Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hapımın ismi serphone 50 mg günde iki defa alıcam.. perşembeye kadar kulancam büyürse yumoşlar yola devam büyümese bidaki aya devam inş kaldığım yerden.. Allahında izniyle inş..

selam kızlar ,

gülneva,polyanna,zaran tedavileriniz hayırlı olsun.

gülneva , benim de mini tüp yapılıyor hatırlarsan.. ama ben tedavilerimde, günde 1 tane serophone 50 mg. içiyorum... sana niye 2 tane verdi acaba..... bakalım sonuç nasıl gelişecek..inşallah yumoşlar tam kıvamında büyürler..... ve bebiş olarak dönerler sana...

sağol canım fsh yüksek çıktı biraz o yüzden olabilir daha öncede kulanmıştım günde üç defa içmiştim anca büyümüştü..benim yumoşlar haplarla zor büyüyo..bakalım canım ya doktorum şuan sadece hedefimiz yumurta oluşturmak diyo.fsh yüksek olduğu içicanım yumoşların pek kesin büyücek gözüyle bakmıyo yinede..hakımızda hayırlısı canım.. sen neler yaptın nasıl gidiyo ne zamadı senin transferin senin yumoşlar dondurulmuştu galiba yalnışm hatırlamıyosam..

gülneva polyana zaran ve yeni tedaviye başlayan bütün arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun şallah başarılı olsun..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..polyana kllomende yumoş gelişiriyor canım belkide sana en uygun ilaçtır..acele etme sakin ol tedavin hayırlı olsun..bak ben kaç yaşındayım hala uğraşıyorum..panik yok..stres yok..biz ne kadar çabuk olsun hemen lsun istesekte ..allah ne zaman ol derse o zaman olcak..umarım herkes bebklerine kavuşur..kavuşmayan kalmasın..

dün hepinizin dokktor kontrolleriniz vardı... Gülneva ve Zaren yeni tedavi süreciniz hayırlıs olsun umarım son tedavileleriniz meleklerinize kavuşursunuz...
Cansu ve Depresifpolyanna sizler de üzülmeyin arkadaşlar.. ha 1 ay sonra ha şimdi fark eden bir şey olmuyor inanın.. yeter ki sonunda mutlu son olsun...hepimiz güçlü kadınlarız.. neler duyduk emellerimiz uğruna ama hiçbirimiz mücadeleyi bırakmadık..ben de şu an için tedavi hazırlık durumundayım...her şeyde bir hayır vardır.. sıkıntı edip moralinizi bozmayın lütfen ... moral bizim tek işe yarayan ilacımız..içinizi ferah tutun .. görüşmek üzere....

tşkr ederim canım senin test gününede az kaldı bizleride habersiz bırakma canım..inş güzel haberlerle gelirsin bizlere umut olursun..

teşekür ederim canım inş meleklerimize kavuşuruz bir an önce.. senin hikayen neydi canım kaç yaşındasın..inş sende biran önce tedavine başlarsın..

Tedavileriniz hayirli olsun kizlar bu ugurda kim calisip cabalayip tevvekkulu allahtan diyen arkadaslarim hepimizin allah bebek ve.annelik duygusunu en kisa zamanda tattirir
Insallah burua mujdee diye yazarsiniz AMIN INSALLAH

tedavileriniz hayirli olsun kizlar bu ugurda kim calisip cabalayip tevvekkulu allahtan diyen arkadaslarim hepimizin allah bebek ve.annelik duygusunu en kisa zamanda tattirir
ınsallah burua mujdee diye yazarsiniz amın ınsallah

inşallah canım hepimizin yüzü sonunda güler

teşekkür ederim canım sağlıcakla hepimiz anne olalım

Kizlar benim kafam karisti mini tup bebek ilac tedavisimi oluyo yani serephone yada klomofin gibi ilaclami yedavi uygulaniyo bu ilaclari 5 gun kullandiktan sonra igne takviyesimi yapacaksiniz
Ben yurtdisinda yasadigim icin burda tedvi farkli yapiliyo sanirm
Cunki benimde biliyosunuz yumurta rezrvi azligi var ve bugun kontrolum vardi
6 gun once sadece gonal f vuruyodum bugun takviye olarak menegon da verdi bugunde iti baren hem gonal f hemde menegon ikisini ayni gun vuracam cuma kontrolum var
Yani sizce yanlis bi tedavi secimini mi yapti acaba doktor
Hayirlisi artik naapalim bence bu tedavide bi hayir gormuyorum ama yinede allahTan hayirlsi
Ve sadece sagda 3 yumurta var solda yine tik yok acaba dozu yuksekmi verdi cunku ilaci alirken eczaciya sordum ishal oldum diye cevabi ise dr nuz belki yusek dozla baslatti bencede 225 yumurtasi az olan kisilerde bu kadar doz dogrumu bilmiyorum artik sonumuz hayr olsun

seninle aynı yerde yerde tedavi oluyoruz hayırlı olur inşallah

haklısın cnm bugün daha iyiyim daha sağlıklı düşünüyorum eşiminde desteğiyle tedaviye devam kararı aldım...ilaçlarımı içicem haftaya salı gidiecm doktora cnm yumoşlar büyüyomu bakacak ona göre bi yol izlicez yumoş varmış cnm ...olmasaydı klomen vermezdi geliştirmek için sanırım cnm
canım hapımın ismi serphone 50 mg günde iki defa alıcam.. perşembeye kadar kulancam büyürse yumoşlar yola devam büyümese bidaki aya devam inş kaldığım yerden.. Allahında izniyle inş..
cnm bu serophone klomen gibi bişimi herkese ondan vermiş doktorları bana nie klomenle başladıki acaba serophone dahamı iyi kafam karıştı

evet cnm özel hastaneye gidiyorum ben doktorum yapıyodur cnm zaten 6.7.gün gel hem yumoşlara bakacaz dedi filmide sanırım ozaman çekecek inş.çok tşk bilgiler için cnm
slm alısalıs tşk ederim inş hepimizin yüzü güleceke sonunda
amin cnm çok sağol haklısın cnm allah yazdıysa olacak inş rabbim yardımcımız olsun
cnm inş seninde herşey yolunda gider başlarsın tedaviye sonundada meleklerimize kavuşuruz inş. sende durumlar nasıl cnm fsh tedavi falan yazmışsındır belki ama kaçırmış olabilirim
Tedavileriniz hayirli olsun kizlar bu ugurda kim calisip cabalayip tevvekkulu allahtan diyen arkadaslarim hepimizin allah bebek ve.annelik duygusunu en kisa zamanda tattirir
Insallah burua mujdee diye yazarsiniz AMIN INSALLAH
aminnnnnnnnnnnnnn inş cnm rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş bu tedaviler sonunda hepimiz pozitif haberini alırız...

KIZLARR arkadaşlarım hepinize çok çok tşk ederim o üzüntüyle bianda tedaviyi bırakmak gelmişti içimden ama destekleriniz yazdıklarınız bana yine umut oldu....... inş.. tedavilerimiz cvp verir ve sonunda pozitif haberini alırız...doktoruma önce kızmıştım ama haklısınız ben çok zamandır bu fsh ile uğraştık hep onun normale inmesi için uğraşıldı o yüzden doktorum bi tedaviye başlayamadı fsh normale indi filmi eşimin testleri istedi bundada vardır bi hayr boşuna uğraşılmış olmasın umutlar tükenmesin dedi doktorum haklıydı ve şöle bi düşündüm iğne vermedi die kızdım doktorum özelde ama şimdi daha iyi anladımki paracı biri değil iğne istedim iğneler biraz pahalı önce klomenle başlayalımm bakarsın iğneye gerek duyulmaz dedi aşılama dedim rahim filmi olmadan olmaz boşuna masraf edersiniz garantiye alalım dedi haklıydı ben üzüntümden kızmıştım ama şimdi daha iyi anladım bana yardım etmek istiyor maddi manevi.... haklısınız kızlar ha 1 ay geç ha 2 ay fazla kavuşsakta meleklerimize inş.... rabbim ol desin ve vakti zamanı gelince olsun inş hayırlısıyla dualarımdasınız....

Son düzenleme:

canım tedavin hayırlı uğulu olsun

Gayemm cokk sagolasinn canimm destegin icin haklisinn onemli olan tedaviden sonuc alamamak benim.bi vasarisiz tup bebek denememm varkii cok zorlaniyorum baslama asamasinda yine tutmazsa diyee nasipp napalum yapcak bisi yokk..

En cokta herkesin bana uzulerek aciyarak bakmalarii aslinda isin zor tarafi bu olsa gerekk

inşallah yumoşların büyüsün , ve adet olarak da çogalsın.... benim 2 yumoş duruyor, buzlukta ..... endo henüz ince.... bir ay sonra ne yaparım belli degil..... izmir çok sıcak,,,, ya ara veririm ya da yumoş toplarım.......
seninle aynı yerde yerde tedavi oluyoruz hayırlı olur inşallah

evet aynı yerdeyiz....ben 1 yıldır kentteyim...... mudavim oldum artık...... sana başarılar

canım tedavine devam etmene çok sevindim klomenle serphone aynı etkide ilaçlar zaten kafana takılmasın..tedavin hayırlısı olsun canım biz ne kadar acele ediyoruz o kadar stres bize ters etkide bulunuyo hormonlarımıza ben artık herşeyi zamana bıraktım.. Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz üzülsekte değişen bişey olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…