- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
canım hayırlı olsun..bende ardım saraçoğlunu benim kürler henüz gelmedi..ücreti perşembe ödemiştik..sanırım bugün yarın gelir..işallah şifa olsun..bakalım bana ne vermi..benimkisi iki aşamalı 6 ay sürüyor..2,5 ay kullanıp tekrar arayacakmışım..ramazanda zor olmaz canım yine uygularız..iftardan sonra birini diğerinide sahurda..fsh düşmeden yumoşlar zor büyüyor ...işallah düşer ve rahat avine başlarsın..ben zaten bi 4 ay başlayamam..o yüzden bu kürleri kullanmak istiyorum bu arada..hayırlı olsun canım..
Merhaba arkadaslar once tedavileri
Onceden nenim basima geldigi gibi iptal olan arkadaslara sabir diliyorum insallah en kisa zaman kaliteli yumiler olmasi dilegi ile
Allhim hepimize sonunda hayirlisini nasip etsin
Arkadaslar bugun geri sayim basladi 3.gun transferi yapildi
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur henizden allah razi olsun yuce mevlam gonlunuzun muradini versin
kızlar tedavim yarıda kesildiyumurtalardan biri fazla gelişmiş diğerlerine göre, diğerlerinin gelişimini baskılar diye doktor tedaviyi bıraktı riske atmamak için devlette yaptırıyordum eğer ki özel de yaptırsaydım belki de ona rağmen tedaviye devam ederdi sanırım:26: adet olcam bi sonraki adetime 20 gün kala başlayacam ... rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın
Kabakizcim hayirli ugurlu olsunnn insallahhh bebesin gelirr senin icinde okuycam yasin insallahhh sonicun bizlerede umut olurr kizlarr bu topikte transfer olan arkafaslsra birer yadin gonferelimmi ve burda paylasalim dualarimiz arkadaslarimiza bebeklerini getirsin
gebelik lekelenmede olabilir canım..bende gecikme olunca genelde kist çıkıyo adetlede gidiyo zaten..korkulcak bişey yoktur inş..
kızlar tedavim yarıda kesildiyumurtalardan biri fazla gelişmiş diğerlerine göre, diğerlerinin gelişimini baskılar diye doktor tedaviyi bıraktı riske atmamak için devlette yaptırıyordum eğer ki özel de yaptırsaydım belki de ona rağmen tedaviye devam ederdi sanırım:26: adet olcam bi sonraki adetime 20 gün kala başlayacam ... rabbim sizleri yarı yolda bırakmasın
Onceden nenim basima geldigi gibi iptal olan arkadaslara sabir diliyorum insallah en kisa zaman kaliteli yumiler olmasi dilegi ile
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur henizden allah razi olsun yuce mevlam gonlunuzun muradini versin
hakikaten canım dediğin gibi bana da doktor öyle demişti!! sol yumurtalığın tembel dedi bu tüp bebekte sol yumurtalığımdaki yumurtam daha gelişmiş çıktı ama şuan tedavim ertelendi(((
Kizlarr drekt saracoglu ile gorusebildinizmi.yani durumunuzu birebirmi yoksa onun elemanlarinami anlattiniz.bide kurleriniz fiyati nedir
baharcım selam. maalesef benim sonucum da negatif. sen ikinciyi nerde denemeyi düşünüyorsun karar verdin mi?
baharcım selam. maalesef benim sonucum da negatif. sen ikinciyi nerde denemeyi düşünüyorsun karar verdin mi?
canım biz aynı yaştayız kaç senelik evlisin amh değerini biliyomusun canım.. bizim yaşlar vahim benimde gittiğim her doktor tüp dediler.. ben yumoş takibi ve bir aşılama ama maalesef hiç gebelik oluşmadı.. tüp bebekte yaş çok önemliymiş yaş geçtikçe tüp bebekte başarı oranı düşermiş.. benim tüp bebekte bu yaşta doktorum yüzde 60 demişti başarı oranını yinede Allah bilir canım bence benim görüşüm imkanın varsa tüp bebek dene derim.. fsh bir kere bile yüksek çıkması yuymurta rezervi azlığından dolayı ve bizim gibilerin yumoşlarıda kalitesiz oldukları için gebelik oluşmuyo oluşsada düşükle sonuçlanıyo canım..
Mrb arkadaslar benim de rezerv azligim var. Amh degerim 0.75. Teshis rezerv azligi dedi doktorum. Gecen hafta persembe ilk tup bebek tedavime basladim. Gonal f 300 den 4 gun boyunca vuruldum. Bugun kontrole gittim, doktorum bu hafta olmadigi icin baskasi bakti. yumurtalarin iyi dedi, 2.5, ve 1.5 cm gibi bisiler dedi hemsireye ve ciktim. Sayi ile ilgili bisi soylemedi.Dozunda degisiklik yaptim dedi doktor ve hemsirelerle kendi doktorumun hemsiresine yonlendirdiler. Ilaclari yazdi, gobal f 150 ye dusurdu. Merional ve orgalutran ignelerini birden 3 er gun kullanip kontrole gidecegim ve muhtemelen cumartesi yada pazar yumurta toplama islemim olacakmis.
Sizin tedaviniz nasil geciyor, yumurta ebatlariniz ve sayilari ne sekilde?
ummucuğum maalesef benim tedavi de yarım kaldı.Fsh düşmeden olmuyor demekki ilaçlara hiç tepki vermedi vucudum.Yeni deneme için kendimi bakıma çektim sarçoğlunu aradım ve bana 4 aşamlı kür önerdi sipariş verdim ve kürler geldi henüz başlamadım ilk etapta soğan kürü önermiş 15 günlük sonra diğer bitkiler işte.Önümüz ramazan soğan kürünü nasılş uygulıcam bilmiyorum.
iyiyim canım saol bikaçgündür temizlikle uğraşıyorum eylülde başlamayı düşünüyorum dünde incir kürüne başladım..kullananlar bayabi faydasını görmüş inş bendede işe yarar..sende başlıyomuşsun inş güzel sonuçlanır tedavin mini tüpmü yaptırıyosun kent hastanesimi..?
Canimm yaaa insallahh 20gun sonraki tedavin pozitif olur ve butun kotu gunleri unutturur sana..kimi tedaviye baslayamaz kimi baslar yarida kesilir kimi tedavi sonuna gelir yumurta bos cikar yada dollenmez kimininkide tutmazz ..Allahh bu ramaznlik gunde bizlere iylik saglik yumurtalarimiza bolluk kalite versinnn..aminnn
hayırlısı olsun..belki diğer aya daha iyi olacak hepside büyücek yumoşların..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
İNŞ KIZLARRR RABBİM BÜYÜK!!BU 3. DENEMEMDİama şöyle bi düşünüyorum gecen sene gelişmedi dediler ilacın dozunu arttırdılar ellerindeki yumurtaların kötü olacağını bile bile devam ettiler embriyolarım 2 kalite dendi hatta transferi yaptı hiç bişi konuşmadı bile özel olunca aldıkları paraya bakıyorlar bu sene devlette yaptırıyordum doktor istese ona rağmen devam edebilirdi ama inş aldığı karar hayırlı olur ve son olur bu denememizz rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?