Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim işte bende bu yüzden paylaşımi olan arkadaşlar neler yapmışlar nasıl mücizelerine kavuşmuşlar hep okuduğum için önemli olduğunu düşünüyorum..bildiğim fayda gördüklerimide yazmak istiyorumki..kk ya üye olmadan ayy ne çok okumuştum..halada dönüp geçmişi çok okuyorum...allah mücadelemizi başarılı kılsın..güç versin..sonundada gelsin bebişler..:)) sizlerde çok iyisiniz..allahım kalplerin güzelliğine karşılık versin muratlarımızı işallah..

canım çok sağol bilgileri için gerçekten bize ablalık yapıyosun sorularımız cvp geçmiyosun.. Allah razı olsun..Allahım ne muradın varsa versin canım..inş Allahım biran önce yine annelik duygusunu tatırsın sana.. unutma aneler bir melektir sende öylesin canım..

selam canim tesadüfen gördüm cok mutlu oldum trasnferin gerceklesmis insallah Rabbim yavrularini sana hayirlisiylan nasip eder bu mübarek ayin hürmetine mucizelerini sana verir.inan o Kadar cok istiyorumki hamile haberini görmek ikimizde cok cektik bebek konusunda Rabbim seni yaklastirmis insallah sana onlari nasip eder. inan cok cok sevindim 3taneside annelerine simsiki tutunurlar insallah.Bu arada nerde yaptirdin tüp bebegi?Kendine iyi bak Allah emanet ol yavrularina iyi bak insallah positif haberinide okurum....

Inan dun seni akalimdan geciriyodum
Tekrar susunuyomu diye yada acaba murasina erdimi diye
Kendi dr uma gittim bilgic hanim cok uzak
Yani kurkcu dukkanina geri donis yaptim canim sen nezaman dusunuyorsun tekrar

Kizlar ben 3 temmuzda catlatma ignesi yaptim 5 temmuzda yumurtaliklari cektiler
Catlatma ignesi vucuttan cikmismidir
Dun 6.gundu gaza gelip test yapayim dedim sonra aklima catlatma ignesi geldi sonucu husran pozitif olur diye vaz gectim
Yani sonucta 3.gun transferi
Bazi topiklerde 6. Gun poztifi gormusler 3.gun transferi olmasina ragman
Bazilarida 6.gun silikde olsa cift cizgi .9.gun husran olmus bende yapamadim
Kizlar simdi bu catalatma ignesi transferin kacinci gunu atilmistir vucuttan

canım biliyorum beklemek gerçekten zordur.. çatlatma inesinin etkisi geçmiştir ama.. sen yinede doktorun verdiği tarihi bekle canım ya.. bazılarınıda sonradan kan değerlerinde yükselme olabiliyo bence bekle biraz daha boşu boşuna üzülme bence negatif çıkıp sonradan kan değerle yükselende var..

Canim cevabin icin sagol bende dun test alacaakti vaz gectim
O topikte okudugum arkadas gibi olursa dedim cunki oda 3.gun transferi olmus 6.gun yapmis ikinci cizgi silik cikmis 9.gun tekrarlamis ikinci cizgi hic yok 10.gun kandada negativ cikmis zaten
Ama 6 gun yapip dogru pozitiv cikanlarda var
Burda hastaneye gidip kafana gore hcg yaptiramiyosun zaten 1 tane hastane var
Dr un gonunden once yapmiyo baska dr larda kaydin yoksa almiyo kayit ettirsende doluyuz yada 3 5 ay sonraya randevu veriyo
En iyi merektan olmek yada idrar testi yapip uzulmek yada yaniltici olsada sevinmek

canım sen takma kafana böyle şeyleri... sen istersen herkez yapar sana kan testi bende memlekete gidince acilde devlete yaptırmıştım sorun çıkarmamışlardı ..ve devlet hastanelerinde prosüdür bu..benim şimdi oturduğum yerdede devletin acilinde yaptırabiliyorum gebelik testlerimi sen nerelisinki canım..benim fikrim bekle canım varsa zaten o annesine tutnmak için savaşıyo sende sedece sabırlı ve umutlu ol canım...

kabakız gülnevaya katılıyorum sakın idrar testi yapma canım..önve gabelik kana sonra idrara karışıyor..negatif çıkarsa üzlürsün boşyere bebişleri üzme..sabret az kaldı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Caim yutdisinda kaliyorum almanyadayi
Almanlar nein dedimi bitti biz turklerde vijdan var sonunda peki diyoruz

Kizlarr mrbb bugun bahceci klink sahibi m. bahceci yazisi okudum rezerv azlinda co_ENZİM Q10 adli multivitamin kullanilmasinin fayda verceni yazmis kullanan varmi aranizdA

Kizlarr mrbb bugun bahceci klink sahibi m. bahceci yazisi okudum rezerv azlinda co_ENZİM Q10 adli multivitamin kullanilmasinin fayda verceni yazmis kullanan varmi aranizdA

mrb canım şimdilik ben varım nasılsın ben kullanmadım ama faydası varmış bende duymuştum artık okadarçok şey yapıyoruz kullanıyoruzki vitaminlerle kürlerle yaşar olduk allah yardımcımız olsun..

bende kullandım etkiisi olduğunu düşünüyorum..günde 1 100mg..şu an kullanmıyorum..

ah canım ya bilmiyodum pardon..sen tüp bebek nerde yaptırmıştın canım türkiye değilmiydi canım yalnış hatırlamıyosam..

Canim turkiyede gecen sene 6.ayda yaptirdim 3 taneden 1 tane saglam cikti pgt gitti digerleri
Simdikini burda alman dr unda yaptim bakalim sonu ne olacak canim
Iyi sahurlar

canım nasılsın sanada hayırlı sahurlar sana bir sorum olcak çok geç bir saat ama.. ben haplarımı alınca cylo aldıktan yarım saat sonra bana adet sancısı gibi sancı yapıyo sanada yapıyomuydu canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…