çok tşk ederim bilgiler için...arkadaşınada çok sevindim maşallah rabbim ol desin yeterki...cnm zaten çok korkuyorum kazıma kürtajından:18::18::18::18: allah yardımcımız olsun..yavrunu allah bağışlasın sen kuzuna kardeş düşünüyomusun
ahh ahhh gulnevam bende okadar çok istiyorumki tüpe başlamak ama işte bikaç ay imkanım yok gibi... allah hayırlı kapılar açsın cnm ben doktoumu değiştiricem bi tüp hastanesi var özel oraya gitmyi düşünüyorum en azından tüp ve aşılama konusunda infertilite konusunda uzmanlardır heralde...yol gösterirler en azından aşılama yaparlar...cnm ben anlamadım bu işi adetin 2. 3.günü ölçüyor rahmi ve çok ince diyorr doğal olarak adetliyken ince olup yumurtlama zamanı kalınlaşmazmı benim doktor napmaya çalışıo anlamadım ne tüpe ne aşılamaya yönlendirmio kalınlaşma ilacı vermio yumoşlarım gelişmiş büyümüş ama rahmim ince die tedaviiyi kesti aşılama yapmıo
bundan sonra terk ediyorum o doktoru
Kizlar napiyonuzz bakalimmm...tedavisi surenler bekleyenler topik cok dutgun:-(
adetimi bekliyorum olunca inşallah hayırlısıyla başlayacağız
evet kardeş düşünüyorum güzelim.. Ama olmuyo . Sanırım yine kızım gibi bu da tüp bebekle olacak.. Bu ay umutluydum ama yarın BAT ve karnım ağrıyor.. Kırmızılar gelcek yine sanırım
kırmızılar geldimi canım..beklemedeydin..
yok güzelim gelmedi ama sütlü kahverengi çook az akıntım geldi..karnımda çok ağrıyor.. Bu gün denize girdim belki ondan tam gelmedi..bekliyorum tam gelmesini..o sütlü kahverengi gelmeseydi umutlancaktım ama şu an umutsuzum
hayırlısıyla kaliteli yumoşların olacaktır canım... Allah yardımcın olsun şansın bol olsun canım...
arkadaşım umarım bugün için her şey yolunda gider ve tedavine devam edersin... dualarım seninle...
kızlar ya bugün doktor sıkıntı olduğunu söyledi sol daki yumurtalıktaki yumurta capı sağdakine göre daha büyükmüş ve bu diğerlerinin büyümesini engeller diyo hatta tedavim yarın yarıda kesilebilir lütfen dua edinnn!!!!!
zaran bahar35baha asya28 sizler neler yapıyorsunuz..
zaran asya başladınızmı tedaviye..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
ummucuğum maalesef benim tedavi de yarım kaldı.Fsh düşmeden olmuyor demekki ilaçlara hiç tepki vermedi vucudum.Yeni deneme için kendimi bakıma çektim sarçoğlunu aradım ve bana 4 aşamlı kür önerdi sipariş verdim ve kürler geldi henüz başlamadım ilk etapta soğan kürü önermiş 15 günlük sonra diğer bitkiler işte.Önümüz ramazan soğan kürünü nasılş uygulıcam bilmiyorum.
aynen bende bekliyorum daha çok var adetime 10 gün.. bende hayırlısıyla başlıycam fsh da düşerse inş Allahın izniyle.. senin adet ne zaman canım..
canım nasılsın senin tedavin ne zaman başlayacak
hay Allahhhıımmm yaaaaaaaa...bu doktorlara hayret ediyoruumm..canım arkadaşım moralini bozma bak bir doktor bana sol yumurtalığın tembel demişti bir diğeri "ne tembeli sol yumurtalığın nerdeyse hiç yok YOKK" demişti . Sokakta ağlaya ağlaya gittim eve..sonra direkt tüp bebeğe gittim ve eeeennnn kaliteli yumurtam sol yumurtalıktan çıktı.. Yanii hiç yok dedikleri yumurtalık en kaliteliyi verdi bana ve o yumurtalık sayesinde şimdi 3 yaşında bir kızım var...
iyiyim canım saol bikaçgündür temizlikle uğraşıyorum eylülde başlamayı düşünüyorum dünde incir kürüne başladım..kullananlar bayabi faydasını görmüş inş bendede işe yarar..sende başlıyomuşsun inş güzel sonuçlanır tedavin mini tüpmü yaptırıyosun kent hastanesimi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?