- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
baharcım memleketten c hos geldın morel depoladın geldınn:))
sıyah kan demıssın benımde uc aydır oyle baslayıp oyle bıttı uc gun surdu kıstım var ınsallahh sneın yokturr canımm..onu gondermekel ugrasıyorum bendee
annneeeo zaman şuan benimki de inceee tüp bebeğe başladık allah yüzümüzü kara çıkarmasın yarı yolda bırakmasın
canım arkadaşlarım uzun süre giremedim memleketten dün geldim hepinizide çok merak ediyorum inş iyisinizdir bi ara fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışcam..ben çok iyiyim ailemi görmek onlarla vakit geçirmek iyi geldi bana ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum 3 gün siyah kan geldi leke şeklinde ona moralim bozuldu biraz galiba yumurttam bitti adetten kesiliyorum diye artık kendimi alıştırdım bu duruma kabullendim herşeyi yinede elimden geleni yapmaya devam ediyorum belkide bigün benimde olur isteyen herkesin olur inş..
canım hoş geldin özletin kendini.. moral depoladın geldin ne güzel.. stres yok canım.. kürtajdan sonra kanamannın azalması normaldir bence çünkü o aşamada bayağ bir kan kaybı yaşanıyodur.. ben artık Allaha teslim ettim kendimi srtes yok düşünmek üzülmek yok Allahım ne dilerse o olucak biz sadee elimizden ne geliyosa onu yapıcaz yaradanında izniyle..
hoşbulduk canm rahatım sakinim bende akışına bıraktım herşeyi inş herşey güzel olcak..durumumu bilmeyenler hep kürtajdan sonra ilk adetinle çok kanaman olur dediler bende hep öle olcak diye bekledim ama olmadı hayırlısı artık..
hoşbulduk canm inş öledir bidahakine düzelir inş seninde rahim filmin güzel çıkmıştır herşeyin iyi olmasına sevindim inş en yakın zamnda bebeğine kavuşursun ..vayyyy baharcım hoşgelmişşşcnm üzülme kürtajdan sonra normalmiş azalması ve rengi pis kan varsa ilk adet öle gelirmiş.... doktor banada kürtaj dedide bende araştırdım ordan okumuştum...
cnm rahim filmi sonucum çıkmış aradılar ama eşim çok yoğun gidemedik almaya en yakın zamanda alıp gösterecez doktora inş normaldir dualarınıza ihtiyacım var
amin cnm saol.... cnm 7 mm den aşşağısına ince deniliyor hatta 7 mm bile yeterli olmuyormuş en güzeli 10 ve üzeribeni geçen ay 2 idi bu ay 4 e yükselmiş ama yetmio ama adetin 10.günü söledi 4 mm die. biraz araştırdım 14. 15. hatta bazen 17 18.günde ölçüm doğru sonuç verir dipo sonuçta yumiler bile 10.gün büyük olmuoki... aklım karıştı doktorumla güven problemi yaşamaya başladım
cnm şöle özetle baştan anlatayım...benim fsh 40lardaydı daha önce hiç inmiodu cyclo climen 21 falan kullandım uzun süre ama düşürmedi hiç inmedi...sonra bende kist çıkmıştıya doktor doğ.kont.hapı vermişti kullandım ayrıcada yanında soğan suyu ve hayıt iç demiştiya hatta ben şaşırmıştım genelde bitkileri tavsiye etmiolar ilaç yüklüolarya neyse ben son 3 aydır bu şekilde soğan suyu ve hayıt çayı içtim hepve aç karnına bal polen arısütü yedim... hatta biesteron ve arginmax almıştımya onlardan 2 3 gün içip bırakmıştım bidaha kullanmadım hiç içmedim biesteron kullanmadım hiç..
zaten doktor fsh inince yumiler düzene girecek demişti bana ve şükür öle oldu şimdiki tek problemim rahim duvarı inceliği...allah başka dert vermesin....öteki ay başka bi doktora gidicem hatta tüp bebek hastanesine gidicem bakalım o neler diyecek rahim filminden nasılsa kurtuldum şükür.... bu arada rahim filmi berbat bişiydi benim normalde ağrı eşiğim düşük değildir öyle hassas değilimdir canım kolay kolay acımaz çok dayanıklıyımdır... ama sanırım eski yöntemle çekilmiş sonradan araştırırken farkettim... yeni yöntemlerdekiler acıtmıomuş...rahmi kancayla sabitlemiolarmış ama benim kanamam çok oldu zor durdu kancadan dolayı bi monitör vardı tepede ama dijital değildi sanırım anlamadımki..sen hangi doğ.kont.hapını kullanmıştın
kaç mm cnm senin... benim doktor garantiye almak istiyor belkide ondan bazen abartıyor mesela ben okuyorum hamile kalanların bazıları 5.5 mm 6mm 6.5. mm bile hamile kalabilmişler...rabbim ol dedikten sonra herşey bahane....
amin cnm inş..hoşbulduk canm inş öledir bidahakine düzelir inş seninde rahim filmin güzel çıkmıştır herşeyin iyi olmasına sevindim inş en yakın zamnda bebeğine kavuşursun ..
adetin 3.günü 4 mm dedi ama gerçi doktor öyle bişi olsa belki derdi ama ben şunu düşünüyorum allah herşeyi bi yoluna koymuştur bunlar kafaya takılacak şeyler değil diye düşünüyorum ferahlıyorum
bitanem benim fsh yüksek olduğu zamanlarda yumilerim kötüydü gelişmiodu yapıları bile iyi deildi fsh düştükten sonra çok şükür düzeldi allahımın yardımıyla cnm bu ayda ben 2. günü gitmiştimya dr a hormon tahlil istemişti yaptırmamıştım sonra sizle konuşunca hatamı anladım ve 3.günü yaptırdım ve fsh düşük cnm yine aynı çıktı normale dönmüş herşey dedi tek sorun rahim inceliği dedievet cnm doktorumu değiştireceğim kafama koydum
tanayyy uzun süre uğramıyodun topiğe ve harika haberle gelmişsin tebrik ederim
amin cnm inş..cnm çizik nasıl oluyorki onunla düzelenler varmı acaba doktoru değiştirecem ve yeni doktorla bunları detaylı konuşucam inş.bu doktor hiç ilaçtan bahsetmio oysaki bazı yerlerde kalınlaşmak için ilaç veriliomuş benim doktorun bilgisi yok heralde boşuna okudu bunca yıl ne çektiiii yazıkkk
anladım cnm yani daha kapsamlı oluyor biraz araştırdım ondada rahim delinmesi ihtimali varmışallah yardımcımız olsun
lotuss cnm tşk ederim cnm sizlerle konuşunca rahatladım ağlamaktan harap oldum ben cnm rica etsem arkadaşından hangi ilaçla kalınlaşmış öğrenirmisin tşkler
canım ben aralık ayında başlamıştım biosteron dhea nisana kadar kullandım..hazirana kadarda fsh yükselmedi yani 6 aydır çok şükür normal seviyede..yanlız bana doktor başlatmıştı biosteron arginmax ve ginseng bu üçünü kullanmam fsh yi düşürdü..ama yumurta kalitesine katkısı olduğunu söyleyemem..çünkü embriyom orta kalitedeydi..önemli olan fsh düşse bile yumurta kalitesini artırmak..saraçoğlunu neden aramıyosun canım..ben ardım en azında tüp deneyene kadar vucuduma bakım yapmış olucam boş beklemekten iyidir..elimziden geleni yapalım taktir allahın canım..bildiğim polyanna doğum kontrol hapı kullanmıştı kist için sanırım o ilaç düşürdü çünkü o ilaçtan sonra fsh düştü demişti..[/QUOT
hangi kürleri başlatı sende canım saraçoğlu ..kaça maloldu kürler.. sended fsh dengesizlikleri varmıydı.en yüksek fsh kaçtı sende canım..bende kullanmıştım doğum kontrol hapı 1 ay düştü sonraki aylar 10 rakamlardı şimdi ise tavan..kafam çok karıştı şimdi..
canım ne gönderecek bilmiyorum henüz elime geçmedi..fiyat 250 civarında 3 ay sürecek bitince tekrar göndercekmiş..aramanı tavsiye ederim ..bi konuş bakalım sonra ne yapmak istersen o şekilde kendine bir yol çiz canım..ister biosteron dhea lı..yada kür şekilinde..ben biosteronun faydasını gördüm allah var..ama kalitesiini artırmadığına inanıyorum..
canım ne gönderecek bilmiyorum henüz elime geçmedi..fiyat 250 civarında 3 ay sürecek bitince tekrar göndercekmiş..aramanı tavsiye ederim ..bi konuş bakalım sonra ne yapmak istersen o şekilde kendine bir yol çiz canım..ister biosteron dhea lı..yada kür şekilinde..ben biosteronun faydasını gördüm allah var..ama kalitesiini artırmadığına inanıyorum..
ama senin yaş genç olunca yumoşlar daha kalitelidir..fsh yi düşürmen yeterli gelebilir canım..
canım ben geçen sene yaptırmıştım 1 sene ara vermiş durumdayımOo süpersin sanki çok ara vermedin dimi canım öyle hatırlıyorum ben..Rabbim bu tedavini hayırlı eylesin..Meleğini yada meleklerini göndersin sana tez elden inşşşşşşşşş..
canımcım benim yaş 31Cnm benim de rezerv azlığım var amh değerim 0.75 çıktı bugün öğrendim, yaşım da 34 sene sonu 35 olacağım. Tüp bebek tedavisine yarın başlıyorum gonal f 300 iğneleriyle.
Senin yaş ve amh nedir cnm? ve tedavini nerede oldun ve oluyorsun. Aynı dertteyiz paylaşırsan sevinirim cnm.
adetin 3.günü 4 mm dedi ama gerçi doktor öyle bişi olsa belki derdi ama ben şunu düşünüyorum allah herşeyi bi yoluna koymuştur bunlar kafaya takılacak şeyler değil diye düşünüyorum ferahlıyorum
canım bende arıycam ama çay türü şeyler içemiyorum maalesef midem çok hasas zorlasamda olmuyo afedersin yutamıyorum çıkartıyorum.. çay vevrirse kulanamam paraya yazık kulanmadıktan sonra.. bakalım sana ne gelicek ona göre bende ararım canım
çok tşk cnm bekliyorumarkadaşıma msj attım ve sordum.. Cevap verirse hemen yazcam
gulneva tatlım ben bu doktorları anlamıyorum bacım hepsi farklı düşünüyor hiç ortak noktaları yokmu bunların anacımcanım senin rahim kalınığın normal bence kanama esnasında ince olması gerekmiş zaten..benimde adetin 5 günü 5mm demişti bu ay.. benim fsh düşüş yaşadığım zaman 6 ay önce 8mm demişti doktorum sonrada bazen ara ara incelme görmüştü rahimde..bu ay ayrıntılı konuştum rahim inceliğini doktorumla bunu takma kafana biz zaten gereken takviye ilaçları yapıcaz tüp bebek aşamasına gelince dedi doktorum ince olunca dondurma işlem yaparız sen rahat ol yumoşlar büyüsün o aşamaya gelelim yeterki demişti ..Allahım ol derse olucak inş kafaya takmamak gerek..
Merhaba canim benimde amh 0.70 cikmisti iki sene once fsh da cabasi iniyo cikiyo ha bide sut hormonuda cikiti yasta 35 iki sene once 6 tane vardi 3 dollenmisti simdi ise 3 tane bakalim dollenecekklermi yoksa fis
Hakkimizda hayirlisi
Tedavin hayirli olsun insallah bol yumin ve hipsi kaliteli cikar canim
Kontrollerini yazmayi unutma canim
Canim hatirladigim kadari ile bendede kirmizilar geldi benimde yogundu.artik kisiye normal oldugunu saniyorum.Birtek antibiyotigi simdi mi kullaniyosun bana dr um yani turkiyede yaptirmistim turkiydeki dr um tranferden unce icin de sadece 3 tane antibiyotik vardi ucgun gunde birkere ic dedi esimede verdi ikimz transfere kadar ictikCnm mrb, evet bugun basladim ve ilk gonal f 300 ignemi vuruldum. Ayrica doktor baska bi suru ilac verdi. 2 antibiotik hap, fluzal mi ne tek hap ve elevit vitamin. Igneden sonra gobegim 1 gunde sisti valla, bir de affedersin adetim, acaip kirmizilar gelio. Normalde de son zamanlarda oyleydi. Klomen kullandigimda bayagi azakmisti. Gecen ay hic ilac kullanmamistim, o nedenle sanirim yine yogun kirmizilar var. sanki elini, kolunu kesmissin de bi suru saf kirmizi(( bu durum beni biraz endiselendirio. Normal mi? Bi de simdi sanki artti, igneden mi acaba? Doktorum sadece 5 dak muayene edio doz ve ilac yazio ve gerisini hemsireye birakiyo. Haftaya da 1 hafta yokmus mail ve telefon hep hemsireye... ( allahim insallah hepimize hayirlisi olur...
Kizlar bugun 3 tane olan yumileri topladilar dr um eger 3 ude bolunurse 5 gun yaparuz eger 1 veya iki kalirsa 3 .gun transfer yapariz
Yarin haber alcaz embritokar ne durumda
KIZLA CUMALARIN YUZUSUYU HURMETINE
1 TANEYE BILE RAZIYIM DUALARNIZI ESIRGEMEYIN
Allahim kimseyi umitsiz bibirakmasin
Diger Arkadaslarimada allahim tedavilerini olumlu eylesin
çok tşk cnm bekliyorum
gulneva tatlım ben bu doktorları anlamıyorum bacım hepsi farklı düşünüyor hiç ortak noktaları yokmu bunların anacımbenimkide yumoş büyütmek kolay dio rahim inceliğine çözüm bulamıyo
kimi fshyı önemsemio kimisi fsh yüksekse olmaz dio
kafayı yemenin eşiğindeyim sanırım:18::18::18::18::18::18::18:
bugüne kadar gittiğim doktorların sayısını unuttum ama hepsinde birbiriyle çelişiyordusöledikleri birbirini tutmuo bazı doktorlar incelik olsada rahimde yada fsh yüksek olsa bile tarnsfer yada aşılama yapıo bazısıda kesinlikle yapmıo....bi orta yolu bulamadılar napacan çekecez mecbuuuuuuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?