Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Mustafa beye gidiyorum, ancak bu hafta olmayınca başka doktorlar bakıyor. Benim daha ilk ve tedavinin başı, ortası gibiyim. Tüm doktorlar çok iyilermiş, ekip olarak ordaki herkese güvenbeileceğini düşünüyorum, forumdan takip edip anladığım kadarıyla.

anladım cnm,forumda çok okudum tek yumurtanın kaliteli olması önemli diye. Umarım tek yumurtan bile olsa tez zamanda bebişine kavuşursun..:)
Senin yaşın kaçtı cnm, ve de tüp bebek tedavisi mi görüyorsun? Nerede oluyor tedavin? Hayırlısını diliyorum cnm..

Highchemist senin tedavin tüp bebek merkezinde ilgili doktorda mi yarım kaldı yoksa normal bir kadın doktorunda mı tedavi oluyordun. Tüp bebek merkezinde tedavi yarım kalınca klomen mi veriyorlar tekrar bi sonraki ay??

Doktorun seni yolmaya calisiyo bence.univ hastanesine git ordaki doc yada prof gozuk hem hastane tahlil yaptirirsin hemde ona ozelde ilgilenirr

:) yok canım doktorum beni üniversiteye bedava yapıyorlar tahlilleri diye oraya yolladı ama karar almışlar dışardan yapmıyoruz dendi.ben yinede adana balcalı hastanesinde çalışan prof.aradım.sekreteri malesef artık bütün tahliller yapılmıyor balcalıda dedi.ilginç buda bana denk geldi neyse mecbur bi yerden para bulup özelde yaptıracağım...zaten hamile kalamıyoruz bide bizleri böyle şeylerle uğraştırıyorlar.insaf yaaaa....

çok sağol canım haklısın ama işte bir sürü emek harcıyorsun insan tutmayınca ikinci bile olsa çok yıpranıyor.

ben mesela tek yumurtayla kaldım ama devamı gelmiyo benimde kısmet olmuyo işte...amh değeri en düşük olan benim galiba sıfırın altında...

ben mesela tek yumurtayla kaldım ama devamı gelmiyo benimde kısmet olmuyo işte...amh değeri en düşük olan benim galiba sıfırın altında...
Canim sifirin altinda AMH olmaz. En kotusu 0 olur. Fiziksel olan bir seyin eksisi olmaz ki. Doktorun yanlis soylemis herhalde. Ama korkma yalniz degilsin. Benim ki de kocaman 0. Kismetse temmuz sonu 5 denememi yapacagim.

canım tek olsun senin olsun işallah..burda hep 0 küsürlerde amh..işallah altın yumurtanı bulursun..bende 3 defa denedim negatif sonuçlandı..son tedavimde 3 ay uğraştı doktor birin üstünde yumoş elde etmek için ama benimde hep tek büyüdü..işallah allah ol derse olacak..

canım aynen ben 5 af duyunca çok sevindim ama fsh 35 çok yüksekti üstelik hayıt kullanmıştım.Bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualrımızı kabul etsin.

canım benimde 0.1 amh.ım duyunca dünyambaşıma yıkıldı ama bu değerlede hamile kalanlar var bizde savaşa devaM EDİYORUZ.Ayrıca sana test yapmayan doktora çok kızdım biz neyin derdindeyiz onlar neyin derdinde resmen koyun can derdinde kasap et derdinde.Keşke onların eline düşmeseydik ama işte düştük bir kere.

yok canım başlayamdım ben oruçtan pert oldum resmen kafamı kaldıramıyorum.Bünyem biraz alışsın oruca diyorum midem şu an hiç birşey kaldırmıyor.

canım bu arada başın sağ olsun.

Kizlar mrbb bu ramazanda son kalan 8 dogum kontrol hapimi bitirip biesteronuma dewan edicem ve doktoruma gitmiycem ramazan sonrasi basliycamm
kizlar bu arada ben koca kari tabir edilen bi kadina gittim hem eski ebeymis hem hafiz hemde ocaklik eli varmis.18 yildir olmayip 6tup deneyen arkadas bu kadina gidince olmus .banada kaynanam buldu bunu.gittik ilk olarak rahim ters dedi tedavi olsada olmazdi dedi.sonra sutun buharina oturttu belime carsaf sardi.eger bu ay olmazsa yine gel dedi.bende zaten dogumkontrol hapi kullaniyom olmaz dedim..belli olmaz dedi herneyse kizlar ieger bi fayda gorursem sizleri yonlendiririmmm..

Kizlar sagim solum hamile doldu inanirmisiniz patliycak yer ariyorummm .herseyden o kadar cok sikildim.esim iftara gidelim arkadaslar cagiriyo diyo arkadaslarin hanimlari hamilee gidip ne kobuscam ben onlarla yaaa.herkesin bakislari uzerimde sanki.offffffffg cildirdimm bugun..gitmiycem dedim kendine cocugu olmayan arkafas grubu bul dedim haksizmiyimm.herkes hamilelini konuscak bense sacma sapan tedavimimi ne yapiyim ben yaaa

çok sağol canım haklısın ama işte bir sürü emek harcıyorsun insan tutmayınca ikinci bile olsa çok yıpranıyor.

tabiki canım o süreç çok zor yıpratıcı ben hala cesaret edemiyorum 2. tedaviye allah yardımcımız olsun..bugün yine mini tüp araştırdım oda mantıklı geliyo aslında bana çok hormon yumurta kalitesini bozuyomuş rezervi az olanlarda..aklım bitaraftanda mini tüpe takıldı..

inş faydasını görürsün canım nerden şifa bulcağımız belli olmaz..bende aynı sen gibiyim bu durumda olan herkes aynı duyguları yaşıyo nere baksam hamile yada doğurmuş allah bebeklerini onlara bağışlasın gördükce çok canı yanı insanın bitsin artık diyosun bu acı bizim evimizde şenlensin bebek sesleriyle bizde mutlu olalım artık..

aynen öyle benim de aklım mini tüpe takıldı. yarın doktorumla konuşucam neden tutmadığıyla ilgili. mini tüp tedavisini de sorucam daha mı mantıklı diye..

Ewett cnmm artikk bizlerinde ewleri senlensin.bebek aglama gulme sesleri birbirine karissinn insallahh

Mrb kabakiz sonucun insallahh pozitif olur .senin icin ve sonuc bekleyenler icin dun bi yasin ve bugun fetih suresini okudumm rabbim dualarimizi geri cevirmez insallahhh

Kizlar, ramazan bayraminiz kutlu olsun, orucunuz kabul olsun. Ben zaten 48 kilo oldugum icin tutmuyorum, ve tutamam zaten, bin tane ilacim var icilmesi gereken. Randine Lewisin tedavisini yapiyorum, bilenler bilirler. Neyse, vitamin ivir zivir siparis etmistim. kazakistanda oldugum icin gumruk sikintisi olmadi. Usana diye bir sirket var, Fertile Woman Healthpack diye bizim icin ozel ilac yapiyorlar. Icinde yok YOK. Vitamini, koenzimi, omegasi, antioxidani, mineralleri vs vs. Buna + Wobbenzym, nattosyn, OPC ve micronized DHEA aldim. Temmuz sonu tedavime baslayacagim kismetse, insallah faydasi olur. Bugun Istanbula geliyoruz, tatil yapip baslayacagim. Birde cin bitkilerim vardi, ama tatilde berede kaynatip iceyim ben onlari? Biraktim evde.
Halit beyi dusunuyordum ama kesin karar veremedim. Baska alternatif var mi bildiginiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…