Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bu kullandığın cylo fsh yi düşürüyormuş belki seninde düşecektir canım..birde hayıt denedinmi..aslında hayıtın hapıda varmış..agnucaston diye..aslında ibrahim saraçoğlunu sende bi arasan belki sanada bi tavsiyesi olur bu fsh için..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

folikül sayın çok güzel..biosteron dhea kullandınmı ..neler yapıyordun düşürmekfsh için denediğin herhangi bir kür varmı canım..işallah büyür yarın kontrolün varmı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ohh memleket havası iyi olur hayırlısı olsun cnm bakalım yarın doktor ne diyecek bana benimde umudum yok gelişip büyümesine hatta çatlamasına hiççççççç umudum yokta bakalım inş hayırlısıyla rabbim yardım etsin..cnm tüp bebeğe bikaç ay gidemem çok açıldık maddi olarak biraz toparlanıp öle gidebilirim rabbim inş tüpe gerek kalmadan verir inş.

haklısın cnm da ummuyede dediğim gibi 2 3 ay tüpe gitme şansım yok allah hepimizin yardımcısı olsun inş.senin kistinde gider biran evvel cnm benimde yarın kontrol var inş hayırlı güzel haberlerle dönerim

slm kızlarr birkaç zaman girmeyip girdiğimde içimizden birinin sürpriz hamiş haberini görme dileği ile açıyorum hep..

İnşş hepimiz en kısa zamanda kavuşucaz meleklerimize..hepinizi öpüyorum..

Depresif özellikle seni hep aklımdasın cnm

Kızlar birde doktorlarınıza genotropin ve growth hormon kullanılabilir mi diye bir sorun..

Birde benim yeni tedavi planım şekillendi hayırlısı ile..Bana daha önce opu olabildiğim tedavimdeki gibi önce kendiliğinden büyüyen ki o 1 tane oluyor normal olarak yumime belirli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra yani 14mm gibi bir kaç gün iğne yapıp sonra çatlatma vurup aldırmak olacak..Hem az doz iğne ile kalitesi ile oynanmamış hemde kendisi büyüyen seçilmiş yumi olması sebebi ile daha iyi olabilir gibi geliyor..

Amh si 0,77 olan ve 19 yumi toplanan arkadaşım normal iğnelerin yanında genotropin kullandırılmıştı ve ilk defa yumiler hem çok hemde çok kaliteli geldi..Şimdi ikizlere hamiş zaten kendisi..

yani demem o ki bir sorun bakalım en azından büyümesine yardımcı olabilir yada daha çok yumi konusunda faydası olacağına inanıyorum..

bu dönemde kendine bakım yapasın canım..hiç belli olmaz belkide kendiliğinden gelir bebeğin..

bilmukabele bitanem allah razı olsun en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun sende hep aklımda ve dualarımdasın kuzum sık sık gel buraya özletme kendini :13:
cnm benim yeni tedavin hayırlı bol bebişli olsun inşallah herşey yolunda gitsin cnm ikizlre hamiş arkadaşınada çok sevindim maşallah allah kucağına almak nasip etsin onada....hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldünüz meleğim
bu dönemde kendine bakım yapasın canım..hiç belli olmaz belkide kendiliğinden gelir bebeğin..
haklısın cnm bakalım şu presed jeli almayı düşünüyorum inş cnm allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebişler çok daha bekletmesin rabbim

teşekkkür ederim canım ALLAH HERKESE GÜZEL GÜZEL BEBİŞLER NASİP ETSİN

seni seviyorummmmmmmmmmmmm..dualarına kocaman aminn gülümm..Cümlemizz bir gün ''ANNE'' olacağız Allahın izni ile..Rabbim aratmadan çok bekletmeden göndersin meleklerimziii..

ahhh ahhh ben geldim kızlar...öyle hüzünlü öyle dertli öyle çıkmazlarda ve savunmasız ve çaresiz geldimkiiiii gözyaşlarım sel oldu sona yaklaştım adım adım bugün doktora gittim yumoşlar iyi görünüyormuş yani gelişme oluyor ama istenilen boyut değil tek onun üstünde uğraşılsa hemen aşılacak ufak bi sorun sendeki sorun yumurta büyümememsi oluşmması değil RAHİM DUVARI İNCELİĞİ dedi sevgili doktorum...kürtajla rahim içi temizlenecek çok harap gözüküyor düzeltilecek dedi....işte tamda en çaresiz olduğum annnn dedim kendime rahim duvarı inceliği olanlarda genelde rahim yırtılması oluyormuş kürtajla ve rahmin alınmasına gidiliyormuş ben şimdi ne yapacağım kürtaj olmasam belki binde bir dahide olsa gebelik ihtimalim varken delinme sonucu rahim alınmasıyla gebeliğin ggggg sini bile hayal edemeyeceğim tek sorun o diyor kalınlaştırmak için ilaç sölemiyor kürtajlka temizlenecek diyor ve riskleri fazla ( anneeee küçük bir çocuk kalsaydım dizlerinde şuan yanımda olsaydınnn tıpkı küçük bi çocuk gibi savunmasız çaresiz hallerimdeki şuanki beni en iiyi teselli eden annemmmmm büyüdüğümüzdede keşke küçükken düştüğümüz dizimizi öptüğün gibi öpücüğünle iyileşseydi kanayan yaralarımmm şu paramparça gönlüm )

veeee kızlar o çok korktuğum RAHİM FİLMİMİDE bugün çektrdim sonuçlar yarın çıkacak inş. normal güzel çıkar hayırlısıyla.......
inş hepiniz iyisinizdir rabbim başka dert üzütü keder vermesin inş.

Son düzenleme:

Çok fena oldum yazını okuyunca ama ben yaaacanım benm yaa kıyamam inanki sana kürtajla rahim duvarı inceliği düzelirmiymiş..Yapışıklık falan olmasın ondan incedir belki..Bir prof falan göster önce hemen karar verme herşeye tamammı??

saol cnm arkadaşım bilmiyorumki gülüm rahmin temizlenmesi lazım dedi ama okuduğum araştırdığım kadarıylada rahmi ince olanlara önerilmiyor delinme olup allah korusun rahim alınıyor bölelikle gebelik umutları tamamen bitiyor allahım yar ve yardımcımız olsun kuzum senden bi hamileyim haberi gelse inanki kendim kadar sevinicem seviliyorsun unutma cnm

canımsın yaaa yerim seni kızzz..Birlikte hamiş kalalım inşşş inan kalalımda sıra hiç önemli değil..

Bugün Şişli memorial hastanesine bir arkadaşımı götürdüm..Prof Semra Kahraman ile görüştük..Konumuz tamda bu idi..Ondan dedim sana..Yoksa çok bilgi sahibi olduğum bir konu eğil rahim inceliği..

Semra Hanım arkadaşıma adetin 15. gününde olmasına rağmen ve 4 adet yumisi ovüle olacak halde iken rahim duvarının çizgi halinde çok ince olduğunu ve çektirdiği rahim filminde de görüldüğü üzere rahimdeki yapışıklıklardan bunun kaynaklandığını söyledi..
Arkadaşımın daha önceden kürtajı var ama düşükler sonrası..Dediki orada eğer kürtaja bağlı doku kaybı oldu ise bunu yerine koymamız mümkün değil ama zannetmiyorum bu yapışıklıl yüzünden böyle onu histereskopi yaparak açalım ve tüpümüzü yapalıkm dedi..

Şimdi senin doktorda tam tersi kürtaj yapalım demiş ya hani analayamadım o kısmı ben çok..O yüzden helede herhangi bir operasyona gireceksen çok araştırr hiç kendini hemen teslim etme doktorların eline..Nar suyuna sende başla hemen..%100 doğal olanından al ve iç bakalım..İnş şifa olur faydası olur..Hep rahim duvarı ince olan arkadaşlarım nar suyu içtiklerini yazarlar..Saraçoğluda öneriyor..

Lütfen hemen umutsuzluğada kapılma olurmu gülüm..

bu arada kızlar gecenin bu vakti klavye tuşlarının sesine eşim gıcık olduğundan çıkıyorum şimdi ama ne yazarsanız yarın mutlaka okurum..Hepinize iyi geceler..

Depresifim canım bnm yatmadan güzelce duanı et..Rabbim güzel hayırlı kapılar açıp seni yönlendirsin bacım..İnş çok güzel olacak herşey

bitanemm iyiki varsın cnm seninle yazışırken inan öyle derin içten nefes alıyorumki bilemessin :13: çok çok tşk ederim cnm desteğin ömre bedel haklısın cnm inanki banada çok mantıksız geldi zaten rahim incelmesi yada harap olması düşüklere bağlı kürtajlarla oluyormuş ve ben hiç düşük hatta kürtaj yaşamadım allahta inş. o noktaya getirmesin beni ve szileri kuzum çok zor şimdi ince olan rahmi kazıyınca kesin delinecek korktum yaptırmayacağım....cnm yapışıklık olabilir rahim filmi sonucum yarın çıkacak doktora ozaman göstereceğim.... bu inceliği vajinal ultrasonla ölçüyor hep rahim filminde ne var ne yok çıkar dimi kuzum bide çok korktum çok kötü bi deneyim oldu bana rahim filmi nar suyu içtim cnm soğan kürü demmişti bi doktor yaptım geçen ay 3 iken bu ay 4 olmuş incelik yani sürünüyorum resmen kiiii 7 ye bile az diyolar hiç umudum kalmıyor galiba sonamı geldim peşini bıraksammı diyorum bazen bebek fikrinin.... cnm benim rabbim neyler neylerse güzel eyler hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için cnm birde ölçümü benim doktor adetin 2. 3. günü yapıyor ince diyor bugün 9.gündü ince çıktı anlamadım ben bu işleri kaçıncı gün ölçülmeli

Son düzenleme:

Selam Pollyanna.Oncelikle kesinlikle yaptirmani onermiyorum.Cunku Daha buyuk sorunlara neden olabilir. iyi dusun derim.Ben suan Doktor kurban oldugumu dusunuyorum.Ama genede sen bilirsin..Hepimiz Boyle olalim insallahhhh

tamam meleğim huzurlu uykular kuzum bol bebişli rüyalar
Selam Pollyanna.Oncelikle kesinlikle yaptirmani onermiyorum.Cunku Daha buyuk sorunlara neden olabilir. iyi dusun derim.Ben suan Doktor kurban oldugumu dusunuyorum.Ama genede sen bilirsin..Hepimiz Boyle olalim insallahhhh

cnm bende çok korktum ve mantıksız geldi.... inşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla cnm sen neden doktor kurbanı oldun hayırdır

Canim benim inan cok ozuldum allah derdinin dermanini verir insallah
Canig bence hemen karar verme rahim filmini sonucunun sadece kendi dr una gosterme baska bi dr larin bi fikrinide al eger yapisiklik falan yoksa yada ki insallah kotu bisey yoksa kurtaj olma
Canim bence en mantiklisi histereskopi yaptir
Bunun ehli ben ce bu konuda uzman ben de histereskopi yaptirdim bu dr a
Ankarada PRF DR RECAI PAPUCCU
Istersen arastir ama bu gibi konular bence bu hocanin alani
Canim bende gecen sene hamile kalmistim dis gelik dediler tupunu kescez yok yumurtaligini alcaz dediler bebek nerde diye kackere laparaskopi ile baktilar en sonunda hastaneden habersiz kacip kendi dokroruma goturduler bebegin dokusu assagi dusmus ve onu goremiyolar biri prf biri yuksek dr biride sef dr bu uc akilli 8 gun icinde kac kere deldiler narkozda cabasi
Canim benim ben derimki filmini al dr lara bas vur goster fikir al
Canim insallah hic bi sorun yoktur
Bu kulupte TEBONIN VE SOYALICHITIN bu ialclari bende rahim kalinlasmasi ni yardimci oluyomus diye okudum sende arastir insalah yucelerin yucesi yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…