Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

neden yorum yapmadınızz???

evet cnm bende duydum o kürü inş. faydası olur bu bekleme sürecindede kendiliğinden hamile kalırsın inş cnm sonuçta rabbim ol derse olur inş.....klomen günde 1 tane 50mg dedi doktor bakalım salı günü belli olacak nevar neyok olduğu gelişmeler bu arada rahim filmi ve sperm testi yaptırıcaz inş herşey yolunda giderse aşılamada yapabilirmiş bakalım cnm allahtan hayrlısını dilerim....evet gulnevayı çok merak ettim bugün yanlış hatırlamıyosam doktor yumoş kontrolü vardı dimi.....inş iyi haberlerle gelir buraya ve hepimiz birgün inş buraya hamileyim diye yazarız aminnnn

inanki hepsi bilinç altı..bende dün bi arkadaşımın 5 tane çocuğu varmış gördüm..bi imreniyorum ki sorma..:)) ayy diyorum ne güzeller..bugün negatif sonuç aldım ben..akşam eşimle dışarda oturken bi çocuk 1,5 yaşında felan geldi yanıma bana bi gülüyoo..ayrılmadı baya bi..çocuk bişmiş gibi geldi yanıma..işallah senin en kısa zamanda bebişine kavuşursun..neler yapıyrsun..

mrb bende geçen gün rüyamda komşumu hamile görmüştüm gerçektede adeti gecikmişti ama bugün öğrendim hamile değilmiş internetten bakmıştım yoruma sıkıntılı günler yazıyodu ve geçekten şu aralar çok sıkıntdayımm inşş senin için bu rüyan hayırlara ve güzelliklere çıkar

canım 1 tanemi çok düşük değilmi..ben 4 yıl önce günde 2 vermişti..hiç büyümedi..diğer ay3 verdi..o ay hamiş kalmıştım ama düştü canım..bende 3 den aşa olursa etkili olmuyor..bakalım sende nasıl olcak..sana tavsiyem tüp bebek merkezine gitmen..orda zaten sana önce aşılama olsun tüp olsun yumurta takibi olsun yaparlar..şu an nasıl bi hastanedesin..

ya birsürü şey yazmıştım ama hepsi kaybolmuş özetle banada az geldi 1 tane ve ben 1 yıl öncede kullanmıştım klomen günde 2 defa sabah akşam o dktor takip yapmıyodu sadece 14.gün gel diodu gittim ve hiç yumoş göremedi doktor 2 klomenle oluşamayan yumoşlar 1 klomenle nasıl olur hiç umudum yok zaten......önceden olsa bi hevesle araştırma yapardım ama inanırmısın doktordan geldiğimden beri ne klomenle ilgili ne rahim filmiyle ilgili nede sperm testiyle ilgili hiçbi yazı okumadım içimden gelmiyor bu ayda olmayacak gibi geliyor hep... rabbimden hayırlısı inş.tüp merkeze gitmiştim daha önce 2 ay önce hatırlarsan..... direk tüp dosyası açmışlardı soran olmadı takipmi, aşılamamı die hoş fsh yüzünden dosyamda kapandı bilmiyorum ne olacak inş güzel şeyler olur şuan özel hastanedeyim cnm

Son düzenleme:
valla cnım bende hastalanmayım bi iki gün diye dua ediyorum çünkü ankaraya gitmem gerekiyo 2. günü inş o güne denk gelirr :))

valla canım psikopata mı bağladım neee üzülüyorum yaa o bile rüyama yansımış

ummunünde dediği gibi biliçaltından olabiliyor cnm ben kafama çok taktığım zamanlar kendimi rüyamda hep hamile görüyodum allah aklımızı korusun..ankaradamı başlıcaksın tedavine cnm yazmışındır belki ama kaçırmış olabilirim sende durumlar nasıldı hiç tüp aşılama takip yaptrımışmıydın

ankara zübeyde hanım devlet hastanesinde başlayacam inş,,, yaşım 32 olcak !!ben iki kere tüp bebek denedim ikisi de ankarada biri anatolia diğeri ankalife .. bu 3. olcak benm fshım yüksekliyo ve yumurtalıklarım bu nedenle zayıf çalışıyo fsh ım gecen ay 16 çıktı bakalım ne olacak sen nasılsın canım sende durumlar nedir??

anladım cnm allah yardımcımız olsun bu son negatifin olsun.....benimde fsh 40 lardaydı geçen ay 4 e düştü fsh nın sağı solu belli olmuyor çok vicdansız :) fsh yüzünden hiç takip aşılama tüp deneyememiştim yani ben denemek isterdim elbet herşeye rağmen ama doktorlar bebek tedavisine almadılar fsh düşsün gel dedlier işte gittim bu ay klomene başladım duruma göre salı günü kontrol var bakacak bu aradadad rahim fil sperm testi yaptrıcaz herşey yolundaysa aşılama yada ilişki işte salı belli olacak herşey.. hiç umudum yok açıkcası

Son düzenleme:

rabbim büyük !!! ona sığındıkk !! canım senin yaş kaç? nie o kadar yüksek?

Kizlar ne olur dualariniza ihtiyacim var
Bu gun dr da randovum var ignelere devam edip etmiyecimi bugun souleyecek topu topu 3 yumurtam var
Bu seferde iptal olmAsin diger ikisi tedavilerim iptal di
Zaten son hakkim
GULNEVA POLYANNA ZARAN SIZIN TEDAVILER NE DURUMDA INSALLAAH YUMILERINIZ GUZEL BI SEKILDE BUYUR VE KALITELI OLARAK DOLLENIRLER
RABBIM HER TURLU ZORLUGA RAGMEN kapilarini ac alahim

asya sen neler yapıyorsun..5 folikül görülmüş bu çok güzel..gelişmelerinden haberdar et canım bizleri..bebişli olsun işallah...

canım ben tedaviye başladım işte her gün 300 doz gonal f ve bir toz bir su menegon kullanıyorum iki gün yaptırdım pazartesi kontrolüm var inşallah yumurtalara gelişirde bebeğime kavuşurum 2 yıldır tam 6 ez tüp denedim hepsi sonuçsuz kaldı inşallah buz olur.İlk başlarda neden hep ben derim millet ben iğne yaptırıp gelne kadar hamike kalıyor derdim ama artık teveküldeyim bu da benim imtahanımmmış sonuna kadar deavm edecem inşallah.Bu uğruda mücadele eden tüm kadınların Allah yüzünü güldürsün.

İnşallah canım Rabbim hepimize kapılarını açar inşallah o üç yumuş sana 3 bebeiş olsun.

Ya Rabbi..! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!!
Amin

Hayırlı Nurlu cumalar

kabakız inşallah yüzün güler şekilde bizlere devam haberini müjdelersin... Dualarım seninle... Allah kimsemsenin emeklerini boşa çıkartmasın...

tedavin hayırlı olsun arkadaşım... inşallah göreceğin son tedavin olur sonunda özlemle beklediğin meleğine kavuşursun .. lütfen moralini yüksek tut ve sadece kendini güzelliklere odakla.. geçmişe sünger çek ve şimdi sanki ilk tedavinmiş gibi düşün.. söylemesi kolay ama biliyorum ama bunu uygulamamız gerek hepimizin ... stress bizim baş düşmanımız; bizim tek ilacımız moral... pazartesi günü inşallalh yumoşların tedaviye olumlu cevap verdiğini öğreneceksin.... Şansın bol olsun...

Kabakizzz insallHhhh herseyyy yolunda giderrrr veee guzelll sonuclarrrrrr..dualarimizzz seninleee canimmmm hadii guzell hberlerii ver canimm

Canimm ben nezamannn bi hamile yada doguran gorsem etrafimda misir patlagi gibi hamile kaliyo es dost akraba..insallahh seninki kendi hamileline yoralimm
inşalllaaahhhh canııımmmm rüyamda annanemi kıskandım yaa

ayy canım inş devam ederlerr rabbim yarı yolda bırakmasıınnnnnnnnnn
allahım bizlerin bu halini gör ve bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine çektiğimiz bunca eziyetin mükafatını ver bizeeeeee

Kader canlarim bugun dr ignelere devam edecegimi
Haftaya carsamba cekme islemi yapariz dedi.Birnci kapinin araligindan iceri allahin izni ile kaca bildim sira bolunmeye gelir insallah sagkikli bi sekilde bolunme olur imsallah
Kizlar insallah bana dua eden etmeyen bu ugurda maddi manevi kosturup benim gibi umut bekleyen herkeze ama herkeze sonlarini hayr eylesin
Benim dualarimda sizinle arkadasalar rabbim cok aratttirip isyandan ve kotu olan herseyden uzak tutsun
Insallah bu sayfada bizlerede sira gelir listelere bizde mutlu haberlerimizi yazariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…