Şimdilik evdeyim canım..kpss ye girdim atanmayı bekliyorum temmuz ortası gibi çalışmaya başlıcam diye kendimi oyalıyorum..Artık çalışmak istiyorum evde oturup hiç bir şeyimin yolunda gitmemesinden bıktım çünkü
gidebileceğin yeni bi doktor bulman lazım çünkü belkide geçmiycek kistler..ne olacağı belli olmaz hapın bitince kontol olman lazım canım..
evet cnm zaten oraya bidaha gitmeyi düşünmüyoırum ilk bakan dr gitmiş merkezden dieride çok kötüydü....dahada gitmem...bu herzaman gittiğim normal hastaneye giderim oraya kontrol olurum zaten cumartesi gidecemya nasılsa yarı sigortalı hastane
hani bazı hastaneler yarı devlet yarı özel oluyor ya öyle..başkent hastanesi gibi canım..fiyatlar daha indirimli oluyor..indirimlerden yararlanabiliyorsun
canımda kanda pıhtılaşma testine ne zaman istersen bakılıyor..ama her hastane de yapılmıyor bu test ..trombofili deniyor sanırım adı tam aklımda değil..ama kanda pıhtılaşma testleri dediğin zaman doktor işaretler zaten yaptırırsın....rahim filmi adetin bitiiği gün den bir iki gün sonra canım..çünkü hamile olma şüphesi olmaması gerekiyor..
anladım cnm benim hep gittiğim hastanede öyle sanırım... muayene ücreti tahlil parası verioz ama okadar fazla deil.... ya bugün çok cnm sıkıldı şu alt kat komşuma...o 1. kattaki komşuyla konuşmuolar küsler bende hepsiyle iyiyim kimseyle sorunum yok zaten herkesle iyi anlaşabilen bi yapım var.. neyse bu sık sık gelirdi bana bikaç gündür gelmio dier komşu arada beni çağırıyodu dışarı falan çıkıoduk bizi görüoduoda dünde gördü öle konuşmadan slm vermeden geçti gitti. insanları anlamıyorumya onun küstüğü kişilerle bende küsmek zorunda deilimki onunla görünce beni bozuldu heralde çünkü başka sorunumuz yok
Evet trombolfili paneli deniliyor dah öncede söylemiştim ben bir gebelik yaşadım ancak kalp atışı olmadığı için alındı.Fsh yükseliince tüp bebek merkezine gittik ankarada oradaki doktor ilk coraspirin verdi oncak tedaviye gittiğimizde dokotr yer değiştirmişti bizde diğer dokotla devam ettik ama o coraspirini kesti bir yumurta oldu döllendi tranfer yapıldı sonuç negatif neyse ben başka bir doktora gittim tıp fak.negatifi yeni almışım zaten ağlaya ağlaya anlattım olanları bana pıhtılalaşma testi gen testi filan yaptırdı ve sonuç olarak pıhtılalaşma çıktı.
bende 27 yaşındayım.bak ne güzel en azından bir kere hamilelik yaşamışsın sen. bir dahakinide çok beklemezsin umarım.sağlıcakla gelir yavrun.canım rezerv testi var onu yaptırmışmıydın sen.sana tavsiyem hayıt otu var onu kullan.dhaya gelince evet doktor veriyor.
cnm inş. sende bigün anne olacaksın rabbim yardımcın olsun...demekki şu testi yaptırmakta fayda var ilk fırsatta yaptırıcam... şimdi napıyosun cnm nerde hangi merkezde deneyeceksinEvet trombolfili paneli deniliyor dah öncede söylemiştim ben bir gebelik yaşadım ancak kalp atışı olmadığı için alındı.Fsh yükseliince tüp bebek merkezine gittik ankarada oradaki doktor ilk coraspirin verdi oncak tedaviye gittiğimizde dokotr yer değiştirmişti bizde diğer dokotla devam ettik ama o coraspirini kesti bir yumurta oldu döllendi tranfer yapıldı sonuç negatif neyse ben başka bir doktora gittim tıp fak.negatifi yeni almışım zaten ağlaya ağlaya anlattım olanları bana pıhtılalaşma testi gen testi filan yaptırdı ve sonuç olarak pıhtılalaşma çıktı.
canım boşver seni strese sokan insanlardan uzak dur..kıskanıyor demekki..paylaşılamıyosun :))boşver strese girme..))
bende bilmiyodum cnm hiçbi dr sölememişti yapmamıştı kk daki arkadaşlar saolsun onlardan öğrendim yaptırdım durum vahim ötesicanim rezerv testi nasil oluyor bilmiyorum öyle bisey yapmadilar sanirim sadece alttan ultrasonla baktida söyledi bide opuda da sadece 6 yumurta toplandi demekki bi sorun var yani yumurtalarda..ben almanyadayim insallah hayit otunu bulabilirim burda..
cnm ben 4 aydır öyle çok düzensiz gördüm hatta hep yerleşme kanamasıdır die hayal ettimkızlar yumurtaların çatladığı zamana yakın denk gelen adet kanamsı yaşıyorum galiba biraz kendini gösterdi ama hala gelen giden yok ben bu ay yumurtlamadım galiba niye ayda iki kere adet oluyorum kafayı yemek üzereyim kızlar yardım..
bahar testini bir gün öncede yaptırabilirsin aslında ya bekleme artık yaptır testini kırmızıları görüp üzülmektense testi görüp emin olmak daha iyi ben olsam o testi çoktan yaptırmıştım inş sonuç pozitiftir bize çok büyük ümit olucan canım ya dualarım seninle...
cnm her ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun cnm benim inş. pozitif olur dualarım seninle........ büyük günede 1 gün kaldı he
cnm test yapmayada gelince valla kişiye göre deişiyo ben test gününden 3 gün önce çıkanda gördüm... test günü negatif olup daha sonraki günlerde değeri yükselende gördüm... 1 gün öncesinde deçıkar die düşünüyorum ama bellide olmaz zaten 1 gün kalmış sabrediosan sabret offff çok zor işler bunlar yaevet canım hayırlısı tabi ama biranönce bebeklerimize kavuşalım istiyoruz.son 1 gün ya sevincez ya üzülcez.
cnm test yapmayada gelince valla kişiye göre deişiyo ben test gününden 3 gün önce çıkanda gördüm... test günü negatif olup daha sonraki günlerde değeri yükselende gördüm... 1 gün öncesinde deçıkar die düşünüyorum ama bellide olmaz zaten 1 gün kalmış sabrediosan sabret offff çok zor işler bunlar yaben senden daha çok heycanlıyım cnm ya inş. pozitifsindir kalbim kütküt heycan başladı dım dım dırı dım dım dım
cnm inş. sende bigün anne olacaksın rabbim yardımcın olsun...demekki şu testi yaptırmakta fayda var ilk fırsatta yaptırıcam... şimdi napıyosun cnm nerde hangi merkezde deneyeceksin
Şimdi tedaviye hazırlanıyorum ben eurofertilde denicem burdaki doktor bana iyi davranıyor ve moral veriyor muhterem akdeniz doktorum.
evet canım bendede çıktı ilk iki denemmde araştırılmasını istememe rağmen yapılmamıştı..bu üçüncü kez başvurunca..tüpden önce araştıralım dediler..işallah bebişine yakın zamanda kavuşursun ..tekrar deniycekmisin..
cnm inş. sende bigün anne olacaksın rabbim yardımcın olsun...demekki şu testi yaptırmakta fayda var ilk fırsatta yaptırıcam... şimdi napıyosun cnm nerde hangi merkezde deneyeceksin
ay ummuselemem ya güldürdün beni çok yaşa sen göbüşün bebiş dur dur hatta bebişlerle dolsun işallah amin...
bende bilmiyodum cnm hiçbi dr sölememişti yapmamıştı kk daki arkadaşlar saolsun onlardan öğrendim yaptırdım durum vahim ötesiamh testi cnm ismi ücretli yapılıyo
cnm ben 4 aydır öyle çok düzensiz gördüm hatta hep yerleşme kanamasıdır die hayal ettimama hormon bozukluğundan çıktı inş. senin bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?