senin doktorun aşılama yapmıyomu canım..
kimin cnm............
yok cnm annemler izmirde deil eşimin dayısı orda ama gitmeye fırsatım yok şu aralarkızlar şu izmirdeki tüp bebeğ çok takmış durumdayım ben.. keşke bana yakın olsada oraya gitsem diyorum.. ama bana istanbul daha yakın.. polyanacığım tüp bebek orda yaptırmanı tavsiye ederim bak güzel bir merkez annemde orda demiştin galiba sen yalnış hatırlamıyosam..
bilmiyorumki cnm doktorumda özel hastanede ama ben fsh yüzünden hiç bu aşamalara gelemedimki bebek tedavisine giremedimki daha ama doktorum fsh insin sen noemal yolla kalırsın dedi hep ve ne tüp ne aşılama önermedi nedenki acep
Allah Allah herkez bas bas bağırıyo fsh yüzünden anne olamıyoruz diye .. bu ne iş nasıl bir doktor benim fsh düşütü ama aşılama yada yumurta takibi tutmadı..senin doktorun fsh çok takıktı bildiğim kadarıyla sen izmire yakınsan git şu söyledikleri doktora canım ya bence hiç ilaç alma tüp bebek yaptırmıycaksan ..benimde fsh yüksek ama değişik bir ilaç deniycekmiş bende.. bana bir hastasını örnek verdi hep iki yumoşu oluyomuş bu ilaç tedavisiyle 5 yumoş olmuş fsh yükseken ve tüp bebek olmuş ama tutmadı diyo doktorum..
izmire yakın değilim cnm ve bikaç ay tüp bebek yaptıramıcaz ancak aşılamaya gücümüz yetecek maddi olarak çok sıkıntıdayız şu aralarr...ancak olmazsa kasımda izmire gidebilirim izinimiz var kasımda yine...ama inş kasıma kalmadan hamile olurum... evet doktorum fsh ya çok takık yüksekse kalite olmaz tutmaz dio sürekli yani bende istiyorumki deneyerek öğrenelim yani yumurta takibi bile yapmadı bana ama deneseydik ne kaybederdik sonuçta ölede tutmucaktı bölede beklerken tutmadı zaman kaybı boşuna ama en azından deneyerek öğreniyoruz herşeyi aşılama yapmadı fsh die ama keşke deneseydik ben yarın ısrar edicem artık yüksekse bile yapılsın aşılama hele tüp bebeğe çok karşı hiç tüp bebek konusunu açmıo bile ilaç iğneyle hamile kalıcan fsh insin hamile kalacan dio
bilmiyorum canım benim doktorumda çok umutlu ama 5 ay oldu tedaviye başlayalı 1 bir kere yumurta takibi 2 kere benim ısrarımla fsh yükseken yine yumurta takibi iki kutu ilaç bitirmeme ramen gelişmeleri durudu yumoşların 3 kere kist yüzünden doğum kontrol hapı 4 kere ineler ve tüp niyetine başalmıştık orantısız büyüdü yumoşlar tüp iptal aşılama 5 kere fsh tavan bu kadar ilaçtan sonra yine fsh 39 du geçen ay bu değerle hiç tedaviye başlamayalım demişti doktorum ve adet olamamdım iki ay ...şimdi bakalım bu ay ne yaşıycam..sana anlatmaya çalıtığım canım hiç bünyeni yumoşları zorlama ilaç alma tüp bebeye kadar..daha çok dengemizi bozuyo ilaçlar..benim şahsen öyle oldu..geçen ay ilaç kulanmadım bakalım bu ay fsh düştüyse ilaca yorucam artık fsh yüksekliğimi..
CNM anladımda benim durumumda çok zor ben daha hiçbi bebek tedavisine başlayamadım bırak tüpü aşılamayı yumoş takibi bile yapılmadı ne iğne ne hap ama keşke denenseydi diyorum bu yüzden... doktoru aradım şimdi bana tavsiye edilen doktor konferanstaymış ayın 8 inekadar...mecbur kendi doktoruma kaldım gene bu arada aşılama yapıomuş konuştum sekreterle...randevu almadım yarın hastaneye direk gidecem öyle sölediler inş hakkımızda hayırlısı olsun cnm bu arada yumurta takiplerin haplamı oldu iğneylemi burdan bi arkadaş fsh yüksekse kesinlikle iğne ile takip yapılmalı demişti bana hayırlısı cnm artık
canım ben ilk tedavime başladığımda ilk defa fsh 4 düşmüştü ve doktorum yumutra takibi yapalım fsh normal değerde demişti doktorla ilk tanışmamızdı hemen tüp dememişti fsh düşük görünce hapla başladık.. iki yumoşum büyümüştü bitane istenilen boyuta sonrası çatlatma inesi ve yumoşta çatlamıştı ama kısmet değilmiş olmadı canım..fsh yükek olup ineyle tedavi bilmem bana hiç yapılmadı daha doğrusu doktorum hazır inyle büyümüşken yumoşlar tüpe gidelim diyo.. o kadar ine olduktan sonrada tüpe gitmek en mantıklısı bencede..
anladım cnm allah yardımcımız olsun inş..bencede okadar iğne olduktan sonra ya aşılama yada tüp bebek en doğrusu inş.hepimiz hayırlısıyla hamile kalıp kucağımıza alırız...bakalım cnm doktorumuz ne diyecek bu defa bize inş hayırlı güzel haberlerle döneriz gulnevam sen tüpe ben aşılamaya başlarız yarın ve hamile kalırız inş. veee diğer arkadaşlarım hepiniz aklımdaydınız tüm isteyenlere ettim dua rabbim kabul etsin aminnn..tanıdık tanımadık rabbim bebek özlemiyle yanan herkesi müjdelesin inşşş.
şükür oldum cnm ilk gün benim az gelir zaten ama bi damla bile gelse kanama başlangıcı sayılıyoya 1.gün sayılıo sabah gidecem doktora sen nezaman gidecen salımıpolyana nasıl kırmızı durumları canım oldunmu adet..
allah dualarımızı kabul etsin inş canım.. bende burdaki herkez için dua ettim gözüm yaşlı bir şekilde.. Allah görüyo uraşlarımızı inş dualarımızıda kabul edicek canım....
şükür oldum cnm ilk gün benim az gelir zaten ama bi damla bile gelse kanama başlangıcı sayılıyoya 1.gün sayılıo sabah gidecem doktora sen nezaman gidecen salımı
aminn inş cnm
bende yarın gidicem doktora canım ne güzel ikimizde aynı günde gidiyoruz doktora.. uyku tutmuyo canım ya.. çok bozuk benim uyku düzenim.. asında erken yatım erken kalmamız lazımış yumoşların büyümesi için..
ayy gulneva farkettimde senle ne çok ortak yönümüz var cnmaynen benimde bozuk uyku düzenim gelmio uyku bitürlü....bide heycan bastı beni acaba doktor ne diyecek die inş güzel haberlerle döneriz
[/QUOT
eşim çok kızıyo bu uyku düzenime yat uyu ne işin var bu saate kadar diyo.. her gece saat 3 etmeden uyumam genelde.. gündüzde hiç ev işi yapasım olmuyo çok halsiz hisediyorum genelde kendimi ..bu fsh bizi bu hale getirdi diye düşünmeye başaldım artık..yarında erken kalkıcam aslında yatmam lazım kayınvalidemde hasta yarın onada koşturcaz hastneye.. yorucu bir gün olucak benim için..
aynen cnm bende erken kalkmam gerekiyo ama işte gelmeyince gelmio uyku geçmiş olsun kayınvalidene.....bugün noldu biliomusun komşumu bikaç gün önce rüyamda gördüm rüyamda test yapıyo ve çift çizgi hamileymiş öyle gördüm... bugünde bana geldi konuşurken dediki günüm geçti 1 hafta kii onun hiç günü geçmez günü gününe gelir hep hamile olabilirim test yapcam sabah dedi vee küçük çocuğu var daha istemio bebek rabbim isteyenlere versin inş ve o bebeciklerde aldırılmak zorunda kalmasıneşim çok kızıyo bu uyku düzenime yat uyu ne işin var bu saate kadar diyo.. her gece saat 3 etmeden uyumam genelde.. gündüzde hiç ev işi yapasım olmuyo çok halsiz hisediyorum genelde kendimi ..bu fsh bizi bu hale getirdi diye düşünmeye başaldım artık..yarında erken kalkıcam aslında yatmam lazım kayınvalidemde hasta yarın onada koşturcaz hastneye.. yorucu bir gün olucak benim için..
aynen cnm bende erken kalkmam gerekiyo ama işte gelmeyince gelmio uyku geçmiş olsun kayınvalidene.....bugün noldu biliomusun komşumu bikaç gün önce rüyamda gördüm rüyamda test yapıyo ve çift çizgi hamileymiş öyle gördüm... bugünde bana geldi konuşurken dediki günüm geçti 1 hafta kii onun hiç günü geçmez günü gününe gelir hep hamile olabilirim test yapcam sabah dedi vee küçük çocuğu var daha istemio bebek rabbim isteyenlere versin inş ve o bebeciklerde aldırılmak zorunda kalmasın
inş canım ya bizim gibi isteyenlere versin.. benimde bugün kayınvalidem bana geldi gidiyosunuz doktora ama neden olmuyo çocuk sendenmi olmuyo olumdanmı olmuyo dedi ve ben öyle baka kaldım..bişey diyemedim nasıl diyebilirimki benden kaynaklı benim yüzümden olmuyo.. insanlar gerçekten çok acımasız..ALLAHIM İSTEYENLERE VERSİN evlat hasretiyle yananlara versin rabim..
evet cnm insanlar çok acımasız eşimin amca kızınında ikinci bebeği oldu herkese bebek daha doğmadan yavrum doğunca kimsenin öpmesine koklamasına izin vermicem die yazdı hatta banada msj atmış kızımı öpmene izin vermicem dokundurmucam kimseye kimse darılmasın yavrumdan uzak durun die onu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm çok ağlamıştım hatta ... üzülme rabbim bizleri imtihan ediyo mükafatlandıracak inş. allah izin verince olacak deseydin banada çoğu kişi dio cnm sorununuzmu var doktora gidin neden olmuyo sorun kimde falan diolar amannnn rabbim ol deyince olacak inş hayırlısını versin bakma sen kimseye üzülme rabbim açar bi kapı
aynen canım imtihandayıs belki hiç koklayamaıycaz kendi yvrularımızı boyun eycez vardir rabimin bildiği diycez..olursada bebişlerimiz olmayanın yüzünü yüzüne vurmıycaz bebek diye.. ben çıkıyorum canım uyumam lazım artık gerçi uykum yok ama yarın ruh gibi olucam yoksa.. bakalım yarın ne süprizlerle karşılaşıcaz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?