Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

iyiym canım sen nasılsın bugün yanızım sıkılıyorm biraz evde zaman geçiriyorum burda sen adet oldunmu canım bu ay birlikte başlıycaz tedaviye herhalde canım bu gidişle adeler çatışcak ikimizinde..
hayırdır cnm neden yalnızsın eşin çalışıodurda kız nerde...yok gülüm olmadım daha 35 gün oldum nerdeyse yok gelen giden bi kerede hamilelikten dolayı gecikse şu adetler ahh ahhh... haklısın tedaviye berabermi başlıcaz yoksa sen tüpe ben aşılamaya hadi bakalım inş bide tutuyomuymuş çifter çifter

mrb yol arkadaslarim güzeller nasilsiniz ben biraz kendimi toparladim kac gündür dünyay la bagimi kesmistim nerdeyse....bayagi ilerlemissiniz hepsini okuyamadim tedaviye baslayanlar varsa hayirli ugurlu olur ins...düsündükce deliricek gibi oluyorum nolcak bizim bu halimiz bir digerine baslamayi hem istiyorum hemde coook korkuyorum umudumu iyiyce kaybettim(((

kizlar bide bisey soracam anlamadigim benim iki tedavimdede hep test günüm gelmeden adet oluyorum böyle olanlar varmi acaba? iki gündür hep koyu kahverengi akintiydi affedersiniz ama sadece peceteyle sildigimde geliyordu bugun ise normal adet kanamasina döndü(

canım benim, inan ben de seni çok samimi buluyorum ve seviyorum. lütfen umudumuzu yitirmeyelim... buradan birçok arkadaşımız inşallah hamile kalacak, inanıyorum ben...... hele ki sizlerin yaşı ve vucudu daha müsait , kendimden çok sizlerden ümitliyim ben.... dedigin gibi birimizde endo güzel, birimizde yumurta, derken birgün hepsi birarada buluşacak ve bu sınavı başarıyla tamamlayacagız. senin şu erken çatlama olayından canımı çok sıkıyor..... lütfen buna bir çare buldur , bulsun yani doktorun...... o canım yumurtalarını degerlendirelim artık.öptüm canım hem de çok çok.

yeter arkadaşım, sen sürekli hayırlı cumalar dileyip gidiyorsun.... sen neler yapıyorsun , hiç anlatmıyorsun...... sana da hayırlı cumalar.

adacıgım, inşallah muradına erersin.
Canim bende sigara icenlerdenim birakmadim azalttim gunde 1bazen 2 veya uc oda aksamlari kilomsa 75 boy 1.65 kiloya gelince dr um okadar hormon yuklusunki seni oldugun zaman extra gommeleri lazim demisti ee gelde sisme
canım, allah gecinden versin, daha çok çok uzun yaşayacak, bebişlerine annelik yapacaksın....
umutcuğum, senin sınavında belki 5.tüple sonuçlanacak, ha gayret ....... öptüm seni,

kelebekciim, Allah sabrını verecektir, umudunu yitirme, biraz kafanı topla, bak kendiliginden yeni tedavi sürecine gireceksin canım, alllah yar ve yardımcın olsun.

kelebekcim, okudugum kadarıyla testten önce adet olanlar oluyor.. ben testten sonra olmuştum . öyle güzel bir kırmızı idi , ki , hatta dedim, düşük mü bu acaba.... çünkü normalde adetten önce işaret gelir , koyu olurdu.... bu sefer çok güzel kırmızıyla başlamıştı adet... neyse canım, inşallah yarınlarımız güzel olacak.

yeğnimde bendeydi canım kızıda yeğnimide teyzeye gönderdim malum artk yaz teyzenin yanına gittiler havuz sefası pazartesi döncekler..eşimde işte bugün mesai yapıyo gece gelicek biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var ama yalnız kalınca kafada çok kurmaya başlıyorum sonra.. çok yorgun düşüyorum bu aralar bu adet olamamak bütün dengemi bozdu..

ahh ahhhhh cocuk olmamasinami yanalim menapoz korkusunami yanalim dert bir degilki....allah dertlerimizin dermanini versin ins

canım hiç ümidini kaybetme ama bidaki tüp bebek denemelerini türkiyede yaptır imkanın varsa bildiğim kadarıyla türkiyede yaptıranla burdaki tedavileri daha başarılı buluyolar..imkanın varsa yola devam yorulmak yok olucak bak birgün sadece zamanını bekliyo bebişin.. ben eşime diyorum bebişim babasıyla geziyo bir gün annesine gelicek..ah ah kafayı yedim gerçekten kusura bakma..

anlıyorum cnm ya zaten adet olamayınca insan çok stresli oluyor düzelecek inş herşey yoluna girecek bende olamadım çok sabırsızlanıyorum biran evvel tedaviye başlamak hayıurlısıyla çok istiyorum bende öle kös kös oturuyorum evde temizlik yapmam lazım öle boş boş takılıom işte ya bu aşılama için illa rahim filmi şartmı çok korkuyomda ben

ZARAN sen nasılsın cnm slm

evet canim bende istanbula gidecem allh kismet edrse ramazandan sonra bahceciyi düsünüyorum herkes orayi övüyor.....bizi bizden baska kimse anlayamaz...bir cocuk ile baba gördügümde esimin yüzüne bakamiyorum onun hayallerini elinden almisim sanki en cokta onun icin istiyorum((

canım erken adet olunca izmire geldim kentte gittim ora sonuçlarıma baktı dosya açıldı sayılır 24 dünde israel beyle randevum var eğer her şey yolunda giderse başlarız bir daha ki adette. bu arada beisteron kullanıyorum folik asit çaylar karışımlar felan bakalım ya gülüm ALLAH yolumuzu açık etsin hepimizin güzel güzel bebişleri olsun

hadi hayırlı olsun başlıyosun demekkk çok sevindim inş. pozitifle sonuçlansın cnm .....aminnnnnnnnnnnnnn inşş..... rabbim yardımcımız olsun...

rahim filmi çektirmedinmi hiç canımdaha önce rahim filminde korkulcak bişey yoki kanalar açıkmı değilmi çekilmesi şart bence daha önce çekilmediyse.. bende ilk çektirdiğim zaman korka korka gitmiştim ama korkulcak hiç bişey yok altan muayneden farkı yok hata altan ultrasonl bakılınca daha çok cnım acıyo benim.. film çektirmek basit ağrı falan yok sadece biraz adet ağrısı gibi ağrın oluyo oda çok az dayanılmıycak gibi değil..aşılamadan önce çekilmesi şart değil ama filmden sonra hamile kalanlar var ..

hadi hayırlı olsun başlıyosun demekkk çok sevindim inş. pozitifle sonuçlansın cnm .....aminnnnnnnnnnnnnn inşş..... rabbim yardımcımız olsun...

canım inşallah israel bey uygun bulur tedavi için dirhem dirhem azalarak geliyor günler sanki
bense kocaman umutlar biriktiriyorum geleceğe
satl kendim için değil hepimiz için.....

hayirli olsun canim simdiden bu kullandigin ilaclari doktormu önerdi kendinmi aldin bende 3. baslamadan kullanmak istiyorum ama kendi kafamdan da almak istemiyorium doktorla bi öngörüsme yapma sansimda yok acaba e-mail yazsam bahcecide bi doktora önerirlerme ilac falan

yok gülümya benim bu fsh yi öğrenince hiçbi doktor tedaviye başlamadı biliosun fsh insin gel dedlier hepsi hiçbiri yol göstermediki off off yıllarım boşa gitti o yüzden artık ben direk aşılama için ısrar etcem doktoru zorlucam böle bugün git öteki ay gel die die helak oldum en azından şunuda yaptım derim aklımda soru kalmaz rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…