Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

mrb arkadaşlarında dediği gibi bekar için zararlı olabilir zar için.... ama dondurma işlemi iyi fikir aslında ANNE OLMAK HERKESİN HAKKI

Merhaba canim valla okadar denedimki 6 defa simdi bu yedi olcak iptal olan ikisi sini saymiyorum bile
Canim sabir konusunda haklisin ben 5 senelik evliyken ozaman istemeye basladik 1 sene olmasi asilam tup bebekke tanistim tup bebek yaparken bana diyolardiki 15 sene 13 sene olmuyo sonra oluyo diyolardi bende ooo kadar sabredem diyodum ve 13 sene oldu ve yine kollarimda yine yavrum yok
Bazen diyorumki allah bana vermiyosa vardir sebebi ben ugrastikca kapilar kapaniyi
Ilk basladigimda sorun yoktu ikinci hakkima gecince dondurulmus yumarta bile kalmadi 3 tane dollendiler 1tensine dondurma yapmiyoruz dediler
3 ... 4 .. derken amh 0, 70cikti fsh 13 cikti ve cikolata kisti geri geldi yine ameliyat ameliyattan iki ay sonra fsh 5 97 cikti simdi ne durumdayim bilmiyorum yine yaptirayim diye dusunuyorum
Yani anliycan burya kadar bela bela yada artik hayrin sonu ser bilemem
Ama insallah hayirkisi olur
Bugun ignelere basladim insallah yine iptal olmaz
Erken menepoz riski okmasaydim armutun agzima dusmesini beklerdim ama korkuyorum adetim 1 gun gec gelse yada sicaktinmi yada risktenmi sicak bastimi belirtisimi menepoz belirtilerin hepsi sanki bende mevcut diye diye paronayami oldum ankadim
Artik sanki hic cocugum olmayacak diye dusunup hep aglar oldum
Allahim artik hepimizi aratmasin amin

Sagol canim hepimizin yedikkeri ictikleri sifaolur insallah allah hepimzin sonunu hayr eyelsin allahim bizleri herkezi sevindirsin

Sagol canim hepimizin yedikkeri ictikleri sifaolur insallah allah hepimzin sonunu hayr eyelsin allahim bizleri herkezi sevindirsin
ahh ahh tedaviye başlayıp iptal olanlar tedavisi negatif olanlar defalarca deneyip hüsran olanlar veee benim gibi daha hiç başlamak nasip olmayanlar hepsi birbirinden beter seni çok iyi anlıyorum cnm adet gecikince hıhh tamam işte tamamen menapoz oldum hissi hiç hamile kalamayacakmış hissi allah sonumuzu hayr etsin ne diyelim nasipten öteye gidilmio sigara içme dediler daha yeni arkadaşım ( bu arada çok sigara tiryakisi hiç bırakmadı) doğum yaptı normal yola ikiz hiç beklemedi ve önceden bitane oğlu vardı nasip diyorum...fsh 40larla hamile kalanlar nasip diyorum komşum korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı... kuzenimin ikizleri vardı 1 yaşındalarken korunurken hamile kaldı ve aldırdı öteki kuzenime doktor çocuğunuz olmaz dedi pkoluydu ve birsürü sorunu vardı rahminde hep mecburen doğ.kont hap kullanıodu yoksa adet olamıyodu bıraktığı ay kaldı allah yeterki ol desin....ahhh ahhh rabbim bizimde evlat isteğimize ol desin inş....yani sonuç herşey bahane allah istedikten sonra fsh yumoş pko herşey bahane allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

ne güzel anlatmışsın gerçekten içimi okumuşsun canım ya ben artık gerçekten menopoza girmiş görüyorum kendimi nedense 2 ay geçti hala yok adetim hiç böyle olmamıştım birden hemen bırakırmı adet menopozmu oldum acaba kafayı yemek üzereyim canım..gerçekten herşey bahane Allah ol dedikten sonra oluyo doğal nar suyunu nerden buldun canım..

burda topikteki arkadaşlar sigara içen kaç kişi var sigara içenler menopoz yaşını 10 yıl önce yaşanmasına sebep oluyomuş.. gerçekten doğrumu acep çok merak ettim şimdi..sigara içenler yada bırkanlar lütfen beyensinler..

canım bendede çikolata kisti vardı ilk gttiğim doktorum hemen bunları almamız lazım bekletme demişti..ama 3 ay sonra hepsi kendiliğinden gitti ..sen neden hemen ameliyat oldunki hap kulanmadınmı kistler için canım..

hayır bekliyorum canım hala adet yok yarın doktoruma telfon açıcam olmadım diye günlük hap vericek büyük bir ihtimale ama benim aklıma takıln şeyler var iki tane kist gördü ama bunlar kist değilde bebekmiydi acep ..madem yumoşlar vardı dölenmediler neden adet olamıyorum Allahım sen aklıma mukayet ol biran önce adet olayım artık..evet canım bahar kesin memelekete moral depoluyo insanın annesi gibi kimse olamaz en iyi moral deposu anneciğimdir herzaman o yanımda olduktan sonra bütün dertlerimi unutuyorum..inş sende bize güzel haberler vericen inş Allahın izniyle çok heycanlandım şimdi canım. Allahım sağlıklı hayırlı ikiz bebişler versin..

kaderdaşım benim durumumuz ortada ama allahtan ümit umut kesilmez inş. bizde hamile kalıcaz nar suyunu migrostan aldım cnm organik

ben içiyorum

kaderdaşım benim durumumuz ortada ama allahtan ümit umut kesilmez inş. bizde hamile kalıcaz nar suyunu migrostan aldım cnm organik

ben içiyorum

aynen bende içiyorum ama bayağ azaltım günde 3 yada dört tane doktorumlada konuştum sigara konusunu dediğine göre hiçbir sorunu olmayıp hamile kalınmamasının sebeplerinden biri sigara ikincisi kiloymuş..ama senin bebek olmamasının sebebi farklı dedi yumurta rezervin azaldığı için gebe kalamıyosun demişti çok stresli olduğumu anlatım haklısın senin durumunda olan her kadın srtes yapar demişti.. sigarada içme dersem bu stresle her ne kadar içmesin demişti yani içme yasak.. içersen hamile kalamasın demedi.. ben doktorumu seviyorum gerçekten ya çok anlayışlı ve umutlu hep her gitikçe moral bulup geliyorum olcak ama bu süreç uzun diyo herzaman bana Allah razı olsun çok iyi bir doktorum var gerçekten..

cnm valla bende tüp bebek merkezine başvurduğum zaman doktor banada aynısını dedi sorunun yumurta rezervi azlığı kadınlar doğmadan nekadar yumurtası olduğu ana rahminde bellidir ve adet döneminde her adetle azalır yumurta rezervi azalması yediklerinizle içdiklerinizle sigarayla falan alakalı değil tamamen bünye meselesi dedi... valla cnm ben bi ara bırakmaya çalıştım ama olmuyor tmm kötü bişi içmeyelim ama içmeyince depresyona dahada giriom ben bunalıom çok ağlıom durumuma aman ne bileyim gülüm ya rabbim yazdıysa öylede böylede olacak bebişlerimiz allah hayırlısını versin heee bu arada demişsinya bebeği yumoşmu sandı doktor acaba die valla cnm bende hatırlıosan kistim olduğu ay aynısını sormuştum size bende öyle sanmıştım ama gerçekten nur topu gibi kistmiş ama isterimki inş. senin bebiştendir cnm ya kan testlerin negatif ama rabbim bilir herşeyi bi mucize oluverir bide adetin hala gelmemiş ilaç biteli kaç gün oldu söktürücü

ben içiyorum

markalımı canım bende aldım markalı ama hiç bir işe yaramadı üstünde 100 yüz doğal diyo ama onlar doğal değilmiş hiç bir faydası yokmuş hata 4 tl küsürdü fiyatı bu adetimde başlamıştım 1 hafta yaptım bıraktım tabi ters tepti hala yok gelen giden ama doktorum rahim ince tarlusala omayabilirsin demişti bakalım yarın günlük hap vericek büyük bir ihtimale canım..

yok cnm onlardan deil mlife die bişi 100de 100 doğal diyenlere kutudakilere inanma cnm bu cam şişede organik yazıyor anladığım kadarıyla senin şu bildiğimiz kutudakiler dimi şeftali kayısısı falan var ta...k olanlardan mı

Son düzenleme:

salı bitti canım sanki 2 cm kist dedi doktum bide çatlamamış 17 mm yumoş neten araştırıyorumda benim haftamda o kadar olabiliyomuş bebiş ama olsa görür ya doktor diyorum kendi kendime kan testimde negatif ..ama ablamın eltisininde kardeşinin karısının ikinci ayına kadar hiç çıkmamış kanda ultrasonda görmüşler bebeği.. acabamı demiyorum değil adete yok bende ..senin ne kadar gecikmişti canım adetin kist varken..

aynen canım kutuda ama üstünde 100 yüz doğal diyo katkısız doğalmış üstünde öyle yazıyo ben neten araştırcam doğalını sen kaç tl aldın canım..

bana doğ.kont hapı vermişti o bitti 5 6 gün içinde olmuştum sanırım ama zaten içlerinde 10gün içinde olursun yazıyor söktürücülerinde yani 10 günde geçerse ozaman iyice muayene ol bakalım hap bide zararlı olur bebiş varsa baksana kanda çıkmamaış 2 ay sonra ultrasonda görmüşler diosunya rabbimin mucizeleri işte

aynen canım kutuda ama üstünde 100 yüz doğal diyo katkısız doğalmış üstünde öyle yazıyo ben neten araştırcam doğalını sen kaç tl aldın canım..

cnm valla yanında başka şeyler de aldık fiyatınada hiç bakmadım görünce hemen yapıştım heycandan alısalıs de kullanıodu yanlış hatırlmıosam

kızlar selam,

ben de aldım, nar suyunu,, migrosta 2 çeşit var , biri mlife digeri supride marka... sanırım birincisi daha güzel.... şifa olsun hepimize.

aaaa tamda bende seni sölüodum kullanıo die iyi insan lafın üstüne gelirmiş

canikom, o sizin iyiliiginiz ve güzelliiginizden... fazla takmayın lütfen....... bak bu ay benim yumoşlar ufak ufakdı ve büyümedi, tedavi iptal....

zamanı gelince olacak,,,, ya da hayırlısı degilse olmayacak...... Yüce Rabbim en iyisini nasip etsin inşallah....

ama siz gençsiniz , sizin olacaktır mutlaka, en azından ben öyle hissediyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…