Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayırlı haberlerini bekliyoruz..sonu bebişli olsun işallah..

kızlar ya bugün doktor sıkıntı olduğunu söyledi sol daki yumurtalıktaki yumurta capı sağdakine göre daha büyükmüş ve bu diğerlerinin büyümesini engeller diyo hatta tedavim yarın yarıda kesilebilir lütfen dua edinnn!!!!!

arkadaşıma sordum.. Sana söylenen hiç bir şey yapılmamış ona hatta kalınlaştırma için tam bir şey uygulanmamış. Progesteron mu ne o tarz bi şey kullanıyormuş . 2 düşük yapmış. Aşılama tedavisi için adet olması bekleniyormuş ama olmamış nedenine bakmışlar kiiii hamileeee.. Doktor hayret etmiş rahim kalınlığı böyleyken tutunamaz yine düşük olur diye amaa düşmedi .. Şimdi maşşallah kocaman kızı var.. Yani kendiliğinden olmuş..doktorun tutunamaz demesine rağmen tutunmuş.. Benim tavsiyem o kazıtma bilmem ne işlemlerine hiiç girme.. Başka doktora git.. Bak benim arkadaşım hiiç işlem görmeden kendiliğinden olmuş.. Moralini de bozma.. İnan bana olacağı varsa olacak.. Her mesleğin iyisi ve kötüsü var başka doktora git...

hay Allahhhıımmm yaaaaaaaa...bu doktorlara hayret ediyoruumm..canım arkadaşım moralini bozma bak bir doktor bana sol yumurtalığın tembel demişti bir diğeri "ne tembeli sol yumurtalığın nerdeyse hiç yok YOKK" demişti . Sokakta ağlaya ağlaya gittim eve..sonra direkt tüp bebeğe gittim ve eeeennnn kaliteli yumurtam sol yumurtalıktan çıktı.. Yanii hiç yok dedikleri yumurtalık en kaliteliyi verdi bana ve o yumurtalık sayesinde şimdi 3 yaşında bir kızım var...

bence kısırlık konusunda tıp tam ilerleyememiş canım..doktorlar yanılabiliyor ve biz boşu boşuna üzüyolar ..kime inanıcağıma şaşırmış durumdayım artık..çok sevindim senin adına ailen ve kızınla nice mutlu sağlıklı yıllar geçirisiniz inş..ilk tüp denemendemi hamiş kaldın canım yaş kaçtı..

bu yazdığım 2009 senesinde oldu.. Benim ayrıca fsh ımda yüksekti.. 33yaşımdaydım. İlk denemem de tuttu çok şükür..şimdi kızım 3 yaşında.hiçbir yazılana deyilene %100 itimat etmeyin lütfen..benim çevremde vir sürü olay yaşandı bu tip..doktorların dediğinin tam tersi olan şeyler ve cvpları da genelde aynı oluyor "aaaa mucize"..yahu bir doktor mucize dermi.. Üstelik bildiğim bir değil iki değil..

Son düzenleme:

bande kafama takmıyorum artık doktorların dediğini canım.. sen tüp tedavine başlarken fsh kaçtı canım.. benim kaanatim sadece fsh yükseken yumoşlar sağlıklı büyümüyo..

çok tşk ederim bilgiler için...arkadaşınada çok sevindim maşallah rabbim ol desin yeterki...cnm zaten çok korkuyorum kazıma kürtajından:18::18::18::18: allah yardımcımız olsun..yavrunu allah bağışlasın sen kuzuna kardeş düşünüyomusun
ahh ahhh gulnevam bende okadar çok istiyorumki tüpe başlamak ama işte bikaç ay imkanım yok gibi... allah hayırlı kapılar açsın cnm ben doktoumu değiştiricem bi tüp hastanesi var özel oraya gitmyi düşünüyorum en azından tüp ve aşılama konusunda infertilite konusunda uzmanlardır heralde...yol gösterirler en azından aşılama yaparlar...cnm ben anlamadım bu işi adetin 2. 3.günü ölçüyor rahmi ve çok ince diyorr doğal olarak adetliyken ince olup yumurtlama zamanı kalınlaşmazmı benim doktor napmaya çalışıo anlamadım ne tüpe ne aşılamaya yönlendirmio kalınlaşma ilacı vermio yumoşlarım gelişmiş büyümüş ama rahmim ince die tedaviiyi kesti aşılama yapmıo
bundan sonra terk ediyorum o doktoru

Mrb, bana tedaviye basladigim gunu ic dedi hemsireler. Antibiotik kutusunda 2 hap vardi. 2 hap birden kullanmam soylendi. Esime de ayni sekilde. Onun haricinde baska bir ilac tek hap var kutuda, kirmizi renkte onu da ilk gun icmem istendi.
Bir de elevit yazdirdi ancak ayni zamanda folidoce de kullaniyorum, acaba ikisini kullanmam iyi mi? Ikisinde de farkli dozlarda fol asit ve B vitamini var , bilemedim.

hayırlısıyla kaliteli yumoşların olacaktır canım... Allah yardımcın olsun şansın bol olsun canım...

arkadaşım umarım bugün için her şey yolunda gider ve tedavine devam edersin... dualarım seninle...

canım birdaha dönmemek üzere terk et bencede doktorunu..inş tüpe gerek kalmadan hamiş kalırsın..

zaran bahar35baha asya28 sizler neler yapıyorsunuz..
zaran asya başladınızmı tedaviye..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…