Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım baştan pes etme test gününe kadar ümidini kaybetme sen pes etmeki bebeğin sana tutunabilsin inş güzel haberlerini alcaz..

canım lütfen bu kadar stres yapma..allah ol derse olcak..umudunu yitime..şu dönemi rahat atlat işallah pozitif haber verceksin..:

canım bence önce fsh düşürücü kürler yap sonrada incir derim..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

1 hafta oldum başlayalı incir kürüne bırakıp soğan kürünemi başlasam tadıda çok kötü daha önce çok denemeye kalktım içemedim içim dışıma çıktı.. biosteron agnucaston düşürmezmiki fsh yi

canım içemiyosan yapma tabii..gülneva arkadaşımızda kür yapamıyomuş içemyorum diyodu..biosteron düşürür agnu da düşürür..incir kürüde işallah yumoşları büyütür..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

içemiyorum canım malesef inş diğer kullandıklarımın faydası olur inş hepimizden hayırlı güzel haberler alırız

Canimm bugunde bi yasin okuycam insallahhh sana gonderiyorumm bebecin tutsun diyeee
rabbim bu kadar duaya da vermiyosa vardir bi bildigii ama insallahhh olucakkkk

Canimm bugunde bi yasin okuycam insallahhh sana gonderiyorumm bebecin tutsun diyeee
rabbim bu kadar duaya da vermiyosa vardir bi bildigii ama insallahhh olucakkkk

Canim hayirlisi olsun insallah sizlerin dualari ile guzel haber olur dedigin gibi olamdiysada yuce mevlamin vardir bi bildigi

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR ( A m i n )

Rabbim hepinizden razi olsun hepinizin yuzunu guldursun en kisa zamanda
Dualar kaderi degistirir derler insallah buda en cok istedigimiz hayirli saglikli eli ayagi duzgun saglikli evlatlarla degisir kaderimiz
Cumalar ve okunan selalar ve okunan ezanlar yuzusuyu hurmetine

kızlar neler yapıyosunuz depresif polyana nerelerdesin baharcım sen nasılsın...ümüselman sen neler yapıyosun canım döndünmü memeleketen...

kızlar neler yapıyosunuz depresif polyana nerelerdesin baharcım sen nasılsın...ümüselman sen neler yapıyosun canım döndünmü memeleketen...

canım meraba..soğan kürüne devam..:)) kürlere başladım hayırlısyla..sen nasılsın nasıl gidiyor..işallah bu ay rahat adet olursun ve fsh düşer..sadece cylo içiyosun sanırım şu an için..polyanna nerelerde hiç gelmez oldu..

iyiym canımm bende inş kürlerin faydasını görürsün.. bende incir yiyodum hergün 2 tane ramazan dolayısıyla iyiyemez oldum bu aralar.. 1 haftam var canım adete inş sorunsuz adet olurum geçen ay 2 cm çok kistim vardı inş bu ay adetle gider.. gerçi doktorum zarasız bir kist hamiş kalsanda bişey olmaz demişti..çok durgun bu aralar topiğimiz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…