Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amhh degerin cok guzelmiss 2.9yumurtan nasil kendilinden olusuyomu??

Benim.bi ay biesteronla 6 ya dusmutu 14den suan kac bilmiyorum bilsemde bi ise yaramiyo kistim var tup e gecemiyoruzzz...
nasi yani biosteron yumurta sayısını düşürüyor kalitesini mi arttırıyoorr??:44:

fsh çokta yüksek değilmiş canım amh değerinde çok güzel... ben fsh 39 gördüm canım.. senin 39 yanında çok iyi..inş temuzda başlarsın tedavine canım..

inan fsh ı çoook yüksek olanları gördükçe rabbime çoooooook şükrediyoruum!!!
rabbim neyler
neylerse güzel eyler
vardır bi bildiği bizim için

canım bizim gibi fsh yüsaek olanlar tüp bebekte tutma olasalığı yüzde 60..normal yolada gebelik her sağlıklı kadında yüzde 15 veya 20 sen karar ver canım neden tüpe gitmemize..bizm yumoşlar kalitesiz oldukları için hamile kalsakta düşükle sonuçalnabiliyo.. sen iki ay yumoş takibi yaptır bakalım nasıl büyüyolar rahim kalınlığı nasıl onları öğrenmiş olursun..sana tavsiyem madi yönden hazır olunca tüp bebeye mutlaka gitmen..

QUOTE=gulneva77;30936773]teşekür ederim canım inş meleklerimize kavuşuruz bir an önce.. senin hikayen neydi canım kaç yaşındasın..inş sende biran önce tedavine başlarsın..

benim sorunumda Fsh yüksekliği ve dolayısıyla yumurta rezervimin azlığı ... evliliğimin ilk gününden beri çocuk istediğimizden hep doktor kontrolü altındaydım.. herhangi bir sorunumun olmadığını yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söyleyip bir güzel oyalandım... Hepsini Allah'a havale ediyorum... sonra birden acı gerçeği öğrendim ve ara vermeden peş peşe 2 tüp tedavisi oldum.. Sonuç hüsran tabii...psikolojik olarak geçen kış kendimi hazır hissetmediğimden bir yıkıma daha kendimde kaldıramam diyerekten ara verdim tedaviye... bu süreçte kendimi her şeye karşı hazırladım.. evet yine bir meleğimin olmasını çok istiyorum .. Annelik duygusunu yaşamak her şeyin üstesinde geliyor... bu aya tekrardan doktor yoluna girmeye karar verdim. doktorumu ve merkezimi değiştirmeye karar verdim.. değişiklik uğurlu gelir inşallah..kendiliğimden yumurtlamışım ama çatlayamamış :) kist olmuş.. şimdi onun tedavisine gireceğim..şu ana için tüp tedavisinde değilim bir nevi hazırlık döneminde gibiyim... Nasipse 3 4 ay sonra tedavi göreceğim.
işte bu da benim hikayem :)
umarım tez zamanda hepimiz hamilelik ve doğum hikayelerimizi birbirimizi aktarırız....

cansu'cum ben seni geçen yıldan hatırlıyorum.. bir ara seninle aynı forumda yazışıyorduk.
ben her iki tedavimde de olumsuz düşünerek başladım ... hep sonucunda olumsuz olursa ne yaparım diyordum ..doktorum her ikisinde de çok ümitliydi benden .. Ama ben kendimi olumluya kaptırmamak için sonucunda olmazsa daha çok yıkılırım diye hep olumsuz düşündüm...her iki transferimde de kuzucuklarım 1. kaliteli 8 hücrelilerdi... ama şunu söyleyeyim bundan sonraki tedavi sürecinde ne duyarsam duyayım moralimi bozmayacağım.. çünkü ben en kötüyü en başta duydum ve bundan daha kötüsü olamaz ...(rezerv sıkıntım) dolayısıyla hep güzelliklere odaklayacağım kendimi..inşallah Allah'ım bana ve tüm isteyenlere yavrulamızı bağışlar..

Ayrıca durumuzda acınacak bir taraf yok .. Allah sevdiği kulları sınarmış... Güçlü kadınlarız ki nelerle mücadele edip nelere göğüs geriyoruz... onlarda bizdeki bu azme hayran kalıyorlardır... Böyle düşün olur mu ?? Alllah' a şükürler olsun ki başka sağlık problemlerimiz yok...[/QUOTE]

Gayemm cpkk haklisin gucluyuz dayaniyoruz benim degistirdim doktor sayisida var bayaga ama hakliyimm cok oyaladilarr olur olur biseyin yok yok diye diyee hicbisey olmadi kendimi kismadimdaaa rahata biraktim.olmadii gayecim senin kalitelerde iymisembrionunn demekki zamani dglmis kalite birinci kalite superr yaniii rabbimm olll diycek gerisi bos

Merhaba arkadaşlar Rabbim herkese acil şifalar versin.
benim de sağda ve solda iki tane olmak üzere çikolata kistim var, iki kez tüp bebek denedik malesef olmadı. Normalde AMH değerim (Yumurtalık rezervi) 1,5 di. yani iyiydi, fakat doktor beni 3 aylık menepoza soktu şimdi AMH değerim 0,85 e düşmüş. Bugün aldım sonucu yıkıldım. o kadar üzgünüm ki, ben çabaladıkça nedense batıyorum. Ankara da yeni bir doktor buldum. Murat Sönmezer. ameliyatı iyi yaparım dedi, ama bu değerle ne kadar ameliyat yapar bilmiyorum. ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMALARINI NASİP ETSİN. Tüm hastalara acil şifalar versin. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

canım amh değerin o kadar da köütü değil bizler o.1.lerde sürünüyoruz ben o değeri görsem Allah derim valla.Kist ameliyatında rezerv daha da düşer biliyorum.Bence önce tüp dene dondur ve sonra transfer etirirsin.

Kızlar baya zamandır yazamadım ben de pazatesi regl oldum bugün doktora gittim fsh fırlamış 35 olmuşbenim 25 i hiç geçmemişti doktor 5 folükül saydı ve tedaviye başladı bugün itibariyle.pazartesi kontrolüm var inşllah herşey yolunda gider.

rabbim büyük inş oluurrr

Mrbb arkadasimmmm anlayamadimm yani doktor seni nasil uc aylik menepoza soktuu?

asyacıgım, fsh ı hiç düşünme, yumoş varsa şasnsın var demektir, hayırlısı olsun.

Gayemm cpkk haklisin gucluyuz dayaniyoruz benim degistirdim doktor sayisida var bayaga ama hakliyimm cok oyaladilarr olur olur biseyin yok yok diye diyee hicbisey olmadi kendimi kismadimdaaa rahata biraktim.olmadii gayecim senin kalitelerde iymisembrionunn demekki zamani dglmis kalite birinci kalite superr yaniii rabbimm olll diycek gerisi bos[/QUOTE]

Günaydın Cansu... dediğin gibi vakti zamanı gelmeden ne yapsak boş.. inşallah Allah bizlere de annelik duygusunu tatmayı tez vakitte nasip etmiştir...

kızlar ya rüyamda annanemi ve komşumuzu hamile gördüm! komşumuzun zaten 7 çocuğu var,annanemde yaşlı artık!rüyamda diyorum ki annanem bile bu yaşta hamile ben nie hamile kalamıyorum diye üzülüyorum (((hatta orda baya bi kadın hamile kimi doğurmuş kimi sancı çekiyo...sizce ne anlama gelir??

malesef negatif. sonucum..yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hani işallah sizden hayırlı güzel haberler duyalım işallah....

malesef negatif. sonucum..yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hani işallah sizden hayırlı güzel haberler duyalım işallah....
cnmmm inş bu son negatifin olur....ben çokkk üzüldüm saklayamayacağım rabbim hepimize hayrlıyı sağlıklıyı nasip etsin cnm maddi manevi yıpranıyoruz allah yardımcımız olsun kuzummm inş bidahaki sefere yüzün güler cnm arkadaşım dualarımdasın

tatlım sen neler yaptın yanlış hatırlamıyosam bugün kontrolün vardı yada yarınmıydı acaba?????? inş güzel haberlerle dön cnm

ummucuğum üzüldüm gerçkten bugün kaç kez baktım sonuç ne diye şimdi gördüm msj.ını.Allah sabır versin hepimizi sabredenlerden kılsın.

çok sağolun arkadaşlar.. işallah yılmak yok yola devam..çok zor ve mücadele gerektiriyor ama..elimizden geleni yapalım taktir allahın..siz genç arkadaşlarım beni aklınıza getirin ve daha güçlü olun..benim zamanım azalıyor ama allah büyük nasip etmek isterse edecektir..lütfen yılmayın tamam üzülleim ağlayalım sonra tekrar güçlü bi şekilde yola devam..işallah güzel haberler duymak nasip olsun..

aminnnn cnm bak buna sevindim kuzum yılmak yok sonuna kadar devam inş olacak birgünn....şimdi nasıl bi yol izliceksin cnm hemen başlıcakmısın tekrar tedaviye

aminnnn cnm bak buna sevindim kuzum yılmak yok sonuna kadar devam inş olacak birgünn....şimdi nasıl bi yol izliceksin cnm hemen başlıcakmısın tekrar tedaviye

canım 4 aydan önce başlayamam..bu arada kenidme bakım yapıcam işallah..ibrahim saraçoğluna ulaşmaya çalışıcam..amh artırıcı kürü varmış ..memnun kalanlarıda duydum..bakalım işallah ulaşabilirim kendisine..sen neler yaptın klomenden günde kaç tane içiyorsun..işallah hemen gelir bebişin..gülneva neler yaptı gelmiyo şu sıralar sanırım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ummucuğum üzüldüm gerçkten bugün kaç kez baktım sonuç ne diye şimdi gördüm msj.ını.Allah sabır versin hepimizi sabredenlerden kılsın.

asya sen neler yapıyorsun..5 folikül görülmüş bu çok güzel..gelişmelerinden haberdar et canım bizleri..bebişli olsun işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…