- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım benim hiç alakası yok biz daha menopoza girmediki yumurtlayabiliyoruz adet olabiliyoruz.. adet oluyosun zaten şansın vardır..
baharcım, aklın kaldıysa mini tüpte, doktoruna sor ve uygulamasını iste, hem meblağ , yarı yarıya düşer....
canım istanbulda memorial hastanesi Semra Hanım çok iyi diyorlar, araştır istersen.
ümmü tekrar selam,,, istanbulu düşürsen niye memorial i düşünmüyorsun, bizim pufy orda tedavi oldu....
gülneva,, senin mini tüpte fsh kaçtı, gerçi bu tedavide fsh öönemsenmiyor ama.... benim mayıs ayında fsh 18 ,81 idi, iki yumoş oldu, biri boş biri dolu idi. ve 3.gün 8 hücreli embryo donduruldu. yani büyüdü ve 1.kalite oldu tatlım.... senin fsh kaç idi..... ayrıca haziranda fsh 19 idi, ama yumoş yoktu, (vardıda 2-3 tane küçüktü, antral folikül yoktu yani,,,, olanlarda büyümedi iptal edildi),
benim yumoşlar biraz inatçı canım ya büyümüyolar fsh yükseken ben onu anladım kesinlikle..geçen ay fsh 29 büyümemesinde normal bence senin fsh 19 iyiiymiş aslında benimkini yanında.. benimde 3 tane vardı ama haplarla büyümediler tedavim yarım kaldı.. beni adete çok düzensiz geçen ay 62 gün adet oldum önce adetimi düzenlemem lazım bakalım bu ay kulandığım hap işe yarıycakmı cylo kulanıyorum bu hapla hamile kalanda çok varmış ostrojen eksikliği olduğu için adet gecikirmiş iki yada üç ay kulanan vaar sonrada hemen hamiş kalanda çok.. hayırlısı bakalım canım..
yanlış söylemez sanırım canım doktorum adana başkent hastanesindeki en iyi doktorlardan biri çünkü... ama dediğin olsa keşke yanılsa nerdeee o günler.ben önce telefonda öğrendim sonucumu hemşire 0 bilmem kaç dedi.doktora gittiğimde 0,1 mi değerim diye sordum hayır sıfırında altında bir değer dedi ama bana asla ümidini kes çocuğun olmaz demedi hep moral verdi sağolsun iyi bi doktor kendisi enazından beni çok iyi anlıyor. allahım inşallah bu denemede yüzünü güldürür canım sana şimdiden bol şans...Canim sifirin altinda AMH olmaz. En kotusu 0 olur. Fiziksel olan bir seyin eksisi olmaz ki. Doktorun yanlis soylemis herhalde. Ama korkma yalniz degilsin. Benim ki de kocaman 0. Kismetse temmuz sonu 5 denememi yapacagim.
bende öyle söylüyorum tek olsun sağlıklı olsun benim olsun diye ama olmuyo işte.herkes bebeğinin ultrason albümünü çocuğuna göstermek için saklar.bense sonu kürtajlarla biten bebeklerimin ultrason kağıtlarını saklıyorum kime göstereceksem..canım tek olsun senin olsun işallah..burda hep 0 küsürlerde amh..işallah altın yumurtanı bulursun..bende 3 defa denedim negatif sonuçlandı..son tedavimde 3 ay uğraştı doktor birin üstünde yumoş elde etmek için ama benimde hep tek büyüdü..işallah allah ol derse olacak..
keşke ellerine düşmeseydik ama düşüyoruz işte bi şekilde....sağlık bakanlığına şikayet edeceğim çünkü özel yerine gittiğim taktirde testlerin bir kısmını yaptırabiliyormuşum akşam prof.dr.un sekreteriyle konuştum bu nasıl bir iş anlamıyorum ya paran kadar adamsın der gibiler...biz herşeyden önce insanız ya gerçekten yazıklar olsun üniversite hastanelerine...canım benimde 0.1 amh.ım duyunca dünyambaşıma yıkıldı ama bu değerlede hamile kalanlar var bizde savaşa devaM EDİYORUZ.Ayrıca sana test yapmayan doktora çok kızdım biz neyin derdindeyiz onlar neyin derdinde resmen koyun can derdinde kasap et derdinde.Keşke onların eline düşmeseydik ama işte düştük bir kere.
Herkez hamilelik haberi almis inanin bende bu ay tam 4 kisinin hamile kaldiginin duydum.
Gecen hafta iki kisiyi duydum
1.cisi test yapmis pozitif cikmis bi tanidik
2.cisi bi yakinimiz kabakiz ablasi testi sokarsokmaz pozitif gostermis ikigunsonra dr a gitmis kese si gozuukmus
Buhaftada ikisini ust uste duydum bunlarda hamile diye
Ben bu haberleri aldikca sankil tamam limitimiz duldu sanki bana bisey kalmadi diye dusunmeye basladim
Transferin daha 4.gunundeyim tamam benim biletim kesildi alicaklarini herkez aldi bana gerek kalmadi diye dusunmeye basladim
Ne yapiyim hayirlsi
Hayatimda kotu gunlerimde oldu hic kimseyi kesinlikle kiskanmadim yanlis analasilmasin kiskandiimdan degil sizler beni iyi anladiniz
Tek seyi kiskandim hayatta hep yanlzim
Evlendim yine yanlzim evlendigim aile bayagi kalabalik hanimlar aralarina almak istemediler okadar tedaavi gordum telefon bile acmadilar hep birbirlerine oturmaya giderken hepsi ordadir ama benyokum aramzlar ben aradigimda ise biz biyere gittikde sen kaldin diye dalga gecerler
Yani uzun lafin kisasi birlik beraberligi kiskandim yillarca ama simdi bunuda astim yillardir beni istemeyen insanlara uzulmusum degmezmis
Zaten hep dusunurum cocugum yok acaba ondanmi diye
Anliycaniz yine yanlizim ne cocugum bar nede bi dost nede bi akraba herkez kendi aleminde kendilerinden kucuk bi cocuk hasta olsa telefonla ararlar ama hepsi nasil oldu diye
Ben gunlerdir yatiyorum tedavi bitti ne bi moral nebi telefon
Bende sizlerden teselli buluyorum sizleri tanimasamda okadar icten yaziyorsunuzki
Allah hepinizden razi olsun
Herkez hamilelik haberi almis inanin bende bu ay tam 4 kisinin hamile kaldiginin duydum.
2.cisi bi yakinimiz kabakiz ablasi testi sokarsokmaz pozitif gostermis ikigunsonra dr a gitmis kese si gozuukmus
Ben bu haberleri aldikca sankil tamam limitimiz duldu sanki bana bisey kalmadi diye dusunmeye basladim
Transferin daha 4.gunundeyim tamam benim biletim kesildi alicaklarini herkez aldi bana gerek kalmadi diye dusunmeye basladim
Ne yapiyim hayirlsi
Hayatimda kotu gunlerimde oldu hic kimseyi kesinlikle kiskanmadim yanlis analasilmasin kiskandiimdan degil sizler beni iyi anladiniz
Evlendim yine yanlzim evlendigim aile bayagi kalabalik hanimlar aralarina almak istemediler okadar tedaavi gordum telefon bile acmadilar hep birbirlerine oturmaya giderken hepsi ordadir ama benyokum aramzlar ben aradigimda ise biz biyere gittikde sen kaldin diye dalga gecerler
Yani uzun lafin kisasi birlik beraberligi kiskandim yillarca ama simdi bunuda astim yillardir beni istemeyen insanlara uzulmusum degmezmis
Anliycaniz yine yanlizim ne cocugum bar nede bi dost nede bi akraba herkez kendi aleminde kendilerinden kucuk bi cocuk hasta olsa telefonla ararlar ama hepsi nasil oldu diye
Bende sizlerden teselli buluyorum sizleri tanimasamda okadar icten yaziyorsunuzki
Ne yapiyim hayirlsi
Ne yapiyim hayirlsi
Ne yapiyim hayirlsi
inş canım allahım nasip eder bizlerede mucizesinden..Gülneva; arkadaşım başınız sağ olsun , acısı üstünde kalsın... şu ara dönemdeyken umarım her birimizin melekleri kendiliğinden çıkıp gelirler... aşırı stress FSH tek düşmanı.. kafanı dağıtacak yeni uğraşlar bulmaya çalış canım .. puzzle kafa dağıtmak için ideal.. bir ara fsh ım tavan yapmıştı o süreçte puzzle yapmaya başlamıştım bir sonraki ölçümde 26 olan fsh 2 ye düşmüştü... şaşırtıcı :) ben buna beynin rahatlaması diyorum.. sürekli aynı şeyi düşünmekten hormonlarımızı alt üst ediyoruz..
Bahar ; canım vücudumuzun en akıllı organı rahmimizmiş ve kesinlikle unutmazmış.. senin başından tamamlanmamış olsa da bir hamilelik geçti dolayısıyla rahim bunu unutmazmış... rahim kendisini topladıktan sonra tekrardan hamile kalman için zemin hazırlarmış.. ve inan ben buna birebir tanık oldum... şu ana kadar 4 arkadaşım tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldılar ve ne yazık ki kürtajla hepsinin hamilelikleri sonlandı ... 6 aylık gibi ara dönemlerinde bir sonraki tedavi için yollara düştüklerinde kendiliğinden hamile kaldıklarını öğrendiler...Allah'ın mucizeleri çok .... ve bizlerin de hayırlısıyla vakti ve zamanımız geldiğinde bizlerde tadacağız o kutsal duyguyu...
Cansu ; kaynamış sütün buharının üzerine oturmayı duydum ama bir türlü denemek için fırsatım olmadı... bunu arkadaşımın annesinden duymuştum. bir tanıdıkları süt buharını denedikten sonra hamile kalmış.. umarım sen de faydasını görürsün.. bazen ben de hamile haberlerini aldığımda ister istemez burnumun direği sızlıyor... kıskanmak değil de neden ben sorusunu soruyorum.. ilk dönemlerde hamile arkadaşlarla aynı ortamlarda bulunmamaya bile özen gösteriyorum.. yalnız değilsin canım...
Ummuseleme; canın Allah bağışlasın evladın varmış... umarım en kısa sürede tekrara anneliği tadarsın canım...
baharcım, aklın kaldıysa mini tüpte, doktoruna sor ve uygulamasını iste, hem meblağ , yarı yarıya düşer....
canım istanbulda memorial hastanesi Semra Hanım çok iyi diyorlar, araştır istersen.
ümmü tekrar selam,,, istanbulu düşürsen niye memorial i düşünmüyorsun, bizim pufy orda tedavi oldu....
gülneva,, senin mini tüpte fsh kaçtı, gerçi bu tedavide fsh öönemsenmiyor ama.... benim mayıs ayında fsh 18 ,81 idi, iki yumoş oldu, biri boş biri dolu idi. ve 3.gün 8 hücreli embryo donduruldu. yani büyüdü ve 1.kalite oldu tatlım.... senin fsh kaç idi..... ayrıca haziranda fsh 19 idi, ama yumoş yoktu, (vardıda 2-3 tane küçüktü, antral folikül yoktu yani,,,, olanlarda büyümedi iptal edildi),
Gülneva; arkadaşım başınız sağ olsun , acısı üstünde kalsın... şu ara dönemdeyken umarım her birimizin melekleri kendiliğinden çıkıp gelirler... aşırı stress FSH tek düşmanı.. kafanı dağıtacak yeni uğraşlar bulmaya çalış canım .. puzzle kafa dağıtmak için ideal.. bir ara fsh ım tavan yapmıştı o süreçte puzzle yapmaya başlamıştım bir sonraki ölçümde 26 olan fsh 2 ye düşmüştü... şaşırtıcı :) ben buna beynin rahatlaması diyorum.. sürekli aynı şeyi düşünmekten hormonlarımızı alt üst ediyoruz..
Bahar ; canım vücudumuzun en akıllı organı rahmimizmiş ve kesinlikle unutmazmış.. senin başından tamamlanmamış olsa da bir hamilelik geçti dolayısıyla rahim bunu unutmazmış... rahim kendisini topladıktan sonra tekrardan hamile kalman için zemin hazırlarmış.. ve inan ben buna birebir tanık oldum... şu ana kadar 4 arkadaşım tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldılar ve ne yazık ki kürtajla hepsinin hamilelikleri sonlandı ... 6 aylık gibi ara dönemlerinde bir sonraki tedavi için yollara düştüklerinde kendiliğinden hamile kaldıklarını öğrendiler...Allah'ın mucizeleri çok .... ve bizlerin de hayırlısıyla vakti ve zamanımız geldiğinde bizlerde tadacağız o kutsal duyguyu...
Cansu ; kaynamış sütün buharının üzerine oturmayı duydum ama bir türlü denemek için fırsatım olmadı... bunu arkadaşımın annesinden duymuştum. bir tanıdıkları süt buharını denedikten sonra hamile kalmış.. umarım sen de faydasını görürsün.. bazen ben de hamile haberlerini aldığımda ister istemez burnumun direği sızlıyor... kıskanmak değil de neden ben sorusunu soruyorum.. ilk dönemlerde hamile arkadaşlarla aynı ortamlarda bulunmamaya bile özen gösteriyorum.. yalnız değilsin canım...
Ummuseleme; canın Allah bağışlasın evladın varmış... umarım en kısa sürede tekrara anneliği tadarsın canım...
kabakız hayırlı haberlerini bekliyoruz..işallah pozitif haberini alacaksın..stres yok..rahat ol..gelsin bebişler işallah..
bahar35baha soğan kürü denedinmi hiç fsh yi düşürüyor canım..
yok canım denemedim ama agnucaston kullanıyorum soğan suyuyla aynı etkiyi yapıyomuş birde direk incir kürüne başladım agnıucaston kullanınca gerek yok diye düşündüm soğan suyuna.. daha sonra denerim olmazsa gerçi incir küründen önce olcaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?