Mrb kabakiz sonucun insallahh pozitif olur .senin icin ve sonuc bekleyenler icin dun bi yasin ve bugun fetih suresini okudumm rabbim dualarimizi geri cevirmez insallahhh
canım başınız sağolsun..allah size hayırlı uzun ömürler versin...amh değerlerimiz benziyor benimde 0,19 benimde 2 3 folikül oluyor 3.denememde sadece 1 tanesi yeterli olgunluga geldi..allah ol derse olacak mücadeleye devam..biosterona başladınmı canım başlamayı düşünüyordun...
anladım cnm,forumda çok okudum tek yumurtanın kaliteli olması önemli diye. Umarım tek yumurtan bile olsa tez zamanda bebişine kavuşursun..:)
Senin yaşın kaçtı cnm, ve de tüp bebek tedavisi mi görüyorsun? Nerede oluyor tedavin? Hayırlısını diliyorum cnm..
Kizlar mrbb bu ramazanda son kalan 8 dogum kontrol hapimi bitirip biesteronuma dewan edicem ve doktoruma gitmiycem ramazan sonrasi basliycamm
kizlar bu arada ben koca kari tabir edilen bi kadina gittim hem eski ebeymis hem hafiz hemde ocaklik eli varmis.18 yildir olmayip 6tup deneyen arkadas bu kadina gidince olmus .banada kaynanam buldu bunu.gittik ilk olarak rahim ters dedi tedavi olsada olmazdi dedi.sonra sutun buharina oturttu belime carsaf sardi.eger bu ay olmazsa yine gel dedi.bende zaten dogumkontrol hapi kullaniyom olmaz dedim..belli olmaz dedi herneyse kizlar ieger bi fayda gorursem sizleri yonlendiririmmm..
Kizlar sagim solum hamile doldu inanirmisiniz patliycak yer ariyorummm .herseyden o kadar cok sikildim.esim iftara gidelim arkadaslar cagiriyo diyo arkadaslarin hanimlari hamilee gidip ne kobuscam ben onlarla yaaa.herkesin bakislari uzerimde sanki.offffffffg cildirdimm bugun..gitmiycem dedim kendine cocugu olmayan arkafas grubu bul dedim haksizmiyimm.herkes hamilelini konuscak bense sacma sapan tedavimimi ne yapiyim ben yaaa
canım şuan kullandığım ilacım bitmeden başlamak istemedim..hap bitsin başlıycam canım..diğer denemelerde ne kadar yumoş olgunlaşıyodu canım hiç gebelik oldumu sende..
benim doktorum İstanbul tüp bebekle anlaşmalı bütün tedavimi o yapıyo tüp bebek tedavimide gereken ilaç ve iğneleri kendi yapıyo sadece yumurta toplama ve yumoş yerleştirme işlemleri için istanbul tüp bebek merkezine göderiyomuş.. tabi ben daha o aşamaya gelemedim daha fsh yüksek olduğ için yumoşlar büyüyümüyo maalesef.. bahçeci tüp bebek merkezini çok araştırmıştım ama istanbula bayağ mesafeil bize git gel çok masraflı olucak bizim için canım.. her gitiğinde muayne ücreti alıyomu mustafa hoca..
tabiki canım o süreç çok zor yıpratıcı ben hala cesaret edemiyorum 2. tedaviye allah yardımcımız olsun..bugün yine mini tüp araştırdım oda mantıklı geliyo aslında bana çok hormon yumurta kalitesini bozuyomuş rezervi az olanlarda..aklım bitaraftanda mini tüpe takıldı..
canım koca karıların bildiği şeyler vardır mutlaka hormon hapları yoken onlara gidenler hep hamile kalırmış rahim ters olduğunu nasıl anladı baktımı altan canım..bence hiç öyle düşünme git arkadaşlarına kafan dağılsın Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin vermemesindede vardır hayır..
canım fsh yükseken inan mini tüplede büyümüyo yumoşlar..ben geçen ay mini denemişti doktorum ama büyümediler yumoşlar maalesef.. ama bir kere denemekten bişey olmaz aklına takılıyosa yaptır bence..bizim en büyük düşmanımız fsh yüksek olması oda düştüğünde zaman kaybetmeden tüpe gitmek..
birinci ve ikinci tüp bebek tedavilerimde 4 5 tane olmuştu canım..bu 3. denemede tek oldu..birazda kısmet heralde..ya olsek oldun altın yumurta olsun işallah canım..4 yıl önce normal gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı..ondan sonra bir daha kalamadım canım..bu arada benim bir çocuk var..benim ikinci evlilik 4 yılı geçti canım evleneli..allahım isteyen herkese versin..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz..yaşın genç olucak inanıyorum..
fsh me baktırmadım bidaha ne durumda bilmiyorum..bi konuşayım diye düşünüyorum doktorla eşimde şimdiden düşünme bunları diyo doğal yoldan olcak diye ümit ediyo eylüle kadar bi mucize olmazsa tedavi mecbur olcak ozamna kadar net karar veririm artık..ben birde rapor çıkartmak istiyorum aslında ama doktoruma sordum sana rapor vermezler dedi git evlatlık edin bu değerlerle çocuğun olmaz derler dedi böle olupta rapor çıkartan varmı acaba..
canım ne güzel Allah sana annelik duygusunu tatırmış onun karnında nasıl büyüdüğünü hisetmişin sütünle beslemişsin büyütmüşsün canım çok şanslısın.. benimde birinci evliliğim.. eşimin ilk evliliğinden bir kızı var..eşimde üzülüyo benim durumuma gerçi ben eşim adına sevinçliyim en azından o babalık duygudan yoksun olmıycak.. bizimde kaderimiz böyleymiş diycem sadece kendim için savaşıcam..
canım sende yaşıyacaksın işallah..sakın umutsuzluğa kapılma..o duyguları işallah en kısa zamanda sende yaşarsın..cani gönülden diliyorum..seninde olacak işallah..vakti var..mücadeleye devam..
baharcım, aklın kaldıysa mini tüpte, doktoruna sor ve uygulamasını iste, hem meblağ , yarı yarıya düşer....tabiki canım o süreç çok zor yıpratıcı ben hala cesaret edemiyorum 2. tedaviye allah yardımcımız olsun..bugün yine mini tüp araştırdım oda mantıklı geliyo aslında bana çok hormon yumurta kalitesini bozuyomuş rezervi az olanlarda..aklım bitaraftanda mini tüpe takıldı..
canım istanbulda memorial hastanesi Semra Hanım çok iyi diyorlar, araştır istersen.Kizlar, ramazan bayraminiz kutlu olsun, orucunuz kabul olsun. Ben zaten 48 kilo oldugum icin tutmuyorum, ve tutamam zaten, bin tane ilacim var icilmesi gereken. Randine Lewisin tedavisini yapiyorum, bilenler bilirler. Neyse, vitamin ivir zivir siparis etmistim. kazakistanda oldugum icin gumruk sikintisi olmadi. Usana diye bir sirket var, Fertile Woman Healthpack diye bizim icin ozel ilac yapiyorlar. Icinde yok YOK. Vitamini, koenzimi, omegasi, antioxidani, mineralleri vs vs. Buna + Wobbenzym, nattosyn, OPC ve micronized DHEA aldim. Temmuz sonu tedavime baslayacagim kismetse, insallah faydasi olur. Bugun Istanbula geliyoruz, tatil yapip baslayacagim. Birde cin bitkilerim vardi, ama tatilde berede kaynatip iceyim ben onlari? Biraktim evde.
Halit beyi dusunuyordum ama kesin karar veremedim. Baska alternatif var mi bildiginiz?
ümmü tekrar selam,,, istanbulu düşürsen niye memorial i düşünmüyorsun, bizim pufy orda tedavi oldu....ben gidersem bakçeci hastanesine mustafa hocayı düşünmüyorum canım..nedeni her zaman olmuyor ve çok yoğun..ama diğer doktorlarda çok ilgili..hatta ben sitelerinden soru yazmıştım hemen cevapladı doktor..:) takip ediyorum gidenleri..ama dediğin gibi uzak ve masraflı..ben bide adanadayım..nasıl olur bilmiyorum..allah nerde vesile kılacaksa oraya yönlendirsin..
gülneva,, senin mini tüpte fsh kaçtı, gerçi bu tedavide fsh öönemsenmiyor ama.... benim mayıs ayında fsh 18 ,81 idi, iki yumoş oldu, biri boş biri dolu idi. ve 3.gün 8 hücreli embryo donduruldu. yani büyüdü ve 1.kalite oldu tatlım.... senin fsh kaç idi..... ayrıca haziranda fsh 19 idi, ama yumoş yoktu, (vardıda 2-3 tane küçüktü, antral folikül yoktu yani,,,, olanlarda büyümedi iptal edildi),canım fsh yükseken inan mini tüplede büyümüyo yumoşlar..ben geçen ay mini denemişti doktorum ama büyümediler yumoşlar maalesef.. ama bir kere denemekten bişey olmaz aklına takılıyosa yaptır bence..bizim en büyük düşmanımız fsh yüksek olması oda düştüğünde zaman kaybetmeden tüpe gitmek..
fsh me baktırmadım bidaha ne durumda bilmiyorum..bi konuşayım diye düşünüyorum doktorla eşimde şimdiden düşünme bunları diyo doğal yoldan olcak diye ümit ediyo eylüle kadar bi mucize olmazsa tedavi mecbur olcak ozamna kadar net karar veririm artık..ben birde rapor çıkartmak istiyorum aslında ama doktoruma sordum sana rapor vermezler dedi git evlatlık edin bu değerlerle çocuğun olmaz derler dedi böle olupta rapor çıkartan varmı acaba..
doktorun neden böyle söyledi canım..sen istedikten sonra denemeyi nasıl böyle derler anlamadım canım..işallah raporunu çıkarırsın..o değerlerlede hamiş kalırsın..
canım benimde eşimin çocuk yok ona allahım babalık duuygusunu sanada annelik duygusunu tez zamanda tatdırsın işallah...
ancak özel yaptırabilcem amh çok kötü onun için vermezlermiş yumurta bitmiş olarak düşünülüyo değere bakılırsada öle zaten ama tek tük oluyodu bu ay sanki olmadı ben hala yumurtlama belirtisi yaşamıyorum..
canım doktorunda iyice saçmalamış valla..neden çıkarmasınlarki sana değerle ne alakası varki raporun sinir oldum şimdi senin doktoruna.. moral vericeğine söylediği şeye bakarmısın.. çok sert tepki verdim ama doktorun hakediyo canım..tabiki çıkarabilirsin çıkarırsan seni yolamıycak madi yönden paranın önü kesilcek sonra.. canım fsh yüksekn senin tedavini başlatmasına zaten çok şaşırmıştım.. bana doktorum diyoki tüp bebek artık para kazanma işine döndü diyo sen bu değerlerle git inan sana tüp bebek tedavisi yaparlar ama olma ihtimali çok düşük parana yazık diyo.. bekliyoruz işte canım bakalım ama doktor değiştirme işini bence birdaha düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?