Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım umarım bu son olur hayırlısıyla güzel bebişin hatta bebişlerin olur nerde yaptırdın mini tüp mü değerlerin nasıldı?

valla canım mini normal mi anlamadım ilk yaptırdığım uzun protokoldü sonraki antagonist bu da sanki antagonist gibiydi sankim adetin 3. günü başlamıştım bi sonraki 21. ci günü başlayacak bakalımm

canım hastaneden hastaneye farkediyordur..benim 3. denemem tamamen özel bi hastaneydi..3 kere yarım kaldı..yani doktor istese devam edebilirdi..hep tek yumurta gelişti..en son artık tekde olsa devam karar verdi..her işte vardır bi hayır işalah..diğer tedavin çok başarılı geçer bebğine kavuşursun..

canım benimde kürler geldi..kolay ramazanda yaparız demiştim ama..soğan kürü aç karnına diyor..nasıl olcak..iftarı hafif yiyip 1 saat sonra içsek olurmu acaba..allah yardımcımız olsun..benimde 4 aşamalı okudum şimdi..soğan kürü arkasından gönderdiği çay..tekrar soğan kürü arkasından diğer gönderdiği çay..

peki şimdi ne durumdasın?? Tuttu mu??

Ummucuüum benim cumartesi geldi hala başlayamdım ramazanda nsıl yaparım diye düşündüğüm için eşim dediki önce soğan kürünü iç 15 dk sonra yemeğini ye dedi ya da ramazandan sonray bırak dedi.ben ise bir an önce başlayayım diyorum belik kendiğinden olur bebeşimiz:)Nasıl yapsak acaba hatta merkezi arayıp sorsak mı?
Demek aynı şeyleri gönderdi ikimizede inşallah şifa buluruz.Ben aslında ıvf herbal subbort isitiyordum tip bebek doktoruma sordum bana o ilacı kullanan hocasının iki hastasının siroz olduğunu söyledi korktum açıkçası.Ne bileyim işte ummucuğum çırpınıp duruyrouz işte.

canım o zaman arayıp bi soralım aslında aramıştım da bu aklıma o an gelmemişti..çörek otu yağını sormuştum hemen başlanıyormu diye..sana çörek otu yağı gönderdi..pakette aslanpençesi civanperçemi çörek otu yağı vardı..ama eşinin dedği çok mantıklı..önce içip 15 dakika sonra yemek..ayyen iyisi fikir alamak..:))

yok canım negatif sonuçlandı..embriyom orta kalitedeydi..ama allah ol derse olur..o yüzden umutsuzluk yok..:)

umudumuz var da işte insan oğluyuz hemen bi karamsarlığa kapılırız ya(( allahıııımmm duy sesimizi bizede bizler gibi hayırlı evlat nasip etttttt

arkadaslar krleriniz hayırlı olsun.......bu kürleri yüksek fsh içinmi gönderdi......soğan kürünü sabah akşam aç karnınamı içmek lazımmış...ötekiler ne biraz bilgi verirmisniz.....

Mrb arkadaşlar, yaşım 34 bu sene sonu 35 olacağım. Benim de yumurta rezervim azmış ve geçen hafta ilk tüp bebek tedavime başladım.
Merak ettiğim şu: rezervi az olup AMH değeri 1 veya altı olan arkadaşlardan hamile kalan var mı, şu anki son durum nedir bu konudakilerin?
Paylaşırsak bunları,konu daha bir aydınlatıcı olabilir bizlere sanırım..
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım diyorum...:)

arkadaslar krleriniz hayırlı olsun.......bu kürleri yüksek fsh içinmi gönderdi......soğan kürünü sabah akşam aç karnınamı içmek lazımmış...ötekiler ne biraz bilgi verirmisniz.....

canım sorun ne ise ona göre kür gönderiyor..soğan kürü zaten hem fsh için hemde diğer hormonları dengeliyormuş..diğer gelen bitkiler aslanpençesi civanperçemi çörek otu yağı canım..hepsi sırayla yapılıyor..evet aç içiliyormuş akşam iftardan iki saat sonra sahurdanda 15 dk önce dediler..sen neler yapıyorsun canım..

canım görüştüm ben danışmanla iftardan 2 saat sonra biri diğeride sahurdan 15dk. önce :)

slm canım pek sayfaya yazmak istemiyordum aslında canım çok sıkkın çünkü...eylülde ilk tüp bebeğimizi yaptıırdık sorun önce eşimdeydi.hem morfoloji bozuktu hemde ileri hızlı giden hiç sperm yoktu yani normal yolla immkansız demişti doktorlar...gelelim tüp bebeğe önce 6 tane yumurta gördü doktor fakat yumurtalar toplanınca görüldü ki 2 tanesi kaliteli diğerleri hoooop çöp kutusuna.meğerse 2 yıl önce yaptırdığım kist ameliyatında malesef zarar vermedik demelerine rağmen bayaaaa bi zarar vermiş antakya araştırma hastanesindeki yalancı doktorumuz..neyse eylüldeki yapılan o tüp bebekten bi bebeğimiz olacaktı hamileydim ve dünyalar benimdi..taki 9.haftaya girene kadar 9.haftada yavrumun kalbi durdu..(kısmet değilmiş çok kötü günlerdi.allahım kimseye yaşatmasın.banada tabi.daha sonra adana başkente gittik ve benden amh testi istedi doktor ve amh değerin malesef 0 ın altında dedi.dünya başıma yıkıldı ama elden bişey gelmiyordu.neyse doktor hemen 2. tüp bebeği yapalım dedi yoksa geç kalabiliriz deyince kürtajdan 2 ay sonra tekrar tüp bebek yapıldı ve bir yumurtam çıktı çokta kaliteliydi ama tutmadı tabi...doktor ilaç verdi deha diye bi ilaç ama ben almadım çünkü bana yine 2 ay sonra gel yapalım dedi kendimi iyi hissetmiyordum ki nasıl yaptırayım.bu arada ibrahim saraçoğlunun soğan kürüne başladım 3 ay yaptım pek inanmıyordum ama kaybedecekte birşeyim yoktu...bu arada çocuk fikrini sildim aklımdan olmayacağı kesindi çünkü ama rabbim bana öyle bi mucize yarattıki mayısta adetim 3 gün geçikince test yaptım umudum yoktu ama yinede duramıyosun işte...ikinci çizgi okadar belli ki inanamadım hemen kan testi için gittim doktora ve değerim 5000 olmuştu ama bu mucizede bana yetmedi.önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verilmesine rağmen yine bebeğim 9.haftaya girdiği an karnımda yine kalbi durmuştu hemde 18 gün boyunca ölü bir bebişle dolaşmışım.öldüğünü anlamadım bile mide bulantılarım çoktu çünkü bilemiyorsun ki.bebek beni meğerse zehirlemeye başlamış...bebeğimi aldıralı tam bir hafta olacak yarın.doktor bir sürü test yaptırmamı istedi.devlet babamız sağolsun ancak 2 düşükten sonra ödemeye başlıyormuş.yarın sıra alabilirsek üniversite hastanesinde testleri yaptıracağım kısmetse...kızlar allahın mucizesi bitmez umarım hepimizin kucakları bebişlerle dolar...şimdi doktor ibrahim saraçoğlunun amh kürü varmış onu almayı düşünüyorum umarım işe yarar.ben elimden geleni yapayımda gerisi allahın takdiri..ilerde keşke şunuda yapsaydım dememek için herşeyi deniyorum....allahım sesimizi duyar inşallah...

evet canım kent yaptıracağım mini tüp olacak inşallah olacak .sana kolay gelsin spor yapmayı ihmal etme bende günde 1 buçuk saat yürüyorum spor yapıyorum . yararı olacağını düşünüyorum

tabiki canım faydası olur bende fırsat buldukca yürümeye çalışıyorum..inş herşey yolunda gider bebeğin seni fazla uğraştırmaz hemen gelir..

benim amh 2,9 du 2011 de
senin kaç

gülneva depresifpolyana nerelerdesiniz..neler yapıyorsunuz..rahim film sonucun çıktımı..gülneva senden ne haber adet oldunmu.bahar35baha sen neler yapıyorsun..hangi kürleri yapıyorsun canım..hacıdan gelen çayı içiyordun sanıırm..hiç kontrole gittinmi...

selam canım çok üzüldüm inş enyakın zamanda allahım nasip eder sana isteyen herkese..aynı yerde denicem eşimde öle istiyo sen değiştircekmisin..

merkezden çok memnun kaldım ama bana uzak biraz. bir de sedenim de negatif sonuç aldı. o yüzden çok kararsız kaldım. değiştirmek istemiyorum ama onun da sonucunu görünce bilemedim

benim amh 2,9 du 2011 de
senin kaç

benim 0.75 malesef....bu işleri bilseydik baştan, aylardır kadın doktorum klomenle felan oyaladı beni. AMH değerime baksaymış, anlarmış. Yaşım da 34, sene sonu 35. Normal doktor oyalayınca hemen tüp bebk merkezleri ile görüşmeye başladım.

Senin tedavin ne durumdaydı? Değerin kötü değilmiş.

bu kadın doğumcular zaten işini bir yapsa beni de oyladılar.Saraçoğlunu aramılştım orada bana dediki asya kızım seni böyle oyalayan doktorları Allah öbür dünyada karşısna alıp sual edecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…