bu kullandığın cylo fsh yi düşürüyormuş belki seninde düşecektir canım..birde hayıt denedinmi..aslında hayıtın hapıda varmış..agnucaston diye..aslında ibrahim saraçoğlunu sende bi arasan belki sanada bi tavsiyesi olur bu fsh için..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ahhh ahhh ben geldim kızlar...öyle hüzünlü öyle dertli öyle çıkmazlarda ve savunmasız ve çaresiz geldimkiiiii gözyaşlarım sel oldu sona yaklaştım adım adımbugün doktora gittim yumoşlar iyi görünüyormuş yani gelişme oluyor ama istenilen boyut değil tek onun üstünde uğraşılsa hemen aşılacak ufak bi sorun sendeki sorun yumurta büyümememsi oluşmması değil RAHİM DUVARI İNCELİĞİ dedi sevgili doktorum...kürtajla rahim içi temizlenecek çok harap gözüküyor düzeltilecek dedi....işte tamda en çaresiz olduğum annnn dedim kendime rahim duvarı inceliği olanlarda genelde rahim yırtılması oluyormuş kürtajla ve rahmin alınmasına gidiliyormuş ben şimdi ne yapacağım kürtaj olmasam belki binde bir dahide olsa gebelik ihtimalim varken delinme sonucu rahim alınmasıyla gebeliğin ggggg sini bile hayal edemeyeceğim tek sorun o diyor kalınlaştırmak için ilaç sölemiyor kürtajlka temizlenecek diyor ve riskleri fazla ( anneeee küçük bir çocuk kalsaydım dizlerinde şuan yanımda olsaydınnn tıpkı küçük bi çocuk gibi savunmasız çaresiz hallerimdeki şuanki beni en iiyi teselli eden annemmmmm büyüdüğümüzdede keşke küçükken düştüğümüz dizimizi öptüğün gibi öpücüğünle iyileşseydi kanayan yaralarımmm şu paramparça gönlüm )
veeee kızlar o çok korktuğum RAHİM FİLMİMİDE bugün çektrdim sonuçlar yarın çıkacak inş. normal güzel çıkar hayırlısıyla.......
inş hepiniz iyisinizdirrabbim başka dert üzütü keder vermesin inş.
amin cnm çok saolasın...bende öyle düşlünüyorum cnm rahim filmimi başka farklı doktorlarada göstereceğim....cnm histeroskopi ne oluyor rahim filmi değilmi zaten ben anlamadım...cnm allah sabrımızı bol etsin...bu ilaları araştırıcam cnm başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun cnm...Canim benim inan cok ozuldum allah derdinin dermanini verir insallah
Canig bence hemen karar verme rahim filmini sonucunun sadece kendi dr una gosterme baska bi dr larin bi fikrinide al eger yapisiklik falan yoksa yada ki insallah kotu bisey yoksa kurtaj olma
Canim bence en mantiklisi histereskopi yaptir
Bunun ehli ben ce bu konuda uzman ben de histereskopi yaptirdim bu dr a
Ankarada PRF DR RECAI PAPUCCU
Istersen arastir ama bu gibi konular bence bu hocanin alani
Canim bende gecen sene hamile kalmistim dis gelik dediler tupunu kescez yok yumurtaligini alcaz dediler bebek nerde diye kackere laparaskopi ile baktilar en sonunda hastaneden habersiz kacip kendi dokroruma goturduler bebegin dokusu assagi dusmus ve onu goremiyolar biri prf biri yuksek dr biride sef dr bu uc akilli 8 gun icinde kac kere deldiler narkozda cabasi
Canim benim ben derimki filmini al dr lara bas vur goster fikir al
Canim insallah hic bi sorun yoktur
Bu kulupte TEBONIN VE SOYALICHITIN bu ialclari bende rahim kalinlasmasi ni yardimci oluyomus diye okudum sende arastir insalah yucelerin yucesi yar ve yardimcin olsun
evet cnm ya banada mantıksız geldi ki zaten düşüğe bağlı kürtajlarda rahim kötü olurmuşki kürtajla rahmimi nasıl düzeltecek anlamadım allah yardımcımız olsun cnm. rahim inceliği dışındaki herşey normal benim düzene girmiş dedi dr fsh düşük ve yumilerde sorun yok tek sorun incelikmişcanım ya hiç üzülme her doktorada inanma bana çok mantıksız geldi rahihimin nasıl bu hale gelebilirki hiç düşüğün ve kürtajın yok... resmen saçmalamış doktorun ..bendede kist vardı hemen alalım demişti önceki doktorum ameliyat olsam riski çoktu ama 3 ay sonra kendiliğinden gitti kistim.. bazıları insanı deneme tahtası olarakta görüyo canım fsh yükseken zaten rahim kalınlığı değerlerimiz normal beklenemez ..neden rahim inceliğini takıntı haline getiriyoki doktorun bizim hedefimiz önce yumoş büyütmek canım.. hiç bunlara takılma tüp tedavine başla canım yumoşlar büyüsün ..ultrasonla nasıl anlarki halen aklım almıyo rahim kötü diye hiç üzme tatlı canını Allahım dermansız dert vermesin ..
slm kızlaar!!!bugün allah'ın izniyle başladım tedaviyeee
inanıyorum ki rabbim bizim bu emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda verecek!!!
rabbim yüzümüzü ak, gönlümüzü ferah, evladımızı hayırlı eyleeee!!!!
amin cnm çok saolasın...bende öyle düşlünüyorum cnm rahim filmimi başka farklı doktorlarada göstereceğim....cnm histeroskopi ne oluyor rahim filmi değilmi zaten ben anlamadım...cnm allah sabrımızı bol etsin...bu ilaları araştırıcam cnm başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun cnm...
evet cnm ya banada mantıksız geldi ki zaten düşüğe bağlı kürtajlarda rahim kötü olurmuşki kürtajla rahmimi nasıl düzeltecek anlamadım allah yardımcımız olsun cnm. rahim inceliği dışındaki herşey normal benim düzene girmiş dedi dr fsh düşük ve yumilerde sorun yok tek sorun incelikmişcnm benim yumoşlar büyümüş gelişmiş tedaviye cvp vermiş sorun yok senin yumileri istediğimiz hale getirebilioz dedi ama rahmin inceyken bebek tutunmaz gebelik oluşmaz dedi tek sorun şimdilik incelik allah başka dert vermesin
Kizlar benim kafam karisti mini tup bebek ilac tedavisimi oluyo yani serephone yada klomofin gibi ilaclami yedavi uygulaniyo bu ilaclari 5 gun kullandiktan sonra igne takviyesimi yapacaksiniz
Ben yurtdisinda yasadigim icin burda tedvi farkli yapiliyo sanirm
Cunki benimde biliyosunuz yumurta rezrvi azligi var ve bugun kontrolum vardi
6 gun once sadece gonal f vuruyodum bugun takviye olarak menegon da verdi bugunde iti baren hem gonal f hemde menegon ikisini ayni gun vuracam cuma kontrolum var
Yani sizce yanlis bi tedavi secimini mi yapti acaba doktor
Hayirlisi artik naapalim bence bu tedavide bi hayir gormuyorum ama yinede allahTan hayirlsi
Ve sadece sagda 3 yumurta var solda yine tik yok acaba dozu yuksekmi verdi cunku ilaci alirken eczaciya sordum ishal oldum diye cevabi ise dr nuz belki yusek dozla baslatti bencede 225 yumurtasi az olan kisilerde bu kadar doz dogrumu bilmiyorum artik sonumuz hayr olsun
kızlar ya yumurta rezerv azlığı problemi olanlar hep negatif sonuçlar alıyobende rezerv azlığı var çoook tırsmaya başladım:18::18::18: yine mi olmayacak diye benim 3. denemem olcak
kızlar şundan mı kaynaklanıyo ki:44: yani yumurta sayımız azaldıkça yumurta kalitemiz düşüyo(( tutunma olasılığı mı düşüyo ki
ilk yaptırdığımda yumurta kalitesi iyiydi ikinci de ikinci kalitedeydi 3 denemem de bakalım kalitesi ne olcak
ahhh ahhh ben geldim kızlar...öyle hüzünlü öyle dertli öyle çıkmazlarda ve savunmasız ve çaresiz geldimkiiiii gözyaşlarım sel oldu sona yaklaştım adım adımbugün doktora gittim yumoşlar iyi görünüyormuş yani gelişme oluyor ama istenilen boyut değil tek onun üstünde uğraşılsa hemen aşılacak ufak bi sorun sendeki sorun yumurta büyümememsi oluşmması değil RAHİM DUVARI İNCELİĞİ dedi sevgili doktorum...kürtajla rahim içi temizlenecek çok harap gözüküyor düzeltilecek dedi....işte tamda en çaresiz olduğum annnn dedim kendime rahim duvarı inceliği olanlarda genelde rahim yırtılması oluyormuş kürtajla ve rahmin alınmasına gidiliyormuş ben şimdi ne yapacağım kürtaj olmasam belki binde bir dahide olsa gebelik ihtimalim varken delinme sonucu rahim alınmasıyla gebeliğin ggggg sini bile hayal edemeyeceğim tek sorun o diyor kalınlaştırmak için ilaç sölemiyor kürtajlka temizlenecek diyor ve riskleri fazla ( anneeee küçük bir çocuk kalsaydım dizlerinde şuan yanımda olsaydınnn tıpkı küçük bi çocuk gibi savunmasız çaresiz hallerimdeki şuanki beni en iiyi teselli eden annemmmmm büyüdüğümüzdede keşke küçükken düştüğümüz dizimizi öptüğün gibi öpücüğünle iyileşseydi kanayan yaralarımmm şu paramparça gönlüm )
veeee kızlar o çok korktuğum RAHİM FİLMİMİDE bugün çektrdim sonuçlar yarın çıkacak inş. normal güzel çıkar hayırlısıyla.......
kızlar hamileyimm :))) hemde ikiz darısı hepinizin başına ben muradıma erdim umarım sizde erersiniz ümidinizi kaybetmeyin güçlü olun ki bebekleriniz rahat rahat tutunabilsin sevgiler <3 <3
canım şuan cylo kulanıyorum hayıtın kendisini içemiyorum hapını alıcaktım doktoruma sordum öyle bir hap bilmiyo isminide söyledim hiç duymadım demişti.. eczaneyede sordum içeriği hayıtmı diye onlarda hayıt diyebişey yazmıyomuş sadece adeti düzenliyomuş bitkiselmiş ama şuan cylo kulandığım için almak istemiyorum biesteronuda sordum doktoruma kullanma gerek yok dedi napıcağımı bilemedim başka haplarla kulanınca yan etkisi varmı yokmu bu hapların ..doktorda tavsiye etmeyince kullanmak içimden gelmiyo..
kızlar hamileyimm :))) hemde ikiz darısı hepinizin başına ben muradıma erdim umarım sizde erersiniz ümidinizi kaybetmeyin güçlü olun ki bebekleriniz rahat rahat tutunabilsin sevgiler <3 <3
içtiğin hap fsh yi düşürüyor demekki doktor vermediğine göre..hayıtın hapı agnucaston gibi bişeydi..birde vıola diye bahsediyorlar..ama bi bak bakalım belkide fsh düşecektir gerek kalmayabilir.
canım doktorumun dediğine göre fsh hiçbir bitki düşürmüyomuş rezerv azalınca tekrar çoğaltıcı ilaç bulunamamış daha tıpta. ama incir hayıt nar suyu kullan iyi geliyo diye duyumlar var demişti doktorum..bizim fsh biliyosun iniyo çıkıyo benim inmişti 6 ay önce fsh 4 düşmüştü o zaman yumurta takibi yapmıştı doktorum ve sorunsuz hapla geklişti çatladı ama olmamıştı..benim doktorum fsh mutlaka düşmesi şart dedi bana tüp bebek tedavisine başlayabilmemiz için biliyosun geçen ay hapla yine büyümedi yumoşlar hayırlısı canım bakalım. sen neler yaptın döndünmü memleketen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?