Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hoşgeldin yaşadıkların gerçkten zormuş ben de bir kez kaybettim bebeğimi o zmanlar anlamaıştım ama o bana Allahın bir lütfüymuş ama mmalesef pıhtılaşma sonucu ben de kaybettim bebeğimi hata yaşsaydı 3 yaşında olcaktı ve ben 3 yıldır bebek için mücdele ediyorum.
Geçen gün tüp bebek denemem yarım kladı bir tek yumurta bile büyümedisaraçoğlunu bende aradım krüler önerdi kullanma başlıcam inşallah şifa olur.

canım ben çok gördüm burdada yakın çevremdede amh si düşük bayanlar hamile kaldılar yeterki allah ol desin..akın sular durur canım....allah yar ve yardımcımız olsun..tedavin nasıl gidiyor..başarılı olur işallah..sonu bebişli olsun..bahçeci ekibinemi gidiyorsun hastaneden memnun kaldınmı..

Evet oraya gidiyorum, umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz. Daha ilk tüp bebek denemem, bakalım henüz opu olmadı, hayırlısı olsun.

Amh ve rezervi düşük olup hamile kalanların deneyimlerini okumak isteriz. Paylaşırlarsa hepimiz için çok aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.

hacıdan gelen otu yedim balla karıştırıp 15 gün boyunca şimdide incir kürü yapıyorum 4 gündür falan..bazen çok karamsar oluyorum kendimi çok yorgun hissediyorum sonra kendimi toparlıyorum güçlü olmalısın başarmak istiyosan diye kendimle bayabi mücadele içindeyim bitaraftan doğuran doğurana memlekette 3 tadınığım doğurdu 2side benden sonra evlenmişti diğeride 10.senesinde doğalyoldan bebeğine kavuştu..2 ay sonra görümcem doğurcak bendede hep bi burukluk oluyo tabi belli etmemeye çalışıyorum gülüyorum eğleniyorum ama canımın acısı geçmiyo allahım yardımcımız olsun güç kuvvet sabır versin..seninde kürlerin gelmiş inş faydası olur..

merkezden çok memnun kaldım ama bana uzak biraz. bir de sedenim de negatif sonuç aldı. o yüzden çok kararsız kaldım. değiştirmek istemiyorum ama onun da sonucunu görünce bilemedim

herşey nasip kısmet ilk başta olumsuz olunca karamsarlık oluyo başka arayışlar içine giriyosun sonra sakinleşince aynı yerde devam etmek istiyo insan benin öle oldu eşiminde etkisi oldu başından beri o doktor takip ediyo herşeyimizi iyi biliyo onagöre bi tedavi uygular takip eder dedi..tutanlarda var vakti zamanı gelmemiş demekki daha bizim için senin enazından bi evladın var allah ömür versin annelik duygusunu evlat sevgisini tattın inş 2.de olcak..

canım benim amh 0.01 ilk tüp denememde hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum allah ömür vermedi bebeğime çok fazla kişi var amh düşük olup hamile olan bebeğini kucağına alan allahım ol desin yeterki..

bahçeci ekibini çok övüyorlar..canım sen hangi doktora gidiyorsun..işallah tedavin başarılı geçsin bebiğine kavuşursun işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..ben adanadayım ama o hastaneye gelmeyi düşünüyorum..

ah o karamsarlıklar hep oluyor canım..ama bakıyorum bu yolda mücedele edenler sonuca ulaşıyor..sen ik denemede hamile kaldın..işallah ikincide kucağına alırsın canım..biraz daha yumoşlara bakım yap bakalım..saraçoğlunu aramayı düşünüyormusun..bi konuş istersen..nasıl olsa tüp için zamanımız var bu arada bakım yapmış oluruz..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz..

inş canım allahım hepimizin kucağını dolu etsin..elimden geldiğince bakım yapmaya çalışıyorum..bizim mücadelemizde sonuç verir inş..hiç aklımda yoktu aramak ama burda okuyunca aklıma takılmadı değil arayabilirim bende nosu nette varmı kaç aylık tedavi veriyo ben eylülde başlıcam nasip olursa tedaviye..

canım söylersin ben dedim 4 ay düşünmüyorum diye..netteki resmi veb sitesindeki numara cabım..önce danışmanlar çıkıyor sana saat ve gün veriyor..ama sabırlı olman lazım sürekli meşgul çalıyor..allahım yar ve yardımcımız olsun..hepimizin yüzünü güldürsün..

allahım inşallah yavrularımıza sapasağlam kavuşmayı nasip eder canım...bu arada bende sabahın köründe kalktım mersin üniversite hastanesine gittim.6 dan beri hastanedeydim doktorumun verdiği testleri yaptıracaktım ama doktor bana prof.....dışardan testleri yasakladı,yapamayız dedi.neye uğradığımı şaşırdım çünkü herkes yaptırıyor diye biliyorum sanırım özel yerine gitmen gerek demek istedi.ne biçim insan bunlar ya sanki bedava yapıyorlar.şimdi ne yapacağım bilemiyorum özelde bin lirayı geçiyor dedi doktorum....allahım yardımcımız olsun ne diyebilirim ki

benimki yarım kaldı 4 yumurtam oluşuyordu ama biri çok hızlı gelişti riske atmamak için bıraktı doktor
ama amh değeri düşük olanlar hamile kalamaz die bişi yok kalan çok var emin ollll
her bir kadın doğumcu bi de kendileri görmek için tekrardan klomene başlıyo böylelikle kaç kutu kullanmış oluyoruzz:26:
yok şu doktor iyiymiş diyolar gidiyoz ben biliyorum ki önce hormon sonra klomen sonra bi bakalım onu bütün doktorlar yapıyo ve her defasında baştan başlıyorlarrr

aynen canım ya fsh düşmeden yumoşlar büyümüyo gerçekten.. benimde fsh yükseken başladığım her tüp bebek tedavim yarım kalmıştı.. Allaha yardımıcımız olsun ramazan ayının hürmetine fsh düşsün ttedavilerimize devam edelim inş canım..

canım aynn benimde öyle dengesiz gelişmişti yumoşla tedavim yarım kalmıştı.. benim özelde yapılmıştı tedavim çok şükürkü doktorum tedaviyi kesti ama yapılan ilaçlar boşuna gitmesin diye aşılama yaptı oda maalesef tutmadı canım..Allah yardımcımız olsun canım sabrımızın mükafatını en kısa sürede alırız inş..

canım senin yumoş sayın güzelmişaslında önemli olan tek yumoşun kaliteli olması .. tek yumoşla hamile kalan çok varr normalide bu.. benim amh değerim 0.16 benim senden kötü amh değerim canım..folükül sayımda en fazla üç oluyo fsh yüksek oluncada büyümüyolar maalesef..beklemedeyim ben canım fsh düşmesini bekliyorum ve adet düzensizliğim var doktorum hap verdi bu ay onu kulanıyorum bakalım bidaki aya fsh düşerse tedavime devam canım..

iki gün yoktum canım cenazemiz vardı maalesef ..halamın eşi eniştem vefat etti..akciğer kanseriydi iki ssenden beri tedavi görüyodu ama kansere yenildi maalesef canım.. ben şunu anladım canım herşeyin bir çaresi var umutlu olmak lazım ama ölümün çaresi yok..Allahım dermansız dert vermesin canım..benim beklenen sat 19 temuz canım beklemedeyim daha çok var..

Doktorun seni yolmaya calisiyo bence.univ hastanesine git ordaki doc yada prof gozuk hem hastane tahlil yaptirirsin hemde ona ozelde ilgilenirr

canım başınız sağolsun..allah size hayırlı uzun ömürler versin...amh değerlerimiz benziyor benimde 0,19 benimde 2 3 folikül oluyor 3.denememde sadece 1 tanesi yeterli olgunluga geldi..allah ol derse olacak mücadeleye devam..biosterona başladınmı canım başlamayı düşünüyordun...

selam canım başladınmı kürlerine nasıl kolay oldumu..çörek otu yağıda içiyormusun benim kürleerin içinde var..o bana ağır geldi..bugün tok karnına deniycem..yoksa dengemi bozcak gibi görünüyor..

başınız saolsun canım allah rahmet eğlesin.doru sölüyosun ölümden başka herşeyin çaresi var sadece sabır mücadele dua gerekiyo amacımıza ulaşmamız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…