Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canim ya benimde hep oluyor o kahverengi lekeler her adet öncesi bende sasirdim hangi günü birinci gün sayacagimi...iki gün boyunca hep koyu kahverendi akintilar geliyor 3.gün basliyor kanama nedendir acaba bilmiyorum hangi doktora sorduysam bisey yok normaldir dediler....

canım banada ılk deva oluyo yanı kahverengı gelırdı ama arkasından bı saat sonrada kanama baslardı..

yarın doktora gıdıp sorarım sanada yazarımm..

Amin yetercim ne güzel dua etmişin Allar razı olsun arkadaşım

kizlar su hayit tohumunu nasil kullaniyorsunuz ?benim tohum seklindeler dövmemmi gerek yoksa o sekildemi demleyeyim?

hazır hayıt suyu satılıyo mecıtefendının orda yokmu acaba yurtdısında kelebekcım...
tohumu ezıyosun kaynamıs suya at 5 dk dursun cıkar suz ıc...

ılacın ısmıde BIESTERON ICINDE 60 ADET VAR .TAM ISMI BU CANIMM..

AYRICA PIHTILAŞMA TESTI YAPILDIMI SANA GERCI YAPILSADA YAPILMASADA BURDA HER DOKTOR TUP ONCESI BI ADET CORASPIRIN FOLIK ASIT ONERIYO YANI ONALRIDA IC DIYCEKTIM

pohpohperi çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin darısı bana ve dier arkadaşlara inş.

walla burda zor bulurum onu hayit otunu siparis verdim eczaneden oda tohum gibi sekli aksam ictim ama dövmeden attim suyun icine demleyip ictim neyse bu aksam dövüpte yaapyim......canim öyle bi testin yapilip yapilmadigini bilmiyorum inan cok kan verdimama ne neicindi bilmiyomsaolsun onlarda hic söylemez sunlari yapacaz yapalim diye.....ama ben aspirini transferden iki gün sonra basladim icmeye öyle söylemislerdi..

negüzel ya...ama ne dengesiz biseymis bu fsh yaa biay digerini tutmuyor,sen günde kac defa iciyosun

evet cnm malesef çok insafsız bu fsh ne yapacağı belli olmuyor valla aydan aya değişiyor... cnm ben bu ay aklıma geldikçe içtim günde 1 bardak ama geçen ay düzenli içmiştim sabahları sadece akşamlarıda soğan suyu içiodum çünkü

ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKLİDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..canım ilk denemendemi tutu bebişin ttransferden önce doğal bişeyler kulandınmı canım özelikle biesteron deha kulandınmı yada kaç ay kulandın.. neler yaşadığını bize anlatabilirmisin canım.. bize gerçekten çok umut oldun Allah razı olsun şu mubarek günde çok sevaba girdin gerçekten canım ya.. hamilelerin duasıda kabul olurmuş bizler içinde dua et canım gerçekten çok ihtiyacımız var..

kızlar ya bendeki bu kistler gitmedimi ne yada yenidenmi oluştu acaba daha adet olmadım of olsamda gitsem doktora bu arada KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL ETSİN

sevgili arkadaşlar berat kandiliniz mübarek olsun..bugünün yüzü suyu hürmetine allahım kucaklarımızı doldursun..isteyipte kavuşamayan kalmasın..dualarınız kabul olsun..allah isteyen herkese çifter üçer dörder versin..aminn

polyana gülneva önümüzdeki süreçte tedavileriniz hayırlı olsun..hayırlı haberlerinizi beklyoruz..

kafana takılan bişey varsa teredüteysen ara doktorunu sor canım ama biesteronu mutlaka tel aç sor aspirinide sorabilirsin şimdi sen doğum kontrol hapı kulancan hepsi bir arada kulanılabilirmi onlar daha iyi bilir iki negatif denemen var canım bunda daha temkinli davran sor öğren benim sana tavsiyem.. telfonda yardımıc olurlar sana..sonuçta dış ülkedesin gelme imkanın yok..anlayışla karşılarlar sormannı..

ayyy heycan doruktaa cnm inş. pozitif haberini vericen bize....amin cnm kulun kula ettiği dualar hemen kabul olurmuş bu mübarek gündede unutmayalım birbirimizi rabbim hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…