Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet kardeş düşünüyorum güzelim.. Ama olmuyo . Sanırım yine kızım gibi bu da tüp bebekle olacak.. Bu ay umutluydum ama yarın BAT ve karnım ağrıyor.. Kırmızılar gelcek yine sanırım

adetimi bekliyorum olunca inşallah hayırlısıyla başlayacağız

adetimi bekliyorum olunca inşallah hayırlısıyla başlayacağız

aynen bende bekliyorum daha çok var adetime 10 gün.. bende hayırlısıyla başlıycam fsh da düşerse inş Allahın izniyle.. senin adet ne zaman canım..

evet kardeş düşünüyorum güzelim.. Ama olmuyo . Sanırım yine kızım gibi bu da tüp bebekle olacak.. Bu ay umutluydum ama yarın BAT ve karnım ağrıyor.. Kırmızılar gelcek yine sanırım

kırmızılar geldimi canım..beklemedeydin..

yok güzelim gelmedi ama sütlü kahverengi çook az akıntım geldi..karnımda çok ağrıyor.. Bu gün denize girdim belki ondan tam gelmedi..bekliyorum tam gelmesini..o sütlü kahverengi gelmeseydi umutlancaktım ama şu an umutsuzum
kırmızılar geldimi canım..beklemedeydin..

gebelik lekelenmede olabilir canım..bende gecikme olunca genelde kist çıkıyo adetlede gidiyo zaten..korkulcak bişey yoktur inş..

arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görürken doğal yolla hamile kaldım.elimde raporla alınmış merional 75 60 adet iğne kaldı.eğer tedavısınde bu iğneyi kullanacak olan varsa aldığım fiyattan vericem.hepinize geçmiş olsun tedavilerinizde başarılar.

Mrb arkadaslar benim de rezerv azligim var. Amh degerim 0.75. Teshis rezerv azligi dedi doktorum. Gecen hafta persembe ilk tup bebek tedavime basladim. Gonal f 300 den 4 gun boyunca vuruldum. Bugun kontrole gittim, doktorum bu hafta olmadigi icin baskasi bakti. yumurtalarin iyi dedi, 2.5, ve 1.5 cm gibi bisiler dedi hemsireye ve ciktim. Sayi ile ilgili bisi soylemedi.Dozunda degisiklik yaptim dedi doktor ve hemsirelerle kendi doktorumun hemsiresine yonlendirdiler. Ilaclari yazdi, gobal f 150 ye dusurdu. Merional ve orgalutran ignelerini birden 3 er gun kullanip kontrole gidecegim ve muhtemelen cumartesi yada pazar yumurta toplama islemim olacakmis.

Sizin tedaviniz nasil geciyor, yumurta ebatlariniz ve sayilari ne sekilde?

Highchemist, gecmis olsun ne oldu tedavin?Yumurtalarin ne kadar buyumustu ve kac taneydi? Sorun cikmadi umarim. Yoksa dedigin gibi iptal mi oldu? Gecmis olsun cnm..

zaran bahar35baha asya28 sizler neler yapıyorsunuz..
zaran asya başladınızmı tedaviye..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

ummucuğum maalesef benim tedavi de yarım kaldı.Fsh düşmeden olmuyor demekki ilaçlara hiç tepki vermedi vucudum.Yeni deneme için kendimi bakıma çektim sarçoğlunu aradım ve bana 4 aşamlı kür önerdi sipariş verdim ve kürler geldi henüz başlamadım ilk etapta soğan kürü önermiş 15 günlük sonra diğer bitkiler işte.Önümüz ramazan soğan kürünü nasılş uygulıcam bilmiyorum.

canım hayırlı olsun..bende ardım saraçoğlunu benim kürler henüz gelmedi..ücreti perşembe ödemiştik..sanırım bugün yarın gelir..işallah şifa olsun..bakalım bana ne vermi..benimkisi iki aşamalı 6 ay sürüyor..2,5 ay kullanıp tekrar arayacakmışım..ramazanda zor olmaz canım yine uygularız..iftardan sonra birini diğerinide sahurda..fsh düşmeden yumoşlar zor büyüyor ...işallah düşer ve rahat avine başlarsın..ben zaten bi 4 ay başlayamam..o yüzden bu kürleri kullanmak istiyorum bu arada..hayırlı olsun canım..

ramazan ayınız mübarek olsun..bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine allahım herkesin kalbindeki muradı versin..aminn

aynen bende bekliyorum daha çok var adetime 10 gün.. bende hayırlısıyla başlıycam fsh da düşerse inş Allahın izniyle.. senin adet ne zaman canım..

benim ki biraz düzensiz 10 gibi bekliyorum hayırlısıyla herkesin duasını bekliyorum ve herkese güzel kokulu bebişler diliyorum

canım nasılsın senin tedavin ne zaman başlayacak

iyiyim canım saol bikaçgündür temizlikle uğraşıyorum eylülde başlamayı düşünüyorum dünde incir kürüne başladım..kullananlar bayabi faydasını görmüş inş bendede işe yarar..sende başlıyomuşsun inş güzel sonuçlanır tedavin mini tüpmü yaptırıyosun kent hastanesimi..?

hakikaten canım dediğin gibi bana da doktor öyle demişti!! sol yumurtalığın tembel dedi bu tüp bebekte sol yumurtalığımdaki yumurtam daha gelişmiş çıktı ama şuan tedavim ertelendi (((

baharcım selam. maalesef benim sonucum da negatif. sen ikinciyi nerde denemeyi düşünüyorsun karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…