kızlar benimde rezervlerimde azalma var malesef.32 yaşındayım.fsh 8.5 amh 0.5 çıktı.ardından bi aşılama bi kere tüp bebek yaptırdım.ikiside olumsuz malesef.3 yumurtam oluştu.2 si döllendi.dur durumda olan arkadaşlar bitkisel neler kullanıyorsunuz.yada ilaç.eylül ayı gibi tekrara düşünüyorum tüp bebek.o zamana kadar bi faydasını göreceğim bildiğiniz neler var.paylaşırsanız çok sevinirim
bitanem benim fsh yüksek olduğu zamanlarda yumilerim kötüydü gelişmiodu yapıları bile iyi deildi fsh düştükten sonra çok şükür düzeldi allahımın yardımıyla cnm bu ayda ben 2. günü gitmiştimya dr a hormon tahlil istemişti yaptırmamıştım sonra sizle konuşunca hatamı anladım ve 3.günü yaptırdım ve fsh düşük cnm yine aynı çıktı normale dönmüş herşey dedi tek sorun rahim inceliği dediAllah Allah canım ya bu nasıl bir doktor önce yıkıyo sonra tekrar düzeltiyo madem yumoşlar var sorun yok neden fsh yüksek ve rahim inceliği ile fsh çıkmaz benim bildiğim..canım ya bence sen doktorunu acilen değiştir..
tanayyy uzun süre uğramıyodun topiğe ve harika haberle gelmişsin tebrik ederimkızlar hamileyimm :))) hemde ikiz darısı hepinizin başına ben muradıma erdim umarım sizde erersiniz ümidinizi kaybetmeyin güçlü olun ki bebekleriniz rahat rahat tutunabilsin sevgiler <3 <3
amin cnm inş..cnm çizik nasıl oluyorki onunla düzelenler varmı acaba doktoru değiştirecem ve yeni doktorla bunları detaylı konuşucam inş.bu doktor hiç ilaçtan bahsetmio oysaki bazı yerlerde kalınlaşmak için ilaç veriliomuş benim doktorun bilgisi yok heralde boşuna okudu bunca yıl ne çektiiii yazıkkkcanım meraba..rahim incelme sorunun çaresi var..kürtaj olmana gerek yokki..tüp bebeğe başladığında estrofem lerle destekliycekler zaten kalınlaşma olmassa rahime çizik atılıyormuş..oda kalınlaşmayı sağlıyormuş..tüp bebeğe başlayana kadar dimes yüzde yüz nar suyunu günde iki bardak iç canım..sen dikkat et fsh yükselmesin tüp bebeğe başlamanda o çok önemli gerisini bi şekilde hallediyorlar zaten..karamsarlık yok yılmak yok..işallah bebeği olmayan kimse kalmasın canım..sabır ve mücadeleye devam..arada 40 yaş üstü ablalrının tppiğini gel oku canım..sana moral olsun..tabiki ağlıycaz üzülcez ama pes etmek yok..üzülme sen herşey yoluna gircektir..
anladım cnm yani daha kapsamlı oluyor biraz araştırdım ondada rahim delinmesi ihtimali varmışCanim benim histereskopi
Tedavi amacli rahmin icine ve tuplerin deliklerine kamera ile girilmesi demek tir
Ama bunu yaptiktan sonra en az 2 ay rami dinlendirmen lazim bazen rahim film inde hersey bellu olmuyor
Yuce mevlam yardimcimiz olsun
diğer arkadaşların sana yazdıklarını okudum ve hepsine katılıyorum.. Bunun yanında sana bir şey anlatmak istiyorum.. 2sene önce bir arkadaşımda rahim duvarı inceliği teşhisiyle bunalım yaşadı.. Hamile kaldı çocuk tutunamadı ve düştü.. Aradan 1 sene geçmedi tekrar hamile kaldı ve maşşalllah şimdi dünya tatlısı bir kızı var.. Rahim duvarı ince diye ne kazıttılar ne kürtaj ne bişey.. Biraz ilaç falan bir kaç ay içinda hamile kaldı ve biraz dikkatli yaşayarak bebeğini kucağına aldı... Senin doktorun çooookk uç noktalarda dolaşmış bence . Hiç moralini bozman gerekecek bir şey olduğunu düşünmüyorum..başka doktora git..ve yazdığım olaya bak .. Onun çocuğu olduysa senin de olur.. Sadece kısmet bence
Mrbb arkadasimmmm anlayamadimm yani doktor seni nasil uc aylik menepoza soktuu?
canım amh değerin o kadar da köütü değil bizler o.1.lerde sürünüyoruz ben o değeri görsem Allah derim valla.Kist ameliyatında rezerv daha da düşer biliyorum.Bence önce tüp dene dondur ve sonra transfer etirirsin.
canım arkadaşlarım uzun süre giremedim memleketten dün geldim hepinizide çok merak ediyorum inş iyisinizdir bi ara fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışcam..ben çok iyiyim ailemi görmek onlarla vakit geçirmek iyi geldi bana ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum 3 gün siyah kan geldi leke şeklinde ona moralim bozuldu biraz galiba yumurttam bitti adetten kesiliyorum diye artık kendimi alıştırdım bu duruma kabullendim herşeyi yinede elimden geleni yapmaya devam ediyorum belkide bigün benimde olur isteyen herkesin olur inş..
rabbim öyle bi zamanda seni mutlu ediyor ki!!hic merak etme, hep söyle düşün rabbim herşeyi bir yoluna koymustur de!!ve içini ferah tutt!!!anladım cnm allah yardımcımız olsun bu son negatifin olsun.....benimde fsh 40 lardaydıgeçen ay 4 e düştü fsh nın sağı solu belli olmuyor çok vicdansız :) fsh yüzünden hiç takip aşılama tüp deneyememiştim yani ben denemek isterdim elbet herşeye rağmen ama doktorlar bebek tedavisine almadılar fsh düşsün gel dedlier işte gittim bu ay klomene başladım duruma göre salı günü kontrol var bakacak bu aradadad rahim fil sperm testi yaptrıcaz herşey yolundaysa aşılama yada ilişki işte salı belli olacak herşey.. hiç umudum yok açıkcası
kaç mm olunca ince deniliyor??? ben bi ara kalınlaşsın diye taze sıkılmış nar suyu içtimbitanem benim fsh yüksek olduğu zamanlarda yumilerim kötüydü gelişmiodu yapıları bile iyi deildi fsh düştükten sonra çok şükür düzeldi allahımın yardımıyla cnm bu ayda ben 2. günü gitmiştimya dr a hormon tahlil istemişti yaptırmamıştım sonra sizle konuşunca hatamı anladım ve 3.günü yaptırdım ve fsh düşük cnm yine aynı çıktı normale dönmüş herşey dedi tek sorun rahim inceliği dedievet cnm doktorumu değiştireceğim kafama koydum
tanayyy uzun süre uğramıyodun topiğe ve harika haberle gelmişsin tebrik ederim
amin cnm inş..cnm çizik nasıl oluyorki onunla düzelenler varmı acaba doktoru değiştirecem ve yeni doktorla bunları detaylı konuşucam inş.bu doktor hiç ilaçtan bahsetmio oysaki bazı yerlerde kalınlaşmak için ilaç veriliomuş benim doktorun bilgisi yok heralde boşuna okudu bunca yıl ne çektiiii yazıkkk
anladım cnm yani daha kapsamlı oluyor biraz araştırdım ondada rahim delinmesi ihtimali varmışallah yardımcımız olsun
lotuss cnm tşk ederim cnm sizlerle konuşunca rahatladım ağlamaktan harap oldum ben cnm rica etsem arkadaşından hangi ilaçla kalınlaşmış öğrenirmisin tşkler
canım arkadaşlarım uzun süre giremedim memleketten dün geldim hepinizide çok merak ediyorum inş iyisinizdir bi ara fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışcam..ben çok iyiyim ailemi görmek onlarla vakit geçirmek iyi geldi bana ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum 3 gün siyah kan geldi leke şeklinde ona moralim bozuldu biraz galiba yumurttam bitti adetten kesiliyorum diye artık kendimi alıştırdım bu duruma kabullendim herşeyi yinede elimden geleni yapmaya devam ediyorum belkide bigün benimde olur isteyen herkesin olur inş..
canım hoş geldin özletin kendini.. moral depoladın geldin ne güzel.. stres yok canım.. kürtajdan sonra kanamannın azalması normaldir bence çünkü o aşamada bayağ bir kan kaybı yaşanıyodur.. ben artık Allaha teslim ettim kendimi srtes yok düşünmek üzülmek yok Allahım ne dilerse o olucak biz sadee elimizden ne geliyosa onu yapıcaz yaradanında izniyle..
Şuan bebeğim 4,5 aylık doktorum Hulusi hocaydı ama o olmadığında diğer doktor bey ilgilenmişti Ben ilk denemede hamile kaldım benimde yumurta rezervim düşüktü AMH 0,2 idi.ben memnun kaldım öyle apartopar bazı merkezlerde olduğu gibi uygulamaya almıyorlar mesela hocam beni bir ilaç başladıktan 8 ay sonra tüp bebeğe aldı, başladığı ilacın fsh değerimi düşürmesini bekledi.bence etik davranıyorlar
LIZLAR USTTEKUI YAZI UMUTKESME UYESINDENNN SIZE MOREL OLSUN DIYE KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIR BEN KONUS ACMISTIM DOKTORUM HAKKINDAA CEVAPLARDAN BIRIDE BUYDUU BUYRUN OKUYALIMMM
canım fsh benim biosteron dhea kullandığım zamanlar düştü..yani 5 6 aydır düşük seviyede gidiyor..saraçoğlunu aramanı tavsiye ederim canım onun hem fsh düşürücü hemde amh artırıcı kürleri var..yanlız düşürmek için sabırlı olmalısın..önce dosya açıyorlar sonra sana şu saatte ve şu günde ara diyorlar..o zaman işte sabırla beklemen lazım..bende dönmedim hala memleketteyim hafta sonu dönüyorum kısmetse..
bitanem benim fsh yüksek olduğu zamanlarda yumilerim kötüydü gelişmiodu yapıları bile iyi deildi fsh düştükten sonra çok şükür düzeldi allahımın yardımıyla cnm bu ayda ben 2. günü gitmiştimya dr a hormon tahlil istemişti yaptırmamıştım sonra sizle konuşunca hatamı anladım ve 3.günü yaptırdım ve fsh düşük cnm yine aynı çıktı normale dönmüş herşey dedi tek sorun rahim inceliği dedievet cnm doktorumu değiştireceğim kafama koydum
tanayyy uzun süre uğramıyodun topiğe ve harika haberle gelmişsin tebrik ederim
amin cnm inş..cnm çizik nasıl oluyorki onunla düzelenler varmı acaba doktoru değiştirecem ve yeni doktorla bunları detaylı konuşucam inş.bu doktor hiç ilaçtan bahsetmio oysaki bazı yerlerde kalınlaşmak için ilaç veriliomuş benim doktorun bilgisi yok heralde boşuna okudu bunca yıl ne çektiiii yazıkkk
anladım cnm yani daha kapsamlı oluyor biraz araştırdım ondada rahim delinmesi ihtimali varmışallah yardımcımız olsun
lotuss cnm tşk ederim cnm sizlerle konuşunca rahatladım ağlamaktan harap oldum ben cnm rica etsem arkadaşından hangi ilaçla kalınlaşmış öğrenirmisin tşkler
bende kullanmak istiyorum aslında biesteron ama diğer kulandığım ilaçlarla kullansam yan etkisi varmıdır acaba .. kaç ay kullandın biesteronu canım..
canım ben aralık ayında başlamıştım biosteron dhea nisana kadar kullandım..hazirana kadarda fsh yükselmedi yani 6 aydır çok şükür normal seviyede..yanlız bana doktor başlatmıştı biosteron arginmax ve ginseng bu üçünü kullanmam fsh yi düşürdü..ama yumurta kalitesine katkısı olduğunu söyleyemem..çünkü embriyom orta kalitedeydi..önemli olan fsh düşse bile yumurta kalitesini artırmak..saraçoğlunu neden aramıyosun canım..ben ardım en azında tüp deneyene kadar vucuduma bakım yapmış olucam boş beklemekten iyidir..elimziden geleni yapalım taktir allahın canım..bildiğim polyanna doğum kontrol hapı kullanmıştı kist için sanırım o ilaç düşürdü çünkü o ilaçtan sonra fsh düştü demişti..[/QUOT
hangi kürleri başlatı sende canım saraçoğlu ..kaça maloldu kürler.. sended fsh dengesizlikleri varmıydı.en yüksek fsh kaçtı sende canım..bende kullanmıştım doğum kontrol hapı 1 ay düştü sonraki aylar 10 rakamlardı şimdi ise tavan..kafam çok karıştı şimdi..
vayyyy baharcım hoşgelmişşşcanım arkadaşlarım uzun süre giremedim memleketten dün geldim hepinizide çok merak ediyorum inş iyisinizdir bi ara fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışcam..ben çok iyiyim ailemi görmek onlarla vakit geçirmek iyi geldi bana ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum 3 gün siyah kan geldi leke şeklinde ona moralim bozuldu biraz galiba yumurttam bitti adetten kesiliyorum diye artık kendimi alıştırdım bu duruma kabullendim herşeyi yinede elimden geleni yapmaya devam ediyorum belkide bigün benimde olur isteyen herkesin olur inş..
cnm rahim filmi sonucum çıkmış aradılar ama eşim çok yoğun gidemedik almaya en yakın zamanda alıp gösterecez doktora inş normaldir dualarınıza ihtiyacım varbahar35baha hoşgemişsin..bende 3.negatifimi aldım canım bende memleketteyim haftasonu dönücem kısmetse..neler yspıyorsun bu arada kür falan deniyormusun..
polyanna rahim film sonucun çıktımı..doktor ne dedi canım..
bu rezerv azlığı gerçekten zor bi süreç allah yardımcımız olsun..allah ol derse olacak bunu bildiğim içinde umutlanıyorum..allah herkesin yüzünü güldürsün...
amin cnm saol.... cnm 7 mm den aşşağısına ince deniliyor hatta 7 mm bile yeterli olmuyormuş en güzeli 10 ve üzerirabbim öyle bi zamanda seni mutlu ediyor ki!!hic merak etme, hep söyle düşün rabbim herşeyi bir yoluna koymustur de!!ve içini ferah tutt!!!
kaç mm olunca ince deniliyor??? ben bi ara kalınlaşsın diye taze sıkılmış nar suyu içtim
cnm şöle özetle baştan anlatayım...benim fsh 40lardaydı daha önce hiç inmiodu cyclo climen 21 falan kullandım uzun süre ama düşürmedi hiç inmedi...sonra bende kist çıkmıştıya doktor doğ.kont.hapı vermişti kullandım ayrıcada yanında soğan suyu ve hayıt iç demiştiya hatta ben şaşırmıştım genelde bitkileri tavsiye etmiolar ilaç yüklüolarya neyse ben son 3 aydır bu şekilde soğan suyu ve hayıt çayı içtim hepve aç karnına bal polen arısütü yedim... hatta biesteron ve arginmax almıştımya onlardan 2 3 gün içip bırakmıştım bidaha kullanmadım hiç içmedim biesteron kullanmadım hiç..canım senin tam olarak ne sorunun var inanki ben bilemedim şimdi fsh yüksek olduğu için hiç yumoş takibi yapılmadı demiştin hatırladığım kadarıyla şimdi fsh düştü yumoşlar normal diyosun bunlar nasıl hemen düzene girdi fsh düştü şimdi hiç çıkmıyo mucizevi ne uyguladın canım çok merak ettim şimdi bizde uygulayalım... çünkü bu kahrolası fsh bir kere çıkmaya dursun hiç yerinde durmuyo 3 ay yüksekse 1 ay iniyo sadece..
bahar35baha hoşgemişsin..bende 3.negatifimi aldım canım bende memleketteyim haftasonu dönücem kısmetse..neler yspıyorsun bu arada kür falan deniyormusun..
polyanna rahim film sonucun çıktımı..doktor ne dedi canım..
bu rezerv azlığı gerçekten zor bi süreç allah yardımcımız olsun..allah ol derse olacak bunu bildiğim içinde umutlanıyorum..allah herkesin yüzünü güldürsün...
vayyyy baharcım hoşgelmişşşcnm üzülme kürtajdan sonra normalmiş azalması ve rengi pis kan varsa ilk adet öle gelirmiş.... doktor banada kürtaj dedide bende araştırdım ordan okumuştum...
cnm rahim filmi sonucum çıkmış aradılar ama eşim çok yoğun gidemedik almaya en yakın zamanda alıp gösterecez doktora inş normaldir dualarınıza ihtiyacım var
amin cnm saol.... cnm 7 mm den aşşağısına ince deniliyor hatta 7 mm bile yeterli olmuyormuş en güzeli 10 ve üzeribeni geçen ay 2 idi bu ay 4 e yükselmiş ama yetmio ama adetin 10.günü söledi 4 mm die. biraz araştırdım 14. 15. hatta bazen 17 18.günde ölçüm doğru sonuç verir dipo sonuçta yumiler bile 10.gün büyük olmuoki... aklım karıştı doktorumla güven problemi yaşamaya başladım
cnm şöle özetle baştan anlatayım...benim fsh 40lardaydı daha önce hiç inmiodu cyclo climen 21 falan kullandım uzun süre ama düşürmedi hiç inmedi...sonra bende kist çıkmıştıya doktor doğ.kont.hapı vermişti kullandım ayrıcada yanında soğan suyu ve hayıt iç demiştiya hatta ben şaşırmıştım genelde bitkileri tavsiye etmiolar ilaç yüklüolarya neyse ben son 3 aydır bu şekilde soğan suyu ve hayıt çayı içtim hepve aç karnına bal polen arısütü yedim... hatta biesteron ve arginmax almıştımya onlardan 2 3 gün içip bırakmıştım bidaha kullanmadım hiç içmedim biesteron kullanmadım hiç..
zaten doktor fsh inince yumiler düzene girecek demişti bana ve şükür öle oldu şimdiki tek problemim rahim duvarı inceliği...allah başka dert vermesin....öteki ay başka bi doktora gidicem hatta tüp bebek hastanesine gidicem bakalım o neler diyecek rahim filminden nasılsa kurtuldum şükür.... bu arada rahim filmi berbat bişiydi benim normalde ağrı eşiğim düşük değildir öyle hassas değilimdir canım kolay kolay acımaz çok dayanıklıyımdır... ama sanırım eski yöntemle çekilmiş sonradan araştırırken farkettim... yeni yöntemlerdekiler acıtmıomuş...rahmi kancayla sabitlemiolarmış ama benim kanamam çok oldu zor durdu kancadan dolayı bi monitör vardı tepede ama dijital değildi sanırım anlamadımki..sen hangi doğ.kont.hapını kullanmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?