günaydınlarrrrrr musmutlu bigün olur inş..... geceden beri hiç uyumadım fsh aşılama tüp konusunda uzman oldum yavv geceamma çok olumsuz yazılar vardı içimi kararttılar bu cümleden sonrasında birsürü şey yazmıştım size arkadaşlarım ama sildim gerek yok umutsuzluğa karamsarlığa sadece şu cümleler dökülüyor hep dilimden........
RABBİM OL DERSE OLUR HERŞEY BAHANEEEEEhayırlısı neyse o olsun hakkımızda inş.....
GULNEVA tatlım inş dokktor sonucun güzel olur bende hazırlanacağım birazdan inş hayırlı güzel haberlerle geliriz bugün buraya......
vee tedaviye başlayan başlayacak olan diğer arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun bolll pozitif haberleri bol bebişli günler dilerim....
allah razı olsun gayem güzel duana kocaman amin diyorum şuan ihtiyacım olan sadece DUAbu her ikinizin de doktor kontrollerinizin olduğunu öğrendim.. umarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi verirseniz.. Hakkınız da hayırlısı olsun arkadaşlar... tez zamanda bizlerde tedavilerimizde başarıyla tamamlayıp bebeklerimize kucağımıza alırız...
Görüşmek üzere...
GULNEVA senin adına çok sevindim cnm hadi bakalım negüzel tüpe başladın sonucuda güzel olsun cnm....ne hapı verdi cnm sanaslm kızlar ben geldim .. doktoruma gittim kızlar fsh biraz düşüş var ama tam istediğim gibi değil.. geçen ay fsh39 bu ay çok şükür biraz düşmüş yani fsh29 bu ay ama astrodial e2 50 güzel çıktı.. doktorum tedavimi yine başlatı fsh takılmıycaz düşmesini beklemiycez dedi doktorum..mini tüp bebek yapılcakmış bana çok yüksek dozda ilaçlar değil iki küçük kistim varmış ama zararlı kist değilmiş folikül diyoruz dedi .. üç tanede yumoş varmış şuan bu fsh 3 yumoş olması güzelmiş hap verdi perşembeye kadar kullancam perşembe tekrar kontrolüm var istediğimiz boyuta gelişirse ilaçlara devam .. rahim inceliğimide konuştum hap istedim rahim inceliği için ..ama şuanki hedefimiz yumurta oluşturmak diyo biz zaten rahim inceyken transfer yapmayız dondururz dedi..onlara takılmam için erkenmiş şimdi zaten adetlisin rahim ince diyo doktorum.. hakımızda hayırlısı inş canlar doktorlarımıza güvenmek zorundayız..kafamızda soru işaretleri olsada..nar suyu ve incir kürü ve bal çörekotu yapıyorum inş faydası olur..
her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm
Her dün sana yaklaştığım bir bölüm gelmeyen bebeğim inş. birgün geleceksin
CANLARIM gelelim benim günüme kendimi okadar çok iğne verecek aşılamaya başlıcak diye şartlamışımki bikez daha yıkıldım bugün benim umutlarım her ay bikez daha sönüyor...eve gelene kadar yolda gözyaşlarım durmadı ama cnm eşim bitaneciğim beni hayata döndürdü yinehep moral verdi bu konuda hep yanımda durdu sarıldı sımsıkı herzman bu beni dhada çok ağlattı benimle beraber üzüldü anladımki bana üzüldü benim üzüldüğüme üzüldü allah razı olsun eşlerimizden destek verdikleri için kızlar doktora gittik girdim geçen ayki testlerimi gösterdim fsh çok güzel dedi bugün bidaha tahlil yapalım ama klomen tedavisine başlıcaz hemen dedi salı günü kontrole gel dedi yumurtaların durumuna bakacam dedi tabi ben orda iğne aşılama bekliomya şok oldum nasıl yani dedim klomenle benim gibilerin yumoşu nasıl gelişsin dedim iğne istedim oda ilk tedaviye hapla başlayalım duruma bakalım eğer güzel büyüdülerse bu arada sende rahim filmi çektir eşinde tahlil versin sonuçlarda çıkar 14. karar veririz aşılamamı takiple ilişkimi duruma göre dedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim kızlar hep böle bu konuda benim işler muallakta kalıyor yani neye karar verileceği belli deil ne zor bi durum eğer tahliller kötü çıkarsa aşılama yapmıcak iyi çıkarsa yapacak rahim filmi falan bu arada üstten muayane ettiği kadarıyla biraz daha incelik var rahimde dedi bunlar düzelmişse aşılama yoksa takiple ilşki ki yumoşlar gelişirse dedi eğer gelişmesse haplarla bu sefer iğneye başlıcakmış hep zaman kaybı heray zaman kaybı sonra çıktım hastaneden çok moralim bozuldu dedimki artık bu fsh tahlillerini yaptırmıcam yaptırsamda sonuç aynı yaptırmasamda aynı ve yaptırmadım doktorada artık gitmeyi düşünmüom ilacıda aldırmadım galiba bundan sonraki kliniğim psikiyatri kliniği olacak
hakkımızda hayırlısı olsun....
cnm desene bugün hepizmiz nasibimizi almışızMrbb kiZlarrr bugun bende gitim.doktara ve sonuc fisssss:-( hala kistim gitmemisss persembe yine gidicemmm hap vercek kan bile istemedi fsh ne durumda bilmiyorumm sabret ededi doktor morel verdi bak bi hastam uc kere tup yaptirmis tutmamis ilk defa benimle tuttu dite sevinirkenn simdide cocugun kafa kemigi gelismemis alincak dedii...bende zaten cok dua ettim nasipse basliyalim diyee...son tupun ustunden 4 ay gecti..bilmiyorum aciya karsi bagisiklik kazandimmm sanirum hic uzulmedimm bilmiyorum bende karisigimm ama kizlar soyle dusununnn saglikliolsunda. bi ay sonra baslasakta olurr.....
Bence cok dogru demis doktorunnmutlaka rahim filmi cektirrr klome kullamak hicte zaman kaybi dgl canim eger tupler tikaliysa klomen ve asilama ile sonuc alamazsinnn
cnm desene bugün hepizmiz nasibimizi almışızneden kan tahlil yapmadıki en azından fsh öğrenirdin cnm peki ne hapı verecek cnm hakkında hayırlısı olsun haklısın bağışıklık kazandık
öylemi diyosun cnm ya içimi ferahlattın aslında doğru diyosun önlemini baştan almak iyidiryıllardır beklemekten yoruldum bikaç ay daha kaybetmek üzdü beni birde nezmandır o doktora gidyorum madem şarttı rahim filmi buzamana kadar neden çektir demedi die kızdım ona sonuçta her ay gidiyodum keşke daha önce çektirseydimki ben rahim filminden çok korkuyorumama hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlar inş. bakalım salı günü gidecem hapa cvp verecekmi yumoşlar rahim filmi nezman çekilio
Bencede bu zamana kadar rahim filmi istememesineeee pesss dogrusu:-(
Rahim filmi cekilmeden hic bi doktor baslamaz bu ivf tedavisine..
Ayricaa rahim filmi icin adetin bitiyo temizleniyosun 6.gunu gibi gidiyosun sip sak cekiyilar ayrica tikaniklik vatsa aciliyoo rahim filmi arkasi cogu arkadasim hamile kaldii canimm
Sperm testi icinse esin uc gun cinsel iliskiye girmiyceksiniz yani ucgun cinsel perhiz ve istefigi zaman versin.zaten klomen ile basliycaksan onun zamani serbest istedigi an verebil..
Benim doktorum klomen onermedii...zaten yumurtan olusuyo dedi klomen sana gerekli dgl dedi..ama catlatma ignesi istiycem bu persembe gittimde varsa catlatsin su kistler hep catlamayan yumurta kistlerimdenn
her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm
Her dün sana yaklaştığım bir bölüm gelmeyen bebeğim inş. birgün geleceksin
CANLARIM gelelim benim günüme kendimi okadar çok iğne verecek aşılamaya başlıcak diye şartlamışımki bikez daha yıkıldım bugün benim umutlarım her ay bikez daha sönüyor...eve gelene kadar yolda gözyaşlarım durmadı ama cnm eşim bitaneciğim beni hayata döndürdü yinehep moral verdi bu konuda hep yanımda durdu sarıldı sımsıkı herzman bu beni dhada çok ağlattı benimle beraber üzüldü anladımki bana üzüldü benim üzüldüğüme üzüldü allah razı olsun eşlerimizden destek verdikleri için kızlar doktora gittik girdim geçen ayki testlerimi gösterdim fsh çok güzel dedi bugün bidaha tahlil yapalım ama klomen tedavisine başlıcaz hemen dedi salı günü kontrole gel dedi yumurtaların durumuna bakacam dedi tabi ben orda iğne aşılama bekliomya şok oldum nasıl yani dedim klomenle benim gibilerin yumoşu nasıl gelişsin dedim iğne istedim oda ilk tedaviye hapla başlayalım duruma bakalım eğer güzel büyüdülerse bu arada sende rahim filmi çektir eşinde tahlil versin sonuçlarda çıkar 14. karar veririz aşılamamı takiple ilişkimi duruma göre dedi yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim kızlar hep böle bu konuda benim işler muallakta kalıyor yani neye karar verileceği belli deil ne zor bi durum eğer tahliller kötü çıkarsa aşılama yapmıcak iyi çıkarsa yapacak rahim filmi falan bu arada üstten muayane ettiği kadarıyla biraz daha incelik var rahimde dedi bunlar düzelmişse aşılama yoksa takiple ilşki ki yumoşlar gelişirse dedi eğer gelişmesse haplarla bu sefer iğneye başlıcakmış hep zaman kaybı heray zaman kaybı sonra çıktım hastaneden çok moralim bozuldu dedimki artık bu fsh tahlillerini yaptırmıcam yaptırsamda sonuç aynı yaptırmasamda aynı ve yaptırmadım doktorada artık gitmeyi düşünmüom ilacıda aldırmadım galiba bundan sonraki kliniğim psikiyatri kliniği olacak
hakkımızda hayırlısı olsun....
benimde doktor randevum vardı doktor şansın düşük dedi mini tüp olacak bir daha ki adetimde gideceğim hastaneye neyse nasip ve kısmetlerimiz bol olsun inşallah
gül neva sesin adına çok sevindim
allah razı olsun gayem güzel duana kocaman amin diyorum şuan ihtiyacım olan sadece DUA
GULNEVA senin adına çok sevindim cnm hadi bakalım negüzel tüpe başladın sonucuda güzel olsun cnm....ne hapı verdi cnm sana
Mrbb kiZlarrr bugun bende gitim.doktara ve sonuc fisssss:-( hala kistim gitmemisss persembe yine gidicemmm hap vercek kan bile istemedi fsh ne durumda bilmiyorumm sabret ededi doktor morel verdi bak bi hastam uc kere tup yaptirmis tutmamis ilk defa benimle tuttu dite sevinirkenn simdide cocugun kafa kemigi gelismemis alincak dedii...bende zaten cok dua ettim nasipse basliyalim diyee...son tupun ustunden 4 ay gecti..bilmiyorum aciya karsi bagisiklik kazandimmm sanirum hic uzulmedimm bilmiyorumm bende karisigimm ama kizlar soyle dusununnn saglikliolsunda. bi ay sonra baslasakta olurr.....
rahim filmi için ve sperm testi için hangi bölümden randevu alıcaz ve nezaman çekilio film.. sperm sonucu nezaman çıkıo
saol cnm bilgiler için peki şimdi ben salıya kadar klomen kullanıcam salı gel dedi doktor ozamanmı çekecek acaba filmi özel hastanelerde istediğin zaman çekiliomuki önceden randevu almıyorum ben doktorumaya aniden gidiyorum gittiğim gün aradan çıkarıverirmiki filmi.....eşim için tahlile üroloğa omu gönderecek ayy benim aklım tamamen karıştı...bu arada eşim markete gidiyorum diye çıkmıştı evden cnm benim nöbetçi eczane aramış almış ilacı ben bugünkü hastane bunaltısıyla bıkkınlığıyla gerçekten ne kan tahlili yaptırdım nede ilacı aldırmıştım hatta bidaha doktora bile gitmicektim eşim gidecez doktora dio ilacıda almış hep benim dememle gidiyoduk bu defa onun zorlamasıyla gidioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?