evet cnm üstünde günler yazan ilaçları kullandım ben kullanırken adet olmadan ara kanamalar yapıyodu beni sürekli lahverengi akıntılar yapıyodu ve 15 20 gün sürüyodu kahverengi akıntılar ama cnm tabi bünyeden bünyeye değişir bana yaramadı başkasına yarayabilir hem bakalım benim kullandığım ilaçmı belki farklısıdır sana iyi gelir cnm cyclo ve climen kullanmıştım 21 günlük hap üstünde günler yazılı yuvarlak kullandım ben ayrıca hiç adetimi düzene sokmadı dahada bozdu benim 10 günde 15 günde kahverengi kanamalardan bıkmışım bıraktım şükür düzeldim
amin cnm inş.. raporsuz 900 tl falansa cnm toplamda heralde bizde vakit kaybetmemek için çıkarttırmayız fiyat hastaneden hastaneye farkedio sanırım bi arkadaş toplam 2000 tl demişti bana hayırlısı bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler iyi geceler cnminş gerek kalmazda adet olurum cumaya kadar canım rapor işinide doktrorunla konuş kabul ederse ilaçlarını devlet karşılasın neden olmasın biz fazla koşturmak istememiştik uraşmadık o yüzden rapor için...ben çıkıyorum iyi geceler canım hakımızda hayırlısı Allah tez zamanda kavuştursun bebşlerimize.. içimize çekip çekip uyuyalım cenet kokularıyla inş canım..
bugün doktorumu aradım canım haplar bitti yok daha gelen giden cumaya kadar bekle dedi bakalım canım bidaki aya tedbirimi alıcam artık .. doğal nar suyunu nerden buldun canım..
mrb kızlarr yazdıkalrınızı okuyorumm ama yazacak morelım olmuyo desem yerıdır...
gulneva canım ınsallahh adetın gelır olamamak ne buyuk sıkıntıdır kımbılır 4-5 gecıkınce bıle daralıyorum terlıyorum bu kadar aya ıyı bıle dayandın ama streste etkılıyo herhalde sen olmak ıstedıkce olamıyosunn
bende 10 gun sonra tedavıye baslıycam ınsallah kıst mıst yoksa..
offf kızlarr yaaa artık ben cok yoruldummmm...
ıyce umıtsızlık bogazıma yapıştı(
cnm valla ne bileyim komşum söledi bana onada hemşire bi arkadaşı sölemiş...yumurta takibi için menagon kullanma eğer aşılama veya tüp bebek yaptıracaksan öle kullan yoksa erkenden menapoz olursun demiş offfff valla napcamı şşaırdım ben çok cnm sıkılıo inş fsh yükselmemiştirde doktordan aşılama isticem yumurta takibiyle olmucak sanırım böle allahım ne olur yardım et valla çıkmazlardayım çok üzülüyorum artık yine uğradı bana umutsuzlukcanım menogon la ilgili menopoza sokuyor demişler sana ..öyle bir şey yok canım yaa.tüp bebekte hep kullanıyoruz...içini frah tut..belki hala fsh yükselmemiştir..fsh düşükken yumoş takibi yapacaktır doktorun..haberlerini bekliyoruz..
kelebek cnm çok üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demekki inş rabbim ummadığın anda bianda hamile olursunmrb kizlar sonucumu haber vereyim maalesef test günüm gelmeden regl oldumbenim rüyam burda bitti allhim sizlerin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikarmasin insallh....kendimi toparlayip busefer istanbulda deneyecem sansimi bu arda neler yapmam gerek su kahrolasi yumurtalarin kalitesini artitmak icin (
mrb kizlar sonucumu haber vereyim maalesef test günüm gelmeden regl oldumbenim rüyam burda bitti allhim sizlerin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikarmasin insallh....kendimi toparlayip busefer istanbulda deneyecem sansimi bu arda neler yapmam gerek su kahrolasi yumurtalarin kalitesini artitmak icin (
cnm valla ne bileyim komşum söledi bana onada hemşire bi arkadaşı sölemiş...yumurta takibi için menagon kullanma eğer aşılama veya tüp bebek yaptıracaksan öle kullan yoksa erkenden menapoz olursun demiş offfff valla napcamı şşaırdım ben çok cnm sıkılıo inş fsh yükselmemiştirde doktordan aşılama isticem yumurta takibiyle olmucak sanırım böle allahım ne olur yardım et valla çıkmazlardayım çok üzülüyorum artık yine uğradı bana umutsuzluk
kelebek cnm çok üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demekki inş rabbim ummadığın anda bianda hamile olursun
yaa kızlar bişi dicem bi topiğe bişi sormuştum geçen gün ya kardeşim bi allahın kuluda cvp vermezmi biz topiğimize gelen herkese yardımcı olmaya çalışıoz ama neden böle bu insanlar sadece tanıdıklarına cvp veriolar
allah yardımcımız olsun daha adet olmadım ya gecikme olmasa baride biran evvel tedavime başlasam
evet haklısın depresıf polyanacımm tanıdıklarına yazıyolarr bazı topıkler her topık dgl tabı...
bu yukardakı menegon olayını bılmıyorum ama ben menegonla cok guzel buyudu yumoslarımm
evet zamani degilmis demek iki senedir her ay ayni sonu yadamaktan biktim her ay aglamaktan usandim kendimden de gectim esim icin uzuluyorum:-((( canim bidahaki icin iki ay ara vermek gerek diye biliyorum bende ins ramazandan sonra gelirim istanbula...bu surede de biraz vucudumu vede en onemlisi kafami hazirlamam lazim.....kelebekcım canımm demekkı daha zamanı dglmışş yaaa...
bılmıyom valla bızım gıbıler ne yapsa ıyı olur bende sastım kaldım canım yaaa
uzulme canım ne zaman geleceksın ıstanbulapekı
aklında merkez varmı??
sımdıden bal polen arısutune basla saracoglununkını tavsıye edebılırım
cnm sen tüp tedavisinemi başlıyosun 10 gün sonra yazmışsınya... bu arada hiç aşılama yaptırdınmı
evet zamani degilmis demek iki senedir her ay ayni sonu yadamaktan biktim her ay aglamaktan usandim kendimden de gectim esim icin uzuluyorum:-((( canim bidahaki icin iki ay ara vermek gerek diye biliyorum bende ins ramazandan sonra gelirim istanbula...bu surede de biraz vucudumu vede en onemlisi kafami hazirlamam lazim.....
Evet ongun sonra adetim.olucak insallAh basliycaz..uc igneli asilamam var .amh topiginde saracoglu kuru ile hamile kalAn arkadas varmis keske daha once arasaydimmm onu ...
evet cnm okudum bende ne mutlu ona rabbim darısı başımıza inşbizde en yakın zamanda hamile kalırız bende bi araştırıcam saraçoğlunun amh kürünü.... cnm bu arada aşılama fiyatların nekadar tuttu özeldemi yaptırdın bende aşılamaya taktım bu defa.... adetin kaçıncı günü aşılama tedavisine başlanılıo
Sen hic asilama olmadinmi¿¿ bi kere ozelde yaptirdim 1250 maal oldu ilac dahil binlira doktor aldi ..dger ikiside devlette oldu ucret odemedim ssk karsiladi
kızlar nerlerdesiniz yavvv...
cnm çok sıkılıyoradette olamadım günüm geçti hamile deilim eminim çünkü bu ay memelektte olduğumuz için çalışma olmadı....adet olsamda tedaviye başlasam....offf offf yaz temizliğine anca başlayabildim kızlar bi kapılarla camlarım kaldı gerisi bitti şükür ....herşey hazır bi bebiş eksik allahım ne olur yardım et bana ve benim gibi olanlara
GULNEVA sen oldunmu cnm adet...
BAHAR nerlerde girmiomu nete memeleket gittimi acaba..
ALISALIS ne yaptı acaba transfer oldumu onun biriktiriyodu...
ZARAN sen neler yapıosun yazmıyosun hiç yada benmi görmüyorum...
UMMUSELEM CNM seninde 5 günmü kaldı teste hadi hayırlı haber inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?