Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çoğu kistler kendliğinden kayboluyor canım..işallah içtiğin ilaçiyi gelir belki doğal hamiş kalırsın..ayy işallah..bellli olmuyor allahın mücizeleri..benim bir tanıdığım adet görmüyormuş böyle ilaçla falan..hamile kalmış haberi yok adet görmediği için bilememiş..allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün...işallah canım yaptığımız içtiğimiz herşey şifa olsun..:))

inş canım ya doğal yolla kalırım hep bir umut var içimde aslında nedense .. dün bütün gün boyunca adet sancısına benzer bir ağrı çektim nedense canım.. erkenmi olcam diye düşündüm ama gelen giden yok..senin ne zaman adet zamanın canım..

belkide içtiğin ilaç olumlu etki yapıyordur canım..ovülasyon testi yapıyormusun..aslında böyle doğal denemelerde ovü testide yapmak lazım..benim daha işye yeni bitti biliyosun negatifi aldık 24 temmuz baya var canım..işallah güzel haberlerle gelirsin ya hamiş kal ya hormonlar düzelsin..işallah olumlu yönde ilerlesin herşey..

olabilir canım içtiğim ilaçla alakalı olabilir.. çalışmalara devam bakalım canım ovilasyon testi yapmıştım geçen sene üç ay kulanmıştım ama elde var sıfır..senin tedavininde olumlu olacağına inanıyorum ben bitane çocuğun var senin olabiliyo en azından canım o yüzden şansın yüksek..sadec zamanı var demeki..evet canım hormonlarım bir normale dönse bende denesem şu tüp bebeği böyle beklemek gerçekten zor.. Allahım sabır versin hepimize canım..

canım yaş geçince hamiş kalmak zorlaşıyor..ama tabiki imkansız değil..allah ol derse olacak..yumoş az ve kalitesiz..ama allahtan umut kesilmez...seninde düzene girecek canım..olucak allahın izniyle bebişin..en kısa zamanda yaşarsın işallah..işallah keniliğinden kalırsın ama tüplede olsa olsun yeterki olsun..seninde güzel haberlerini duymak nasip olsun..tüm istiyenlere allahım bol bol versin.

ALLAH OL DERSE YAŞA BAKMAZKİ CANIM..mevlam taşın üstünde bile ot yetişiyo.. güzel mevlam şu sahur saatinin yüzü suyu hürmetine bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. bizim dualarımızı kabul etsin inş canım..

asya başlayabildinmi canım kürlerine..çörek otu yağını merak ediyorum...bana biraz ağır geliryor da..1 çay kaşığı içince iy akşam 1 çaydan fazla aldım hemen vucut tepki veriyor..

kızlar neler yapıyosunuz depresif polyana nerelerdesin baharcım sen nasılsın...ümüselman sen neler yapıyosun canım döndünmü memeleketen...

canım benim net sürekli kopup duruyo o yüzden gece dorudüzgün giremedim iyiyim allaha şükür..bende 1 ay kullandım senin ilaçtan kürtajdan sonra ilaç bitince adet oldum ama leke şeklindeydi..inş ilaçın faydası olur doğal yoldan hamile kalırsın..

Highchemist senin tedavin tüp bebek merkezinde ilgili doktorda mi yarım kaldı yoksa normal bir kadın doktorunda mı tedavi oluyordun. Tüp bebek merkezinde tedavi yarım kalınca klomen mi veriyorlar tekrar bi sonraki ay??

canım daha önce dediklerim tüp bebek öncesi için gecerliydi... yani doktorların kendilerince ilk kendileri muayne edercesine tedaviye başlamalarından dolayı yakındığım konuydu ( ben tüp bebeğe başladım ama yarım kaldı devlette yaptırdığım için doktor riske atmak istemedi doktordan kaynaklanmadı benim benim vücuttan kaynaklandı

inş canım faydasını görürürm ilacın sende görürsün inş..sen incir kürü yapıyorum demiştin nasıl yapıyosun incir kürünü canım.ben yaptım çok güçlü geldi bana baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı.. o yüzden bende ramazan öncesi her gün iki adet incir yedim..

canım incir kürü dikkat edilmeli..prolaktin hormonunu yükseltebiliyor..ama bu incir kürünü hoca hep önce soğan sonra incir kürü öneriyor..ama prolaktine dikkat..

canım incir kürü dikkat edilmeli..prolaktin hormonunu yükseltebiliyor..ama bu incir kürünü hoca hep önce soğan sonra incir kürü öneriyor..ama prolaktine dikkat..

bilmiyodum canım prolokotin hormonu yükseldiğini nasıl anlıycaz canım.. yumurta gelişirken başka yere zarar vermeyelim aman.. birgün yaptım bıraktım zaten canım senin kulandığın çörek otu yağ aktarlardada var aslında onu alıpmı kullansam acaba.. nasıl kulanıyosun canım günde kaç kere..

canım ben 8 tane incir 2.5 su bardağı su 15 dk kaynatıyorum sahurda tok karnı iftarda aç karnı içiyorum ben daha öncede denemiştim çok ağır gelmişti bende içememiştim ama o tarifte 17,18 incir diyo öle yapmıştım benimde midemi bulandırmıştı sadece 1 kere yapmıştım...beraberinde ya hayıt kullanmalı yada öncesinde soğan suyu yapılmalıymış hayıtla soğan suyu aynı etkiyi gösteriyomuş ben agnucaston ile kullanıyorum inş bi işe yarar..

canım ya Allah yardımcımız olsun bana çok ağır geldi ben 10 incirle yapmıştım..eşimde kullanma bu kadar incir şeker komasına sokar insanı demişti bende korktum yapmaktan vazgeçtim..sadece incir iyiyodum şimdi onuda yapmıyorum ramazan dolayısıyla gerçi benim yumoşların gelişim zamanı geçti artık..adetime bir hafta kaldı inş düzeldiyse adet tarihim...tahmini bir haftam var..

canım günde 1 kere 1 yemek kaiığı ama bana 1 yemek kaşığı ağır geldi..o yüzden 1 çay kaşığına indirdim..sen bi dene belki sana öyle etki yapmaz..suya karıştırıp içebiilrsin canım..aslında arayıp söylesemmi 1 çay kaşığı içtiğimi..ama neyapayım ağır geldi..sanki yeniden adet olacakmışım gibi oluyor..azaltınca iyi geldi..

neden öyle bişey yapıyoki yumoşlarımı geliştiryo acaba bence ara sor ağır geldiğinde söyle bence canım..

kızlar hayırlı sahurlar
ummucuğum ben henüz başlaymadım kürlere annemlerdeyim ve geliken çörek otu yağını getirmedim yarın kendi evime geçecem ve başlıcam inşallah.Ben incir kürne ve soğan kürüne inannıyorum iptal olan tüp bebek tedavimden sonra ilk soğan sonra incir krü yaptım ve yumularım büyüdü ancak bebiş olmadı.dÜŞÜNÜYORUMDA aLLAH BİZE YAZMIŞSA BİR ANDA FSH DÜŞÜRÜP TEK GELİŞEN YUMURTAYLA BİLE EVLATLARIMIZI BİZE VERİR.bU MÜBAREK GÜNLER HATRINA aLLAH HEPİMİZN DUALRINI KABUL ETSİN.
ummucuğum seni çok seviyorum ve mücadlene hayranım ianaki seni tanımdan sevdim derlerye işte öyle inaki saraoğlunu sen okuduğum için aradım ve kürleri aldım sonara arjinmax womanı da öyle aldım.

Ayrıca ummucuğum burda herkese ablalık yapıyorsun resmen diğer topiklerede yazıyorsun okuyorum ama burayıda boşlamıyorsun.Resmen burda bize ablalık yapıyorsun.Çok sağol.
Diğer arkdaşları da çok seviyorum birde 40 yaşından sonra anne olmak isteyenler topiğine de bayılıyorum süperler bence hayatı resmen tiye alıyorlar.

neden öyle bişey yapıyoki yumoşlarımı geliştiryo acaba bence ara sor ağır geldiğinde söyle bence canım..

evet canım en iyisi..yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum..ama sorayım bakalım ne diyecekler....canım zaten ben yumoşlar kalitesiz dedim asıl sorun rezerv az ve kalitesiz dedim bunları gönderdi..sende dene canım..ama önce adet ol öyle..gebelik varsa ters etki etmesin..

canım benim duygular karşılıklı... her zaman bekleriz canım topiğimize..işallah sende hayırlarla başla bakalım kürlerine..en kısa zamanda allah güzel güzel bebişler versin.isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…