evet canim bende istanbula gidecem allh kismet edrse ramazandan sonra bahceciyi düsünüyorum herkes orayi övüyor.....bizi bizden baska kimse anlayamaz...bir cocuk ile baba gördügümde esimin yüzüne bakamiyorum onun hayallerini elinden almisim sanki en cokta onun icin istiyorum((
hayirli olsun canim simdiden bu kullandigin ilaclari doktormu önerdi kendinmi aldin bende 3. Baslamadan kullanmak istiyorum ama kendi kafamdan da almak istemiyorium doktorla bi öngörüsme yapma sansimda yok acaba e-mail yazsam bahcecide bi doktora önerirlerme ilac falan
evet canim bende istanbula gidecem allh kismet edrse ramazandan sonra bahceciyi düsünüyorum herkes orayi övüyor.....bizi bizden baska kimse anlayamaz...bir cocuk ile baba gördügümde esimin yüzüne bakamiyorum onun hayallerini elinden almisim sanki en cokta onun icin istiyorum((
hayırlı olsun inş tedavin canım çok sevindim senin adına..
sağol canım burdan okuyorum ya o yüzden sana direk yazmadım sen neler yaptın?
ben daha bişey yapamadım canım maalesef tedavime başlıycam son hızla inş adet olayımda canım..
aynen canım bizi bizden kimse anlayamaz ama kendine haksızlık etme ne olur canım evlenirken ne diyolar hastalıkta ve sağlıkta aynı durumda eşinde olsaydı.. bizler çok şanslıyız aslında eşlerimiz çok anlayışlı ve bizden daha sabırlılar..
canım senin durumun tam olarak nedir bilmiyorumama halit fırat ve semra hanımı topikten çok övdüklerini dumdum sen de araştır iyi bir merkez bul
ve şunu unutma biz hepimiz aynı durumdayız benim eşimde çocukları çok sever
yani allah bize sağlıklı bebişler versin bizi hasret bırakmasın bebişlere
canım senin durumun tam olarak nedir bilmiyorumama halit fırat ve semra hanımı topikten çok övdüklerini dumdum sen de araştır iyi bir merkez bul
ve şunu unutma biz hepimiz aynı durumdayız benim eşimde çocukları çok sever
yani allah bize sağlıklı bebişler versin bizi hasret bırakmasın bebişlere
ama bizim sabrimiz yok iste bazen bosanmayi bile düsünüyorum onada evlat hasreti yasatmaya hakkim yok(
allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun tez zamanda bebişler versin cnm anlayamadım biosteron kullanırkenmi korunmak gerekiyormuş...
hoşgeldin canım yılmadan yorulmadan yolla devam canım.. inş 5 tüp denemende ALLAHIN izniyle başarıcan hayırlısıyla bebişine kucağına alıcan..
umutcuğum, senin sınavında belki 5.tüple sonuçlanacak, ha gayret ....... öptüm seni,
saolasın cnm.. Allah razı olsun ..
evt .. biosteron kullanırken korunmak gerekiyormus..
zaten bizim olmuyor da.. nasıl olucakta olacakdiyoruz biz bazen ..
ama bu ilacı kullanken de hamile kalan olabiliyomus ve çocuğun sakat olma ihtimali yada anneye bi zararı olduğundan riskli görüldüğünden kesinlikle korunmayı dile getiriyor dr lar ..
ben bu ilacı kullanmaya başlayacağım zamanlarda, kk da bu konuyla ilgili bi topik bulmusdum.
orada ki bi arkds yazmıstı..
""biosteron kullandığım ay ki yaptırdığım tüp te, 4 yumurtam hepsi de 1. kaliteydi..
benimle aynı tedavi sırasında ki kisilerde , biosteron kullanılmadığı için, yumurtaları benim ki kadar kaliteli olmadığını öğrendim ""... diye anlatmıstı..
bakalım ins. bende bi sekilde faydasını görürüm Allah'ın izniyle..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..insaAllah..
saol cnm.. hsbuldum, insaAllah..Rabbim sizlerede , banada nasip eyler ..
evt.. hepimizin sınavı bi ayrı..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insaAllah..
bnde öpüyorm...
ben geldim bu defada kimse yokyapayalnızım.....
herkes bugün ben gibi gezmelerdemiydi acaba :)
biraz hava almak iyi geliyor insana ama derdini unutturmuyor
cansucum senin adetlerin düzenlimiydi cnm
alla alla cnmya çok ilginçki ben ilk defa duyuyorum korunmak gerektiğini bende aldım biosteron ama düzenli kullanmıyorum hiç cnm istemio içmek zaten tüp tedavim ertelendi bikaç ay ondanmı bilmem ama korunmuozda gerçi hamile kalmam doğal yolla imkansız gibi bişide rabbimden umut kesilmezmiş
evet duzenlı canım maşallah gunu gunu olurumm..
valla bu ilacı kullanırken kesinlikle söylüyorlar..
net de de arastırma yaptığım zamanda, hep bu sekil yazıyordu..
ve günde 3 defa içiyorum..mayıs ayından beri..
3aylık içicen dediler..
temmuzda da içip..şuan 3. kutuyu içiyorum..içinde 60 adet var..
4. kutuy da sipariş ettim Ankara'dan bi ablamız gönderiyo..
senin demen gibi..
bunca yıldır hiç korunma nedir bilmedik..bize korunun diyolar valla insana bi tuhaf geliyo :)
esimde öyle diyor.. zaten olmuyor biliyoruz da.. korunmasak nasıl olucak ??
öyle tabi Rabbimden umut kesilmez yinede..
tedbirli olmakta yarar var ..
sizde sorun neydi cnm ?
allah yardımcımız olsun cnm ya şimdilik sorun bende görünüyor fsh yüksekti normale indirdim şükür tekrar çıkmadıysa daha adet olmadım bu ay ölçülmedi... eşim muayene olmadı daha bikaç gün sonra gidicek doktora inş ondada sorun çıkmaz işimişz dahada zorlaşmaz inş allahım hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?