mrb kızlarrr normalde 28 gunde bı adet olurum ama dun saat ıkı gıbı kahverengı akıntım oldu yanı boyle sumuksu bı yapı gıbı sankı kıstım catlamısta kahverengılı seyler geldı ve dun hıc olmadım bugun yıne az geldı ...ve bugun 26.gunum esroferm kullanmıstım kıst catlasın dıyee...
herhalde bu yuzden 25.gun kagverengı geldı ama kanama sayılmıyo dımı cunku kırmızı aktıgı zaman adetın bırıncı gunu sayılır dıye bılıyorum yarın doktora gıdıcemde kacıncı gun bılemedım artık tamamen sokulsede hayırlısı ıse baslayalım tup tedavımee
Hayırlı kandiler herkeze. hayılara vesile olması dileğil ile..bu gecenin hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin inş..
canim ya benimde hep oluyor o kahverengi lekeler her adet öncesi bende sasirdim hangi günü birinci gün sayacagimi...iki gün boyunca hep koyu kahverendi akintilar geliyor 3.gün basliyor kanama nedendir acaba bilmiyorum hangi doktora sorduysam bisey yok normaldir dediler....
RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...
kelebekcımmmmmm sende bıesterona başla vakıt kaybetmeeeee..
gelınce zaten verır doktorun sımdıden kullan kalıtesıde artıyomuşşş
kizlar su hayit tohumunu nasil kullaniyorsunuz ?benim tohum seklindeler dövmemmi gerek yoksa o sekildemi demleyeyim?
kizlar su hayit tohumunu nasil kullaniyorsunuz ?benim tohum seklindeler dövmemmi gerek yoksa o sekildemi demleyeyim?
ben varım canım.. amh 0.10 ile hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu inşallah allah sizlerede nasip etsin gonal f 300 menogon 4 toz 2 su kullandım yüksek doza rağmen soldaki yumurtamdan hiç yumurta üremedi o tükenmiş gibi bir şey olmuş hepsi sağdan çıktı soldaki yumurtama göre sağ daha iyi gibiymiş 4 tane çıktı 2 si işleme alındı biri 4 hücreli biri 5 hücreli ikiside transfer edildi ve şu an hamileyim tekmiş :) bu mübarek günde sizlerede bol bol dua edeceğim .
hazır hayıt suyu satılıyo mecıtefendının orda yokmu acaba yurtdısında kelebekcım...
tohumu ezıyosun kaynamıs suya at 5 dk dursun cıkar suz ıc...
ılacın ısmıde BIESTERON ICINDE 60 ADET VAR .TAM ISMI BU CANIMM..
AYRICA PIHTILAŞMA TESTI YAPILDIMI SANA GERCI YAPILSADA YAPILMASADA BURDA HER DOKTOR TUP ONCESI BI ADET CORASPIRIN FOLIK ASIT ONERIYO YANI ONALRIDA IC DIYCEKTIM
cnm bende tohum olarak kullanıyorum ve ezmeden 1 bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı atıyorum geçen ay çok düzenli içtim fsh 4e indi bu ay nasıl bilmiyorum cnm
negüzel ya...ama ne dengesiz biseymis bu fsh yaa biay digerini tutmuyor,sen günde kac defa iciyosun
ben varım canım.. amh 0.10 ile hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu inşallah allah sizlerede nasip etsin gonal f 300 menogon 4 toz 2 su kullandım yüksek doza rağmen soldaki yumurtamdan hiç yumurta üremedi o tükenmiş gibi bir şey olmuş hepsi sağdan çıktı soldaki yumurtama göre sağ daha iyi gibiymiş 4 tane çıktı 2 si işleme alındı biri 4 hücreli biri 5 hücreli ikiside transfer edildi ve şu an hamileyim tekmiş :) bu mübarek günde sizlerede bol bol dua edeceğim .
amin cnm inş.. nasılsın bu arada yarınmıydı test gününsevgili arkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun..bugünün yüzü suyu hürmetine allahım kucaklarımızı doldursun..isteyipte kavuşamayan kalmasın..dualarınız kabul olsun..allah isteyen herkese çifter üçer dörder versin..aminn
amin cnm inş.. nasılsın bu arada yarınmıydı test günün
canim bu biestronu doktorlarmi öneriyor yaziyor yoksa kendinmi aliyosun güvenc bey onu söylememisti kafama görede almak istemiyorum bilmiyorum yaoofff....sigara kullanmiyorum canim....bu arada sogan kurunu yapmak istiyorum bugun ona baslayacam bakalim hayirlisi...
ayyy heycan doruktaadün baya stresliydimbügün sakinleştim çok şükür..:) canım hastaneden aradılar benim test günü perşembeymiş canım..ondan önce yapma dediler..hep birbirimize dua edelim..hayırlı haberler vermek nasip olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?