Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

teşekkür ederim canım dualarım sizinle bu gecede dua edeceğim sizin için.. benim eşimin spermleride sorunluydu biz tüp bebeğe karar verene kadar sadece eşimin morfolojisi ve sayısı düşük diye biliyorduk denizlideki doktoruma aylardır aşılama ve yumurta takibi yaptırdım her ay düzenli yumurtam oldu büyüdü olması gereken büyüklüğe gelip çatladı ama hep negatifti tüp bebeğ başlamaya karar verdim mayısta başladım ordada eşime sperm testi yapıldı yine berbat geldi sonuçlar doktor bana vajinal muayene yaptı tam spekulumu içime soktu yumurta rezervi azlığı var dedi dünya başıma göçtü meğerse buradaki doktorlar bilememişler asıl sorun bendeymişte haberim yokmuş dünya başıma göçtü sanki hemen amh testi istedi doktoruda doğruladı zaten amh 0.10 mayıs ayında tedaviye başladık işte 4 haziranda test günümdü çok umutsuzdum ama oldu rabbim dualarımı kabul etti .. ben hiç bir ilaç kullanmadım kullanmaya fırsatım olmadı zaten nisan ayındaki muayenede öğrendim bu durumu mayısdada hemen başladık öğrendiğim günden tüp bebeğe başladığım güne kadar sadece kuru incir yedim her gün bir ikitane birde saraçoğlunun arı sütü bal polen kullandım gerçi onuda doğru dürüst kullanamadım.. rabbim inşallah yüzünüzü güldürür inşallah en iyi biz anlarız bu durumu dualarım sizinle.. akşam abdest alıp dua okuyucam sizler içinde edicem rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin..

adım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine..hayıt herkeste faydalı olmuyor ama denemeden bilinmez tabii denediğin iyi olmuş..işallah herşey yolunda gitsin..

allahım kucağına almayıda nasip etsin..sağlıkla hamileliğini tamamla işallah..darısı bizlere tüm istiyenlere...

tekrar tbrk ederim sağsağlim al kucağına peki fsh kaçtı cnm yazdın mı benmi görmedimki bu arada benide unutma dualarında
hadi gözün aydin canim:))) hayirli ugurlu olur insaallah tedavin kucagimiz bebislerle dolsun insallahhhhhhhhh:))))))
saol kelebekcim allah razı olsun hepimiz inş hamile kalıp kucağımıza alalım aminnn
adım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine..hayıt herkeste faydalı olmuyor ama denemeden bilinmez tabii denediğin iyi olmuş..işallah herşey yolunda gitsin..
inşallahhhhhhhhhhhh amin cnm ya dilerim allahtan hepimizin yüzünü güldürsün bu arada bende yarınmı gideyim doktora acaba bugün 1.gün yarın 2. gün vakit kaybetmesemmki çok sabırsızım

tşk ederim canım cvpladığın için.. bende incir kürünü deniycem bu ay hayırlısı bakalım canım.. kalp atışını duydunmu bebeğinin canım inş hamileleiğin normal seyrindedir sorunsuz bir hamilelelik geçirirsin..

arkadaşlar tüp bebek doktoruma ilk gittiğimde e2 fsh hepsine baktırdım zaten o ay bende kist varmış e2 475 çıktı fsh 3.25 .. doktor kistten dolayı e2 yüksek çıkmış bu yüzden fsh de doğru sonuç değil dedi e2 yükseldikçe fsh aşağıya inermiş yani 3.25 den daha büyükmüş ama gerçek sonucu bilmiyorum çünkü erdal bey fsh ye takılan bir doktor değil sadece o zaman bir kere yaptırdım bir dahada baktırmadım fsh ye.. ama 10 un üzerinde olduğu kesin .. dualarım hepinizle arkadaşlar merak ettiğiniz bir şey olursa yazın bana ..

teşekkür ederim canım evet baktırdık teyzesi 6+1 ken duydum çok şükür :)

hastaneyi arayıp sorabilirsin canım..tüp bebek olmayacağı için 3. günde gitsen olur..ama bencede hemen git yahuu..:)

bu defa cnm kendi doktoruma gitmeyeyim diyorum burda hem sskyı karşılayan hemde tüp bebek yapan bi özel hastane var her branş var aşılamada daha iyi olur die düşündüm kendi doktoruma randevusuzda gidebiliyorum ama öteki hastaneye daha hiç gitmedim randevu alabilirsem oraya gideyim alamassam kendi doktoruma giderim hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için

senin doktorun aşılama yapmıyomu canım..

kızlar şu izmirdeki tüp bebeğ çok takmış durumdayım ben.. keşke bana yakın olsada oraya gitsem diyorum.. ama bana istanbul daha yakın.. polyanacığım tüp bebek orda yaptırmanı tavsiye ederim bak güzel bir merkez annemde orda demiştin galiba sen yalnış hatırlamıyosam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…