- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
canım umarım bu son olur hayırlısıyla güzel bebişin hatta bebişlerin olur nerde yaptırdın mini tüp mü değerlerin nasıldı?
İNŞ KIZLARRR RABBİM BÜYÜK!!BU 3. DENEMEMDİama şöyle bi düşünüyorum gecen sene gelişmedi dediler ilacın dozunu arttırdılar ellerindeki yumurtaların kötü olacağını bile bile devam ettiler embriyolarım 2 kalite dendi hatta transferi yaptı hiç bişi konuşmadı bile özel olunca aldıkları paraya bakıyorlar bu sene devlette yaptırıyordum doktor istese ona rağmen devam edebilirdi ama inş aldığı karar hayırlı olur ve son olur bu denememizz rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın
ummucuğum maalesef benim tedavi de yarım kaldı.Fsh düşmeden olmuyor demekki ilaçlara hiç tepki vermedi vucudum.Yeni deneme için kendimi bakıma çektim sarçoğlunu aradım ve bana 4 aşamlı kür önerdi sipariş verdim ve kürler geldi henüz başlamadım ilk etapta soğan kürü önermiş 15 günlük sonra diğer bitkiler işte.Önümüz ramazan soğan kürünü nasılş uygulıcam bilmiyorum.
canım hastaneden hastaneye farkediyordur..benim 3. Denemem tamamen özel bi hastaneydi..3 kere yarım kaldı..yani doktor istese devam edebilirdi..hep tek yumurta gelişti..en son artık tekde olsa devam karar verdi..her işte vardır bi hayır işalah..diğer tedavin çok başarılı geçer bebğine kavuşursun..
canım benimde kürler geldi..kolay ramazanda yaparız demiştim ama..soğan kürü aç karnına diyor..nasıl olcak..iftarı hafif yiyip 1 saat sonra içsek olurmu acaba..allah yardımcımız olsun..benimde 4 aşamalı okudum şimdi..soğan kürü arkasından gönderdiği çay..tekrar soğan kürü arkasından diğer gönderdiği çay..
peki şimdi ne durumdasın?? Tuttu mu??
Ummucuüum benim cumartesi geldi hala başlayamdım ramazanda nsıl yaparım diye düşündüğüm için eşim dediki önce soğan kürünü iç 15 dk sonra yemeğini ye dedi ya da ramazandan sonray bırak dedi.ben ise bir an önce başlayayım diyorum belik kendiğinden olur bebeşimiz:)Nasıl yapsak acaba hatta merkezi arayıp sorsak mı?
Demek aynı şeyleri gönderdi ikimizede inşallah şifa buluruz.Ben aslında ıvf herbal subbort isitiyordum tip bebek doktoruma sordum bana o ilacı kullanan hocasının iki hastasının siroz olduğunu söyledi korktum açıkçası.Ne bileyim işte ummucuğum çırpınıp duruyrouz işte.
yok canım negatif sonuçlandı..embriyom orta kalitedeydi..ama allah ol derse olur..o yüzden umutsuzluk yok..:)
arkadaslar krleriniz hayırlı olsun.......bu kürleri yüksek fsh içinmi gönderdi......soğan kürünü sabah akşam aç karnınamı içmek lazımmış...ötekiler ne biraz bilgi verirmisniz.....
Ummucuüum benim cumartesi geldi hala başlayamdım ramazanda nsıl yaparım diye düşündüğüm için eşim dediki önce soğan kürünü iç 15 dk sonra yemeğini ye dedi ya da ramazandan sonray bırak dedi.ben ise bir an önce başlayayım diyorum belik kendiğinden olur bebeşimiz:)Nasıl yapsak acaba hatta merkezi arayıp sorsak mı?
Demek aynı şeyleri gönderdi ikimizede inşallah şifa buluruz.Ben aslında ıvf herbal subbort isitiyordum tip bebek doktoruma sordum bana o ilacı kullanan hocasının iki hastasının siroz olduğunu söyledi korktum açıkçası.Ne bileyim işte ummucuğum çırpınıp duruyrouz işte.
Mrb arkadaşlar, yaşım 34 bu sene sonu 35 olacağım. Benim de yumurta rezervim azmış ve geçen hafta ilk tüp bebek tedavime başladım.
Merak ettiğim şu: rezervi az olup AMH değeri 1 veya altı olan arkadaşlardan hamile kalan var mı, şu anki son durum nedir bu konudakilerin?
Paylaşırsak bunları,konu daha bir aydınlatıcı olabilir bizlere sanırım..
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım diyorum...:)
evet canım kent yaptıracağım mini tüp olacak inşallah olacak .sana kolay gelsin spor yapmayı ihmal etme bende günde 1 buçuk saat yürüyorum spor yapıyorum . yararı olacağını düşünüyorum
Mrb arkadaşlar, yaşım 34 bu sene sonu 35 olacağım. Benim de yumurta rezervim azmış ve geçen hafta ilk tüp bebek tedavime başladım.
Merak ettiğim şu: rezervi az olup AMH değeri 1 veya altı olan arkadaşlardan hamile kalan var mı, şu anki son durum nedir bu konudakilerin?
Paylaşırsak bunları,konu daha bir aydınlatıcı olabilir bizlere sanırım..
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım diyorum...:)
selam canım çok üzüldüm inş enyakın zamanda allahım nasip eder sana isteyen herkese..aynı yerde denicem eşimde öle istiyo sen değiştircekmisin..
benim amh 2,9 du 2011 de
senin kaç
canım görüştüm ben danışmanla iftardan 2 saat sonra biri diğeride sahurdan 15dk. önce :)
benim 0.75 malesef....bu işleri bilseydik baştan, aylardır kadın doktorum klomenle felan oyaladı beni. AMH değerime baksaymış, anlarmış. Yaşım da 34, sene sonu 35. Normal doktor oyalayınca hemen tüp bebk merkezleri ile görüşmeye başladım.
Senin tedavin ne durumdaydı? Değerin kötü değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?