Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar tedavim yarıda kesildi yumurtalardan biri fazla gelişmiş diğerlerine göre, diğerlerinin gelişimini baskılar diye doktor tedaviyi bıraktı riske atmamak için devlette yaptırıyordum eğer ki özel de yaptırsaydım belki de ona rağmen tedaviye devam ederdi sanırım:26: adet olcam bi sonraki adetime 20 gün kala başlayacam ... rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın

Kizlarr drekt saracoglu ile gorusebildinizmi.yani durumunuzu birebirmi yoksa onun elemanlarinami anlattiniz.bide kurleriniz fiyati nedir

Merhaba arkadaslar once tedavileri
Onceden nenim basima geldigi gibi iptal olan arkadaslara sabir diliyorum insallah en kisa zaman kaliteli yumiler olmasi dilegi ile
Allhim hepimize sonunda hayirlisini nasip etsin
Arkadaslar bugun geri sayim basladi 3.gun transferi yapildi
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur henizden allah razi olsun yuce mevlam gonlunuzun muradini versin

Kabakizcim hayirli ugurlu olsunnn insallahhh bebesin gelirr senin icinde okuycam yasin insallahhh sonicun bizlerede umut olurr kizlarr bu topikte transfer olan arkafaslsra birer yadin gonferelimmi ve burda paylasalim dualarimiz arkadaslarimiza bebeklerini getirsin

Kizlar bilgisayar bozuldugu icin telefonumla yaziyorum bazen dikkat etmeme ragmen harfler bazen kayma yapiyo
Yollamadan da once okumayip direkt yolladigim icin duzeltme sansimda olmuyo
Bu yuzden kusura bakmayin
Yazmadan oncede yuz kere duzeltme yapiyorum ama olmuyo yinede

Canimm yaaa insallahh 20gun sonraki tedavin pozitif olur ve butun kotu gunleri unutturur sana..kimi tedaviye baslayamaz kimi baslar yarida kesilir kimi tedavi sonuna gelir yumurta bos cikar yada dollenmez kimininkide tutmazz ..Allahh bu ramaznlik gunde bizlere iylik saglik yumurtalarimiza bolluk kalite versinnn..aminnn

Agzina saglik canim allah razi olsun
Yuce mevlam herkezin umudunu muradini enkisa zaman da versin
Allah razi olsun tekrardan allahim buramazan ayinini yuzu suyu hurmetine insallh hepimiz sonuda bizde mujde diye yazariz
Hepmizin ramazan ayi hayirli olsun feyzli bereketli ve bebisli olur insallah

hayırlısı olsun..belki diğer aya daha iyi olacak hepside büyücek yumoşların..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin bşarılı kılsın..hayırlı haberler vermeni dliyorum..

canını sıkma lütfen...inan bana zamanı gelince olacak..ben de kızımdan sonra hiç korunmadım ama tık yok.. Bir tanıdığım ameliyatlar v.s. Oldu tüp bebek yaptı ancak tuttu hamile oldu.. Doğumdan 1 yıl geçmedi kendiliğinden 2. Ye hamile kaldı.... Neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz..tamameen kısmet.. Oysa onun sorunu benden daha fazlaydı ama ikinciyi bekliyor şimdi...olacağı varsa oluyor işte
hakikaten canım dediğin gibi bana da doktor öyle demişti!! sol yumurtalığın tembel dedi bu tüp bebekte sol yumurtalığımdaki yumurtam daha gelişmiş çıktı ama şuan tedavim ertelendi (((

Kizlarr drekt saracoglu ile gorusebildinizmi.yani durumunuzu birebirmi yoksa onun elemanlarinami anlattiniz.bide kurleriniz fiyati nedir

henüz kürler elime geçmedi ama bugün yarın gelir..evet saraçoğlunun kendisiye görüştürüyorlar..saat ve gün veriyorlar o satlerde arıyorsun..yanlız sabırlı olmalısın düşürmek için..sürekli meşgul çalıyor..baya yoğunluk oluyor..düştükten sonrası rahat hoca uzun uzun konuşuyor..fiyatı 250 benimki ..asyanın kürleri gelmiş..allah hepimizin tüm istiyenlerin yüzünü güldürsün işallah..

baharcım selam. maalesef benim sonucum da negatif. sen ikinciyi nerde denemeyi düşünüyorsun karar verdin mi?

selam canım çok üzüldüm inş enyakın zamanda allahım nasip eder sana isteyen herkese..aynı yerde denicem eşimde öle istiyo sen değiştircekmisin..

baharcım selam. maalesef benim sonucum da negatif. sen ikinciyi nerde denemeyi düşünüyorsun karar verdin mi?

selam canım çok üzüldüm inş enyakın zamanda allahım nasip eder sana isteyen herkese..aynı yerde denicem eşimde öle istiyo sen değiştircekmisin..

Mrb gulneva77, forumu iyi takip edememisim. Dokayisiyla gec yanit veriyorum sana. Ben gecen ay daha tup benek merkezi arastirip doktorlarla gorustum. Bir tup bebek merkezine karar verip gecen hafta ilk tedavime basladim. Amh degerimi olctuler 0.75 cikti. Ayrica sag ve sol yumurtaliklarda adet doneminde muayene ettiginde 4-4 sonra da 5-5 yaz dedi hemsireye. Sanirim her yumurtalikta bulunan folikul sayisiydi. Iyi mi cok mu kotu, normalde ne omali acaba?
Senin amh degerin ve folikul durumun neydi. Ve su anki tedavi durumun nedir? Umarim hepimiz tez zamanda bebislerimize kavusuruz.

tedavin hayırlı olsun canım .. umarım çok sayıda kaliteli yumoşların olur ... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım... bol şanslar...

Asya ve highchemist ; geçmiş olsun arkadaşlar... her şeyde vardır bir hayır... inşallah bir dahaki denemeiz son denemeleriniz olur mutlu sona kavuşursunuz arkadaşlar...

transferin hayırlı olsun canım .. umarım bebeişlerin sıkıya tutunur bu 12 günlük ardından bizlere hayırlısıyla güzel haberler müjdelersin... Allah yardımcın olsun...

evet canım kent yaptıracağım mini tüp olacak inşallah olacak .sana kolay gelsin spor yapmayı ihmal etme bende günde 1 buçuk saat yürüyorum spor yapıyorum . yararı olacağını düşünüyorum

hayırlısı olsun..belki diğer aya daha iyi olacak hepside büyücek yumoşların..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

İNŞ KIZLARRR RABBİM BÜYÜK!!BU 3. DENEMEMDİ ama şöyle bi düşünüyorum gecen sene gelişmedi dediler ilacın dozunu arttırdılar ellerindeki yumurtaların kötü olacağını bile bile devam ettiler embriyolarım 2 kalite dendi hatta transferi yaptı hiç bişi konuşmadı bile özel olunca aldıkları paraya bakıyorlar bu sene devlette yaptırıyordum doktor istese ona rağmen devam edebilirdi ama inş aldığı karar hayırlı olur ve son olur bu denememizz rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın

canım umarım bu son olur hayırlısıyla güzel bebişin hatta bebişlerin olur nerde yaptırdın mini tüp mü değerlerin nasıldı?

hayırlı uğurlu olsun gebelikle sonuçlansın hayırlı ve sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…