Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım tam lavaboya gittim süpriz kırmızı kart yedim bir oh çektim çok şükür diye... hapımıda almıştım kulancam diye ama hiç kulamanadan geldi kırmızılar gerçi şimdi akıntı şeklinde koyu yarın sökülür ..bakalım salı doktora gidicem ne süprizle karşılaşıcam çok heycanlıyım hayırlısı bakalım canım..

yeni gördüm yazni canim hayirlisi olsun en azindan tedaviye baqslayabilecen ins hersey yolunda gider allh gönlüne göre verir insallahhh....

canim bende ari sütü bal polen baslamak istiyorum tedavi öncesi napalim bi umut iste herseyi deniyoruz ya batacaz ya cikacaz artik walla ben artik neyapacagimi sasirdim herseyi deniyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins,,,,,

canim bende ari sütü bal polen baslamak istiyorum tedavi öncesi napalim bi umut iste herseyi deniyoruz ya batacaz ya cikacaz artik walla ben artik neyapacagimi sasirdim herseyi deniyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins,,,,,

canım sen deha biestrola mutlaka başla derim oda yumoşları kaliteli olmasını sağlıyo tüp ebek yaptıranlar mutlaka kulanıyo onu en az 3 ay birde doğum kontrol hapını kulanırken sigara yasak içiyosan tabi ikisi bir arada kulanılmıyo..

aaa hadi cnm hayırlı olsun bölelikle tedavinde başlamış olacak... inş benimde gelir tabi bebek varsa 9 ay gelmesin :)))) tabiki bebeiş olamdığına göre biran evvel bende başlasam tedavime off pazartesi gitsen daha iyi deilmi cnm

Son düzenleme:
yeni gördüm yazni canim hayirlisi olsun en azindan tedaviye baqslayabilecen ins hersey yolunda gider allh gönlüne göre verir insallahhh....

amin canım inş Allah bebiş isteyen herkeze gönlüne göre versin.. seninde bahçeci inş bebişinide alır göbüşüne öyle dönersin evine..senin ikinci denemende olmamamsının mutlaka sebebi vardır hiç araştırılmıyomu canım orda.. cora aspirin kulanıyomusun sen canım birde..benim doktorum foliik asit ve coraaspirini hiç bırakama kullan diyo hep yan etkileri yokmuş..

çıkmadık candan ümit kesilmez canım neden olmasın bebiş fsh düşüktü senin bu ay adet olman gerekliydi sen kan testi yaptır rahatlat kafanı benim durumuma düşme bekleme git doktoruna söktürücü kullan..çok heycanlıyım gerçekten sanki bu ay çok umutluyum ben.. bugünü saymıyorum akşam 8 gibi gördüm şimdi leke şeklinde randevuda alamadım bugün geç gördüğüm için kırmızıları aradım çıkmış sekreter çok yoğunlar randevusuz gidemem pazartesi randevu alıcam bakalım doktorumlada konuşucam gel derse pazartesi gelirirm..

anladım cnm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz....cnm bende çok beklememde en azından bikaç gün daha bekleyip doktora öle gideyim 1 hafta sonra falan....kan testinede gelince dedimya çalışma olmadı memleketteydik snra gelince eşim sürekli nöbetteydi pek çalışamadık ((( ama tabi rabbim bilir herşeyi sabah idrar testi yapayım

hayırlısı canım bebek çalışmasına gelince ben taviz vermiyorum eşime yorgunda olsa..eşin polismi senin canım ne nöbeti bu 24 saatmi kız..napar ne eder çlışma fırsat yaratırıyorum valla..

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

Hayırlı kandiler herkeze. hayılara vesile olması dileğil ile..bu gecenin hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inş..

yok ya canim ya hic arastirilmadi allah bilir diyolar...cora aspirini transferden sonra basladim onun öncesinde hic bir ilac vermiyorlar folik asiti bile kendim aldim kullaniyorum hic bisey söylemiyorlar onlar...

canim bu biestronu doktorlarmi öneriyor yaziyor yoksa kendinmi aliyosun güvenc bey onu söylememisti kafama görede almak istemiyorum bilmiyorum yaoofff....sigara kullanmiyorum canim....bu arada sogan kurunu yapmak istiyorum bugun ona baslayacam bakalim hayirlisi...

canım ya kesşke yazsalar ama eskilerden kimse girmiyo artık bu topiğe yazsalarda bize moral olsalar gerçekten çok ihtiyacımız var ama yok anam yazmıyolar işte...

ben varım canım.. amh 0.10 ile hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu inşallah allah sizlerede nasip etsin gonal f 300 menogon 4 toz 2 su kullandım yüksek doza rağmen soldaki yumurtamdan hiç yumurta üremedi o tükenmiş gibi bir şey olmuş hepsi sağdan çıktı soldaki yumurtama göre sağ daha iyi gibiymiş 4 tane çıktı 2 si işleme alındı biri 4 hücreli biri 5 hücreli ikiside transfer edildi ve şu an hamileyim tekmiş :) bu mübarek günde sizlerede bol bol dua edeceğim .

mrb pohbphperiii nasıl mutlu oldum anlatamammm yaa:)))

cok mutlu oluyorum neşe doluyo içim....

rabbımm bu guzell gunun yuzu suyu hurmetıne senınde bebgını saglıkla kucagına almanı saglar hem benı hem burdakı tum arkadaslarıma bıran onece bebkkk verırrr....

kacıncı denemende tuttu bıde doktorun kımdı??

mrb kızlarrr normalde 28 gunde bı adet olurum ama dun saat ıkı gıbı kahverengı akıntım oldu yanı boyle sumuksu bı yapı gıbı sankı kıstım catlamısta kahverengılı seyler geldı ve dun hıc olmadım bugun yıne az geldı ...ve bugun 26.gunum esroferm kullanmıstım kıst catlasın dıyee...

herhalde bu yuzden 25.gun kagverengı geldı ama kanama sayılmıyo dımı cunku kırmızı aktıgı zaman adetın bırıncı gunu sayılır dıye bılıyorum yarın doktora gıdıcemde kacıncı gun bılemedım artık tamamen sokulsede hayırlısı ıse baslayalım tup tedavımee

canım tarusalında gebeye zararı yok gebeysen tutundurur dglsen soktururr doktorum demıştii...

ınsallahhh hamiişşşindirr haberını beklıyoruzz

kelebekcımmmmmm sende bıesterona başla vakıt kaybetmeeeee..

gelınce zaten verır doktorun sımdıden kullan kalıtesıde artıyomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…