Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hoşgeldin canım ben iyiyim bi değişiklik yok bende..incir kürü yapıyorum bakalım faydasını görürüm inş..hepimizden güzel haberler gelir inş..

inş. şifa olur cnm bende çok istemiştim yapmak öyle incirler bana bakıyor ben incirlere dolabın en altında bekliyolar bi türlü yapmaya canım istemedi nedense....rabbim yar ve yardımcımız olsun şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kimin ne isteği varsa versin inş.

canlı selam gülneva nasılsın neler yapıyosun..:)

iyiym canım beklemedeyim bakalım adet bekliyorum 3 günüm varsen neler yapıyosun..evde bitane testimde var yapsamı yapmasamı diye düşünüyorum biliyorum yok ama yinede Allahtan ümit kesilmez..

canım hoşgeldin özletin kendini valla..topiğimiz çok sesizidi maşallah canlanmış hep böyle olsun inş.. bende adet bekliyorum canım ..inş bakalım tedavimize birlikte başlıycaz..gelsin kırmızılar başlayalım tedavilerimize..

iyiym canım beklemedeyim bakalım adet bekliyorum 3 günüm varsen neler yapıyosun..evde bitane testimde var yapsamı yapmasamı diye düşünüyorum biliyorum yok ama yinede Allahtan ümit kesilmez..

adet geçmeden idrarda net belli olmaz canım..biraz daha bekle istersen..bu ay ilaçda kullanmıştın serophene belkide hamiş kalırsın..ya allahın mücizeleri çok..işallah bizlerede yaşatır..tüm istiyenlere..en kısa zamanda versin allahım..

saol cnm benim bende sizleri çok özledim cnm sen kaç günde bi adet oluyodun hayırlısıyla başlasın tedavilerimiz ve güzel sonuçlansın bebeklerimize kavuşalım çift çift versin rabbim:13:

Son düzenleme:
saol cnm benim bende sizleri çok özledim 16: cnm sen kaç günde bi adet oluyodun hayırlısıyla başlasın tedavilerimiz ve güzel sonuçlansın bebeklerimize kavuşalım çift çift versin rabbim:13:

canım benim normal adet döngüm 28 günde oluyorum ama son 7 ay tedaviye başladığımdan beri adetlerim çok düzensiz canım .. bakalım 28 günüm 19 temuz.. bu ay cylo kullandım bakalım düzene girer inş canım..

anladım cnm ozaman bu ay senle adetlerimiz çakışmayacak ben geçen ay 35günde oldum ilaçsız hayıt tohumu içmiştim düzenli

inş canım ya karnımda bişeyler hisediyorum son iki kaftadan beri kasıklarımda ağrılar oluyo şuan karnım çok şişti ve gerildi bunlarda adet ağrılarımı anlayamadım... 3 gün kulanmıştım serphone yumoşlar büyümüyo diye hapları kesmişti doktorum doğal yola hamiş kalırım inş canım.. her ay bekliyorum ama aynı hüsran bildiğim halde yine üzülüyo insan canım ya .Allah yardımcımız olsun inş..

anladım cnm ozaman bu ay senle adetlerimiz çakışmayacak ben geçen ay 35günde oldum ilaçsız hayıt tohumu içmiştim düzenli

sen ne zaman bekliyosun adet canım..çakışma ihtimalimizde var yinede.. canım benim iki tane hapım var daha .. haplar bitmeden adet olunuyomuki canım.. burdan okumuştum haplar bitince üç gün sonra edet olunuyomuş..

sen ne zaman bekliyosun adet canım..çakışma ihtimalimizde var yinede.. canım benim iki tane hapım var daha .. haplar bitmeden adet olunuyomuki canım.. burdan okumuştum haplar bitince üç gün sonra edet olunuyomuş..

valla cnm o cyclo beni mahvetmişti bilemiyorumki her bünyeye farklıdır bana hep ara kanama yapıyodu ve adet düzensizli,ği yapmıştı kiii bu hapı doktorlar düzenleyici olarak verio bana ters tepti adetimi geciktiriyodu ve leke şeklinde kahverengi yapıyodu bide ben burdan o hap yumurtaları baskılıyo diye okumuştum yani doktorada sormuştum oda evet baskılar ama çok az ufak bi ihtimalle kullanırken hamile kalınabilir belkii demişti ama çok az küçük ihtimal binde bir gibi bi cümle kurdu inş. sen hamiş kalmışındır cnm..ben o hapı kullanırken tek yumim görülüodu o hapı bıraktım yumiler coştu bende bi tuhaflık olmalı beklenmeyen adetim tarihi belli değil cnm bakalım bu ay kaçıncı günde olacam ama tahmini 1 hafta falan olmalı

Son düzenleme:

inş bana iyi gelir canım..burdaki bazı sayfalardan okumuştum canım kullanıp hamiş kalanda çok..Allah ne yazdıysa o canım o olderse olucak hap bahane..ben hiç ümidimi kaybetmiyorum canım o bebişler bizim göbüşlere gelicekler yoksa yok onlara rahat haplarla hep dürteriz onları böyle..Allahım bizim uraşlarımızı boş çıkarmaz inş canım ya..bebiş varsa canım o beklenmeyen adetler 9 ay gelmesin inş..

evet cnm haklısın rabbim ol dedimi olur... ben artık ne fsh ya ne amh ye ne rahim inceliğime ne yumoşlara hiç üzülmüyorum biliyorumki hepsi bahane vakti zamanı gelince rabbim verecek bize sabreylemek düşer. ben ne hap ne kür hiç bişi kullanmıyorum artık biesteron öylece duruyor arginmax öylece duruyor aldığımdan beri içinden 2 yada 3 tane içtim bıraktım sadece arada hayıt içiyorum okadar inanıyorumki rabbim nasi,p edecek oldumu o engeller birden kalkacak tabi tedavilerimizide bırakmayacağız ama rabbime dayandım sığındım ona bıraktım hayırlısını diledim rabbim neylerse güzel eyler tevekkülüm rabbime cnm.. inş. sen hamişsindirde artık uğraşmazsın tedavilerle cnm rabbim kucaklarımızı doldursun dualarımdasınz

Son düzenleme:

polyanna sebeblere vesilelere sığınmak gerekiyor..bu yolda mücadele verenler mutlu sona ulaşıyor gördüğüm kadarıyla..bence nacizane tavsiyem biosterondu arginamx hepsini yap..bizim rezerv az ve kalite düşük elimizden geleni yapmalıyız tabii yaratan allah..ama vesileler canım..

inş canım sende hamişsindir..Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize..vermemsindede vardır bir hayır ya zamanı var yada hakımızda hayırlı değildir..boyun eğmekten başka çaremiz yok canım.. mevlam ne eylerse güzel eyler..

çok fazla olacak diyede düşünme olmaz diyede canım..belki oralara fayda ediyordur..işallah mücadeleye devam..

haklısın cnm rabbim belki onları vesile edecek ama inanırmısın canım hiç kullanmak istemiyor hiç içimden gelmiyor neden bilmem belki uzun süredir haptı ilaçtı kullandığım içindir belkide yorulmaktandır allah hayırlısını versin hepimize cnm kürleri sormuştum sana görmedin sanırsam:26::26:
amin cnm inşallah ama inan bu ayda hiç umudum yok üşütmüşüm herlade bu havada kasıklarım batıyor rahmime ani hızlı bi sancı girior arada
korkmaya başladım..... kılzar bide biyerde okudum zeytinyağı hamileliği kolaylaştırıyo die ama töbe yarabbim çarpılınmazmı ya hem spermleride öldürmezmi günah deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…