canım sağolasın ben artık takmamaya kara verdim keşke annem bababm hep yanımda olsalar gerçekten onlar gelince bütün dertlrimi untuyorum..inş şimdi kulandığım hap cylo iyi gelir fsh düşürür ve adetimi düzene sokar.. Allahtan önce sağlık inş zamanı gelince sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum.. olmamasındada vardır bir hayır.. elden bişey gelmiyo dua etmekten başka.. fsh düşmedende tedaviye başlamıycam artık canım.. seninde tedavin hakında hayırlısı olur inş..
ümmücüğüm inşallah ama bu fsh beni çok düşündürüyor.Şöyle fsh 10 un atı ve 5 folükül çok iyi olurdu ama fsh çok yükselmiş valla fsh.yı eşime bile söyleyemdim çünkü o çok umutsuz.
embriyomu biriktiriyorsun..tedavin hayırlı olsun bebişli olsun işallah..
Canım senin fsh kaçtı?
ohh memleket havası iyi olurcanım bi süre yazmanı bekledim sonra çıkmıştım..şimdide memlekete geldim..:)) biraz moral depolayım diye..bencede 1 klomenle olağını sanmamcanım 1 tane yumoş durumu iyi olanlara veriliyor..benim sana tavsiyem hazır fsh düşmüşken tekrar tüp bebek merkezine başvurman..bi bak bakalım sonucuna bu aydan sonra tüp bebeğe git canım..fsh düşünce seni tedaviye alırlar mutlaka..fsh yüksekkken yumoş büyümüyor..hatta düşünce bile zor büyüyor bende öyle olmuştu ne kadar düşsede 1 tane büyümüştü..ama olsunda tek olsun önemli değil..bize bebiş olsun hayırla sağlıkla..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Polyanaa ummulsene arkadasimiz dogru soyluyo bi klomen ile olmaz bu is bi sabah bi aksam iciliyoki bizim yumoslar zarzor buyuyoo
bencede ummelsene dedigi gibi fsh dusmusken tup merkezi ara derim..benim hala kistim gecmemis banada dooktor prulot diye bi hap verdi cok yan etkisi vardi onu icmedim yasmin kullaniyorum onu gittim kendim aldim iciyorum biliyorumki o hap beni mahvediyo bikere tatlie giderken almistim adet olmuyum denize gireyim diyee ordan biliyorumm..doktorlarin her dedinede mantigin yatmiyosa yapniycaksinn o kadar git gel bu isin mudavini olduk
ohh memleket havası iyi olurhayırlısı olsun cnm bakalım yarın doktor ne diyecek bana benimde umudum yok gelişip büyümesine hatta çatlamasına hiççççççç umudum yokta bakalım inş hayırlısıyla rabbim yardım etsin..cnm tüp bebeğe bikaç ay gidemem çok açıldık maddi olarak biraz toparlanıp öle gidebilirim rabbim inş tüpe gerek kalmadan verir inş.
haklısın cnm da ummuyede dediğim gibi 2 3 ay tüpe gitme şansım yok allah hepimizin yardımcısı olsun inş.senin kistinde gider biran evvel cnmbenimde yarın kontrol var inş hayırlı güzel haberlerle dönerim
bilmukabele bitanem allah razı olsun en yakın zamanda bebişlerine kavuştursunslm kızlarr birkaç zaman girmeyip girdiğimde içimizden birinin sürpriz hamiş haberini görme dileği ile açıyorum hep..
İnşş hepimiz en kısa zamanda kavuşucaz meleklerimize..hepinizi öpüyorum..
Depresif özellikle seni hep aklımdasın cnm
Kızlar birde doktorlarınıza genotropin ve growth hormon kullanılabilir mi diye bir sorun..
Birde benim yeni tedavi planım şekillendi hayırlısı ile..Bana daha önce opu olabildiğim tedavimdeki gibi önce kendiliğinden büyüyen ki o 1 tane oluyor normal olarak yumime belirli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra yani 14mm gibi bir kaç gün iğne yapıp sonra çatlatma vurup aldırmak olacak..Hem az doz iğne ile kalitesi ile oynanmamış hemde kendisi büyüyen seçilmiş yumi olması sebebi ile daha iyi olabilir gibi geliyor..
Amh si 0,77 olan ve 19 yumi toplanan arkadaşım normal iğnelerin yanında genotropin kullandırılmıştı ve ilk defa yumiler hem çok hemde çok kaliteli geldi..Şimdi ikizlere hamiş zaten kendisi..
yani demem o ki bir sorun bakalım en azından büyümesine yardımcı olabilir yada daha çok yumi konusunda faydası olacağına inanıyorum..
haklısın cnm bakalım şu presed jeli almayı düşünüyorum inş cnm allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebişler çok daha bekletmesin rabbimbu dönemde kendine bakım yapasın canım..hiç belli olmaz belkide kendiliğinden gelir bebeğin..
gülneva zaran asya merhabalar..gülneva yumoş büyümedi yazmışsın hayırlısı olsun canım belki bu kullanıcan ilaçla fsh düşer diğer tedaviye daha başarılı başlarsın işallah..neyapalım sabır ve mücadele etmekten başka çare yok..asya tedavin hayırlı olsun zaran seninde ve bütün yeni tedaviye başlayan arkadaşlar..hayırla sonucunuzu alırsınız işallah..herkese bol bebişler diliyorum..:)
bilmukabele bitanem allah razı olsun en yakın zamanda bebişlerine kavuştursunsende hep aklımda ve dualarımdasın kuzum sık sık gel buraya özletme kendini :13:
cnm benim yeni tedavin hayırlı bol bebişli olsun inşallah herşey yolunda gitsin cnm ikizlre hamiş arkadaşınada çok sevindim maşallah allah kucağına almak nasip etsin onada....hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldünüz meleğim
haklısın cnm bakalım şu presed jeli almayı düşünüyorum inş cnm allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebişler çok daha bekletmesin rabbim
ahhh ahhh ben geldim kızlar...öyle hüzünlü öyle dertli öyle çıkmazlarda ve savunmasız ve çaresiz geldimkiiiii gözyaşlarım sel oldu sona yaklaştım adım adımbugün doktora gittim yumoşlar iyi görünüyormuş yani gelişme oluyor ama istenilen boyut değil tek onun üstünde uğraşılsa hemen aşılacak ufak bi sorun sendeki sorun yumurta büyümememsi oluşmması değil RAHİM DUVARI İNCELİĞİ dedi sevgili doktorum...kürtajla rahim içi temizlenecek çok harap gözüküyor düzeltilecek dedi....işte tamda en çaresiz olduğum annnn dedim kendime rahim duvarı inceliği olanlarda genelde rahim yırtılması oluyormuş kürtajla ve rahmin alınmasına gidiliyormuş ben şimdi ne yapacağım kürtaj olmasam belki binde bir dahide olsa gebelik ihtimalim varken delinme sonucu rahim alınmasıyla gebeliğin ggggg sini bile hayal edemeyeceğim tek sorun o diyor kalınlaştırmak için ilaç sölemiyor kürtajlka temizlenecek diyor ve riskleri fazla ( anneeee küçük bir çocuk kalsaydım dizlerinde şuan yanımda olsaydınnn tıpkı küçük bi çocuk gibi savunmasız çaresiz hallerimdeki şuanki beni en iiyi teselli eden annemmmmm büyüdüğümüzdede keşke küçükken düştüğümüz dizimizi öptüğün gibi öpücüğünle iyileşseydi kanayan yaralarımmm şu paramparça gönlüm )
veeee kızlar o çok korktuğum RAHİM FİLMİMİDE bugün çektrdim sonuçlar yarın çıkacak inş. normal güzel çıkar hayırlısıyla.......
inş hepiniz iyisinizdirrabbim başka dert üzütü keder vermesin inş.
saol cnm arkadaşımÇok fena oldum yazını okuyunca ama ben yaaacanım benm yaa kıyamam inanki sana kürtajla rahim duvarı inceliği düzelirmiymiş..Yapışıklık falan olmasın ondan incedir belki..Bir prof falan göster önce hemen karar verme herşeye tamammı??
saol cnm arkadaşımbilmiyorumki gülüm rahmin temizlenmesi lazım dedi ama okuduğum araştırdığım kadarıylada rahmi ince olanlara önerilmiyor delinme olup allah korusun rahim alınıyor bölelikle gebelik umutları tamamen bitiyor allahım yar ve yardımcımız olsun kuzum senden bi hamileyim haberi gelse inanki kendim kadar sevinicem seviliyorsun unutma cnm
bitanemm iyiki varsın cnm seninle yazışırken inan öyle derin içten nefes alıyorumki bilemessin :13: çok çok tşk ederim cnm desteğin ömre bedelcanımsın yaaa yerim seni kızzz..Birlikte hamiş kalalım inşşş inan kalalımda sıra hiç önemli değil..
Bugün Şişli memorial hastanesine bir arkadaşımı götürdüm..Prof Semra Kahraman ile görüştük..Konumuz tamda bu idi..Ondan dedim sana..Yoksa çok bilgi sahibi olduğum bir konu eğil rahim inceliği..
Semra Hanım arkadaşıma adetin 15. gününde olmasına rağmen ve 4 adet yumisi ovüle olacak halde iken rahim duvarının çizgi halinde çok ince olduğunu ve çektirdiği rahim filminde de görüldüğü üzere rahimdeki yapışıklıklardan bunun kaynaklandığını söyledi..
Arkadaşımın daha önceden kürtajı var ama düşükler sonrası..Dediki orada eğer kürtaja bağlı doku kaybı oldu ise bunu yerine koymamız mümkün değil ama zannetmiyorum bu yapışıklıl yüzünden böyle onu histereskopi yaparak açalım ve tüpümüzü yapalıkm dedi..
Şimdi senin doktorda tam tersi kürtaj yapalım demiş ya hani analayamadım o kısmı ben çok..O yüzden helede herhangi bir operasyona gireceksen çok araştırr hiç kendini hemen teslim etme doktorların eline..Nar suyuna sende başla hemen..%100 doğal olanından al ve iç bakalım..İnş şifa olur faydası olur..Hep rahim duvarı ince olan arkadaşlarım nar suyu içtiklerini yazarlar..Saraçoğluda öneriyor..
Lütfen hemen umutsuzluğada kapılma olurmu gülüm..
saol cnm arkadaşımbilmiyorumki gülüm rahmin temizlenmesi lazım dedi ama okuduğum araştırdığım kadarıylada rahmi ince olanlara önerilmiyor delinme olup allah korusun rahim alınıyor bölelikle gebelik umutları tamamen bitiyor allahım yar ve yardımcımız olsun kuzum senden bi hamileyim haberi gelse inanki kendim kadar sevinicem seviliyorsun unutma cnm
tamam meleğim huzurlu uykular kuzum bol bebişli rüyalarbu arada kızlar gecenin bu vakti klavye tuşlarının sesine eşim gıcık olduğundan çıkıyorum şimdi ama ne yazarsanız yarın mutlaka okurum..Hepinize iyi geceler..
Depresifim canım bnm yatmadan güzelce duanı et..Rabbim güzel hayırlı kapılar açıp seni yönlendirsin bacım..İnş çok güzel olacak herşey
Selam Pollyanna.Oncelikle kesinlikle yaptirmani onermiyorum.Cunku Daha buyuk sorunlara neden olabilir. iyi dusun derim.Ben suan Doktor kurban oldugumu dusunuyorum.Ama genede sen bilirsin..Hepimiz Boyle olalim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?