Beklemeya gerek kalmadi ve bugun kirmizlar tesrif edecek galiba cunki afedersiniz sari akitinin icin de mercimek kadar kirmizi geldi
Fitili artik atip kendime iskence etmeyim
Zaten cogalcaktir
Insallah sizin haberlerinizi alirim en kisa zamanda
Boylece bu meceramda bitti kizlar hayirli ramazanlar
İŞTE şimdi sanırım tam doğru yerdeyim yumurta rezervim aaaz 29 yaşındayım fsh vs tüm kan testlerim nrmal ama AMH testim 0,17 eşimin sperm sayısı az 2 defa Memorialde tedavi oldum.
1.KISA PRTOKOL 1 YUMURTA 8 HÜCRELİ 1 EMBRİYO 3.GÜN TRANSFERİ SONUÇ NEGATİF
2.FEMARE 1 1 YUMURTA 6 HÜCRELİ 1 EMBRİYO 3.GÜN TRANSFERİ SONUÇ NEGATİF
DENİYECEKSİN SÜREKLİ DİYORLAR NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM !
bugün bir arkadaşın tavsiyesiyle HALİT FIRAT ERDEN e GİDECEM MURAT BERKSOY DİYE BİR DOKTORLA YUMURTA REZERVİNİ ARTTIRIYORLARMIŞ VERDİKLERİ İLAÇ VE BİTKİLERLE BİLMEM DUYDUNUZ MU.hALİT BEY DAHA ÖNCE BAHÇECİDEYDİ
arkadaşlar daha yolun başındayım anladığım kadarıyla nereye gideyim ne yol deneyim tutun elimden bir fikir söyleyin
İŞTE şimdi sanırım tam doğru yerdeyim yumurta rezervim aaaz 29 yaşındayım fsh vs tüm kan testlerim nrmal ama AMH testim 0,17 eşimin sperm sayısı az 2 defa Memorialde tedavi oldum.
1.KISA PRTOKOL 1 YUMURTA 8 HÜCRELİ 1 EMBRİYO 3.GÜN TRANSFERİ SONUÇ NEGATİF
2.FEMARE 1 1 YUMURTA 6 HÜCRELİ 1 EMBRİYO 3.GÜN TRANSFERİ SONUÇ NEGATİF
DENİYECEKSİN SÜREKLİ DİYORLAR NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM !
bugün bir arkadaşın tavsiyesiyle HALİT FIRAT ERDEN e GİDECEM MURAT BERKSOY DİYE BİR DOKTORLA YUMURTA REZERVİNİ ARTTIRIYORLARMIŞ VERDİKLERİ İLAÇ VE BİTKİLERLE BİLMEM DUYDUNUZ MU.hALİT BEY DAHA ÖNCE BAHÇECİDEYDİ
arkadaşlar daha yolun başındayım anladığım kadarıyla nereye gideyim ne yol deneyim tutun elimden bir fikir söyleyin
arkadaşlarım hayırlı ramazanlarnasılsınız sizleri çok özledim modemim çalışmadı kaç gündür onunla uğraşıyoruz nihayet sorun giderildi aranıza dönebildim sizleri çok merak ettim aklım hep sizdeydi canlarım varmı hamişimiz neler yapıyosunuz...hepiniz aklımda dualarımdaydınız
GULNEVA cnm adet oldunmu sanırım aynı zamana geliyordu seninle adetimiz dimi inş. hayırlı haberler alırız
UMMUSELEME cnm sen neler yaptın memelketten döndünmü ben bayağı bi uzak kaldım sizden geçmişi okuyamadım inş. iyisindir cnm
BAHARCIM sen nasılsın ne var neyok seninde güzel haberlerini bekliyrum
veee DİĞER ARKADAŞLAR umarım hepiniz iyisinizdir ve en yakın zamanda hamiş haberi verirsiniz burda dualarımdasınız.
beni sorarsanız canlarım benimde adetime az kaldı bu adetimle beraber tüp bebek merkezine başvurucam inş. hakkımızda hayırlısı olur hepimizin o mis kokulu cennet kokulu meleklerimize en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle
arkadaşlarım hayırlı ramazanlarnasılsınız sizleri çok özledim modemim çalışmadı kaç gündür onunla uğraşıyoruz nihayet sorun giderildi aranıza dönebildim sizleri çok merak ettim aklım hep sizdeydi canlarım varmı hamişimiz neler yapıyosunuz...hepiniz aklımda dualarımdaydınız
GULNEVA cnm adet oldunmu sanırım aynı zamana geliyordu seninle adetimiz dimi inş. hayırlı haberler alırız
UMMUSELEME cnm sen neler yaptın memelketten döndünmü ben bayağı bi uzak kaldım sizden geçmişi okuyamadım inş. iyisindir cnm
veee DİĞER ARKADAŞLAR umarım hepiniz iyisinizdir ve en yakın zamanda hamiş haberi verirsiniz burda dualarımdasınız.
beni sorarsanız canlarım benimde adetime az kaldı bu adetimle beraber tüp bebek merkezine başvurucam inş. hakkımızda hayırlısı olur hepimizin o mis kokulu cennet kokulu meleklerimize en yakın zamanda kavuşmak dileğiyle
ummucuğum nasılsın ben dün başladım kürlere çörek otu yağı bir kaşık içtim ilk etpta biraz zorlandım ama sonr geçti.Sanki gazyağı ibi geldi bana ilk etapta.Dün gece bir rüya gördüm bazı yerleri net hatırlmaıyorum ama rüyamda hamilmeiyimn yoksa doğum mu yaptım tam net deği ancak bebeğin ismini bana ümit uras koy diyorlar.Uras ismini hayatımda hiç düşünmedim ve rüyamda gördüm ne ilginç değil mi?
beni sormamışsın ama olsun bende iyiyimm kuşumm
rüyan hayırlı olsun canım..ben rüyalara inanıyorum..işallah olur ve sende ümit koyarsın ismini..evet değilmi çörekotu baya ağır..ayy arayıp sorayım bi çay kaşığı içiyorum diye unutuyorum..hayırlı olsun canım kürlerin..bugün bende 1 yemek kaşığı içeyim bakalım ne olcek..:))
valla tam ümitlik durumdayız zaten böyle zor olan çoçuklara ümit,umut,özlem hasret filan konuyor.Yılların acısını isimden çıkaıryorlar.Benim de oğlum olursa ümit uras olacak inşallah adıyla gelsin inşallah.Ben dün gece bir tatalı kaşığını hüpledim baklaım bu gece ne yapacam.
ismiyle gelsin işallah..belkide doğal olacak..işallah şu bekleme döneminde hepimiz doğal kavuşuruz bebişlere..gerçi doğal yada tüp olsun da farketmez..:)
balımmm ben seni hiç unuturmuyum bebeğim sana özel msj atmıştım ben hatta destan gibi bissürü şeyler yazmıştım cnm gelmedimi :44::44::44: milstonem nie cvp vermedi die düşünüyodum hatta diğer topiklerden bikaç arkadaşada özel msj atmıştım cvp yazmadınız diede küsmüştüm sizle hıhhhbeni sormamışsın ama olsun bende iyiyimm kuşumm
hoşbuldum cnm özlemişim sizleri kürlerin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun seni meleklerine kavuştursun bi kız bi erkek olsunhoşgeldin polyana neler yapıyorsun..rahim filmi falan çekilmiştin ne oldu..tedavinle ilgili gelişmeler varmı..bende canım bir hafta önce döndüm..saraçoğlunu aramıştım..kürler verdi..soğan kürüyle başladım canım..hayırlı ramazanlar..
asya slm rüyan hayırlara çıksın inş. müjdeli haberdir senin için cnm...canım uzun süredir yoktun.depresifpolyanda d yoktu.
uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum.4 yıllık evliyim bir kere biyokimyasal gebelik geçirdim sonrasında korunmadığım halde hamile kalamadım.
bende hem çikolata kisti hemde yumurta rezervimde azalma var doktor tüp bebek önerdi ve uzun protokol uygulanacağını söyledi.benim durumum da olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?