Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

polyana gülneva önümüzdeki süreçte tedavileriniz hayırlı olsun..hayırlı haberlerinizi beklyoruz..

teşekür ederin canım benim.. hadi bakalım bizde senden hayırlı haberler alırıız inş..sana bişey sorucam ben adet oldum akşam saat 8 gibi ama koyu renk akıntı şeklindeydi yatana kadar.. sabah kalktım tam sökülmüş.. şimdi ben dünmü 1 gün sayıcam pazartesimi gitsem doktora kafam karıştı canım ya 3 günü gitmem lazım doktora..

canım mutlaka pazartesi ye almaya çalış..ilk kanın geldiği an 1. gün sayıyorlar..işallah hayırlı haberler bekliyoruz senden..bakalımyumoşların kaç tane..:)) güzel güzel yumoşlar olsun büyüsün sana bebek olsun..polyana aynı duygular sanada..:))

kızlar ya bendeki bu kistler gitmedimi ne yada yenidenmi oluştu acaba daha adet olmadım of olsamda gitsem doktora bu arada KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL ETSİN

polyanacım canı srtes yapma inş gelir.. sen bir kan testi yaptır git dokotruna canım..

güzel yürekli arkadaşım çok tşk amin inş.cnm benim duygularımız karşılıklı inş. senin bebişte sımsıkı tutunacak sana
polyanacım canı srtes yapma inş gelir.. sen bir kan testi yaptır git dokotruna canım..

gulneva tatlım ummuselemeye katılıyorum pazartesi gitmen gerek akıntıda olsa kan geldiği an 1.gün sayıyolar dün o yüzden dedim sana pazartesi gitsen iyi olmazmı die cnm

çok heycan yaptım şimdi kıpır kıpır yüreğim ..kistimde vardı inş gider adetimle..bakalım fsh ne süpriz yapıcak bana..gerçi fsh yüksek olsada farklı bir tedavi uyguluycakmış.. mini tüp uygulancak herhalde bana çünkü ilaçlar 250 tl geçmez dedi doktorum.. hayırlısı bakalım canım.. senin test günün pazartesi değilmi canım kaç gün oldu transferden sonra..

heycan iyidir..sen yarın git bakalım işallah hayırla başlarsın..işallah da fsh yükselmemiştir..benim bugün 9. günüm..perşembe test günüm hastaneden çyle dediler..

pazartesi gidiyim bari o zaman canım.. ama sende fazla beklemeden git doktoruna.. bizim hormonlar zaten dengesiz biliyosun buda adet gecikmesi yaşamamıza sebep oluyo..kan testini yaptır git mutlaka her geçen gün bizim kayıbımız biliyosun..

heycan iyidir..sen yarın git bakalım işallah hayırla başlarsın..işallah da fsh yükselmemiştir..benim bugün 9. günüm..perşembe test günüm hastaneden çyle dediler..

inş bebişinin annesine sımsıkı bağlanmıştır Allahında izniyle.. maşallah diyelimde nazar deymesin.. senin bu kaçıncı denemendi canım ya yaş kaçtı o kadar çok kişiyle konuşuyoruz ki karıştırı oldum artık ..

evet cnm haklısın bende sabırsızlanıyorum biran evvel başlamak istiyorum ama sanırım kist var gene bende baksana geçendede gecişkmişti kist çıkmıştı bu ayda gecikti bakalım ben bikaç gün daha bekleyip giderim mutlaka

korkma canım bende gecikince gitmiştim doktouma bana kisti görünce güzel demişti çok şaşırdım bende ..kistin olması güzel en azından yumurtan varmış iki tane dedi.. kist olmasıda iyi bişey yani bide öyle düşün..çatlamamış yumoşlarımız..

benim bu 3. denemem arada yarım kalan tedavilerimde var..yaşım 42 sizlerden gencim ..:))) dimi polyana..:))

bir nevi öyle cnm evet farkında olabilsek çok büyüdüklerininde keşke çatlatma iğnesi kullansak kimbilir belki tutardı...işte fsh yüksek die yumurta takibi bile yapmıolar keşke yapsalardı belki sonuç güzel olurdu en azından çatlayamayan yumoşlarımız kistleşmezdi

benim bu 3. denemem arada yarım kalan tedavilerimde var..yaşım 42 sizlerden gencim ..:))) dimi polyana..:))

bizlere taş çıkartırsın emin ol canım.. yaş ne ki gönlümüz genç olsun.. Allahım inş sana bu denemende bebişini gönderir..

buda farklı bir bakış açısı aa gerçekten doğru canım ama bunlar kaliteli olsalar çatlrlardı diye düşünüyorum ben sadece ama fikir yürütüm.sormak lazım doktorumuza aslında biz kendi kendimizin doktoru olucaz bu gidişle herhalde canım yada kafayı yiyicez..

hadi bakalım hayırlısı ne güzel arka arkaya alıcaz bebişleri kucağımıza ama önü umuselman çekicek ...
cnm valla hem sevindim hem üzüldüm rabbim çok büyük tam dua vaktine gelmişim demek öle içten adet olsam die dua etmiştimki bugün ama bu mübarek günde ibadet yapamıcam diede üzüldüm... allahım hayırlısını versin inş. tez vakitte kavuşalım bebeklerimize inş. ard arda hamile haberi veririz burdan

amin canım teşekkürler güzel dileklerin için ben denizlide oturuyorum izmirde yaptırdım tınaztepe hastanesi erdal aktan.. bahar35baha benim arkadaşım burdan arkadaş olduk hatırlarsanız o da orada yaptırmıştı şimdi memlekette.. benim ilk denememde tuttu darısı inşallah sizin başınıza..

canım fsh kaçtım doğal bişeyler kulanmışmıydın transferden önce yaş kaç biraz geçmişinden ve yaşadıklarından bahsedermisin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…