kızlar selam,
ben de aldım, nar suyunu,, migrosta 2 çeşit var , biri mlife digeri supride marka... sanırım birincisi daha güzel.... şifa olsun hepimize.
canikom, o sizin iyiliiginiz ve güzelliiginizden... fazla takmayın lütfen....... bak bu ay benim yumoşlar ufak ufakdı ve büyümedi, tedavi iptal....
zamanı gelince olacak,,,, ya da hayırlısı degilse olmayacak...... Yüce Rabbim en iyisini nasip etsin inşallah....
ama siz gençsiniz , sizin olacaktır mutlaka, en azından ben öyle hissediyorum........
aaaa tamda bende seni sölüodum kullanıo die iyi insan lafın üstüne gelirmiş
canım hoşgeldin sen kulanıyosun işe yaradımı sende çok merak ettim şimdi..
inş hepimiz pozitifleri alıcaz ve burdan haykırıcazseninde olacak inş dualarımdasınız....bu arada nar suyu fayda ettimi mlife....
kızlar, maalesef tedavi iptal oldu.... yumoş büyümeyince endo kalınlaşmaz zaten, çünkü yumoşa göre endo hazırlanıyor bence.... ve o gün endo 4 mm idi..... çünkü yumoş yok, kalınlaşmaz zaten.
yani narsuyunun etkisi anlaşılamadı....bir daha ki aya inşallah
bu arada ben, içtigim herşeyi bir yandan da keyif için içiyorum, yani şu anda da dolapta bir sürü narsuyu var, aklıma gelince başka şey deigilde nar suyu içecigim.
aklım çok karıştı şimdi benimde endo ince ama yumoş 17mm olmuş ve adetimin 63 günüdeyim hala adet olamadım benim bitane yumoşum büyümüş çok karışık işler bunlar GERÇEKTEN senin adetlerin düzenlimi canım birde..sende bir gün hamiş kalıcan canım yolla devam yılmak yok..
evet canım bayagı karışıkmış, işin içine girince görüyorsun, ne zaman ne olacagı hiç belli degil, dipsiz bir kuyudayız sanki,,, allah yardımcımız olsun...
benim adetler düzenli, ama son zamanlarda gün azaldı, 2-3 gün oluyor, o da şöyle, birinci günü az, 2.günü çok , 3.gün yine az...... ama gününde geliyor...... ben eskiden 1 hafta olurdum, tabi yaş ilerledikçe azalıyor demekki....
burda topikteki arkadaşlar sigara içen kaç kişi var sigara içenler menopoz yaşını 10 yıl önce yaşanmasına sebep oluyomuş.. gerçekten doğrumu acep çok merak ettim şimdi..sigara içenler yada bırkanlar lütfen beyensinler..
Canim bende sigara icenlerdenim birakmadim azalttim gunde 1bazen 2 veya uc oda aksamlari kilomsa 75 boy 1.65 kiloya gelince dr um okadar hormon yuklusunki seni oldugun zaman extra gommeleri lazim demisti ee gelde sisme
Cikolata kistine gelince ikinci kistim 1 30cm di ikisenedirde ne gitti ne buyudu ben turkiyede geldim tedavi icin gecense raci papuccu hocada ankarada olmadi rurkiyeden geldim 8.ayda kaendilifimden hamile kaldim ilk ogrendifimde kan sonucu 586 idi ve kucuk kese guzukmez dedi 3 gun sonra kanama basladi ama oyle boyle degil avuc ici kadar cigere benzer parcalr her 20dk bi dusuyodu gece 11 kadar 20 dak yarim saate hep dustu esim 11 isten geldi direk hastane kan alindi dedim sifirlandi zaten dustu dedim 3 gunde 586 olan degerim kanama oldugu halde 3000 e cikmis hastanede kalcan dediler 8 gun kaldim kan ikigunde bi guzel yukseliyo kanama var artik parca gelmedi zaten dr larda kanamya ragmen katlanmasi gerktigi gibi guzel katlaniyo 8 gunde beni kackere deldiler laparaskopi yaptilar dis gebelik diye tuplerde yok yumurtalikta yok bebege zaman verelim dediler
Hastanede 7.gun kan sonucu 9000 e cikti bebek yok kese yok ama guzel yukselen deger var yumurtalikta olabilir hayati tehliekn varsa sag taraf yumurlamisti belki onuda aliriz yarin hem laparaskopi var hemde kurtaj var dedi dr lar bas hekim profosor sef doktor ne oldunu bulamadilar ensonunda hem kurtaj hemde sag yumurta gidecekti ben agla agla allahtan almanyada halam varda oda hep sagolsun gitti geldi hep halam bana bu boyle olmaz benim kendi tup bebek merkezine gittigim dr um var orayi aradim hemen gelin dedi burda hastaneden habersiz cikman yasak bense uzerimde pijamalrim la halam kendi dr uma goturdu allahtan hastene ile dr um yakinlar
Kendi dr um bakti ve bebegin dokusu assagi dusmus bunu goremdilermi dedi ben hastaneyi ararim sadece kurtaj yeterli dedi
Cikolata kistide hastanede dr laparaskopi yaparken almis cunki rahimle yumurta arasinda kopru yapmis almama lazim dedi bu yuzden aldi
Eger beni halm hastaneden cikarmasaydi suan sag yumurtam olamyacak ve solda kisti aldigi icin tedavi sonuclanamiycakti
Benim suan butun dosyam kapatilacakti
Ben artik heralde ne yapardim bilmem canim
Bu yuzden hic sevinemedim hamile kaldim olmadi
Bide ben turkiyemde pgt yaptirdum 3tane den 1 tane saglam cikti birinde komplexanoploidi birisi monozomi cikti anliycan hasarlanin onden gideniyim
allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun tez zamanda bebişler versin cnm anlayamadım biosteron kullanırkenmi korunmak gerekiyormuş...selam kızlar hayırlı cumalar, nasılsınız..
buraya yeni giriyorum, başlık dikkatimi çekti ve bende sizlerdenim diyebilirim..
16 yıllık evli olmuş olucam. bu ağustos ayında..
esimin sperm konusunda sıkıntı olduğunu, ve ilk zamanlara bnde bisey yok hersey normal denildi..
ancak yıllar geçtikce.. yumurta sayımın azaldığını demeye basladılar.. birde fsh değerim işte 4. tüp te yüksek olduğu anlasıldı..
ve evlligilin ilk yıllarında normal tedavi ve sonrasında zamanla, 4 tüp denemesi oldu..
1. ilk tüp, 2005 yılında, 8 yumurta, 3kaliteli embryom vardı ama maalesef sonuç alamadık.
2. tüp, 1. tüp ten sonra hemen 3ay sonrasında yapıldı.. 7 yumurta, yine 3 embryo yine sonuç alamadık.
aradan kendimizi toplamak adına zaman geçmesini istedik..
2010 yılında, tekrar bi tüp yaptık. o ay yumurtam 3 tane idi..ve 1 i döllendi ama 6 hücreliydi..maalesef yine sonruç yok.
yine zaman verdik kendimize, cünkü epey bi masraflı her yönden insanı yoruyor
ve zaman geçtikce bitkisel yönden fayda görürmüyüz diye, keçiboynuzu, soğan kürü, arı sütü bal polan tarzında kullandık ama yine sonuç alamadık.
ve dedim esime, bu böyle olmayacak tekrar bi deneme yapalım, onu kullan, bunu iç neyimiz olduğunu son zamanlarda bilmiyoruz..ve böylelikle ikna etmis oldum..
geçen subat ayı gibi gittik ilk görüsmeye..ve baslanmıs oldu..
uzun protokol ile, önce ilk al ilaçlar..
2.ay da yani mart ayında iğneler
tabi her defasında iğneler değişiyor..
yumurtaları istenilen düzeye getirmek için bende iğnelerin dozları fazla yani yüksek doz kullanıldı..
ve bu 4. tüp te ise.. 8 yumurtam oldu, 4 üne işlem yapıldı..
fakat 4 ün den 1 i bölünmeyi başardı dediler..
ve transfer günüm zehir oldu..
bana, bölünme durdu transfer işlemimiz iptal edildi...dediler..dünyam basıma yıkıldı..
hersey bizler için desek de.. insan o an da ne tahammülü kalıyo..ne sabırı..
yeni yeni düzeliyorum diyebilirim..
nisan ayı boyunca trnsfer olamadığı için..çok ates basmalarım oldu ve FSH değerim de tüp için yüksek denildi.. 15 çıkmısdı kan sonucu...ates basmalarımın olduğunu söyleyince..
dr um bana Biosteran DHEA ilacını kullanıp, haziran adetinle kan ve ultr. için kontrole çağırdı..
mayıstan, hazirana 1ay kadar kullanmıs oldum o ilacımı((ayrıca çok zor bulundu))
hazıran ayında ki kontrolde.. yumurta sayım 5 tane olduğunu, ve kan sonucumda ise FSH değirimin 15 ' ten 8 ' e düştüğünü söylediler ve bu duruma göre "" ne zaman tüp düsünüyorsunuz, bi tarih var mı aklınızda..."" dediler ?
dedim henüz ben kendime gelemedim, 5. tüp için hemen he demek kolay mı.. madde-manevi çok sarsıyo bilirsiniz.
bana yıllar önce 4 tüp yaşıycan..5. tüp için böyle sorucaklar deselerdi..kesinlikle.."yok yaa olamaz böyle bisey "" derdim..
ama iste, insan yaşayınca görüyor herseyi.. bütün bunların üzerine, ruhum o kadar yorgun, bedenim bi o kadar hassas ki..sanki en küçük biseyi bile kaldıramaz oldum..
bir sonra ki 5. tüp te... " Ben bittim artık "" demek istemiyorum..
yinede Rabbim daha baska üzücü olaylardan esirgesin insaAllah..
Biosteron ilacını 3 ay kullanabilirsin dediler ...işte..
mayıs, hazıran, temmuz... temmuz ayında da kullanıp, artık sonbahar döneminde birseyler düsünmeye baslmam gerekiyor..
cünkü, Dr um da.. yumurtalarımı bian önce değerlendirmek istediği için bana ne zaman düsünüyorsun diye sordu mecburen..
ve bu ilacı kullanırken kesinlikle korunmak gerekiyormus..bilmiyorum aranızda kullanan var mı ?
şuan için korunma var işte..temmuzdan sonra dilerim ki Mevlam ' dan şu yorgunluğumun üzerine, kendliğinden nasip eylesin insaAllah.. sözün bittiği yer.. !!!
Rabbim herkese nasip eylesin dilerim ki...
birde yazınca farkettim, hikayemi kısaca anlatayım dedim ama, yılların hikayesi, kısaca nasıl anlatayım =(
cnm benim ya çok iyi anlıyorum o halleri ama bak pes etmek yok inş gnün birinde hamile kalıcaz. hem öyle düşünme nedemek ölüm ayrılmak sımsıkı sarıl eşine destek olacaksınız birbirinize unutmayalım tek hamile kalamayan bu sorunu olan bizler deiliz rabbim hayırlısını versin cnm ya sağlıklısını hayırlısını isteyelim vardır allahın bildiği vakti zamanı vardır belki belkide nasip deildir ama yaşamaya devam bak şükürki yalnız deiliz eşlerimiz ailemiz sevdiklerimiz hayatta bizim yanımızdalar uzaktakiler bile kalben manevi yanımızdalar....ya tek başımıza kalmış olsaydık şu koca dünyada şükürki allah eşlerimizi ve sevdiklerimzi başımızdan eksik etmesin cumalar vakti tez vakitte isteyen herkese bebişler versin aminnnnnnnnnnnnn rabbim başka dert keder üzüntü vermesin beterin beteri var derler allahım yardımcımız olsunDogurma konularina gelince ben evkendigimde 10byasinda olan cocuklar evlenip hamileler bile dogurcaklar ailende 3cuyu cocuklar evlenip hamile kalmayi banasor arkadasim allahim sana sorgu sual edilmez kime isterse ona veriyo iste napican bazen bosanalim babalik hakkini elinden almiyim diyorum bazen esim uyurken sabahlara kadar sessiz agliyorum
Artik allahim hayirli evlat vermeyeceksen òlum ver de kurtulayim bu azaptan diyorum ama esim den anca boyle arilabilirim cunki oburturlu ayrilsam neyeparim kalka bilirmiyim bilmiyorum
Allah hepimize imtihanimizin sonunu guzel eylesin
selam kızlar hayırlı cumalar, nasılsınız..
buraya yeni giriyorum, başlık dikkatimi çekti ve bende sizlerdenim diyebilirim..
16 yıllık evli olmuş olucam. bu ağustos ayında..
esimin sperm konusunda sıkıntı olduğunu, ve ilk zamanlara bnde bisey yok hersey normal denildi..
ancak yıllar geçtikce.. yumurta sayımın azaldığını demeye basladılar.. birde fsh değerim işte 4. tüp te yüksek olduğu anlasıldı..
ve evlligilin ilk yıllarında normal tedavi ve sonrasında zamanla, 4 tüp denemesi oldu..
1. ilk tüp, 2005 yılında, 8 yumurta, 3kaliteli embryom vardı ama maalesef sonuç alamadık.
2. tüp, 1. tüp ten sonra hemen 3ay sonrasında yapıldı.. 7 yumurta, yine 3 embryo yine sonuç alamadık.
aradan kendimizi toplamak adına zaman geçmesini istedik..
2010 yılında, tekrar bi tüp yaptık. o ay yumurtam 3 tane idi..ve 1 i döllendi ama 6 hücreliydi..maalesef yine sonruç yok.
yine zaman verdik kendimize, cünkü epey bi masraflı her yönden insanı yoruyor
ve zaman geçtikce bitkisel yönden fayda görürmüyüz diye, keçiboynuzu, soğan kürü, arı sütü bal polan tarzında kullandık ama yine sonuç alamadık.
ve dedim esime, bu böyle olmayacak tekrar bi deneme yapalım, onu kullan, bunu iç neyimiz olduğunu son zamanlarda bilmiyoruz..ve böylelikle ikna etmis oldum..
geçen subat ayı gibi gittik ilk görüsmeye..ve baslanmıs oldu..
uzun protokol ile, önce ilk al ilaçlar..
2.ay da yani mart ayında iğneler
tabi her defasında iğneler değişiyor..
yumurtaları istenilen düzeye getirmek için bende iğnelerin dozları fazla yani yüksek doz kullanıldı..
ve bu 4. tüp te ise.. 8 yumurtam oldu, 4 üne işlem yapıldı..
fakat 4 ün den 1 i bölünmeyi başardı dediler..
ve transfer günüm zehir oldu..
bana, bölünme durdu transfer işlemimiz iptal edildi...dediler..dünyam basıma yıkıldı..
hersey bizler için desek de.. insan o an da ne tahammülü kalıyo..ne sabırı..
yeni yeni düzeliyorum diyebilirim..
nisan ayı boyunca trnsfer olamadığı için..çok ates basmalarım oldu ve FSH değerim de tüp için yüksek denildi.. 15 çıkmısdı kan sonucu...ates basmalarımın olduğunu söyleyince..
dr um bana Biosteran DHEA ilacını kullanıp, haziran adetinle kan ve ultr. için kontrole çağırdı..
mayıstan, hazirana 1ay kadar kullanmıs oldum o ilacımı((ayrıca çok zor bulundu))
hazıran ayında ki kontrolde.. yumurta sayım 5 tane olduğunu, ve kan sonucumda ise FSH değirimin 15 ' ten 8 ' e düştüğünü söylediler ve bu duruma göre "" ne zaman tüp düsünüyorsunuz, bi tarih var mı aklınızda..."" dediler ?
dedim henüz ben kendime gelemedim, 5. tüp için hemen he demek kolay mı.. madde-manevi çok sarsıyo bilirsiniz.
bana yıllar önce 4 tüp yaşıycan..5. tüp için böyle sorucaklar deselerdi..kesinlikle.."yok yaa olamaz böyle bisey "" derdim..
ama iste, insan yaşayınca görüyor herseyi.. bütün bunların üzerine, ruhum o kadar yorgun, bedenim bi o kadar hassas ki..sanki en küçük biseyi bile kaldıramaz oldum..
bir sonra ki 5. tüp te... " Ben bittim artık "" demek istemiyorum..
yinede Rabbim daha baska üzücü olaylardan esirgesin insaAllah..
Biosteron ilacını 3 ay kullanabilirsin dediler ...işte..
mayıs, hazıran, temmuz... temmuz ayında da kullanıp, artık sonbahar döneminde birseyler düsünmeye baslmam gerekiyor..
cünkü, Dr um da.. yumurtalarımı bian önce değerlendirmek istediği için bana ne zaman düsünüyorsun diye sordu mecburen..
ve bu ilacı kullanırken kesinlikle korunmak gerekiyormus..bilmiyorum aranızda kullanan var mı ?
şuan için korunma var işte..temmuzdan sonra dilerim ki Mevlam ' dan şu yorgunluğumun üzerine, kendliğinden nasip eylesin insaAllah.. sözün bittiği yer.. !!!
Rabbim herkese nasip eylesin dilerim ki...
birde yazınca farkettim, hikayemi kısaca anlatayım dedim ama, yılların hikayesi, kısaca nasıl anlatayım =([/QUOT
hoşgeldin canım yılmadan yorulmadan yolla devam canım.. inş 5 tüp denemende ALLAHIN izniyle başarıcan hayırlısıyla bebişine kucağına alıcan..
nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?