Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hoşbulduk canım evet oral depoladım çok iyi geldi ailemin yanında olmak..bilmiyorum artık varmıdır yokmudur inş yoktur varsada yapcak bişey yok ne yaşamamız gerekiyosa onu yaşıyoruz..inş seninde biranönce geçer rahatlarsın.

annneee o zaman şuan benimki de inceee tüp bebeğe başladık allah yüzümüzü kara çıkarmasın yarı yolda bırakmasın

kaç mm cnm senin... benim doktor garantiye almak istiyor belkide ondan bazen abartıyor mesela ben okuyorum hamile kalanların bazıları 5.5 mm 6mm 6.5. mm bile hamile kalabilmişler...rabbim ol dedikten sonra herşey bahane....

hoşbulduk canm inş öledir bidahakine düzelir inş seninde rahim filmin güzel çıkmıştır herşeyin iyi olmasına sevindim inş en yakın zamnda bebeğine kavuşursun ..

kaç mm cnm senin... benim doktor garantiye almak istiyor belkide ondan bazen abartıyor mesela ben okuyorum hamile kalanların bazıları 5.5 mm 6mm 6.5. mm bile hamile kalabilmişler...rabbim ol dedikten sonra herşey bahane....

adetin 3.günü 4 mm dedi ama gerçi doktor öyle bişi olsa belki derdi ama ben şunu düşünüyorum allah herşeyi bi yoluna koymuştur bunlar kafaya takılacak şeyler değil diye düşünüyorum ferahlıyorum

hoşbulduk canm inş öledir bidahakine düzelir inş seninde rahim filmin güzel çıkmıştır herşeyin iyi olmasına sevindim inş en yakın zamnda bebeğine kavuşursun ..
amin cnm inş..

cnm transfere kadar kalınlaşır ayrıca ilaçlarlada kalınlaşıyormuş ama bana doktor ilaç vermedi... bi arkadaş var tusemim burdan onu takip ediyorum onunla konuşuyorum onunda inceydi duvarı rahim duvarı çizilmiş ve transferi olmuş doktora danışıcam bu çizme işini allah yardımcımız olsun

arkadaşıma msj attım ve sordum.. Cevap verirse hemen yazcam

Oo süpersin sanki çok ara vermedin dimi canım öyle hatırlıyorum ben..Rabbim bu tedavini hayırlı eylesin..Meleğini yada meleklerini göndersin sana tez elden inşşşşşşşşş..
canım ben geçen sene yaptırmıştım 1 sene ara vermiş durumdayım amin canım bu güzel dileklerin için rabbim inş çok güzel sonuclar almayı nasip eder içim kıpır kıpır daha 2 gün tedavimin ama yine de umutluyumm bu 3. denemem
canımcım benim yaş 31 32 olcam
2011de yaptırmıştım amh yi en son 2,9 du henüz yenileyemedim tedaviye dün başladım fsh ım 9 küsür çıktı doktor çok büyük bi problemin yok dedi inş da öyle olur:) ben ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde başladım rapor çıkarttım ilaçlarımı aldım göbek kol ve kalça olmak üzere 3 farklı yerden vurulacam şuan gonal f kullanıyorum 225ünite ama yarın bakalım gelişimine bağlı olarak arttırabilir gonal f i göbekten menapur u kalcadan oluyorum ...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşşş

canım senin rahim kalınığın normal bence kanama esnasında ince olması gerekmiş zaten..benimde adetin 5 günü 5mm demişti bu ay.. benim fsh düşüş yaşadığım zaman 6 ay önce 8mm demişti doktorum sonrada bazen ara ara incelme görmüştü rahimde..bu ay ayrıntılı konuştum rahim inceliğini doktorumla bunu takma kafana biz zaten gereken takviye ilaçları yapıcaz tüp bebek aşamasına gelince dedi doktorum ince olunca dondurma işlem yaparız sen rahat ol yumoşlar büyüsün o aşamaya gelelim yeterki demişti ..Allahım ol derse olucak inş kafaya takmamak gerek..

arkadaşıma msj attım ve sordum.. Cevap verirse hemen yazcam
çok tşk cnm bekliyorum
gulneva tatlım ben bu doktorları anlamıyorum bacım hepsi farklı düşünüyor hiç ortak noktaları yokmu bunların anacımbenimkide yumoş büyütmek kolay dio rahim inceliğine çözüm bulamıyo
kimi fshyı önemsemio kimisi fsh yüksekse olmaz dio
kafayı yemenin eşiğindeyim sanırım:18::18::18::18::18::18::18:
bugüne kadar gittiğim doktorların sayısını unuttum ama hepsinde birbiriyle çelişiyordu söledikleri birbirini tutmuobazı doktorlar incelik olsada rahimde yada fsh yüksek olsa bile tarnsfer yada aşılama yapıobazısıda kesinlikle yapmıo....bi orta yolu bulamadılar napacan çekecez mecbuuuuuuurrr

Cnm mrb, evet bugun basladim ve ilk gonal f 300 ignemi vuruldum. Ayrica doktor baska bi suru ilac verdi. 2 antibiotik hap, fluzal mi ne tek hap ve elevit vitamin. Igneden sonra gobegim 1 gunde sisti valla, bir de affedersin adetim, acaip kirmizilar gelio. Normalde de son zamanlarda oyleydi. Klomen kullandigimda bayagi azakmisti. Gecen ay hic ilac kullanmamistim, o nedenle sanirim yine yogun kirmizilar var. sanki elini, kolunu kesmissin de bi suru saf kirmizi(( bu durum beni biraz endiselendirio. Normal mi? Bi de simdi sanki artti, igneden mi acaba? Doktorum sadece 5 dak muayene edio doz ve ilac yazio ve gerisini hemsireye birakiyo. Haftaya da 1 hafta yokmus mail ve telefon hep hemsireye...( allahim insallah hepimize hayirlisi olur...

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

Merhaba,

Bu senenin başında gördüğüm tedavi sonrası elimde bazı ilaçlar, fazla aldığımdan dolayı artmıştır. ihtiyacı olan arkadaşlara piyasa fiyatından daha uygun bir ücret karşılığı vermek isterim. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar bana 0533 356 40 5 nolu telefondan ulaşabilirler.

özellikleri :

2 kutu Gonal –F 450 IU /0.75 ml
Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü

1 kutu Kutu içeriği ;
1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli

OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü ( yumurta çatlatıcı iğne) - 1 adet

Canim hatirladigim kadari ile bendede kirmizilar geldi benimde yogundu.artik kisiye normal oldugunu saniyorum.Birtek antibiyotigi simdi mi kullaniyosun bana dr um yani turkiyede yaptirmistim turkiydeki dr um tranferden unce icin de sadece 3 tane antibiyotik vardi ucgun gunde birkere ic dedi esimede verdi ikimz transfere kadar ictik
Hakkimizda hayirlisi

Kizlar bugun 3 tane olan yumileri topladilar dr um eger 3 ude bolunurse 5 gun yaparuz eger 1 veya iki kalirsa 3 .gun transfer yapariz
Yarin haber alcaz embritokar ne durumda
KIZLA CUMALARIN YUZUSUYU HURMETINE
1 TANEYE BILE RAZIYIM DUALARNIZI ESIRGEMEYIN
Allahim kimseyi umitsiz bibirakmasin
Diger Arkadaslarimada allahim tedavilerini olumlu eylesin

tedavin hayırlı olsun canım inş yumoşların bölünür Allahım cuma günün hürmetine yumoşlara can verir sana sağlıklı hayırlı evlet olurlar Allahın izniyle..dualarımla seninle canım.. bizede umut olur..

canım ben yaşadığım tecrübelere dayanaraktan bence ilk önemli olan fsh düşük olması şart herşeyin yolunda gitmesi için..yumoşlar sorunsuz büyümesi için tedavimiz yarım kalmamamsı için..sonra zaten dondurma işlami yada rahim tedavimiz yapılır.sende rahim konusunu kafana takma tüp bebek tedavisine başla fsh yükselmeden canım.. acilen doktorunu değiştir bu arada canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…