Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar merhaba.2.deneme öncesi ne yemeli,ne içmeli bana tavsiyeleriniz neler.uzun protokolle 28 kasımda start veriyorum iğnelere.ilk denemede zar zor 3 yumurta oluşmuştu ve kalitede düşüktü.incir ve keçiboynuzu yiyorum iyi geldiğini duymuştum yumurta kalitesine ve sayısına.

detayları pek bir merak ettim. eylülcüm sen sabret 15 gün iç soğan suyunu bence...

sogan kürü yumurta kalitesini mi artırıyo bi bunu yapmamıstım

soğan kürü kist miyom ve iltihabı geçiriyormuş rahim ve yumurtalıklar temiz olunca hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
ben 5 gündür içiyorum halen bir değişiklik yok yoğun iltihap ve akıntı olurmuş ama halen bende bir şey yok

üzgün olduğuna eminim meldi...çok zor bir durum hamile kalabilmekde güzel ama inşallah birdahaki sefere sağlıklı gelişir ve sonuna kadar güzel gider

üzülmemen cook zor meldicim biliyorum ama insallah bi daha ki sefere olur hersey mevladan

Meldi ne desek boş biliyorum...ama atlatıp tekrar maratona başlayacaksın.uzun sabır isteyen bir yol bizimkisi...

günün birinde mutlaka allah bu duyguyu yasatıcak bize ama o günü biz bilmiyoruz o gün gelene kadar mücadele den asla vazgecmem

duscnm iyiyim?sen nasılsın?hap bitti 2 gün oldu beklemedeyim:/aylardır hep aksilik biliosun .zaten kk da okuduklarımız var tedaviye başlasakta tutmama ihtimali var.ben hep tedaviye başlayabilmeye odaklandım://ilk aşaması bile zor düşünsene....offf offf

ne yasayacagız bilmiyorum bende cok endise icindeyim karamsar olmakta istemiyorum.bugun doktora gittim adet bitti13 günüm dü 2 gün sonra tekrar gel dedi carsamba bi daha bakıcak bilmiyorum 1 tane 13mm göründü arkadan da görünen var dedi ama kücük tam ne oldugu da belli degil 2 gün gecsin dedi
bekliyorum yani baslamak da birsey mis hayırlısı ile bi tedaviye baslasak mevlam büyük bakalım neler olucak

aynı endişe bende de var şimdi...sene de 2 yumurtaoluşuyo o zaman.yani folikül mü diolar işte o:))
bende de 2 folikül bakalım bi kez başladık yumurtalar ilaça yeteri kadar cevap vermedi dedi doktorum ve iptal etti...nisan 2010dan beri bu süreçteyim..onun önceside var tabiii..2009 eylülde asıl tüp bebek sürecine girdik dhea kist ....bu günlere geldik.umudumu kaybetmeyi bende istemiyorum.artık kür ilaç almayacagım diye kural koydum kendime...olacaksa olacak..buaraa elimdekileri bitirecegim vee tedavi (olduki başlarsa)hiç bi kür uygulamayacagım.2 yıldır yiyorumda iyorum 6 kilo aldım..göbek yaptım içinde bebek yok yağ var sadece://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…