- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
nasi yani biosteron yumurta sayısını düşürüyor kalitesini mi arttırıyoorr??:44:Amhh degerin cok guzelmiss 2.9yumurtan nasil kendilinden olusuyomu??
Benim.bi ay biesteronla 6 ya dusmutu 14den suan kac bilmiyorum bilsemde bi ise yaramiyo kistim var tup e gecemiyoruzzz...
fsh çokta yüksek değilmiş canım amh değerinde çok güzel... ben fsh 39 gördüm canım.. senin 39 yanında çok iyi..inş temuzda başlarsın tedavine canım..
doktorlardan bahsetmişken benim doktorum bana hiç tüp bebekten bahsetmiyor git hemen yaptırmalısın demiyor demedi hiç nedenki aklım karışıyor bazen... çok inanıyor benim normal yolla takiple hamile kalacağıma bu arada kızlar doktorlarınızın muayene ücreti nekadar sizin
QUOTE=gulneva77;30936773]teşekür ederim canım inş meleklerimize kavuşuruz bir an önce.. senin hikayen neydi canım kaç yaşındasın..inş sende biran önce tedavine başlarsın..
Merhaba arkadaşlar Rabbim herkese acil şifalar versin.
benim de sağda ve solda iki tane olmak üzere çikolata kistim var, iki kez tüp bebek denedik malesef olmadı. Normalde AMH değerim (Yumurtalık rezervi) 1,5 di. yani iyiydi, fakat doktor beni 3 aylık menepoza soktu şimdi AMH değerim 0,85 e düşmüş. Bugün aldım sonucu yıkıldım. o kadar üzgünüm ki, ben çabaladıkça nedense batıyorum. Ankara da yeni bir doktor buldum. Murat Sönmezer. ameliyatı iyi yaparım dedi, ama bu değerle ne kadar ameliyat yapar bilmiyorum. ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMALARINI NASİP ETSİN. Tüm hastalara acil şifalar versin. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Kızlar baya zamandır yazamadım ben de pazatesi regl oldum bugün doktora gittim fsh fırlamış 35 olmuşbenim 25 i hiç geçmemişti doktor 5 folükül saydı ve tedaviye başladı bugün itibariyle.pazartesi kontrolüm var inşllah herşey yolunda gider.
Merhaba arkadaşlar Rabbim herkese acil şifalar versin.
benim de sağda ve solda iki tane olmak üzere çikolata kistim var, iki kez tüp bebek denedik malesef olmadı. Normalde AMH değerim (Yumurtalık rezervi) 1,5 di. yani iyiydi, fakat doktor beni 3 aylık menepoza soktu şimdi AMH değerim 0,85 e düşmüş. Bugün aldım sonucu yıkıldım. o kadar üzgünüm ki, ben çabaladıkça nedense batıyorum. Ankara da yeni bir doktor buldum. Murat Sönmezer. ameliyatı iyi yaparım dedi, ama bu değerle ne kadar ameliyat yapar bilmiyorum. ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMALARINI NASİP ETSİN. Tüm hastalara acil şifalar versin. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.
Kızlar baya zamandır yazamadım ben de pazatesi regl oldum bugün doktora gittim fsh fırlamış 35 olmuşbenim 25 i hiç geçmemişti doktor 5 folükül saydı ve tedaviye başladı bugün itibariyle.pazartesi kontrolüm var inşllah herşey yolunda gider.
malesef negatif. sonucum..yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hani işallah sizden hayırlı güzel haberler duyalım işallah....
malesef negatif. sonucum..yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hani işallah sizden hayırlı güzel haberler duyalım işallah....
çok sağolun arkadaşlar..işallah yılmak yok yola devam..çok zor ve mücadele gerektiriyor ama..elimizden geleni yapalım taktir allahın..siz genç arkadaşlarım beni aklınıza getirin ve daha güçlü olun..benim zamanım azalıyor ama allah büyük nasip etmek isterse edecektir..lütfen yılmayın tamam üzülleim ağlayalım sonra tekrar güçlü bi şekilde yola devam..işallah güzel haberler duymak nasip olsun..
aminnnn cnm bak buna sevindim kuzum yılmak yok sonuna kadar devaminş olacak birgünn....şimdi nasıl bi yol izliceksin cnm hemen başlıcakmısın tekrar tedaviye
ummucuğum üzüldüm gerçkten bugün kaç kez baktım sonuç ne diye şimdi gördüm msj.ını.Allah sabır versin hepimizi sabredenlerden kılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?