- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Desteginiz icin allah razi olsun
Zaten ben hep derim bekara karisini bosamak kolay mis
Yani cocugu olanlar bizleri anlamazlar yeri geldimi kardesler ve eslerde anlamazlar bizim icimizdeki firtinayi
4 5 ay once bize bi yakin bi misafirimiz geldi ve belki o hanim vardir 55 yasinda ve hic anne olmamis bazilari nutuk atarken o hanim
Birakin onun icinde kopan firtinayi ve yasadigi kucuk kiyameti ben bilirim ve o an hungur hungur agladim mutfakata ama milletin icin o an icime akittim gozyaslarimi sesiz sessiz icten agladim bi firsatta mutfaga gidebildim ve o an hakim olamadim
Dualariniz icimi aciyor ama kendimle kaldigim zaman allahim suan yok olsam
Neyse kizlar az kaldi 10 gun kaldi test gunume simdiden biliyorum sonucumu bosuna umitlenmek istemiyorum hayirlisi
Ramazandan sonra insallah sizinde hayirli haberlerinizi aliriz
Desteginiz icin allah razi olsun
Zaten ben hep derim bekara karisini bosamak kolay mis
Yani cocugu olanlar bizleri anlamazlar yeri geldimi kardesler ve eslerde anlamazlar bizim icimizdeki firtinayi
4 5 ay once bize bi yakin bi misafirimiz geldi ve belki o hanim vardir 55 yasinda ve hic anne olmamis bazilari nutuk atarken o hanim
Birakin onun icinde kopan firtinayi ve yasadigi kucuk kiyameti ben bilirim ve o an hungur hungur agladim mutfakata ama milletin icin o an icime akittim gozyaslarimi sesiz sessiz icten agladim bi firsatta mutfaga gidebildim ve o an hakim olamadim
Dualariniz icimi aciyor ama kendimle kaldigim zaman allahim suan yok olsam
Neyse kizlar az kaldi 10 gun kaldi test gunume simdiden biliyorum sonucumu bosuna umitlenmek istemiyorum hayirlisi
Ramazandan sonra insallah sizinde hayirli haberlerinizi aliriz
kabakız hayırlı haberlerini bekliyoruz..işallah pozitif haberini alacaksın..stres yok..rahat ol..gelsin bebişler işallah..
Insallah canim gerci simdiden icimde bi karamsarlik basladi ama burdaki kardeslerimin ettikleri dualari icimi aciyo ama karam sarlik bazen fazla basiyo
Benimde aklimda eger buda olmazssa istanbul bahceci veye memorial var ama memoriali daha fazla dusunuyorum ama hayirlisi insallah ama turkiyeede 1.sirada basarili olan memorialmis benim burdan bi arkadasim suan ikizlere hamile ama o kaldi diye bende kalicam diye bisey yok tabi ama hayirlisi
canım bence önce fsh düşürücü kürler yap sonrada incir derim..hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım baştan pes etme test gününe kadar ümidini kaybetme sen pes etmeki bebeğin sana tutunabilsin inş güzel haberlerini alcaz..
kabakız hayırlı haberlerini bekliyoruz..işallah pozitif haberini alacaksın..stres yok..rahat ol..gelsin bebişler işallah..
Insallah canim gerci simdiden icimde bi karamsarlik basladi ama burdaki kardeslerimin ettikleri dualari icimi aciyo ama karam sarlik bazen fazla basiyo
Benimde aklimda eger buda olmazssa istanbul bahceci veye memorial var ama memoriali daha fazla dusunuyorum ama hayirlisi insallah ama turkiyeede 1.sirada basarili olan memorialmis benim burdan bi arkadasim suan ikizlere hamile ama o kaldi diye bende kalicam diye bisey yok tabi ama hayirlisi
canım işallah gerek kalmaz ve hamile kalırsın..evet iki hastanede iyi..allah kısmet ederse olacak tabi ama biz vesileleri aramamız geriyor..en iyi hastane en iyi labaratuar..elimizden geleni yapalım taktir allahın..işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
1 hafta oldum başlayalı incir kürüne bırakıp soğan kürünemi başlasam tadıda çok kötü daha önce çok denemeye kalktım içemedim içim dışıma çıktı.. biosteron agnucaston düşürmezmiki fsh yi
Canim elimde degil keske yarin test gunum olsa butun zorluyolari asiyosun sonra 14 gun bekliyosun hayirlisi canim kader insallah bigun hepimize de guler
canım içemiyosan yapma tabii..gülneva arkadaşımızda kür yapamıyomuş içemyorum diyodu..biosteron düşürür agnu da düşürür..incir kürüde işallah yumoşları büyütür..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Canimm bugunde bi yasin okuycam insallahhh sana gonderiyorumm bebecin tutsun diyeee
rabbim bu kadar duaya da vermiyosa vardir bi bildigii ama insallahhh olucakkkk
canım bir yasin de ben okıyacağım sana Rabbim içine ferahlık versin bebeğin tutunsun diye.Mübarek bir gece hem ramazan hem de cuma gecesi.
canım bir yasin de ben okıyacağım sana Rabbim içine ferahlık versin bebeğin tutunsun diye.Mübarek bir gece hem ramazan hem de cuma gecesi.
Canim hepinizden allah razi olsun
Insallah sizinde bende transferlerinizde
Okurum allah nasip ederse kizlar suan cok duygulandim nasil ne yazacacagimi bulamadim anlatacak kelimelerim yok
Rabbim iki cihanda guldursun sizleri
Okurum allah nasip ederse kizlar suan cok duygulandim nasil ne yazacacagimi bulamadim anlatacak kelimelerim yok
bu dualardan sonra eminimki hayırlısı neyse o olucak canım.. bizler görmesekte bizi anlayan ve seven bir sürü dostlarımız var yalnız değiliz ne mutlu bize..stres yapma canım kaderde ne varsa onu yaşıycaz üzülsekte bişey değişmiycek.. bol bol dua canım rahatlamak istiyorsan.. Allah yar ve yardımcın olsun..
canım ben yasinimi okudum senin için Rabbimn inşallah bebeni san abağışlar.
kızlar neler yapıyosunuz depresif polyana nerelerdesin baharcım sen nasılsın...ümüselman sen neler yapıyosun canım döndünmü memeleketen...
canım meraba..soğan kürüne devam..:)) kürlere başladım hayırlısyla..sen nasılsın nasıl gidiyor..işallah bu ay rahat adet olursun ve fsh düşer..sadece cylo içiyosun sanırım şu an için..polyanna nerelerde hiç gelmez oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?