Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım tedavin hayırlara vesile olur bu tedavinle inş bebeğini alırsın kucağına.. mini tüp bebekte az dozda ilaç kulandırıyo doktorlar canım senin normal tüp galiba yüksek dozda ilaç kulanıyosun.. önemli olan yumoşların dengeli büyümeleri ve toplancak kıvama gelmeleri canım.. bende yüksek doz ilaç almıştım iki ay önce dengesiz büyüdüler tüp bebek tedavim yarım kalmıştı..

saol cnm amin inş. hepimiz için hayırlısı olur haklısın gulnevamm vakti zamanı var allah izin verince olacak belkide hiç olmayacak takdir allahın rabbim en iyisini bilir bize sabır dua tevekkülden başka yapacak bişi yok görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler cnm inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun acele ediyoruz olmayınca üzülüyoruz insanoğluyuz hata kusur yapıyosak rabbim affetsin ne diyoruz hep hayırlısı sağlıklısını versin diyoruz vakti zamanını bekliyor demekki en iyisini en güzelini vermek için rabbim

kızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyo bende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım:18::18::18: yine mi olmayacak diye benim 3. denemem olcak
kızlar şundan mı kaynaklanıyo ki:44: yani yumurta sayımız azaldıkça yumurta kalitemiz düşüyo (( tutunma olasılığı mı düşüyo ki
ilk yaptırdığımda yumurta kalitesi iyiydi ikinci de ikinci kalitedeydi 3 denemem de bakalım kalitesi ne olcak

inş canım Allah günahlarımızı afetsin çok zor bir süreçten geçiyoruz.. mevlam kimseyi evlet acısıyla sınamasın..bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..ne güzel canım senin fsh tahlilini istememiş doktorun .. şimdi ben fsh takıldım fsh çok yüksek bu fsh yumoşlar nasıl büyür bilmem. daha öncede kulanmıştım aynı haptan fsh yükseken yumoşlar büyümemişti.. içime bir korku düştü nedense..

Arkadaşım olumsuz düşünürsen sonucun olumsuz olur. Pozitif düşün ki pozitif enerjin tedaviye de yansısın... Evet yumurta rezervi az olanlar daha zorr hastalar oluyor.. Ama imkansız degil rezervi düşük olup hamile kalan çok var...yeter ki Allahım ol desin...

cnm allah yardımcımız olsun yaşın kaçtı bu arada
amin cnm doktor tahlil istedi cnm ben yaptırmadım o arada gözyaşlarımla boğuşuyodum hemen ayrılmak istedim hastaneden

canım aynı korku hepimizde var.. inş canım 3 denemende alırsın bebeğini kucağına.. yaş kaçtı canım fsh kaç..

cnm allah yardımcımız olsun yaşın kaçtı bu arada

amin cnm doktor tahlil istedi cnm ben yaptırmadım o arada gözyaşlarımla boğuşuyodum hemen ayrılmak istedim hastaneden

iyi yapmışsın canım bakalım bu ay fsh stresi olmadan kaç yumoşun büyücek gitiğinde bakmadımı canım ultrasonla kaç yumoş varmış bilgi vermedimi doktorun..

canım aynı korku hepimizde var.. inş canım 3 denemende alırsın bebeğini kucağına.. yaş kaçtı canım fsh kaç..

yaşım 32 olacak fsh manyağı olarak her ay düzenli kan veriyom :)) en son 16 ydı bu sene hiç düşmedi en düşük 11 oldu geçen sene falan 6 7 oluyordu..amh testim 2011 de yaptırmıştım 2.9 du.. şuan biosteron hapı ve kendi çabalarımla hayıt otu civan perçemi aslan pencesi kullanıyorum bitkilere suan ara verdim adetime 3 gün kala tekrar başlayacam bu temmuzda da eğer ki doktorlar uygun görürse tüp bebeğe başlamak istiyorum ...rabbim elimizi boş çevirmesin!!!

Kizlar persembe tekrarr gidicem kist gittimi gitmedimi diye ama bence gitti cinku parca parca kanamam var:-(

Hic umutmuyorum bi yil once gittim docent doktor 250vermistim muayenesine bana sen hastalarimin icinde en iyisin demistii megersemm dalga gecmis te haberim yokmuss yami beni resmen kandirmiss..o verdim paralarr yaramasin onaaaaa

Amhh degerin cok guzelmiss 2.9yumurtan nasil kendilinden olusuyomu??

Benim.bi ay biesteronla 6 ya dusmutu 14den suan kac bilmiyorum bilsemde bi ise yaramiyo kistim var tup e gecemiyoruzzz...

emin ol canım senden daha kötüleri var.. ama doktorunun seni oyalaması hiçte hoş değil.miş gerçekten..

emin ol canım senden daha kötüleri var.. ama doktorunun seni oyalaması hiçte hoş değil.miş gerçekten..

Gulnevacimm elbette vardir halime cok sukur iylik versin elbettede adam oyle bi sirita sirita solediki inandimm:-(

Durumun rehavetinden hic bahsetmedi asilama ile ugrastirdi megersem hep:--(
para icinmiss;-)

Bunu cok sonra anladim gittim her. doktor asilama ile vakit kaybedilmemmeliydi dedilerr.ve ben sanki hic biseyim yokmus zannediyodummm ne aci dimii

fsh çokta yüksek değilmiş canım amh değerinde çok güzel... ben fsh 39 gördüm canım.. senin 39 yanında çok iyi..inş temuzda başlarsın tedavine canım..

canım bende adet düzensizliği ile öğrendim fsh mı ve evliliğimin 4 ayında öğrendim.. yaşım 34 şuan geçen sene 33 yaşındayım düşün doktorum bana fsh yüksek ama senin yaşındakilerde hep böyle yüksek çıkar demişti..iki ay sonra yine gel fsh bakalım demişti.. ilk gitiğim doktorum devlet hast doktoru tabi ..ben bişeyler yolunda gitmediğini anlamıştı ve kendim araştırdım ama eşimi inandıramadım saçmalam bişeyin yok senin derdi.. sonraki doktorum yine tahlil falan yaptırdı ve tahlileri görünce senin hiç bebeğin olmıycak yüzde bir şansın var demiştitüp bebektede..başıma kaynar sular döküldü resmen ağla aağla helak omuştum.. sonra yine profesöre gitmiştim o yine bana hiç oyalanma tüp bebeye git demişti. şimdi sson tanıştığım dokrotum çok şükür çok iyi.. 6 aydan beri orda tedavimi oluyorum inş herşey düzgün giderse tüp bebye başlıyoruzz bu ay..

bas

Gulnevacim seninde basina bu na benzer bi olay gelmis iste.demek istedimm yani doktor var doktorcukk varr..sana hicbiseyin yok diye gondermeside ualnis tup bebekte bile %1 sansin var diyen doktorda yalnis yani bunun.bi orta yolu yokmuu be kardesmmbu kadar dengesiz konusmalarr bu doktorlara yakismiyo bide birbirlerin dedigide tutmuyooo

aynen canım doktor var doktorcuk var.. ama yinede onlara muhtacız maalesef..Allahım bize doğru yolla sevketsin yeni kapılar umutlar açsın inş..

iyi yapmışsın canım bakalım bu ay fsh stresi olmadan kaç yumoşun büyücek gitiğinde bakmadımı canım ultrasonla kaç yumoş varmış bilgi vermedimi doktorun..
baktı cnm söledi bişiler ama ben ağlamakla meşgul olduğum için anlamadım sölediklerini hatta beni teselli ettiler uzun bi süre açıklamalar yaptı doktor ben boş boş yüzüne baktım
cnm inş kistin gitmiştir doktorlar tespitinde çok haklısın cnm dedikleri birbirine tutmuyo hiçbirinin ve en acısı para için oyalamaları ben şimdiye kadar kaç tane doktora gittim sayamıyorum artık ve değişik şehirlerdeki doktorlarda cabası en sonunda şimdiki gittiğim doktoru buldum bazı kızdığım noktaları var ama en azından paracı değil sürekli aşılama yapıp durmadı hatta ben busefer çok ısrar ettim iğne aşılama die yumurtalarının gelişimine bi bakalım hemen iğne aşılama yapaarsak boşa kürek çekeriz maddi manevi sarsılırsınız dedi bizim cebimizi düşünen bi doktor ve ilgili en sevdiğim yönüde randevusuz gidiyorum ve ilk beni alıyor allah yardımcımız olsun inş cnm seninde herşey yolunda gider bu defa........ ben hep kızıyodum üzlüyodum neden bebek tedavisine almıyolar hap iğne vermiyolar aşılama tüp bebek yapmıyolar fsh yı bahane ediyolar diye ama anladımki haklılarmış hep dediler fsh yüksekken bebek tutunamaz yumoşlar kaliteli olmaz tutunsada sağlıksız gebelik olup düşer diye heee varmı fsh ile hamile kalan elbette vardır şöleki fsh saati saatine uymayan bi hormon hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bizleri iyi niyetli insanlarla ve iyi niyetli doktorlarla karşılaştırsın inş.

Son düzenleme:
doktorlardan bahsetmişken benim doktorum bana hiç tüp bebekten bahsetmiyor git hemen yaptırmalısın demiyor demedi hiç nedenki aklım karışıyor bazen... çok inanıyor benim normal yolla takiple hamile kalacağıma bu arada kızlar doktorlarınızın muayene ücreti nekadar sizin

QUOTE=gulneva77;30936773]teşekür ederim canım inş meleklerimize kavuşuruz bir an önce.. senin hikayen neydi canım kaç yaşındasın..inş sende biran önce tedavine başlarsın..[/QUOTE]

benim sorunumda Fsh yüksekliği ve dolayısıyla yumurta rezervimin azlığı ... evliliğimin ilk gününden beri çocuk istediğimizden hep doktor kontrolü altındaydım.. herhangi bir sorunumun olmadığını yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söyleyip bir güzel oyalandım... Hepsini Allah'a havale ediyorum... sonra birden acı gerçeği öğrendim ve ara vermeden peş peşe 2 tüp tedavisi oldum.. Sonuç hüsran tabii...psikolojik olarak geçen kış kendimi hazır hissetmediğimden bir yıkıma daha kendimde kaldıramam diyerekten ara verdim tedaviye... bu süreçte kendimi her şeye karşı hazırladım.. evet yine bir meleğimin olmasını çok istiyorum .. Annelik duygusunu yaşamak her şeyin üstesinde geliyor... bu aya tekrardan doktor yoluna girmeye karar verdim. doktorumu ve merkezimi değiştirmeye karar verdim.. değişiklik uğurlu gelir inşallah..kendiliğimden yumurtlamışım ama çatlayamamış :) kist olmuş.. şimdi onun tedavisine gireceğim..şu ana için tüp tedavisinde değilim bir nevi hazırlık döneminde gibiyim... Nasipse 3 4 ay sonra tedavi göreceğim.
işte bu da benim hikayem :)
umarım tez zamanda hepimiz hamilelik ve doğum hikayelerimizi birbirimizi aktarırız....

cansu'cum ben seni geçen yıldan hatırlıyorum.. bir ara seninle aynı forumda yazışıyorduk.
ben her iki tedavimde de olumsuz düşünerek başladım ... hep sonucunda olumsuz olursa ne yaparım diyordum ..doktorum her ikisinde de çok ümitliydi benden .. Ama ben kendimi olumluya kaptırmamak için sonucunda olmazsa daha çok yıkılırım diye hep olumsuz düşündüm...her iki transferimde de kuzucuklarım 1. kaliteli 8 hücrelilerdi... ama şunu söyleyeyim bundan sonraki tedavi sürecinde ne duyarsam duyayım moralimi bozmayacağım.. çünkü ben en kötüyü en başta duydum ve bundan daha kötüsü olamaz ...(rezerv sıkıntım) dolayısıyla hep güzelliklere odaklayacağım kendimi..inşallah Allah'ım bana ve tüm isteyenlere yavrulamızı bağışlar..

Ayrıca durumuzda acınacak bir taraf yok .. Allah sevdiği kulları sınarmış... Güçlü kadınlarız ki nelerle mücadele edip nelere göğüs geriyoruz... onlarda bizdeki bu azme hayran kalıyorlardır... Böyle düşün olur mu ?? Alllah' a şükürler olsun ki başka sağlık problemlerimiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…