27 cnm bilmiyorum neden yüksek doktor yediklerinle içtiklerinle alakası yok stresle bile alakası yok demiştirabbim büyük !!! ona sığındıkk !! canım senin yaş kaç? nie o kadar yüksek?
Kizlar ne olur dualariniza ihtiyacim var
Bu gun dr da randovum var ignelere devam edip etmiyecimi bugun souleyecek topu topu 3 yumurtam var
Bu seferde iptal olmAsin diger ikisi tedavilerim iptal di
Zaten son hakkim
GULNEVA POLYANNA ZARAN SIZIN TEDAVILER NE DURUMDA INSALLAAH YUMILERINIZ GUZEL BI SEKILDE BUYUR VE KALITELI OLARAK DOLLENIRLER
RABBIM HER TURLU ZORLUGA RAGMEN kapilarini ac alahim
Kader canlarim bugun dr ignelere devam edecegimi
Haftaya carsamba cekme islemi yapariz dedi.Birnci kapinin araligindan iceri allahin izni ile kaca bildim sira bolunmeye gelir insallah sagkikli bi sekilde bolunme olur imsallah
Kizlar insallah bana dua eden etmeyen bu ugurda maddi manevi kosturup benim gibi umut bekleyen herkeze ama herkeze sonlarini hayr eylesin
Benim dualarimda sizinle arkadasalar rabbim cok aratttirip isyandan ve kotu olan herseyden uzak tutsun
Insallah bu sayfada bizlerede sira gelir listelere bizde mutlu haberlerimizi yazariz
27 cnm bilmiyorum neden yüksek doktor yediklerinle içtiklerinle alakası yok stresle bile alakası yok demişti
cnm arkadaşım şimdi okudum yazılarını ve içimden inşallah allahım inşallah tedavisi iptal olmamıştır güzel haberler yazmıştır alta diye geçirirken en alttaki yazına çok mutlu oldum rabbim büyük inş sanada nasip edecek inş güzel güzel bölünecek ve sana bebiş olacak inşallah cnm dualarım hepimize rabbim yar ve yardımcımız olsun inş. allah hayrlı kapılar açsın bizlere aminnn
Kızlar baya zamandır yazamadım ben de pazatesi regl oldum bugün doktora gittim fsh fırlamış 35 olmuşbenim 25 i hiç geçmemişti doktor 5 folükül saydı ve tedaviye başladı bugün itibariyle.pazartesi kontrolüm var inşllah herşey yolunda gider.
tatlım sen neler yaptın yanlış hatırlamıyosam bugün kontrolün vardı yada yarınmıydı acaba?????? inş güzel haberlerle dön cnm
cnm seni merak ettim nerdesin
canım 4 aydan önce başlayamam..bu arada kenidme bakım yapıcam işallah..ibrahim saraçoğluna ulaşmaya çalışıcam..amh artırıcı kürü varmış ..memnun kalanlarıda duydum..bakalım işallah ulaşabilirim kendisine..sen neler yaptın klomenden günde kaç tane içiyorsun..işallah hemen gelir bebişin..gülneva neler yaptı gelmiyo şu sıralar sanırım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
saol cnm benim dularımız karşılıklı rabbim hayrlısıyla nasip edecek inş..ben klomen başlattı doktorum bakalım salı kontrol var inş herşey yolunda gider hepimiz içinCanim benim kalbin cok temiz mis demkki
Yuce mevlam kalbinin temizligi gibi allhim tertemiz hayirli evlat nasip erder insallah
Canim sen neyaptin bayagidir giremedim ben hep telefondan giriyorum karistirdim yazilari kim kime hangi sayfada ne yazmis hepsi karisti canim ya nasil gidiyo
gulneva kuzum ya hayrılısı olsun üzülüyoruz elbet ama vakti zamanı gelince olacak demekki vaktini beklio cnm inş. artık rabbim bizleri çok bekletmesin meleklerimizi göndersin inş.maalesef canım güzel haberlerle dönemedim.. yumoşlarımda büyüme yokmuş iptal dedi ama istersen haplarına devam et ama boşuna kullnma derim dedi benim ve eşimin kararıyla önce adeti düzene sokmaya karar verdim cylo verdi bitene kadar kulanıcam hapla adetin düzene girer dedi bakalım hayırlısı canım..
cnm merak etmiştim seni iyi olmuş gelmeleri moral olur annenlercanım annemler geldi memleketen bayağ yoğunum 1 hafta banada moral oldu gelmeleri..
arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın .. Menepoz döneminde olupta hamile kalan bir sürü insan tanıyorum.. Onların yumurta rezervi çok mu iyiydi de hamile kaldılar.rezervleri tükenirken çocuk sahibi oldular. Bu kısmet işi..lütfen olumlu bakın bu çok önemli
ya birsürü şey yazmıştım ama hepsi kaybolmuşözetle banada az geldi 1 tane ve ben 1 yıl öncede kullanmıştım klomen günde 2 defa sabah akşam o dktor takip yapmıyodu sadece 14.gün gel diodu gittim ve hiç yumoş göremedi doktor 2 klomenle oluşamayan yumoşlar 1 klomenle nasıl olur hiç umudum yok zaten......önceden olsa bi hevesle araştırma yapardım ama inanırmısın doktordan geldiğimden beri ne klomenle ilgili ne rahim filmiyle ilgili nede sperm testiyle ilgili hiçbi yazı okumadım içimden gelmiyor bu ayda olmayacak gibi geliyor hep... rabbimden hayırlısı inş.tüp merkeze gitmiştim daha önce 2 ay önce hatırlarsan..... direk tüp dosyası açmışlardı soran olmadı takipmi, aşılamamı die hoş fsh yüzünden dosyamda kapandı bilmiyorum ne olacak inş güzel şeyler olur şuan özel hastanedeyim cnm
Merhabalar, benim iki kere toplama yapıldı. Toplam iki tane orta kalite var . Pazartesi tekrar toplama yapılacak. Bugün 2 folikül gördü dr ultrasonda. Bakalım pazartesiye durum ne olacak. Bunca iğne ilaçla bu kadarAllahım yazdıysa olacak elbet ama beklemek zor.. Allah isteyen ve iyi bakacak olan herkese evlat nasip etsin inşallah..
canım bi süre yazmanı bekledim sonra çıkmıştım..şimdide memlekete geldim..:)) biraz moral depolayım diye..bencede 1 klomenle olağını sanmamcanım 1 tane yumoş durumu iyi olanlara veriliyor..benim sana tavsiyem hazır fsh düşmüşken tekrar tüp bebek merkezine başvurman..bi bak bakalım sonucuna bu aydan sonra tüp bebeğe git canım..fsh düşünce seni tedaviye alırlar mutlaka..fsh yüksekkken yumoş büyümüyor..hatta düşünce bile zor büyüyor bende öyle olmuştu ne kadar düşsede 1 tane büyümüştü..ama olsunda tek olsun önemli değil..bize bebiş olsun hayırla sağlıkla..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ummulsema negatif sonucunaa inann bendee cok uzuldum ama bu bi son dgl dger tedavinin baslangici okadar boyle dusun bide saracoglunu bende aramak istiyorum ama kendisine ulasamadimm amh kuru cok faysasi olan olmussgülneva zaran asya merhabalar..gülneva yumoş büyümedi yazmışsın hayırlısı olsun canım belki bu kullanıcan ilaçla fsh düşer diğer tedaviye daha başarılı başlarsın işallah..neyapalım sabır ve mücadele etmekten başka çare yok..asya tedavin hayırlı olsun zaran seninde ve bütün yeni tedaviye başlayan arkadaşlar..hayırla sonucunuzu alırsınız işallah..herkese bol bebişler diliyorum..:)
gülneva zaran asya merhabalar..gülneva yumoş büyümedi yazmışsın hayırlısı olsun canım belki bu kullanıcan ilaçla fsh düşer diğer tedaviye daha başarılı başlarsın işallah..neyapalım sabır ve mücadele etmekten başka çare yok..asya tedavin hayırlı olsun zaran seninde ve bütün yeni tedaviye başlayan arkadaşlar..hayırla sonucunuzu alırsınız işallah..herkese bol bebişler diliyorum..:)
Merhabalar, benim iki kere toplama yapıldı. Toplam iki tane orta kalite var . Pazartesi tekrar toplama yapılacak. Bugün 2 folikül gördü dr ultrasonda. Bakalım pazartesiye durum ne olacak. Bunca iğne ilaçla bu kadarAllahım yazdıysa olacak elbet ama beklemek zor.. Allah isteyen ve iyi bakacak olan herkese evlat nasip etsin inşallah..
Guzelim ya yumilerin olmadiginabinan cok uzuldum seni cok iyi anliyorum benimde sol tarafim gelismedi ve sagdakikerde sagliksiz gelistigi icin bende iptaller yasadim bosuna aci cektim benim igne ile bile guzek gelismedi KLOMENLE GELISIRMI ANLAMADIM AMA BENDE 3 AY CYLCO PROGYONOVAYI KULLANDIM
Insallah sanada faydasi olur bu ilcin
Canim arasira gir ozletme kendini
Tekrar gecmis olsun unutmayslim her serrin sonunda insallah hayir vardir
Ummulsema negatif sonucunaa inann bendee cok uzuldum ama bu bi son dgl dger tedavinin baslangici okadar boyle dusun bide saracoglunu bende aramak istiyorum ama kendisine ulasamadimm amh kuru cok faysasi olan olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?