- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
kızlar ya rüyamda annanemi ve komşumuzu hamile gördüm! komşumuzun zaten 7 çocuğu var,annanemde yaşlı artık!rüyamda diyorum ki annanem bile bu yaşta hamile ben nie hamile kalamıyorum diye üzülüyorum(((hatta orda baya bi kadın hamile kimi doğurmuş kimi sancı çekiyo...sizce ne anlama gelir??
canım 4 aydan önce başlayamam..bu arada kenidme bakım yapıcam işallah..ibrahim saraçoğluna ulaşmaya çalışıcam..amh artırıcı kürü varmış ..memnun kalanlarıda duydum..bakalım işallah ulaşabilirim kendisine..sen neler yaptın klomenden günde kaç tane içiyorsun..işallah hemen gelir bebişin..gülneva neler yaptı gelmiyo şu sıralar sanırım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
neden yorum yapmadınızz???
evet cnm bende duydum o kürü inş. faydası olur bu bekleme sürecindede kendiliğinden hamile kalırsın inş cnm sonuçta rabbim ol derse olur inş.....klomen günde 1 tane 50mg dedi doktor bakalım salı günü belli olacak nevar neyok olduğu gelişmeler bu arada rahim filmi ve sperm testi yaptırıcaz inş herşey yolunda giderse aşılamada yapabilirmiş bakalım cnm allahtan hayrlısını dilerim....evet gulnevayı çok merak ettim bugün yanlış hatırlamıyosam doktor yumoş kontrolü vardı dimi.....inş iyi haberlerle gelir buraya ve hepimiz birgün inş buraya hamileyim diye yazarız aminnnn
canım 1 tanemi çok düşük değilmi..ben 4 yıl önce günde 2 vermişti..hiç büyümedi..diğer ay3 verdi..o ay hamiş kalmıştım ama düştü canım..bende 3 den aşa olursa etkili olmuyor..bakalım sende nasıl olcak..sana tavsiyem tüp bebek merkezine gitmen..orda zaten sana önce aşılama olsun tüp olsun yumurta takibi olsun yaparlar..şu an nasıl bi hastanedesin..
valla cnım bende hastalanmayım bi iki gün diye dua ediyorum çünkü ankaraya gitmem gerekiyo 2. günü inş o güne denk gelirr :))inanki hepsi bilinç altı..bende dün bi arkadaşımın 5 tane çocuğu varmış gördüm..bi imreniyorum ki sorma..:)) ayy diyorum ne güzeller..bugün negatif sonuç aldım ben..akşam eşimle dışarda oturken bi çocuk 1,5 yaşında felan geldi yanıma bana bi gülüyoo..ayrılmadı baya bi..çocuk bişmiş gibi geldi yanıma..işallah senin en kısa zamanda bebişine kavuşursun..neler yapıyrsun..
mrb bende geçen gün rüyamda komşumu hamile görmüştüm gerçektede adeti gecikmişti ama bugün öğrendim hamile değilmiş internetten bakmıştım yoruma sıkıntılı günler yazıyodu ve geçekten şu aralar çok sıkıntdayımm inşş senin için bu rüyan hayırlara ve güzelliklere çıkar
valla cnım bende hastalanmayım bi iki gün diye dua ediyorum çünkü ankaraya gitmem gerekiyo 2. günü inş o güne denk gelirr :))
valla canım psikopata mı bağladım neeeüzülüyorum yaa o bile rüyama yansımış
ummunünde dediği gibi biliçaltından olabiliyor cnm ben kafama çok taktığım zamanlar kendimi rüyamda hep hamile görüyodumallah aklımızı korusun..ankaradamı başlıcaksın tedavine cnm yazmışındır belki ama kaçırmış olabilirim sende durumlar nasıldı hiç tüp aşılama takip yaptrımışmıydın
ankara zübeyde hanım devlet hastanesinde başlayacam inş,,, yaşım 32 olcak !!ben iki kere tüp bebek denedim ikisi de ankarada biri anatolia diğeri ankalife .. bu 3. olcakbenm fshım yüksekliyo ve yumurtalıklarım bu nedenle zayıf çalışıyo fsh ım gecen ay 16 çıktı bakalım ne olacak sen nasılsın canım sende durumlar nedir??
anladım cnm allah yardımcımız olsun bu son negatifin olsun.....benimde fsh 40 lardaydıgeçen ay 4 e düştü fsh nın sağı solu belli olmuyor çok vicdansız :) fsh yüzünden hiç takip aşılama tüp deneyememiştim yani ben denemek isterdim elbet herşeye rağmen ama doktorlar bebek tedavisine almadılar fsh düşsün gel dedlier işte gittim bu ay klomene başladım duruma göre salı günü kontrol var bakacak bu aradadad rahim fil sperm testi yaptrıcaz herşey yolundaysa aşılama yada ilişki işte salı belli olacak herşey.. hiç umudum yok açıkcası
asya sen neler yapıyorsun..5 folikül görülmüş bu çok güzel..gelişmelerinden haberdar et canım bizleri..bebişli olsun işallah...
Kizlar ne olur dualariniza ihtiyacim var
Bu gun dr da randovum var ignelere devam edip etmiyecimi bugun souleyecek topu topu 3 yumurtam var
Bu seferde iptal olmAsin diger ikisi tedavilerim iptal di
Zaten son hakkim
GULNEVA POLYANNA ZARAN SIZIN TEDAVILER NE DURUMDA INSALLAAH YUMILERINIZ GUZEL BI SEKILDE BUYUR VE KALITELI OLARAK DOLLENIRLER
RABBIM HER TURLU ZORLUGA RAGMEN kapilarini ac alahim
Bu gun dr da randovum var ignelere devam edip etmiyecimi bugun souleyecek topu topu 3 yumurtam var
Zaten son hakkim
GULNEVA POLYANNA ZARAN SIZIN TEDAVILER NE DURUMDA INSALLAAH YUMILERINIZ GUZEL BI SEKILDE BUYUR VE KALITELI OLARAK DOLLENIRLER
canım ben tedaviye başladım işte her gün 300 doz gonal f ve bir toz bir su menegon kullanıyorum iki gün yaptırdım pazartesi kontrolüm var inşallah yumurtalara gelişirde bebeğime kavuşurum 2 yıldır tam 6 ez tüp denedim hepsi sonuçsuz kaldı inşallah buz olur.İlk başlarda neden hep ben derim millet ben iğne yaptırıp gelne kadar hamike kalıyor derdim ama artık teveküldeyim bu da benim imtahanımmmış sonuna kadar deavm edecem inşallah.Bu uğruda mücadele eden tüm kadınların Allah yüzünü güldürsün.
Zaten son hakkim
inşalllaaahhhh canııımmmmCanimm ben nezamannn bi hamile yada doguran gorsem etrafimda misir patlagi gibi hamile kaliyo es dost akraba..insallahh seninki kendi hamileline yoralimm
Zaten son hakkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?