Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ahahaha 3 ay çadır hapsi mi
bırakmak yok tabi arada batsakta çıkmasını biliriz:))
ne aşamalardan geçtik hepimiz..ilk aylarda hesaplayıcı Kullanıp heyecanla adet günü beklerdim.yumurtalama testleri.preseed...bi sürü şey araştırdım..günler geçtikçe forum içinde gezindiğim sAyfalar degişti.en son buluştugumuz yerde rezervde azalma olup tüp....... neyseki sorunumuzu biliyoruz ona göre gardımızı alcaz degil mi?
Edajım çal şu bizim boruyu:))6 da kalkıyore ben yaaa yumurtalar için en geç 23 00 de yatmak lazım aslında..
iyi geceler.kalk saati 6 ona göre

Son düzenleme:
Düş canım bitmei henüz bayramda bitecek bayram ertesi bakalım neler olacak.edajım haklı yarın doktorunu ara ver sor.sebeb neymiş.tatil öncesi rahatlarsın.
Eda sultan nasılsın?

senden gelicek güzel haber leri bekliyorum insallah sana da bayram sonrası gel dedi aynı benim ki gibi olmus hadi hayırlısı olur insallah kür felan yapmaya basladın mı

Ben her usg sonrası konuşuyorum ve de çok rahatlıyorum .. Bizim psikolojimiz de bu işin çok önemli bir parçası, Bahçecinin bütün kitapçıklarında da yazıyor bu ! Üstelik yığınla da para ödüyoruz.. Çekinme canım sen, sor mutlaka kafana takılanları...

Edajım çal şu bizim boruyu:))6 da kalkıyore ben yaaa yumurtalar için en geç 23 00 de yatmak lazım aslında..
iyi geceler.kalk saati 6 ona göre

Hahahahaa, ay daha benim yatmama çok var, yaw ben bu kampın saatlerini de tutturamıyorum, korkarım atacaksınız beni sonunda Bari boruyu çalayım da oynak başının gözüne gireyim

Tattarataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uykucular uykuya, yumurtalar beslenmeye Tüm çadırların fermuarları çekile :92:

dus cum, ben varya ayyyy vayraaaa bu sekilde davranan dr lere sinir olurum. yani bisi demeden odadan cikmasi ne simdi bu? iyide sen neden sormuyorsun ben bunu da merak ettim? ilk gun yada ikinci gun. yumurtaliginda bir yada iki folikul bile grulse tedaviye baslaniyor!! bende bunu sende anlamadim... zaten ilaclar verilerek bunlar harekete gecip cogaliyor yada cogalmiyor bunu sadece ilaclar verilerek anlasiliyor? yani hormon seviyelerinde sorun yoksa yada kistin yoksa tedavi neden iptal edilsin ki? acaba bayrama denk geldi diye mi boyle bisi yapiyor... senide gaza getirmek istemiyorum ama dediklerimi bir dusun tatlim.

beyazcim demek senin icin zikkim uretseler onuda icersin :))))) bu komikti ama kabul edelim :)))
saka bir yana sigara icerek hamile kalan bir tanidigimiz var yani hamileyken bile birakmadi. ve cocugu bir avic dogdu.. ve o cocugun psikolojisi hic bir zaman duzelmedi... bence sen de birakirsin ha gayret.. ilk adim o sakizlardan olsun bari?

edajanim senin cezada cok agirmis yaaaa :)))) uc ayyyyyy cok uzun mus :))))) suzijanim oynak basimiz bisiler de edajan bizi yakacak vallahi :) olmassa bu cadir cezasinin icine her ogun ilik sogan suyu kurude ver de tam olsun :)))))))))

imoji cum usg den cıktıktan sonra konusurum diyorum iki dir böyle oluyo doktor ortada yok ki hemsire geliyo biseyler anlatıyo su gün gel felan bitiyo gönderiyolar . benim aklıma da geldi bayrama denk geliyo acaba ondan mı yaptı diye aynı seyi düsünmüsüz neyse artık bakım 22 kasım da ne diyecek insan kendini hazırlayın ca beklemek zor geliyo hayatıma odaklanamıyorum

kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum. transferimin 8. günündeyim heyecanla bekliyorum. sizi hep takip ediyorum.benim hiç bir sorunum yokkekn birden bire rezerv azlığı oluştu ve tedavide 3 yumurtam oluştu. aklım çıkıyor bu olmazsa napıcam. bu rezerv sorunu ne kadar sürüyor yani insan birden menepoza girmiyor heralde değil mi. ben bu konuda bilgisizim. tüp tedavisinin içinde yeni tanıştığım bir sorun çünkü. bugünüme sevinemiyorum yarın için kaygı duymaktan. en kötüsüne göre gard almaya çalışıyorum. sizinle paylaşmak istedim. bana yazıcağınız şeler olursa sevinirim.

sevgiler...

canım seni hatırlıyorum insallah pozitif sonucun olucak icime doguyor bu günlerinin kıymetini bil

merhaba kızlar bir süredir grmiyordum foruma nasılsınız varmı güzel gelişmeler inşallah vardır tabi
en bu ay zorunlu dinlenmedeğim geçen ay başlayan 4. tüp denemem iğnelerin kist yapması sonucu ertelenmişti doğum kontrol hapı kullandım bua ayki adetimde estradiol değerim yine biraz yüksekti sanırım kist tamamen geçmemiş ultrasonda dr kist yok dedi ama daha yeni bir dr yaşadığım yerde pek emin olamadım geçmişse niyeE2 yüksek çıksınki hem halen sol kasığımda ağrı var bende soğan kürüne başladım ilk defa yapıyorum adetim zaten 2 gün bile sürmedi o da çok çok azdı soğan kürüne adetimin 4. gününden sonra başladım 5 gündür içiyorum öyle belirgin bir akıntı yok enfeksiyonda vardı bu ay onuda temizler diğe düşündüm aslında biraz erken başladım bu küre ama faydası varsa eğer banada olur diğe düşündüm aralığın başında adet olurum o zaman tekrar memoriale gidicem inşallah kist falan kalmamıştır çünkü 24 saatlik yolu 2 kere boşuna gidip gelmiş oldum inşallah bu sefer her şey düzelmiştir de başlarım
soğan kürünü kullanan var mı faydasını gören oldumu bir problem çıksın istemiyorum zaten yumurtalarım az oluyor

canım ben içiyorum adetimin 7. günü başladım sabah akşam aç karna 15 gün içeceğim. evet sen erken başlamışsın ama olsun tam 15 gün iç bari. benim azcık sarı akıntım var.

soğan kürü beni yordu en uzun 1 hafta dayandım bıraktım://sanırım bitkisellere karşı inancımı yitirmeye başladım:

canım ben içiyorum adetimin 7. günü başladım sabah akşam aç karna 15 gün içeceğim. evet sen erken başlamışsın ama olsun tam 15 gün iç bari. benim azcık sarı akıntım var.

ben aslında ovulasyon zamanına kadar içmek istiyorum 10 gün içmiş olacağım yani 15 güne tamamlamasm sorun olur mu en fazla 15 gün yapın deniyor ya benim ki de 10 gün olacak aslında gitmeden son bir umut işte hani belki doğal olur diğe yıllardır kaç aylar geçti olmadı sanki bu aydan medet umuyorum
umut işte.......

soğan kürü beni yordu en uzun 1 hafta dayandım bıraktım://sanırım bitkisellere karşı inancımı yitirmeye başladım:

canım ya sana hiç yaramadı mı ki ben zorlansamda içiyorum nefes almadan içiyorum daha önce kullandığında kiste iltihaba iyi geldimi
ben inanmak istiyorum suzicim yoksa 1 ay daha tedavimin ertelenmesine psikolojim dayanmayacak yani

Eylül benimki biraz tembellikten..kistlerle benimde başım dertte eylül ayından beri yok kist yok az yumurta ya gelişmeyen yumurta bi hal oldum..
sen sanırım tedaviye başlayamadın kistten dolayı.bitkisellere çok yüklendim...macunlar karışımlar.suçlusu bunlar mı bilenmiyorum.ama soğan kürü konusunda bişey bilmiyorum...

beyazcım bugün o aktara gittim.detayları anlatırım:)

aksilikler olunca insanda bazen hevesde kalmıyor allahtan mücadeleci ruhumuz varda vazgeçmiyoruz:)
başladığım tedaviden sonra kist oldu adetimin 21. günü iğnelerle başladım zaten 3 gün sonra adet oldum gittimki 2 tane kistim olmuş ertelendi bu ayda sanırım yine var bende soğan kürünü yapıyorum faydasına güvenerek
ah ben birde o macunlardan karışımlardan kullansam yumurtalıklarım kist yuvasına döner daha önceki deneyimlerimden biliyorum bu kürler korkutuyor benide inşallah soğan kürü iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…