- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım nasılsın sanada hayırlı sahurlar sana bir sorum olcak çok geç bir saat ama.. ben haplarımı alınca cylo aldıktan yarım saat sonra bana adet sancısı gibi sancı yapıyo sanada yapıyomuydu canım ya..
iyiyim canm saol sen nasılsın..?bana yapmıyodu hiçbişey.. yan etkilerinde varmı acaba adet sancısı yapar diye çok ağrı oluyosa bi doktoruna sor neden oluyomuş..
yok canım ya çok ağrı değilde böyle ince ince bir ağrı sanki adet olucam gibi..bu ay neden devam etmedinki canım bu hapa..
doktor devam et demedi devam etseydim iyimi olurdu..
bilmem canım ya burda kulananları okudum iki yada 3 ya kulanan ve hamiş kalan var..tabi doktorun ne uygun görürse odur zaten kafan göre kullanma... sen sordunmu canım kullanmaya deva ediyim diye doktoruna canım..
yok sormadım doktorda bu bitince devam et demedi gerekseydi derdi heralde bana kürtajdan dolayı rahim yapışmasın diye verdi adetle ilgili bi gecikme sorun yaşarsam belki ozaman devam ederim heralde
evet olabilir canım.. en serophon kulanıyodum ay 3 gün kulanımdan sonra yumoşlar büyümeyince tedavim iptal oldu.. sonra ben istedim adet düzenleyici verin diye..oda cylo yazdı bana ben serphone yumurta geliştirici hapımada devam etmek istiyodum cylo kulanıcaksan serphone kullanma demişti... sebebinide sormadım ben neden diye.. hap alıcaktın angustan öyle deyince vazgeçtim başka hap kullanmaya.. bilmiyorum canım ya kafama göre hiç hap kulanmak istemiyorum aslında..dktorun dediğindende çıkmak istemiyorum.. bena başka hiç bir hapı tavsiye etmiyo anguston yada biesteron bile kullanma diyo çokta yararlı değilmiş güya bu haplar..
canım inş cylo faydası olur başka bişey kullanmana gerek kalmaz..bende cylo bitince agnucaston kullanmaya başladım aynı anda 2 hormon kullanmak istemedim ikiside adet düzenleyici sonuçta ağır gelebilir..bende agnucastonun iyi geleceğini düşünüyorum faydasını görenler var..hamile kalanların çoğu bitkisel destek alarak hamile kalmış doktorlar kullanmayın diyo hep kullananlarında işe yaradığını gördükce ümitleniyo insan belki benimde olur diyo..
aynen canım ya şuan ezan okunuyo inş.. ALLAHIM ezanların aşkına ramazan ayını yüzü suyu hürmetine bizimde kucaklarımızı boş bırakmaz bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.. dualarımız kabul eder canım.. tek ihtiyacımız dua artık biz elimizden geleni yapıyoruz..
Cnmm son durumunn nedirrr yaa meraktayimm bendeee...insallahh guzelll haberini alirizzz
Kizlar bu kiz ne cahilmis demeyen ne olur
Ben cok meraklandim 6.gunu test yaptim normal testlerden cok az olsada pembenin ucuguda olsa ikin cizgi 3 dk icin de citi
Bugun 8.gun garanti olsun diye su hasas testler varya adetten 4 gun oncesi % 99dogru gosteren testlerden bilmiyorum bu marka turkiyede varmi (Testamed Diagnosticks ) ikinci cizgiden eser yok
Bu yuzden 6.gun pozif acaba catlatmasinin etkisimi acaba dedim demekki yaniltici pozitif aldim bugun neden negativ cikti analamadim teste se hassas test artik bittimi kizlar hersey carsamba yada persembe hastalanmam lazim
Karnimda yani yumurtalikalrimin ordaki bolumde karniniz gurul gurul olurya benimde alt karnimda oyle bi hareketlenme var yani adet sinyalleri hayirlsi olsun
Artik pozitif bitti tup bebek sayfasida bitti son hak artik seneye turkiyede
Kizlar bu kiz ne cahilmis demeyen ne olur
Ben cok meraklandim 6.gunu test yaptim normal testlerden cok az olsada pembenin ucuguda olsa ikin cizgi 3 dk icin de citi
Bugun 8.gun garanti olsun diye su hasas testler varya adetten 4 gun oncesi % 99dogru gosteren testlerden bilmiyorum bu marka turkiyede varmi (Testamed Diagnosticks ) ikinci cizgiden eser yok
Bu yuzden 6.gun pozif acaba catlatmasinin etkisimi acaba dedim demekki yaniltici pozitif aldim bugun neden negativ cikti analamadim teste se hassas test artik bittimi kizlar hersey carsamba yada persembe hastalanmam lazim
Karnimda yani yumurtalikalrimin ordaki bolumde karniniz gurul gurul olurya benimde alt karnimda oyle bi hareketlenme var yani adet sinyalleri hayirlsi olsun
Artik pozitif bitti tup bebek sayfasida bitti son hak artik seneye turkiyede
canım üzülmek için erken daha dur bi kanında bakılsın belki yeni yeni kan değerlerin yükseliyo..kanda belirili bir yükselme olmadan idrarda çıkmazki..ilk yestin bozuk çukma ihtimalide var yada ikinci testin bozuk..kanda baktırmadan ümüdini kaybetme..Allahım hakında hayırlısı neyse o olsun canım..
Beklemeya gerek kalmadi ve bugun kirmizlar tesrif edecek galiba cunki afedersiniz sari akitinin icin de mercimek kadar kirmizi geldi
Fitili artik atip kendime iskence etmeyim
Zaten cogalcaktir
Insallah sizin haberlerinizi alirim en kisa zamanda
Boylece bu meceramda bitti kizlar hayirli ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?