Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım şuan cylo kulanıyorum hayıtın kendisini içemiyorum hapını alıcaktım doktoruma sordum öyle bir hap bilmiyo isminide söyledim hiç duymadım demişti.. eczaneyede sordum içeriği hayıtmı diye onlarda hayıt diyebişey yazmıyomuş sadece adeti düzenliyomuş bitkiselmiş ama şuan cylo kulandığım için almak istemiyorum biesteronuda sordum doktoruma kullanma gerek yok dedi napıcağımı bilemedim başka haplarla kulanınca yan etkisi varmı yokmu bu hapların ..doktorda tavsiye etmeyince kullanmak içimden gelmiyo..

canım ya hiç üzülme her doktorada inanma bana çok mantıksız geldi rahihimin nasıl bu hale gelebilirki hiç düşüğün ve kürtajın yok... resmen saçmalamış doktorun ..bendede kist vardı hemen alalım demişti önceki doktorum ameliyat olsam riski çoktu ama 3 ay sonra kendiliğinden gitti kistim.. bazıları insanı deneme tahtası olarakta görüyo canım fsh yükseken zaten rahim kalınlığı değerlerimiz normal beklenemez ..neden rahim inceliğini takıntı haline getiriyoki doktorun bizim hedefimiz önce yumoş büyütmek canım.. hiç bunlara takılma tüp tedavine başla canım yumoşlar büyüsün ..ultrasonla nasıl anlarki halen aklım almıyo rahim kötü diye hiç üzme tatlı canını Allahım dermansız dert vermesin ..

slm kızlaar!!!bugün allah'ın izniyle başladım tedaviyeee
inanıyorum ki rabbim bizim bu emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda verecek!!!
rabbim yüzümüzü ak, gönlümüzü ferah, evladımızı hayırlı eyleeee!!!!

amin cnm çok saolasın...bende öyle düşlünüyorum cnm rahim filmimi başka farklı doktorlarada göstereceğim....cnm histeroskopi ne oluyor rahim filmi değilmi zaten ben anlamadım...cnm allah sabrımızı bol etsin...bu ilaları araştırıcam cnm başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun cnm...
evet cnm ya banada mantıksız geldi ki zaten düşüğe bağlı kürtajlarda rahim kötü olurmuşki kürtajla rahmimi nasıl düzeltecek anlamadım allah yardımcımız olsun cnm. rahim inceliği dışındaki herşey normal benim düzene girmiş dedi dr fsh düşük ve yumilerde sorun yok tek sorun incelikmiş cnm benim yumoşlar büyümüş gelişmiş tedaviye cvp vermiş sorun yok senin yumileri istediğimiz hale getirebilioz dedi ama rahmin inceyken bebek tutunmaz gebelik oluşmaz dedi tek sorun şimdilik incelik allah başka dert vermesin

Oo süpersin sanki çok ara vermedin dimi canım öyle hatırlıyorum ben..Rabbim bu tedavini hayırlı eylesin..Meleğini yada meleklerini göndersin sana tez elden inşşşşşşşşş..

Allah Allah canım ya bu nasıl bir doktor önce yıkıyo sonra tekrar düzeltiyo madem yumoşlar var sorun yok neden fsh yüksek ve rahim inceliği ile fsh çıkmaz benim bildiğim..canım ya bence sen doktorunu acilen değiştir..

Mrb kabakız benim de yumurta rezerv azlığım var. Amh değerim 0.75 çıkmış, bugün öğrendim. Önceki muayende yumurtalıklarımda folikül sayısı az görünüyor dedi doktorum. 4-4 yaz demişti hemşireye sonra 5-5 yap dedi. Acaba saü ve sol yumurtalıkta görünen folikül sayısı mıydı , bilemedim. Adetim de başladı ve yarın tedaviye başlanacak. Yani 5 gün boyunca
gonal f 300 vurulacağım. Bakalım benim de yumurtalarım ve rezervim az ve doktorum 300 doz ile başlatıyor. Hayırlsıı olsun hepimize.

kızlar hamileyimm :))) hemde ikiz darısı hepinizin başına ben muradıma erdim umarım sizde erersiniz ümidinizi kaybetmeyin güçlü olun ki bebekleriniz rahat rahat tutunabilsin sevgiler <3 <3

Cnm benim de rezerv azlığım var amh değerim 0.75 çıktı bugün öğrendim, yaşım da 34 sene sonu 35 olacağım. Tüp bebek tedavisine yarın başlıyorum gonal f 300 iğneleriyle.
Senin yaş ve amh nedir cnm? ve tedavini nerede oldun ve oluyorsun. Aynı dertteyiz paylaşırsan sevinirim cnm.

canım meraba..rahim incelme sorunun çaresi var..kürtaj olmana gerek yokki..tüp bebeğe başladığında estrofem lerle destekliycekler zaten kalınlaşma olmassa rahime çizik atılıyormuş..oda kalınlaşmayı sağlıyormuş..tüp bebeğe başlayana kadar dimes yüzde yüz nar suyunu günde iki bardak iç canım..sen dikkat et fsh yükselmesin tüp bebeğe başlamanda o çok önemli gerisini bi şekilde hallediyorlar zaten..karamsarlık yok yılmak yok..işallah bebeği olmayan kimse kalmasın canım..sabır ve mücadeleye devam..arada 40 yaş üstü ablalrının tppiğini gel oku canım..sana moral olsun..tabiki ağlıycaz üzülcez ama pes etmek yok..üzülme sen herşey yoluna gircektir..

kızlar hamileyimm :))) hemde ikiz darısı hepinizin başına ben muradıma erdim umarım sizde erersiniz ümidinizi kaybetmeyin güçlü olun ki bebekleriniz rahat rahat tutunabilsin sevgiler <3 <3

Tanayyy çok tebrik ediyorum seni.:))) Durumun nedir bilmiyorum yaş, amh ve nerede tedavi olduğun hakkında. Bu konuyu yeni takip etmeye başladım. Rezerv azlığım var benim de ((
Çok tebrik ediyorum , inşallah tüm gebe kalmak isteyenler bir an önce bu duyguyu yaşarlar....

içtiğin hap fsh yi düşürüyor demekki doktor vermediğine göre..hayıtın hapı agnucaston gibi bişeydi..birde vıola diye bahsediyorlar..ama bi bak bakalım belkide fsh düşecektir gerek kalmayabilir.

hayırlı olsun ..kucağınada al işallah..darısı bizlere tüm istiyenlere olsun..biraz anlat canım neler yaptın..burda böyle şeylere ihtiyaç duyoruz canım..sağlıklı hamilelik diliyorum..

çok sevindim canım Alah sağlıklı bir şekilde kucağına almayda nasib eder inş.. maşallah diyelim nazar deymesin.. senin hikayen neydi canım ya kısaca anlatırmısın doğal yolamı hamile kaldın fsh kaçtı canım umut oldun bize..içime bir sevinç doldu ben gebe kalmışım gibi..

içtiğin hap fsh yi düşürüyor demekki doktor vermediğine göre..hayıtın hapı agnucaston gibi bişeydi..birde vıola diye bahsediyorlar..ama bi bak bakalım belkide fsh düşecektir gerek kalmayabilir.

canım doktorumun dediğine göre fsh hiçbir bitki düşürmüyomuş rezerv azalınca tekrar çoğaltıcı ilaç bulunamamış daha tıpta. ama incir hayıt nar suyu kullan iyi geliyo diye duyumlar var demişti doktorum..bizim fsh biliyosun iniyo çıkıyo benim inmişti 6 ay önce fsh 4 düşmüştü o zaman yumurta takibi yapmıştı doktorum ve sorunsuz hapla geklişti çatladı ama olmamıştı..benim doktorum fsh mutlaka düşmesi şart dedi bana tüp bebek tedavisine başlayabilmemiz için biliyosun geçen ay hapla yine büyümedi yumoşlar hayırlısı canım bakalım. sen neler yaptın döndünmü memleketen..

Canim benim histereskopi
Tedavi amacli rahmin icine ve tuplerin deliklerine kamera ile girilmesi demek tir
Ama bunu yaptiktan sonra en az 2 ay rami dinlendirmen lazim bazen rahim film inde hersey bellu olmuyor
Yuce mevlam yardimcimiz olsun

diğer arkadaşların sana yazdıklarını okudum ve hepsine katılıyorum.. Bunun yanında sana bir şey anlatmak istiyorum.. 2sene önce bir arkadaşımda rahim duvarı inceliği teşhisiyle bunalım yaşadı.. Hamile kaldı çocuk tutunamadı ve düştü.. Aradan 1 sene geçmedi tekrar hamile kaldı ve maşşalllah şimdi dünya tatlısı bir kızı var.. Rahim duvarı ince diye ne kazıttılar ne kürtaj ne bişey.. Biraz ilaç falan bir kaç ay içinda hamile kaldı ve biraz dikkatli yaşayarak bebeğini kucağına aldı... Senin doktorun çooookk uç noktalarda dolaşmış bence . Hiç moralini bozman gerekecek bir şey olduğunu düşünmüyorum..başka doktora git..ve yazdığım olaya bak .. Onun çocuğu olduysa senin de olur.. Sadece kısmet bence

canım fsh benim biosteron dhea kullandığım zamanlar düştü..yani 5 6 aydır düşük seviyede gidiyor..saraçoğlunu aramanı tavsiye ederim canım onun hem fsh düşürücü hemde amh artırıcı kürleri var..yanlız düşürmek için sabırlı olmalısın..önce dosya açıyorlar sonra sana şu saatte ve şu günde ara diyorlar..o zaman işte sabırla beklemen lazım..bende dönmedim hala memleketteyim hafta sonu dönüyorum kısmetse..

Merhaba canim benimde amh 0.70 cikmisti iki sene once fsh da cabasi iniyo cikiyo ha bide sut hormonuda cikiti yasta 35 iki sene once 6 tane vardi 3 dollenmisti simdi ise 3 tane bakalim dollenecekklermi yoksa fis
Hakkimizda hayirlisi
Tedavin hayirli olsun insallah bol yumin ve hipsi kaliteli cikar canim
Kontrollerini yazmayi unutma canim

kızlar benimde rezervlerimde azalma var malesef.32 yaşındayım.fsh 8.5 amh 0.5 çıktı.ardından bi aşılama bi kere tüp bebek yaptırdım.ikiside olumsuz malesef.3 yumurtam oluştu.2 si döllendi.dur durumda olan arkadaşlar bitkisel neler kullanıyorsunuz.yada ilaç.eylül ayı gibi tekrara düşünüyorum tüp bebek.o zamana kadar bi faydasını göreceğim bildiğiniz neler var.paylaşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…