Canimm buarada saracoglunu ara ve konussana kur onerir.bugun bi arkadas hamile kalmis.uc ay uygula hamile kalirsin demis o ilk ayinda kalmis..oda bizim gibii rezerv dusujlugu varmis..[/Q
canım benim Allahım ol derse oluyo herşey bahane tüp bebek tedavisine başlayıp yumoşlar çok güzel büyüyp dölensede yine tutmuyo Allahım vermemesindede vardır bir hayır olucaksada zaten Allah bir kapı açar ..inanmıyorum ben artık kürlere mürlere..
mrb kızlarr yazdıkalrınızı okuyorumm ama yazacak morelım olmuyo desem yerıdır...
gulneva canım ınsallahh adetın gelır olamamak ne buyuk sıkıntıdır kımbılır 4-5 gecıkınce bıle daralıyorum terlıyorum bu kadar aya ıyı bıle dayandın ama streste etkılıyo herhalde sen olmak ıstedıkce olamıyosunn
bende 10 gun sonra tedavıye baslıycam ınsallah kıst mıst yoksa..
offf kızlarr yaaa artık ben cok yoruldummmm...
ıyce umıtsızlık bogazıma yapıştı(
mrb kizlar sonucumu haber vereyim maalesef test günüm gelmeden regl oldumbenim rüyam burda bitti allhim sizlerin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikarmasin insallh....kendimi toparlayip busefer istanbulda deneyecem sansimi bu arda neler yapmam gerek su kahrolasi yumurtalarin kalitesini artitmak icin (
canım sen hiç daha önce yumurta takibi yaptırmamışsın bence önce bir yumurta takibi yaptır ..her ilacın her bünyeye etkisi farklıdır sağda solda duyduklarına kulak tıka en azından yumoşlar büyüyomu büyümüyomu çatlıyomu onları takip eder doktorun sonra aşılamada denersin aklında kalmasın benim fikrim canım..
yok cnm bu fsh illeti yüzünden yıllardır ne aşılama ne tüp bebek hatta yumoş takibi bile yapmadılar kaderime terkettilerdevlette ücret verilmiomu cnm yada rapor falan diolar bu rapor şartları neler acaba ilkaç için
Gunaydin hanimlar yas 35 yumurta rezervi dusuklugu var gecen sene 6 olan yumurtalar 3 e dustu isin garip tarafi 7veya 8 ay once fsh 5, 97 cikti ama iki ay oncede sagda 3 yumurta solda hic olmadi tedavi iptal oldu iki ay once ayni oldu sol taraf artik yumurya uretmiyo cikolata kisti ameliyati yuzunden ilk amaeliyyattan sonra iki tane olurdu hep simdi ise sifir
Sizce 5ay oldu ameliyat olali nasil geri kazana bilirim sol taeafimi yoksa artik so yumurtayi bitirdilermi
Ne gibi bir kur uygulaya bilirim
Cogalmasi icin bi eczaci bayan DHEA yi onerdi bugun tekrar basliycam ignelere ignelerle beraber polen ari sutubkarsimi ve hayit suyu burda bulamadim ilacini agnuskaktus diye bi hap var bitkisel onu buldum aslan pencesi ve ada cayi buldum bide corek otuyagi var yumirtaliklarin yani kasiklarin oraya corek otu yagini surersem gelismelerde yardimci olurmu
Yoksa sadece ignelerimi kullansam ne yaapa bilirim kizlar sol tarafi bir tane olsa bile raziyim kizlar ne olur bi akil verin
Hepimizin anne olma dilefi ile
bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? Her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?
Gunaydin hanimlar yas 35 yumurta rezervi dusuklugu var gecen sene 6 olan yumurtalar 3 e dustu isin garip tarafi 7veya 8 ay once fsh 5, 97 cikti ama iki ay oncede sagda 3 yumurta solda hic olmadi tedavi iptal oldu iki ay once ayni oldu sol taraf artik yumurya uretmiyo cikolata kisti ameliyati yuzunden ilk amaeliyyattan sonra iki tane olurdu hep simdi ise sifir
Sizce 5ay oldu ameliyat olali nasil geri kazana bilirim sol taeafimi yoksa artik so yumurtayi bitirdilermi
Cogalmasi icin bi eczaci bayan DHEA yi onerdi bugun tekrar basliycam ignelere ignelerle beraber polen ari sutubkarsimi ve hayit suyu burda bulamadim ilacini agnuskaktus diye bi hap var bitkisel onu buldum aslan pencesi ve ada cayi buldum bide corek otuyagi var yumirtaliklarin yani kasiklarin oraya corek otu yagini surersem gelismelerde yardimci olurmu
Yoksa sadece ignelerimi kullansam ne yaapa bilirim kizlar sol tarafi bir tane olsa bile raziyim kizlar ne olur bi akil verin
haklısın cnm da artık vakit kaybetmek istemiyorum yeteri kadar vakit kaybım oldu ve bu fsh nezman sürpriz yapacağı belli olmuyor yumoş takibiyle uğraşırken tekrar yükselebilir bikaç ay bikaç ay derken yine yıllarımı alacak die korkuyorum tabi rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versinama işte her ay doktora gitmekten bıktım usandım tükendim birede yumoş takibi yaptıranları okudum neredeyse hepsi olumsuz ...zaten bugün çektiğim tesbihi karıştırdım oturdum bide ona ağladım rabbim dualarımızı kabul etsin... bakalım bi adet olayım doktoruma gideyimde o yol gösterir heralde bi şekilde ne yapacağıma karar veririm rabbim hayırlı kapılar açsın hayırlı yöne yönlendirsin hepimizi ve tez zamanda hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin
bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?
mrb kizlar sonucumu haber vereyim maalesef test günüm gelmeden regl oldumbenim rüyam burda bitti allhim sizlerin yüzünü güldürsün emeklerinizi bosa cikarmasin insallh....kendimi toparlayip busefer istanbulda deneyecem sansimi bu arda neler yapmam gerek su kahrolasi yumurtalarin kalitesini artitmak icin (
Canimm insallahhh pozitif alirsin bu topigede bi nese getirirsinnn....bugun kimsee yok ummulsene topikte kimse yazmiyooo nerdesiniz kizlarrpolyana gülneva nasıl gidyor adet oldunuzmu..benim test tarihim 27 siymiş hastaneden aryıp söylediler..allah hayırla sonuçlandıısın..allah hepmizin yüzüne baksın..bu arad bahar35baha hiç gelmez oldu memleketemi gitti acep..
cnm allah yardımcın olsun yediklerin içtiklerin şifa olsun yazdıkların yeterli gelecektir cnm bide bal tarçın çörek otu vardı hımmm birde endo kalınlığınada dikkat et bunun için nar suyu bennde bugün aldım organik olanından inş fayda eder hepimize....Gunaydin hanimlar yas 35 yumurta rezervi dusuklugu var gecen sene 6 olan yumurtalar 3 e dustu isin garip tarafi 7veya 8 ay once fsh 5, 97 cikti ama iki ay oncede sagda 3 yumurta solda hic olmadi tedavi iptal oldu iki ay once ayni oldu sol taraf artik yumurya uretmiyo cikolata kisti ameliyati yuzunden ilk amaeliyyattan sonra iki tane olurdu hep simdi ise sifir
ahhh ahhhhh sonunda kadın doğumcuya deilde allah korusun psikiyatriğe gitmketen korkar oldumpolyanacım ben takıp yaptırdımda ne oldu sankıı fısssss
ya yumurta catlamıyo kıst yapıyo ya catlıyo dollenmıyo ya dollenıyo tutunamıyoo(
ben zaten doktorumu degıstırdımm oncekı devletteydı memnun kalmadım yanı tutmadıgı ıcın dglde herkese aynı tedavı uygulanıyo tutatn tutuyo bızım gıbı ozel hastalarda bosa kurek sallıyooo..
bana uzun tedavı uygulandı ama hangı doktora sorduysam kısa protokol ıyı dıyoo bızım gıbı rezerv azlıgı cekenler ıcınn..
herneyse devlette 40 yası doldurmammaakkk uc yılı doldurmak evlılıkte bıde ssk yada bagkurlu olmak..
onun dısıan bı ıkı evrak var onu topuyosun oda basıt zaten nufus cuzdan fotokopılerı esımın calıstına daır hızmet dokumu bunlarr ...asılama ıcın yeterlı bıde nusfus kayıt ornegı ıstemıslerdıı
evet cnm şuan tüp bebek imkanımız yokcanım fsh düşük çıkması halinde hiç bekleme tüpbebeye git diycem ama sen iki ay gidemeyebilisin bildiğim kadarıyla iki ayını değerlendir derim.. 1 ay yumurta takibi 1 ay aşılama neden olmasın..
slm tatlım adet olamadım malesef daha bekliyorum bi gelse doğru doktorda soluğu alıcamda günüm geçti offfpolyana gülneva nasıl gidyor adet oldunuzmu..benim test tarihim 27 siymiş hastaneden aryıp söylediler..allah hayırla sonuçlandıısın..allah hepmizin yüzüne baksın..bu arad bahar35baha hiç gelmez oldu memleketemi gitti acep..
Canimm insallahhh pozitif alirsin bu topigede bi nese getirirsinnn....bugun kimsee yok ummulsene topikte kimse yazmiyooo nerdesiniz kizlarr
hoşgeldin canım öncelikle fsh düşük çıkması çok güzel. buda senin şansını artırır tüp bebekte ..3 yada 4 yumurta olsun önemli olan kaliteli olmaları çok yumurta toplanıpta hiç dölenmeyen yumoşlar var bence yumurtaların azlığına takılma bitkisel kürlerin hepsini bir arada yapma canım etki etsin diye beklerken ters tepki olmasın sonra.. tüp bebek tedavisine başlayınca doktorun zaten vericek dehayı ,bolen arı sütü bal karışımında adetin 1 günü başlanıp 14 günü kesiliyo.. hayıta adetleri düzenliyo fsh düşürüyo senin fsh ve adetle alakalı sorun yoksa kulanma derim.. angustonun etkiside aynı içinde hayıt ekstresi var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?