kızlar hayırlı sahurlar
ummucuğum ben henüz başlaymadım kürlere annemlerdeyim ve geliken çörek otu yağını getirmedim yarın kendi evime geçecem ve başlıcam inşallah.Ben incir kürne ve soğan kürüne inannıyorum iptal olan tüp bebek tedavimden sonra ilk soğan sonra incir krü yaptım ve yumularım büyüdü ancak bebiş olmadı.dÜŞÜNÜYORUMDA aLLAH BİZE YAZMIŞSA BİR ANDA FSH DÜŞÜRÜP TEK GELİŞEN YUMURTAYLA BİLE EVLATLARIMIZI BİZE VERİR.bU MÜBAREK GÜNLER HATRINA aLLAH HEPİMİZN DUALRINI KABUL ETSİN.
ummucuğum seni çok seviyorum ve mücadlene hayranım ianaki seni tanımdan sevdim derlerye işte öyle inaki saraoğlunu sen okuduğum için aradım ve kürleri aldım sonara arjinmax womanı da öyle aldım.
evet canım en iyisi..yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum..ama sorayım bakalım ne diyecekler....canım zaten ben yumoşlar kalitesiz dedim asıl sorun rezerv az ve kalitesiz dedim bunları gönderdi..sende dene canım..ama önce adet ol öyle..gebelik varsa ters etki etmesin..
Rabbim hepinizden razi olsun hepinizin yuzunu guldursun en kisa zamanda
Dualar kaderi degistirir derler insallah buda en cok istedigimiz hayirli saglikli eli ayagi duzgun saglikli evlatlarla degisir kaderimiz
Cumalar ve okunan selalar ve okunan ezanlar yuzusuyu hurmetine
Kizlar ben 3 temmuzda catlatma ignesi yaptim 5 temmuzda yumurtaliklari cektiler
Catlatma ignesi vucuttan cikmismidir
Dun 6.gundu gaza gelip test yapayim dedim sonra aklima catlatma ignesi geldi sonucu husran pozitif olur diye vaz gectim
Yani sonucta 3.gun transferi
Bazi topiklerde 6. Gun poztifi gormusler 3.gun transferi olmasina ragman
Bazilarida 6.gun silikde olsa cift cizgi .9.gun husran olmus bende yapamadim
Kizlar simdi bu catalatma ignesi transferin kacinci gunu atilmistir vucuttan
Canim cevabin icin sagol bende dun test alacaakti vaz gectim
O topikte okudugum arkadas gibi olursa dedim cunki oda 3.gun transferi olmus 6.gun yapmis ikinci cizgi silik cikmis 9.gun tekrarlamis ikinci cizgi hic yok 10.gun kandada negativ cikmis zaten
Ama 6 gun yapip dogru pozitiv cikanlarda var
Burda hastaneye gidip kafana gore hcg yaptiramiyosun zaten 1 tane hastane var
Dr un gonunden once yapmiyo baska dr larda kaydin yoksa almiyo kayit ettirsende doluyuz yada 3 5 ay sonraya randevu veriyo
En iyi merektan olmek yada idrar testi yapip uzulmek yada yaniltici olsada sevinmek
canım sen takma kafana böyle şeyleri... sen istersen herkez yapar sana kan testi bende memlekete gidince acilde devlete yaptırmıştım sorun çıkarmamışlardı ..ve devlet hastanelerinde prosüdür bu..benim şimdi oturduğum yerdede devletin acilinde yaptırabiliyorum gebelik testlerimi sen nerelisinki canım..benim fikrim bekle canım varsa zaten o annesine tutnmak için savaşıyo sende sedece sabırlı ve umutlu ol canım...
Caim yutdisinda kaliyorum almanyadayi
Almanlar nein dedimi bitti biz turklerde vijdan var sonunda peki diyoruz
Kizlarr mrbb bugun bahceci klink sahibi m. bahceci yazisi okudum rezerv azlinda co_ENZİM Q10 adli multivitamin kullanilmasinin fayda verceni yazmis kullanan varmi aranizdA
Kizlarr mrbb bugun bahceci klink sahibi m. bahceci yazisi okudum rezerv azlinda co_ENZİM Q10 adli multivitamin kullanilmasinin fayda verceni yazmis kullanan varmi aranizdA
ah canım ya bilmiyodum pardon..sen tüp bebek nerde yaptırmıştın canım türkiye değilmiydi canım yalnış hatırlamıyosam..
canlı selam gülneva hayırlı sahurlar canım..
mrb canım şimdilik ben varım nasılsın ben kullanmadım ama faydası varmış bende duymuştum artık okadarçok şey yapıyoruz kullanıyoruzki vitaminlerle kürlerle yaşar olduk allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?