Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım her ay düzenli adet oluyosan zaten şansın vardır hep ümitsizliğe kapılma.. ben inanıyorum hepimizin bebişleri olucak sadece zamanlarını bekliyolar dünyaya gelmek için Allahım bizim dualarımızı geri cevirmiycek sadece dua ve sabırla yola devam..

üzülme canım ya adet günün için erken değilmi daha canım yerleşme kanaması olamazmı sanki daha erken adet için kan testini mutlaka yaptır yinede.. ben aşılamada adet olsanda kan testi mutlaka yaptır demşti doktorum yinede seni boş yere umutlandırmak istemem ama bir kan testi mutlaka yaptır bence..

canım sen hiç daha önce yumurta takibi yaptırmamışsın bence önce bir yumurta takibi yaptır ..her ilacın her bünyeye etkisi farklıdır sağda solda duyduklarına kulak tıka en azından yumoşlar büyüyomu büyümüyomu çatlıyomu onları takip eder doktorun sonra aşılamada denersin aklında kalmasın benim fikrim canım..

haklısın cnm da artık vakit kaybetmek istemiyorum yeteri kadar vakit kaybım oldu ve bu fsh nezman sürpriz yapacağı belli olmuyor yumoş takibiyle uğraşırken tekrar yükselebilir bikaç ay bikaç ay derken yine yıllarımı alacak die korkuyorum tabi rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin ama işte her ay doktora gitmekten bıktım usandım tükendim birede yumoş takibi yaptıranları okudum neredeyse hepsi olumsuz ...zaten bugün çektiğim tesbihi karıştırdım oturdum bide ona ağladım rabbim dualarımızı kabul etsin... bakalım bi adet olayım doktoruma gideyimde o yol gösterir heralde bi şekilde ne yapacağıma karar veririm rabbim hayırlı kapılar açsın hayırlı yöne yönlendirsin hepimizi ve tez zamanda hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar yas 35 yumurta rezervi dusuklugu var gecen sene 6 olan yumurtalar 3 e dustu isin garip tarafi 7veya 8 ay once fsh 5, 97 cikti ama iki ay oncede sagda 3 yumurta solda hic olmadi tedavi iptal oldu iki ay once ayni oldu sol taraf artik yumurya uretmiyo cikolata kisti ameliyati yuzunden ilk amaeliyyattan sonra iki tane olurdu hep simdi ise sifir
Sizce 5ay oldu ameliyat olali nasil geri kazana bilirim sol taeafimi yoksa artik so yumurtayi bitirdilermi
Ne gibi bir kur uygulaya bilirim
Cogalmasi icin bi eczaci bayan DHEA yi onerdi bugun tekrar basliycam ignelere ignelerle beraber polen ari sutubkarsimi ve hayit suyu burda bulamadim ilacini agnuskaktus diye bi hap var bitkisel onu buldum aslan pencesi ve ada cayi buldum bide corek otuyagi var yumirtaliklarin yani kasiklarin oraya corek otu yagini surersem gelismelerde yardimci olurmu
Yoksa sadece ignelerimi kullansam ne yaapa bilirim kizlar sol tarafi bir tane olsa bile raziyim kizlar ne olur bi akil verin
Hepimizin anne olma dilefi ile

kelebekcim dün girememiştim sonucuna bakmak için gitdim ve inan çok üzüldüm...

Kelimeler kifayetsiz..Ama pes etmek yok arkadaşım..Bir gün başaracağız Rabbin izni ile..

bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?

polyanacım ben takıp yaptırdımda ne oldu sankıı fısssss

ya yumurta catlamıyo kıst yapıyo ya catlıyo dollenmıyo ya dollenıyo tutunamıyoo(

ben zaten doktorumu degıstırdımm oncekı devletteydı memnun kalmadım yanı tutmadıgı ıcın dglde herkese aynı tedavı uygulanıyo tutatn tutuyo bızım gıbı ozel hastalarda bosa kurek sallıyooo..

bana uzun tedavı uygulandı ama hangı doktora sorduysam kısa protokol ıyı dıyoo bızım gıbı rezerv azlıgı cekenler ıcınn..

herneyse devlette 40 yası doldurmammaakkk uc yılı doldurmak evlılıkte bıde ssk yada bagkurlu olmak..

onun dısıan bı ıkı evrak var onu topuyosun oda basıt zaten nufus cuzdan fotokopılerı esımın calıstına daır hızmet dokumu bunlarr ...asılama ıcın yeterlı bıde nusfus kayıt ornegı ıstemıslerdıı

mrb kabakızzz:))

sen herseyı guzelce yazmıssın yukarda yazdın hersey dogruu bal arısutu polene devam ett...

hayıt suyunu ıc dheanıda bırakma bol bolda dua et ALLAHH SABIR VERISIN DEMIYCEM AFIYET VERSIN HEPIMIZE SABIR ISTEDIKCE PESINDEN BELALARDA SORUNLARDA GELIYOKI SABIREDELIM DIYEE ...

E TUP BEBEK ICIN KOLLARI SIVA DERIM DENIYE BILDIN KADAR DENE ....MUTLAKA ALLAHH EMEKLERINI BOSA CIKARMAZ VERIRR

bekarda yaptırır evlıde ama bekar oldun ıcın kızlık zarına zararı olabılır eger sorun dgl dııyosa hıc durma dene derım ..cunku yumurta toplamak ıcın spekulum denen alet vajınaya sokuluyoo...

Cok akıllıca yumurtalarını toplatmann

hoşgeldin canım öncelikle fsh düşük çıkması çok güzel. buda senin şansını artırır tüp bebekte ..3 yada 4 yumurta olsun önemli olan kaliteli olmaları çok yumurta toplanıpta hiç dölenmeyen yumoşlar var bence yumurtaların azlığına takılma bitkisel kürlerin hepsini bir arada yapma canım etki etsin diye beklerken ters tepki olmasın sonra.. tüp bebek tedavisine başlayınca doktorun zaten vericek dehayı ,bolen arı sütü bal karışımında adetin 1 günü başlanıp 14 günü kesiliyo.. hayıta adetleri düzenliyo fsh düşürüyo senin fsh ve adetle alakalı sorun yoksa kulanma derim.. angustonun etkiside aynı içinde hayıt ekstresi var canım..

canım fsh düşük çıkması halinde hiç bekleme tüpbebeye git diycem ama sen iki ay gidemeyebilisin bildiğim kadarıyla iki ayını değerlendir derim.. 1 ay yumurta takibi 1 ay aşılama neden olmasın..

hoşgeldin canım yumoş toplama işleminde kızlık zarın zarar görür bence biran önce evlenip böyle bişey denesen daha iyi olmazmı..yumoş toplatsan böyle bir durumu ilerde eşin olcak birine nasıl anlatabilirsin Allah kolaylık versin canım fsh ve amh değerlerin kaç..

çok geçmiş olsun son negatifin olsun işallah..yumoşlarına haksızlık etme canım maşallah iyi bak blast olana kadar devam etmiş..ve birden fazla embriyon oluyor bu çok güzel..olacak işallah sabır ve dua ya devam..işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..

polyana gülneva nasıl gidyor adet oldunuzmu..benim test tarihim 27 siymiş hastaneden aryıp söylediler..allah hayırla sonuçlandıısın..allah hepmizin yüzüne baksın..bu arad bahar35baha hiç gelmez oldu memleketemi gitti acep..

Canimm insallahhh pozitif alirsin bu topigede bi nese getirirsinnn....bugun kimsee yok ummulsene topikte kimse yazmiyooo nerdesiniz kizlarr

cnm allah yardımcın olsun yediklerin içtiklerin şifa olsun yazdıkların yeterli gelecektir cnm bide bal tarçın çörek otu vardı hımmm birde endo kalınlığınada dikkat et bunun için nar suyu bennde bugün aldım organik olanından inş fayda eder hepimize....
ahhh ahhhhh sonunda kadın doğumcuya deilde allah korusun psikiyatriğe gitmketen korkar oldum cnm saol bilgiler için bakalım adetimle berAber aşılama isticem doktorumdan inş hepimiz hamile kalırız
canım fsh düşük çıkması halinde hiç bekleme tüpbebeye git diycem ama sen iki ay gidemeyebilisin bildiğim kadarıyla iki ayını değerlendir derim.. 1 ay yumurta takibi 1 ay aşılama neden olmasın..
evet cnm şuan tüp bebek imkanımız yok aşılama en uygunu görünüyor inş tutar
slm tatlım adet olamadım malesef daha bekliyorum bi gelse doğru doktorda soluğu alıcamda günüm geçti offf inş ummuseleme pozzitif haberini alıcaz senin çok umutluyum buarada baharcık sanırım memlekette en son gidicem diyodu

Son düzenleme:
Canimm insallahhh pozitif alirsin bu topigede bi nese getirirsinnn....bugun kimsee yok ummulsene topikte kimse yazmiyooo nerdesiniz kizlarr

ben geldim bu defada kimse yok yapayalnızım.....
herkes bugün ben gibi gezmelerdemiydi acaba :)

biraz hava almak iyi geliyor insana ama derdini unutturmuyor
cansucum senin adetlerin düzenlimiydi cnm

Hos bulduk canim gecen ay sadece iki tane yumurta ardindan da 2 veya 3 tanede kist olustu iptal oldu solda hic gelismedi
Ondan onceki ay da 1haftaya 11mm normal ondan binkacgun sonra ilermesi normal olmasi gerekirken cok cabuk buyudugu icin iptal solda yine yok
Bugun 20 haziran ilk ignemi vuruldum
Gonal f 225 dozaji ile baslatti
Celexsane kan sulandirici oluyo galiba bu igneyi verekcekti ben istemedim cunki karnim mosmor oluyo oyle boyle degil
Benim boyle bi sorunum yok istememekle hatami ettim bilmem ama sanki onu vuruldummu ishal oluyorum ve igne nin yarmadigin ordan anladim ve iki side iptal oldu cunki ve birde burun sipreyi verdi sabah sag buruna aksam sol buruna fark etmiyo sag sol ben oyle basladim
Allahim hepimzin en kisa zamanda hayirlsini nasip etsin
Kizlar ne olur dua edin insallah yine iptal olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…