bahçeci ekibini çok övüyorlar..canım sen hangi doktora gidiyorsun..işallah tedavin başarılı geçsin bebiğine kavuşursun işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..ben adanadayım ama o hastaneye gelmeyi düşünüyorum..
canım senin yumoş sayın güzelmişaslında önemli olan tek yumoşun kaliteli olması .. tek yumoşla hamile kalan çok varr normalide bu.. benim amh değerim 0.16 benim senden kötü amh değerim canım..folükül sayımda en fazla üç oluyo fsh yüksek oluncada büyümüyolar maalesef..beklemedeyim ben canım fsh düşmesini bekliyorum ve adet düzensizliğim var doktorum hap verdi bu ay onu kulanıyorum bakalım bidaki aya fsh düşerse tedavime devam canım..
benimki yarım kaldı 4 yumurtam oluşuyordu ama biri çok hızlı geliştiriske atmamak için bıraktı doktor
ama amh değeri düşük olanlar hamile kalamaz die bişi yok kalan çok var emin ollll
her bir kadın doğumcu bi de kendileri görmek için tekrardan klomene başlıyo böylelikle kaç kutu kullanmış oluyoruzz:26:
yok şu doktor iyiymiş diyolar gidiyoz ben biliyorum ki önce hormon sonra klomen sonra bi bakalım onu bütün doktorlar yapıyo ve her defasında baştan başlıyorlarrr
Doktorun seni yolmaya calisiyo bence.univ hastanesine git ordaki doc yada prof gozuk hem hastane tahlil yaptirirsin hemde ona ozelde ilgilenirr
herşey nasip kısmet ilk başta olumsuz olunca karamsarlık oluyo başka arayışlar içine giriyosun sonra sakinleşince aynı yerde devam etmek istiyo insan benin öle oldu eşiminde etkisi oldu başından beri o doktor takip ediyo herşeyimizi iyi biliyo onagöre bi tedavi uygular takip eder dedi..tutanlarda var vakti zamanı gelmemiş demekki daha bizim için senin enazından bi evladın var allah ömür versin annelik duygusunu evlat sevgisini tattın inş 2.de olcak..
canım senin yumoş sayın güzelmişaslında önemli olan tek yumoşun kaliteli olması .. tek yumoşla hamile kalan çok varr normalide bu.. benim amh değerim 0.16 benim senden kötü amh değerim canım..folükül sayımda en fazla üç oluyo fsh yüksek oluncada büyümüyolar maalesef..beklemedeyim ben canım fsh düşmesini bekliyorum ve adet düzensizliğim var doktorum hap verdi bu ay onu kulanıyorum bakalım bidaki aya fsh düşerse tedavime devam canım..
Canim sifirin altinda AMH olmaz. En kotusu 0 olur. Fiziksel olan bir seyin eksisi olmaz ki. Doktorun yanlis soylemis herhalde. Ama korkma yalniz degilsin. Benim ki de kocaman 0. Kismetse temmuz sonu 5 denememi yapacagim.ben mesela tek yumurtayla kaldım ama devamı gelmiyo benimde kısmet olmuyo işte...amh değeri en düşük olan benim galiba sıfırın altında...
ben mesela tek yumurtayla kaldım ama devamı gelmiyo benimde kısmet olmuyo işte...amh değeri en düşük olan benim galiba sıfırın altında...
aynen canım ya fsh düşmeden yumoşlar büyümüyo gerçekten.. benimde fsh yükseken başladığım her tüp bebek tedavim yarım kalmıştı.. Allaha yardımıcımız olsun ramazan ayının hürmetine fsh düşsün ttedavilerimize devam edelim inş canım..
ben mesela tek yumurtayla kaldım ama devamı gelmiyo benimde kısmet olmuyo işte...amh değeri en düşük olan benim galiba sıfırın altında...
selam canım başladınmı kürlerine nasıl kolay oldumu..çörek otu yağıda içiyormusun benim kürleerin içinde var..o bana ağır geldi..bugün tok karnına deniycem..yoksa dengemi bozcak gibi görünüyor..
çok sağol canım haklısın ama işte bir sürü emek harcıyorsun insan tutmayınca ikinci bile olsa çok yıpranıyor.
Kizlar mrbb bu ramazanda son kalan 8 dogum kontrol hapimi bitirip biesteronuma dewan edicem ve doktoruma gitmiycem ramazan sonrasi basliycamm
kizlar bu arada ben koca kari tabir edilen bi kadina gittim hem eski ebeymis hem hafiz hemde ocaklik eli varmis.18 yildir olmayip 6tup deneyen arkadas bu kadina gidince olmus .banada kaynanam buldu bunu.gittik ilk olarak rahim ters dedi tedavi olsada olmazdi dedi.sonra sutun buharina oturttu belime carsaf sardi.eger bu ay olmazsa yine gel dedi.bende zaten dogumkontrol hapi kullaniyom olmaz dedim..belli olmaz dedi herneyse kizlar ieger bi fayda gorursem sizleri yonlendiririmmm..
Kizlar sagim solum hamile doldu inanirmisiniz patliycak yer ariyorummm .herseyden o kadar cok sikildim.esim iftara gidelim arkadaslar cagiriyo diyo arkadaslarin hanimlari hamilee gidip ne kobuscam ben onlarla yaaa.herkesin bakislari uzerimde sanki.offffffffg cildirdimm bugun..gitmiycem dedim kendine cocugu olmayan arkafas grubu bul dedim haksizmiyimm.herkes hamilelini konuscak bense sacma sapan tedavimimi ne yapiyim ben yaaa
tabiki canım o süreç çok zor yıpratıcı ben hala cesaret edemiyorum 2. tedaviye allah yardımcımız olsun..bugün yine mini tüp araştırdım oda mantıklı geliyo aslında bana çok hormon yumurta kalitesini bozuyomuş rezervi az olanlarda..aklım bitaraftanda mini tüpe takıldı..
aynen öyle benim de aklım mini tüpe takıldı. yarın doktorumla konuşucam neden tutmadığıyla ilgili. mini tüp tedavisini de sorucam daha mı mantıklı diye..
Ewett cnmm artikk bizlerinde ewleri senlensin.bebek aglama gulme sesleri birbirine karissinn insallahhinş faydasını görürsün canım nerden şifa bulcağımız belli olmaz..bende aynı sen gibiyim bu durumda olan herkes aynı duyguları yaşıyo nere baksam hamile yada doğurmuş allah bebeklerini onlara bağışlasın gördükce çok canı yanı insanın bitsin artık diyosun bu acı bizim evimizde şenlensin bebek sesleriyle bizde mutlu olalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?