kırmızı kartı yedim sanırım kahverengi akıntım gelmiş başlasın tedavilerrr hopaaaaa
hadi bakalım hayırlısı ne güzel arka arkaya alıcaz bebişleri kucağımıza ama önü umuselman çekicek ...
gözün aydın..
ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKLİDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..canım ilk denemendemi tutu bebişin ttransferden önce doğal bişeyler kulandınmı canım özelikle biesteron deha kulandınmı yada kaç ay kulandın.. neler yaşadığını bize anlatabilirmisin canım.. bize gerçekten çok umut oldun Allah razı olsun şu mubarek günde çok sevaba girdin gerçekten canım ya.. hamilelerin duasıda kabul olurmuş bizler içinde dua et canım gerçekten çok ihtiyacımız var..
kırmızı kartı yedim sanırım kahverengi akıntım gelmiş başlasın tedavilerrr hopaaaaa
saol cnm ya valla hiç bukadar sevinmem,iştim adetimin geldiğinebiliosunuz ilaçsız adet olamıyodum ben ve rabbime şükürler olsun bu ay 35.günde allahın izniyle kendiliğimden oldum tabiki kahramanım hayıtı unutmamak lazım can dostum benim
hadi gözün aydin canim:))) hayirli ugurlu olur insaallah tedavin kucagimiz bebislerle dolsun insallahhhhhhhhh:))))))
teşekkür ederim canım dualarım sizinle bu gecede dua edeceğim sizin için.. benim eşimin spermleride sorunluydu biz tüp bebeğe karar verene kadar sadece eşimin morfolojisi ve sayısı düşük diye biliyorduk denizlideki doktoruma aylardır aşılama ve yumurta takibi yaptırdım her ay düzenli yumurtam oldu büyüdü olması gereken büyüklüğe gelip çatladı ama hep negatifti tüp bebeğ başlamaya karar verdim mayısta başladım ordada eşime sperm testi yapıldı yine berbat geldi sonuçlar doktor bana vajinal muayene yaptı tam spekulumu içime soktu yumurta rezervi azlığı var dedi dünya başıma göçtü meğerse buradaki doktorlar bilememişler asıl sorun bendeymişte haberim yokmuş dünya başıma göçtü sanki hemen amh testi istedi doktoruda doğruladı zaten amh 0.10mayıs ayında tedaviye başladık işte 4 haziranda test günümdü çok umutsuzdum ama oldu rabbim dualarımı kabul etti .. ben hiç bir ilaç kullanmadım kullanmaya fırsatım olmadı zaten nisan ayındaki muayenede öğrendim bu durumu mayısdada hemen başladık öğrendiğim günden tüp bebeğe başladığım güne kadar sadece kuru incir yedim her gün bir ikitane birde saraçoğlunun arı sütü bal polen kullandım gerçi onuda doğru dürüst kullanamadım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür inşallah en iyi biz anlarız bu durumu dualarım sizinle.. akşam abdest alıp dua okuyucam sizler içinde edicem rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin..
tekrar tbrk ederim sağsağlim al kucağına peki fsh kaçtı cnm yazdın mı benmi görmedimki bu arada benide unutma dualarındateşekkür ederim canım dualarım sizinle bu gecede dua edeceğim sizin için.. benim eşimin spermleride sorunluydu biz tüp bebeğe karar verene kadar sadece eşimin morfolojisi ve sayısı düşük diye biliyorduk denizlideki doktoruma aylardır aşılama ve yumurta takibi yaptırdım her ay düzenli yumurtam oldu büyüdü olması gereken büyüklüğe gelip çatladı ama hep negatifti tüp bebeğ başlamaya karar verdim mayısta başladım ordada eşime sperm testi yapıldı yine berbat geldi sonuçlar doktor bana vajinal muayene yaptı tam spekulumu içime soktu yumurta rezervi azlığı var dedi dünya başıma göçtü meğerse buradaki doktorlar bilememişler asıl sorun bendeymişte haberim yokmuş dünya başıma göçtü sanki hemen amh testi istedi doktoruda doğruladı zaten amh 0.10mayıs ayında tedaviye başladık işte 4 haziranda test günümdü çok umutsuzdum ama oldu rabbim dualarımı kabul etti .. ben hiç bir ilaç kullanmadım kullanmaya fırsatım olmadı zaten nisan ayındaki muayenede öğrendim bu durumu mayısdada hemen başladık öğrendiğim günden tüp bebeğe başladığım güne kadar sadece kuru incir yedim her gün bir ikitane birde saraçoğlunun arı sütü bal polen kullandım gerçi onuda doğru dürüst kullanamadım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür inşallah en iyi biz anlarız bu durumu dualarım sizinle.. akşam abdest alıp dua okuyucam sizler içinde edicem rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin..
saol kelebekcim allah razı olsun hepimiz inş hamile kalıp kucağımıza alalım aminnnhadi gözün aydin canim:))) hayirli ugurlu olur insaallah tedavin kucagimiz bebislerle dolsun insallahhhhhhhhh:))))))
inşallahhhhhhhhhhhh amin cnm ya dilerim allahtan hepimizin yüzünü güldürsün bu arada bende yarınmı gideyim doktora acaba bugün 1.gün yarın 2. gün vakit kaybetmesemmki çok sabırsızımadım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine..hayıt herkeste faydalı olmuyor ama denemeden bilinmez tabii denediğin iyi olmuş..işallah herşey yolunda gitsin..
işallah ikişer üçer beşer..bol bebişli olsun..
tekrar tbrk ederim sağsağlim al kucağına peki fsh kaçtı cnm yazdın mı benmi görmedimki bu arada benide unutma dualarında
saol kelebekcim allah razı olsun hepimiz inş hamile kalıp kucağımıza alalım aminnn
inşallahhhhhhhhhhhh amin cnm ya dilerim allahtan hepimizin yüzünü güldürsün bu arada bende yarınmı gideyim doktora acaba bugün 1.gün yarın 2. gün vakit kaybetmesemmki çok sabırsızım[/
hastaneyi arayıp sorabilirsin canım..tüp bebek olmayacağı için 3. günde gitsen olur..ama bencede hemen git yahuu..:)
teşekkür ederim canım dualarım sizinle bu gecede dua edeceğim sizin için.. benim eşimin spermleride sorunluydu biz tüp bebeğe karar verene kadar sadece eşimin morfolojisi ve sayısı düşük diye biliyorduk denizlideki doktoruma aylardır aşılama ve yumurta takibi yaptırdım her ay düzenli yumurtam oldu büyüdü olması gereken büyüklüğe gelip çatladı ama hep negatifti tüp bebeğ başlamaya karar verdim mayısta başladım ordada eşime sperm testi yapıldı yine berbat geldi sonuçlar doktor bana vajinal muayene yaptı tam spekulumu içime soktu yumurta rezervi azlığı var dedi dünya başıma göçtü meğerse buradaki doktorlar bilememişler asıl sorun bendeymişte haberim yokmuş dünya başıma göçtü sanki hemen amh testi istedi doktoruda doğruladı zaten amh 0.10mayıs ayında tedaviye başladık işte 4 haziranda test günümdü çok umutsuzdum ama oldu rabbim dualarımı kabul etti .. ben hiç bir ilaç kullanmadım kullanmaya fırsatım olmadı zaten nisan ayındaki muayenede öğrendim bu durumu mayısdada hemen başladık öğrendiğim günden tüp bebeğe başladığım güne kadar sadece kuru incir yedim her gün bir ikitane birde saraçoğlunun arı sütü bal polen kullandım gerçi onuda doğru dürüst kullanamadım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür inşallah en iyi biz anlarız bu durumu dualarım sizinle.. akşam abdest alıp dua okuyucam sizler içinde edicem rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin..
tşk ederim canım cvpladığın için.. bende incir kürünü deniycem bu ay hayırlısı bakalım canım.. kalp atışını duydunmu bebeğinin canım inş hamileleiğin normal seyrindedir sorunsuz bir hamilelelik geçirirsin..
hastaneyi arayıp sorabilirsin canım..tüp bebek olmayacağı için 3. günde gitsen olur..ama bencede hemen git yahuu..:)
tekrar tbrk ederim sağsağlim al kucağına peki fsh kaçtı cnm yazdın mı benmi görmedimki bu arada benide unutma dualarında
saol kelebekcim allah razı olsun hepimiz inş hamile kalıp kucağımıza alalım aminnn
inşallahhhhhhhhhhhh amin cnm ya dilerim allahtan hepimizin yüzünü güldürsün bu arada bende yarınmı gideyim doktora acaba bugün 1.gün yarın 2. gün vakit kaybetmesemmki çok sabırsızım[/
canım koyu akıntı şeklinde de olsa 1 gün sayılıyomuş.. senin tedavin yarım kalmıştı galiba canı erkenmi yumoş çatlamıştı yoksa yalnışmı hatırlıyorum ben..
canım koyu akıntı şeklinde de olsa 1 gün sayılıyomuş.. senin tedavin yarım kalmıştı galiba canı erkenmi yumoş çatlamıştı yoksa yalnışmı hatırlıyorum ben..
pardon canım ya yalnış oldu kafam karıştı şimdi başka birinin rumuzu gibi gördüm çok pardon..
bu defa cnm kendi doktoruma gitmeyeyim diyorum burda hem sskyı karşılayan hemde tüp bebek yapan bi özel hastane var her branş var aşılamada daha iyi olur die düşündüm kendi doktoruma randevusuzda gidebiliyorum ama öteki hastaneye daha hiç gitmedim randevu alabilirsem oraya gideyim alamassam kendi doktoruma giderim hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?