bana göre bazı kür ve haplarla yumurta kalitesini rabbimin izniyle düzelte bilirsin.hayıt suyunu bir an önce kullanmaya başla bu dha denilen hapı ve arkadaşların yazdığı diğer hapları kullanabilirsin tabikide doktoruna danış.sen nerde yaptırdın tedavini sana tavsiyem ikinciye başlamadan önce kür ve haplarla vucudunu hazırla doktorunada bunu söyle o seni yöneltir.rezerv ölçümü ve fsh na bakıldımı kaç çıktı.bu süreç çok zorlu ve sabır gerektiren bir süreç.rabbime sığınıp elimizden ne gelirse yapacağız gerisini onun taktirine bırakacağız insallah bizede rabbim anne olmayı nasip eyler hayırlısıyla.

mayısın ilk veya ikinci haftası dediler canım.

mrb cnm öncelikle aciklaman icin saol.kisaca anlatayim kendimi ben 27 yasinda iki yillik evligim.almanyada yasiyorum. evliligimin ilk 4,5.ayinda kendiligimden hamile kaldim fakat 7 haftalikken kalp atislarini duyulmadindan aldirdim onun üzerine olmadi.hep kontrollere gittim fakat daha erken yenisin diyip ugrasmadilar hep allatan muayeneyle baktilar hersey normal dediler fakat halen olayinca tüp bebek yaptirmaya karar verdik vakit kaybetmeden.neyse yine tahliler falan yapildi yine hersey normal dediler tedaviye basladik opuda 6 tane yumurta toplaninca kendim telaslandim yine bu kadar az diye bize hicbisey demiyorlardi cünkü hic bi bilgi vermiyorlar kan tahlillerimin sonuclarini bile söylemiyorlar kendileri bakip normal diyorlar sadece.ilk tüp bebek denememiz basarisiz oldu maalesef onun üzerine bende biraz stres atmak icin türkiyeye gittim gitmisken bide burda bi kontrol olayim dedim dr allatan ultrasonla bakti ve rezervimin az oldugunu söyledi sokk oldum fsh degerlerim falan hersey normaldi cünkü telaslanmaya basladim haliyle biran önce tüp bebege basla diyince...suan incir kurunu ve bal-tarcin-cörekotu kurunu yapiorum insallah faydasi olur rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin allahim yardimcimiz olsun insallah...bu dha hapi ne ise yariyor doktorlarmi veriyor?

bende 27 yaşındayım.bak ne güzel en azından bir kere hamilelik yaşamışsın sen. bir dahakinide çok beklemezsin umarım.sağlıcakla gelir yavrun.canım rezerv testi var onu yaptırmışmıydın sen.sana tavsiyem hayıt otu var onu kullan.dhaya gelince evet doktor veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…