Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş rabbim büyüktür daha fazla bekletmeden hamile kalıp kucağımıza alırız inşş.bu fsh çok deişken sağı solu belli olmuo valla cnm allahım yardımcımız olsun

canım sana söylemeye unutum bak inş bu ay fsh düşük çıkarda aşılama yaptırırsan bak.. bizdende istemişlerdi eşimin sperm sayısını bizde yaptırcaktık tahlili o ay aşılama oldum aşılama yapılırken zaten yapılıyo sperm sayısı tahlilini ..adet ol aşılaman belli olsun yaptırmanıza gerek kalmıycak zaten aşılamadan önce iki kere aynı teste para vermeye gerek yok doktorunlada konuş aşılama zamanı yapılıyo zaten..

Seni seviyorum dikkat et kendine olarmı...

kuzummm yazdığın mesajı cevap yazdım ama yollayamıyorum çünkü mesaj kutun doluuuu

kısaca yazayımm..
o hastaneye ve doktora mecbur kalmadıkça gitmesin arkadaşın.
geç gördüm bu yüzden ancak cevap yazabiliyorum...

topikle pek alakası yok mesajımın kusuruma bakmayın kızlarrrrr

cnm öğrendiğim iyi oldu tşk ederim haklısın aşılama zamanı yapılıosa boşuna aşılamadan öncede yapılmasına gerek yok ozaman ... bi adet olaydımda başlayaydık hayırlısıyla çok endişeliyim zaten fsh normalmi bu ay normal deilse de ısrar edicem aşılama için yumoşlar büyücekmi çatlıcakmı nasıl olacak aşılama of of kafamda deli sorular allahım inş herşey yolunda gider hepimiz için.... cnm dualarında benide unutma olurmu

kızlar moralim çok bozuk dün hormon testi yaptırdım fsh 45 çıkmış geçen ay 33 tü. her ay yükseliyor. hayıt tohumu içiyorum her gün düzenli olarak hiç işe yaramadı 3 ay içtim hayıt.hatta prolaktin hormonum bile yükseldi. bu fsh ım hiç düşmüyor östrojen desen 5 in altında

ne yaptıysam işe yaramıyor ne cyclo ne hayıt kafayı yicem.

rabbim vermeyecek bana çocuk artık kabullen demek istiyor. eşim işe gitti evdeyim ona nasıl söylücem ne dicem bilmiyorum.oda üzülecek.
her sabah o çayımı hazırlardı ben kalkamıyordum o kalkıp hazırlıyordu çayımı içip kahvaltı edip işe gidiyoruz. hiç bir işe yaramadı. moralim sıfır çok çaresizim

hoşgeldin cnm nasılsın ohh maşallah negüzel günü gününe olman ben daha olamadım 35 gün oldu nerdeyse gelsede başlasam tedaviye sabırsızlanıyorum
vr

Benimde 25.gunum bugun bende cok sabirsizlaniyorum ve bi o kadarda korkuyorummmm canimm ya tutmazsa olmazsa nasil dayanicam bu sefer diye...rabbim hepimize afiyet versin

Yy
Herseyy fshh dgl canimm rabbim vercekse bi yumurta vercek oda altin yumurtaysa altin vurusla bebegin gelicek bence hemen toparlan en axindan esin icin bak ne kadar fedekar sana cay hazirlamis sende onu cok sewiyosunki hala vazgecmiyosun ve vazgecmiyceksinnn...olayi kotu bi tablo cizerek anlatma bu fsh dusedebiliyoo yukseledebiliyooo inan herseyin basi bol bol dua rahatlarsin...poyrazli gunleri oku fsh ile ilgili yasanmis bi hikaye morel olur

Bu topige keske rezerv dusukligu yasayipta hamile kalanlarda yaziversee morel buluyoruzz lutfenn paylasin hikayeleriniziiii..suan kucucuk bi umut bile bizi mutlu ediyooo

üzme kendini canım fsh her ay değişkenlik gösteriyo.. hiç düşmüycek anlamınada gelmez benimde geçen ay 39 bakalım bu ay ne süprüz yapıcak bana.. yaş kaçtı sende canım kaç senelik evlisin..moral bozmak strese girmek yok bunlar bizd fsh yükselmesine yol açıyo relaks sakin olmamız lazım..birgün zamanı gelince hepimiz anne olucaz Allahında izniyle inş..

Bu topige keske rezerv dusukligu yasayipta hamile kalanlarda yaziversee morel buluyoruzz lutfenn paylasin hikayeleriniziiii..suan kucucuk bi umut bile bizi mutlu ediyooo

canım ya kesşke yazsalar ama eskilerden kimse girmiyo artık bu topiğe yazsalarda bize moral olsalar gerçekten çok ihtiyacımız var ama yok anam yazmıyolar işte...

canı senin adet geç kaldığına göre yumurtlaman geç oldu o zaman çünkü yumurtlamadan sonra 14 günün adet oluyosun.. senin fsh düşüktü bu ay ,hamiş kalma şansın bayyağ yüksekti ..sen memleketen geleli bayağ oldu kız sen hamile olmayasın neden test yaptırmıyosun canım bence beklemeden doktora git ..bende gitmeden beklemiştim keşke zamanında kulansaydım söktürücü hapımı bence bir test yaptır kandan.. ona göre doktorunla konuşup söktürücü kulanırsın..

benim de.. 4. tüp de, iğneleri yaptığım ay , fsh değerim 15 çıkdı..
ve transferimden sonar çok sıkıntılı ates basmalarım oldu..
ve önce ki diğer 3 tüp te böyle bisey yaşamamışdım..
ha geçer diyerekten 3hafta kadar sabrettim ama bakdım olmıycak, hmen aradım dedim böyle bir durumum var ne yapmalıyım..
bana " Biosteran DHEA" ilacını kullanıph, hazıran adetinizle kan ve ultrsn için, kontrele gelmeniz gerekiyor dediler..
ve 1 aylık kullanımımda, fsh değerim 8 e düsmüstü..
ilaca mayıs ayınla baslamıstım..hazıran kullanıyorum suanda.. temmuz ayı içinded e kullanıp, artık ne zaman hazır olabilirsek., bu kez kinde İstanbul yolu görüncek heralde bizlere
Dr um 3 ay kullanabilirsin bu ilacı, fsh düstüyse, yumurta rezervinde kalite ve yükselme sağlamasanı bekliycez dedi..
ve o ates basmalarım da geçti çok şükür.. beni çok bunaltmısdı..
ve benim yumurtları istenilen düzeye getirmek için, her defasında iğneler yüksek doz tutulduydu...<<<
dedim onca yüksek dozda ki iğneleri yaptım yaptım, tam transferden sonra işe yarayacakdı, ama transfer olmadığı için, iğneler bana bu sekilde baskı mı yapıyor dedim durdum kendim ((

Son düzenleme:
slm kızlar bugün doktorumu aradım ve cylo kulanmamı söyledi adet olmam için söktürücü kullandığım halde adet olamamıştım ben taruısal biteli 5 gün oluyo hala adet yok ve bitane gebelik testi aldım şimdi yapıcam biliyorum çıkmıycak ama kafamda soru işareti kalmıycak en azından.. gerçi yazdığı hap cylo gebelerde zararı yokmuş kulanılabiliyomuş herşeyin hayırlısı artık adet olmak istiyorum Allahın izniyle tüp bebek için tedaviye başlıycam inş olunca..

canım adetin 2. günü folikül gözüktüğü sürece bebegin olabilir.... o yüzden şimdiden telaş yapmamalısın.

iyi aksamlar kizlar dün bahcecideki güvenc hocaya email atmistim bugun cvp yazmis temmuzdaki adetinle dogum kontrol hapina basla buraya gelene kadar kullan demis....neden acaba dogum kontrol bi fikri olan varmi

Canim 37 yasindayim yasim geciyor.6 yillik evliyim.her ay fsh yukselmesi moralimi bozuyor.bugun aktardan arisutu bal polen ve aslanpencesi aldim.2 aylik kurden bahsetti.onu kullanmaniz lazim dedi.220 tl ne yapayim sizce kizlar yaptirayimmi macunu.cok caresizim fsh dusmuyor yumurta yok kafam cok karisik

cnm allahtan umut kesilmez bize lazım olan 1 yumurta 1 sperm rabbim ol dedikten sonra fsh falan bahane ben çok duydum fsh 40larda doğal hamile kalan inş. rabbim sanada gösterecek mucizesini sen cyclo kullanırkenmi hayıt içtin
vr

Benimde 25.gunum bugun bende cok sabirsizlaniyorum ve bi o kadarda korkuyorummmm canimm ya tutmazsa olmazsa nasil dayanicam bu sefer diye...rabbim hepimize afiyet versin
amin cnm rabbim yardımcımız olsun işte ihtimaller ya tuttmazsa ama ya tutarsa inş.. cnm inş tutar ve hamile kalırsın dualarım hepimize bunu deneyerek öğreneceğiz rabbim inş emeklerimizin karşılığını verecek bigün

ahh cnm ahhh keşke keşke hamile olsam ama dedimya bu ay hiç umut yok ihtimal bile yok çalışma olmadıki doğru dürüst geçte yumurtlasam testte çıkmaz bence daha ki zaten acaba bu ay yumurta varmıydı bende oda bi soru işareti ahhh kafayı yemenin kıyısındayım işte bugün tam 35. gün ayy iltihapta var heralde bende afedersin su gibi akıntı sapsarı akıntı başladı bikaç gündür... off off sen nnaptın en son test yapcam demişin ama yazmamışın yaptınmı elimde büssürü test var benimde hade bakam sabah yapayım kocaman negatifi yiyeyim güzel hayırlı sonuçlar çıksın hepimize cnm ya

iyi aksamlar kizlar dün bahcecideki güvenc hocaya email atmistim bugun cvp yazmis temmuzdaki adetinle dogum kontrol hapina basla buraya gelene kadar kullan demis....neden acaba dogum kontrol bi fikri olan varmi

aa gerçekten çok ilginç neden d kontrol hapı ki
aslında yumoşları baskılıyo d kontol hapı bende kulanmıştım kistim için o ay fsh baya düşmüştü kulandıktan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…