cnm allahtan umut kesilmez bize lazım olan 1 yumurta 1 sperm rabbim ol dedikten sonra fsh falan bahane ben çok duydum fsh 40larda doğal hamile kalan inş. rabbim sanada gösterecek mucizesini sen cyclo kullanırkenmi hayıt içtin
amin cnm rabbim yardımcımız olsun işte ihtimaller ya tuttmazsa ama ya tutarsa inş.. cnm inş tutar ve hamile kalırsın dualarım hepimize bunu deneyerek öğreneceğiz rabbim inş emeklerimizin karşılığını verecek bigün
ahh cnm ahhh keşke keşke hamile olsam ama dedimya bu ay hiç umut yok ihtimal bile yok çalışma olmadıki doğru dürüst geçte yumurtlasam testte çıkmaz bence daha ki zaten acaba bu ay yumurta varmıydı bende oda bi soru işareti ahhh kafayı yemenin kıyısındayım işte bugün tam 35. gün ayy iltihapta var heralde bende afedersin su gibi akıntı sapsarı akıntı başladı bikaç gündür... off off sen nnaptın en son test yapcam demişin ama yazmamışın yaptınmı elimde büssürü test var benimde hade bakam sabah yapayım kocaman negatifi yiyeyimgüzel hayırlı sonuçlar çıksın hepimize cnm ya
canım tam lavaboya gittim süpriz kırmızı kart yedim bir oh çektim çok şükür diye... hapımıda almıştım kulancam diye ama hiç kulamanadan geldi kırmızılar gerçi şimdi akıntı şeklinde koyu yarın sökülür ..bakalım salı doktora gidicem ne süprizle karşılaşıcam çok heycanlıyım hayırlısı bakalım canım..
Canim 37 yasindayim yasim geciyor.6 yillik evliyim.her ay fsh yukselmesi moralimi bozuyor.bugun aktardan arisutu bal polen ve aslanpencesi aldim.2 aylik kurden bahsetti.onu kullanmaniz lazim dedi.220 tl ne yapayim sizce kizlar yaptirayimmi macunu.cok caresizim fsh dusmuyor yumurta yok kafam cok karisik
canim bende ari sütü bal polen baslamak istiyorum tedavi öncesi napalim bi umut iste herseyi deniyoruz ya batacaz ya cikacaz artik walla ben artik neyapacagimi sasirdim herseyi deniyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins,,,,,
canım tam lavaboya gittim süpriz kırmızı kart yedim bir oh çektim çok şükür diye... hapımıda almıştım kulancam diye ama hiç kulamanadan geldi kırmızılar gerçi şimdi akıntı şeklinde koyu yarın sökülür ..bakalım salı doktora gidicem ne süprizle karşılaşıcam çok heycanlıyım hayırlısı bakalım canım..
yeni gördüm yazni canim hayirlisi olsun en azindan tedaviye baqslayabilecen ins hersey yolunda gider allh gönlüne göre verir insallahhh....
aaa hadi cnm hayırlı olsun bölelikle tedavinde başlamış olacak... inş benimde gelir tabi bebek varsa 9 ay gelmesin :)))) tabiki bebeiş olamdığına göre biran evvel bende başlasam tedavime off pazartesi gitsen daha iyi deilmi cnm
anladım cnm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz....cnm bende çok beklememde en azından bikaç gün daha bekleyip doktora öle gideyim 1 hafta sonra falan....kan testinede gelince dedimya çalışma olmadı memleketteydik snra gelince eşim sürekli nöbetteydi pek çalışamadıkçıkmadık candan ümit kesilmez canım neden olmasın bebiş fsh düşüktü senin bu ay adet olman gerekliydi sen kan testi yaptır rahatlat kafanı benim durumuma düşme bekleme git doktoruna söktürücü kullan..çok heycanlıyım gerçekten sanki bu ay çok umutluyum ben.. bugünü saymıyorum akşam 8 gibi gördüm şimdi leke şeklinde randevuda alamadım bugün geç gördüğüm için kırmızıları aradım çıkmış sekreter çok yoğunlar randevusuz gidemem pazartesi randevu alıcam bakalım doktorumlada konuşucam gel derse pazartesi gelirirm..
anladım cnm hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz....cnm bende çok beklememde en azından bikaç gün daha bekleyip doktora öle gideyim 1 hafta sonra falan....kan testinede gelince dedimya çalışma olmadı memleketteydik snra gelince eşim sürekli nöbetteydi pek çalışamadık((( ama tabi rabbim bilir herşeyi sabah idrar testi yapayım
Hayırlı kandiler herkeze. hayılara vesile olması dileğil ile..bu gecenin hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inş..
amin canım inş Allah bebiş isteyen herkeze gönlüne göre versin.. seninde bahçeci inş bebişinide alır göbüşüne öyle dönersin evine..senin ikinci denemende olmamamsının mutlaka sebebi vardır hiç araştırılmıyomu canım orda.. cora aspirin kulanıyomusun sen canım birde..benim doktorum foliik asit ve coraaspirini hiç bırakama kullan diyo hep yan etkileri yokmuş..
canım sen deha biestrola mutlaka başla derim oda yumoşları kaliteli olmasını sağlıyo tüp ebek yaptıranlar mutlaka kulanıyo onu en az 3 ay birde doğum kontrol hapını kulanırken sigara yasak içiyosan tabi ikisi bir arada kulanılmıyo..
canım ya kesşke yazsalar ama eskilerden kimse girmiyo artık bu topiğe yazsalarda bize moral olsalar gerçekten çok ihtiyacımız var ama yok anam yazmıyolar işte...
ben varım canım.. amh 0.10 ile hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu inşallah allah sizlerede nasip etsin gonal f 300 menogon 4 toz 2 su kullandım yüksek doza rağmen soldaki yumurtamdan hiç yumurta üremedi o tükenmiş gibi bir şey olmuş hepsi sağdan çıktı soldaki yumurtama göre sağ daha iyi gibiymiş 4 tane çıktı 2 si işleme alındı biri 4 hücreli biri 5 hücreli ikiside transfer edildi ve şu an hamileyim tekmiş :) bu mübarek günde sizlerede bol bol dua edeceğim .
slm kızlar bugün doktorumu aradım ve cylo kulanmamı söyledi adet olmam için söktürücü kullandığım halde adet olamamıştım ben taruısal biteli 5 gün oluyo hala adet yok ve bitane gebelik testi aldım şimdi yapıcam biliyorum çıkmıycak ama kafamda soru işareti kalmıycak en azından.. gerçi yazdığı hap cylo gebelerde zararı yokmuş kulanılabiliyomuş herşeyin hayırlısı artık adet olmak istiyorum Allahın izniyle tüp bebek için tedaviye başlıycam inş olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?