Kizlar benim kafam karisti mini tup bebek ilac tedavisimi oluyo yani serephone yada klomofin gibi ilaclami yedavi uygulaniyo bu ilaclari 5 gun kullandiktan sonra igne takviyesimi yapacaksiniz
Ben yurtdisinda yasadigim icin burda tedvi farkli yapiliyo sanirm
Cunki benimde biliyosunuz yumurta rezrvi azligi var ve bugun kontrolum vardi
6 gun once sadece gonal f vuruyodum bugun takviye olarak menegon da verdi bugunde iti baren hem gonal f hemde menegon ikisini ayni gun vuracam cuma kontrolum var
Yani sizce yanlis bi tedavi secimini mi yapti acaba doktor
Hayirlisi artik naapalim bence bu tedavide bi hayir gormuyorum ama yinede allahTan hayirlsi
Ve sadece sagda 3 yumurta var solda yine tik yok acaba dozu yuksekmi verdi cunku ilaci alirken eczaciya sordum ishal oldum diye cevabi ise dr nuz belki yusek dozla baslatti bencede 225 yumurtasi az olan kisilerde bu kadar doz dogrumu bilmiyorum artik sonumuz hayr olsun
canım tedavine devam etmene çok sevindim klomenle serphone aynı etkide ilaçlar zaten kafana takılmasın..tedavin hayırlısı olsun canım biz ne kadar acele ediyoruz o kadar stres bize ters etkide bulunuyo hormonlarımıza ben artık herşeyi zamana bıraktım.. Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz üzülsekte değişen bişey olmuyo..
saol cnm amin inş. hepimiz için hayırlısı olur haklısın gulnevamm vakti zamanı var allah izin verince olacak belkide hiç olmayacak takdir allahın rabbim en iyisini bilir bize sabır dua tevekkülden başka yapacak bişi yok görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler cnm inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun acele ediyoruz olmayınca üzülüyoruz insanoğluyuz hata kusur yapıyosak rabbim affetsin ne diyoruz hep hayırlısı sağlıklısını versin diyoruz vakti zamanını bekliyor demekki en iyisini en güzelini vermek için rabbim
kızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyobende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım:18::18::18: yine mi olmayacak diye benim 3. denemem olcak
kızlar şundan mı kaynaklanıyo ki:44: yani yumurta sayımız azaldıkça yumurta kalitemiz düşüyo(( tutunma olasılığı mı düşüyo ki
ilk yaptırdığımda yumurta kalitesi iyiydi ikinci de ikinci kalitedeydi 3 denemem de bakalım kalitesi ne olcak
cnm allah yardımcımız olsun yaşın kaçtı bu aradakızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyobende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım:18::18::18: yine mi olmayacak diye benim 3. denemem olcak
kızlar şundan mı kaynaklanıyo ki:44: yani yumurta sayımız azaldıkça yumurta kalitemiz düşüyo(( tutunma olasılığı mı düşüyo ki
ilk yaptırdığımda yumurta kalitesi iyiydi ikinci de ikinci kalitedeydi 3 denemem de bakalım kalitesi ne olcak
amin cnm doktor tahlil istedi cnm ben yaptırmadıminş canım Allah günahlarımızı afetsin çok zor bir süreçten geçiyoruz.. mevlam kimseyi evlet acısıyla sınamasın..bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..ne güzel canım senin fsh tahlilini istememiş doktorun .. şimdi ben fsh takıldım fsh çok yüksek bu fsh yumoşlar nasıl büyür bilmem. daha öncede kulanmıştım aynı haptan fsh yükseken yumoşlar büyümemişti.. içime bir korku düştü nedense..
kızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyobende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım:18::18::18: yine mi olmayacak diye benim 3. denemem olcak
cnm allah yardımcımız olsun yaşın kaçtı bu arada
amin cnm doktor tahlil istedi cnm ben yaptırmadımo arada gözyaşlarımla boğuşuyodum hemen ayrılmak istedim hastaneden
canım aynı korku hepimizde var.. inş canım 3 denemende alırsın bebeğini kucağına.. yaş kaçtı canım fsh kaç..
Amhh degerin cok guzelmiss 2.9yumurtan nasil kendilinden olusuyomu??yaşım 32 olacakfsh manyağı olarak her ay düzenli kan veriyom :)) en son 16 ydı bu sene hiç düşmedi en düşük 11 oldu geçen sene falan 6 7 oluyordu..amh testim 2011 de yaptırmıştım 2.9 du.. şuan biosteron hapı ve kendi çabalarımla hayıt otu civan perçemi aslan pencesi kullanıyorum bitkilere suan ara verdim adetime 3 gün kala tekrar başlayacam bu temmuzda da eğer ki doktorlar uygun görürse tüp bebeğe başlamak istiyorum ...rabbim elimizi boş çevirmesin!!!
Kizlar persembe tekrarr gidicem kist gittimi gitmedimi diye ama bence gitti cinku parca parca kanamam var:-(
Hic umutmuyorum bi yil once gittim docent doktor 250vermistim muayenesine bana sen hastalarimin icinde en iyisin demistii megersemm dalga gecmis te haberim yokmuss yami beni resmen kandirmiss..o verdim paralarr yaramasin onaaaaa
emin ol canım senden daha kötüleri var.. ama doktorunun seni oyalaması hiçte hoş değil.miş gerçekten..
yaşım 32 olacakfsh manyağı olarak her ay düzenli kan veriyom :)) en son 16 ydı bu sene hiç düşmedi en düşük 11 oldu geçen sene falan 6 7 oluyordu..amh testim 2011 de yaptırmıştım 2.9 du.. şuan biosteron hapı ve kendi çabalarımla hayıt otu civan perçemi aslan pencesi kullanıyorum bitkilere suan ara verdim adetime 3 gün kala tekrar başlayacam bu temmuzda da eğer ki doktorlar uygun görürse tüp bebeğe başlamak istiyorum ...rabbim elimizi boş çevirmesin!!!
Gulnevacimm elbette vardir halime cok sukur iylik versin elbettede adam oyle bi sirita sirita solediki inandimm:-(
Durumun rehavetinden hic bahsetmedi asilama ile ugrastirdi megersem hep:--(
para icinmiss;-)
Bunu cok sonra anladim gittim her. doktor asilama ile vakit kaybedilmemmeliydi dedilerr.ve ben sanki hic biseyim yokmus zannediyodummm ne aci dimii
bascanım bende adet düzensizliği ile öğrendim fsh mı ve evliliğimin 4 ayında öğrendim.. yaşım 34 şuan geçen sene 33 yaşındayım düşün doktorum bana fsh yüksek ama senin yaşındakilerde hep böyle yüksek çıkar demişti..iki ay sonra yine gel fsh bakalım demişti.. ilk gitiğim doktorum devlet hast doktoru tabi ..ben bişeyler yolunda gitmediğini anlamıştı ve kendim araştırdım ama eşimi inandıramadım saçmalam bişeyin yok senin derdi.. sonraki doktorum yine tahlil falan yaptırdı ve tahlileri görünce senin hiç bebeğin olmıycak yüzde bir şansın var demiştitüp bebektede..başıma kaynar sular döküldü resmen ağla aağla helak omuştum.. sonra yine profesöre gitmiştim o yine bana hiç oyalanma tüp bebeye git demişti. şimdi sson tanıştığım dokrotum çok şükür çok iyi.. 6 aydan beri orda tedavimi oluyorum inş herşey düzgün giderse tüp bebye başlıyoruzz bu ay..
bas
Gulnevacim seninde basina bu na benzer bi olay gelmis iste.demek istedimm yani doktor var doktorcukk varr..sana hicbiseyin yok diye gondermeside ualnis tup bebekte bile %1 sansin var diyen doktorda yalnis yani bunun.bi orta yolu yokmuu be kardesmmbu kadar dengesiz konusmalarr bu doktorlara yakismiyo bide birbirlerin dedigide tutmuyooo
baktı cnm söledi bişiler ama ben ağlamakla meşgul olduğum için anlamadım sölediklerini hatta beni teselli ettiler uzun bi süre açıklamalar yaptı doktor ben boş boş yüzüne baktımiyi yapmışsın canım bakalım bu ay fsh stresi olmadan kaç yumoşun büyücek gitiğinde bakmadımı canım ultrasonla kaç yumoş varmış bilgi vermedimi doktorun..
cnm inş kistin gitmiştir doktorlar tespitinde çok haklısın cnm dedikleri birbirine tutmuyo hiçbirinin ve en acısı para için oyalamaları ben şimdiye kadar kaç tane doktora gittim sayamıyorum artık ve değişik şehirlerdeki doktorlarda cabası en sonunda şimdiki gittiğim doktoru buldum bazı kızdığım noktaları var ama en azından paracı değil sürekli aşılama yapıp durmadı hatta ben busefer çok ısrar ettim iğne aşılama die yumurtalarının gelişimine bi bakalım hemen iğne aşılama yapaarsak boşa kürek çekeriz maddi manevi sarsılırsınız dedi bizim cebimizi düşünen bi doktor ve ilgili en sevdiğim yönüde randevusuz gidiyorum ve ilk beni alıyorKizlar persembe tekrarr gidicem kist gittimi gitmedimi diye ama bence gitti cinku parca parca kanamam var:-(
Hic umutmuyorum bi yil once gittim docent doktor 250vermistim muayenesine bana sen hastalarimin icinde en iyisin demistii megersemm dalga gecmis te haberim yokmuss yami beni resmen kandirmiss..o verdim paralarr yaramasin onaaaaa
Gayemm cokk sagolasinn canimm destegin icin haklisinn onemli olan tedaviden sonuc alamamak benim.bi vasarisiz tup bebek denememm varkii cok zorlaniyorum baslama asamasinda yine tutmazsa diyee nasipp napalum yapcak bisi yokk..
En cokta herkesin bana uzulerek aciyarak bakmalarii aslinda isin zor tarafi bu olsa gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?